Od pewnego czasu obserwuje niepokojące zjawisko. Geje niby obrońcy wszystkiego co inne i pokrzywdzone, piewcy tolerancji wykazują się niezwykłą agresją do wszystkiego, co nie pasuje do ich światopoglądu.
Tak to obrońcy tolerancji, stali się nietolerancyjnymi oprawcami. Ci którzy niby cierpieli przez lata z rąk aparatów państwowych teraz sami chcą je wykorzystywać do gnębienia innych.
Tak więc kłamstwem jest to, że chcą zrównać się z resztą społeczeństwa. Wyjść planują z równego ze wszystkimi stopnia i stanąć wyżej będąc arystokracją. Wszystko i wszystkich z tym walczących niszczą i poniżają.
Jak na zepsutych przystało sami rąk sobie brudzić nie chcą, dlatego też w tym celu ściągają masy arabów do brudnej roboty. Sami umywając sobie ręce. Jednocześnie bronią swoich pomagierów od brudnej roboty tak jak to robił jeden z gejowskich użytkowników na tym forum.
Czy chcecie się godzić na nowych zepsutych panów i ich arabskich pomagierów?
Ja mówię nie agresji, zepsuciu i nietolerancji!
Tak to obrońcy tolerancji, stali się nietolerancyjnymi oprawcami. Ci którzy niby cierpieli przez lata z rąk aparatów państwowych teraz sami chcą je wykorzystywać do gnębienia innych.
Tak więc kłamstwem jest to, że chcą zrównać się z resztą społeczeństwa. Wyjść planują z równego ze wszystkimi stopnia i stanąć wyżej będąc arystokracją. Wszystko i wszystkich z tym walczących niszczą i poniżają.
Jak na zepsutych przystało sami rąk sobie brudzić nie chcą, dlatego też w tym celu ściągają masy arabów do brudnej roboty. Sami umywając sobie ręce. Jednocześnie bronią swoich pomagierów od brudnej roboty tak jak to robił jeden z gejowskich użytkowników na tym forum.
Czy chcecie się godzić na nowych zepsutych panów i ich arabskich pomagierów?
Ja mówię nie agresji, zepsuciu i nietolerancji!
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.