To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polecane artykuły
El Commediante napisał(a):Słyszałeś Korwina mówiącego, że toleruje? Nie? Dziękuję.

Tia... Bo tolerancja (ta prawdziwa, a nie podłóg tego co gadają LGTPDXCXD) objawia się gadaniem o tym, że jest się tolerancyjnym.

Genialne!

Uczciwość też się tak objawia?

W takim razie mamy samych uczciwych polityków!

No, ale z drugiej strony czego ja się spodziewałem po El Commediante.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.

Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Odpowiedz
fertenbitenhiy napisał(a):Tia... Bo tolerancja (ta prawdziwa, a nie podłóg tego co gadają LGTPDXCXD) objawia się gadaniem o tym, że jest się tolerancyjnym.

A chuj. Może się objawiać nawet tym, że Korwin namaści tego buntownika na swojego następcę, albo zrobi go Wysokim Komisarzem ds. Gimbazy.

Zrobił coś takiego?
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):A chuj. Może się objawiać nawet tym, że Korwin namaści tego buntownika na swojego następcę, albo zrobi go Wysokim Komisarzem ds. Gimbazy.

Zrobił coś takiego?

Nie rozumiesz czym jest tolerancja. Co zresztą mnie nie dziwi.

Przecież jesteś jedną z najmniej tolerancyjnych osób na tym forum.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.

Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Odpowiedz
Kwękanie salonów czas zacząć:

Komorowski: "sukces Korwina to bolesna sprawa"
Śpiewak: "Korwin-Mikke to umysłowy kibol"

W gazwybie pewnie jest jeszcze lepiej, chociaż tam nie zaglądałem. Wygląda na to, że elitki namaściły już Krula na nowego wroga publicznego nr 1.

I dobrze. Mechanizm polityki III rp jak dotąd był taki, że kogo establishment nienawidzi, temu rośnie.
Laws are formed by the arrogant and presumptuous, and our work here is a message to them that such arrogance will always be questioned by those with minds and wills of their own. Nefris of Thay
Odpowiedz
Żebyś widział ból dupy w tv śniadaniowych. Dziś rano na dwójce było przedstawienie, kropka w kropkę z takim samym przesłaniem jak te powyżej. I te lamenty że trzeba ordynację zmieniać bo to noesprawiedliwe że się Kazia Szczuka nie dostała i Rysio Kalisz. W koło tylko powtarzali że wstyd takiego kandydata, że jak to możliwe w XXI wieku, że odbierał będzie prawa wyborcze kobietom, że taki wstyd przez radykalną młodzież ale na pocieszenie dodają że nikt i tak go słuchał nie będzie :-) Ogólnie rzecz biorąc przekonali mnie, jak nie chodzę na wybory, tak teraz widząc sraczkę "elyty", pójdę i zagłosuję na Korwina.
Sebastian Flak
Odpowiedz
Da się to gdzieś na youtube zobaczyć? Bo nie powiem, pośmiałbym się z kwiczącej z przerażania Moniki Richardson, albo innej z tego segmentu.
Laws are formed by the arrogant and presumptuous, and our work here is a message to them that such arrogance will always be questioned by those with minds and wills of their own. Nefris of Thay
Odpowiedz
Sorry, ale nie mogę znaleźć. Chyba nikt tego nie uwiecznił. Jakby Ci się chciało szukać dalej to prowadził Kammel i Hirsh czy Kirsh (?) a jednym z gości był Ogórek. Reszty nawet nie kojarzę.
Sebastian Flak
Odpowiedz
Ja mam w ogóle wrażenie, że z Korwina robią drugiego Kaczora. Nagle jest jakieś ocieplanie wizerunku PiS, wywiad w DDTVN z córką Lecha Kaczyńskiego, miłe wspomnienia pary prezydenckiej.

Czyżby ktoś posługiwał się Korwinem jako tym który zrehabilituje PiS jako kolejne mniejsze zło?
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):Czyżby ktoś posługiwał się Korwinem jako tym który zrehabilituje PiS jako kolejne mniejsze zło?
Raczej wszyscy jednoczą się wobec wspólnego wroga - Korwinatora :lol2:
Ostatnio Jarosław i Tusk bardzo często przemawiają jednym głosem. Czy to w związku z sytuacją na Ukraine czy to odnośnie Korwina...
Odpowiedz
Co się dziwić, okres kiedy spór na linii PO-PiS był samograjem politycznym mija. Teraz albo wezmą się do roboty, albo trzecia siła ich wykopie.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik

Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz

No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.Język
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):Słyszałeś Korwina mówiącego, że toleruje? Nie? Dziękuję.

Wolę oceniać ludzi po czynach, a nie słowach. Wydaje mi się, że z oczywistych względów. Zresztą jako, że nie powiedział też nic co by potwierdzało tezę El Commediante nie mam tutaj podobnego dylematu.

Cytat:A chuj. Może się objawiać nawet tym, że Korwin namaści tego buntownika na swojego następcę, albo zrobi go Wysokim Komisarzem ds. Gimbazy.

Uważaj, bo pękniesz. Poprzednik już to dobrze podsumował na szczęście. Nie masz pojęcia na czym polega tolerancja.Uśmiech
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch

Odpowiedz
Argen napisał(a):Wolę oceniać ludzi po czynach, a nie słowach. Wydaje mi się, że z oczywistych względów. Zresztą jako, że nie powiedział też nic co by potwierdzało tezę El Commediante nie mam tutaj podobnego dylematu.

Wielokrotnie osobom, które z nim się nie zgadzały groził odpowiedzialnością karną, a nawet śmiercią (co było oczywiście przenośnią, jak tłumaczą członkowie kapłańskiej kasty kuców).

Cytat:Nie masz pojęcia na czym polega tolerancja.Uśmiech

Na czym więc polega tolerowanie odmiennych poglądów w partii, w której jest się wodzem?

Bo jeśli na tym, że pozwala im nalewać sobie kawy ("bo przecież azaliż "tolerare" znaczy po łacinie "znosić"! Jak powtarzają psychokonserwowi ekspierdzi od tolerancji"), to nie jest to żaden wyznacznik pluralizmu w tej partii, ani żadna korwinowa zasługa.
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):Wielokrotnie osobom, które z nim się nie zgadzały groził odpowiedzialnością karną, a nawet śmiercią (co było oczywiście przenośnią, jak tłumaczą członkowie kapłańskiej kasty kuców).

Jakieś cytaty, czy będzie tak jak z Twoją opinią o Rydzyku - "...bo w wyborczej napisali"?
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):Wielokrotnie osobom, które z nim się nie zgadzały groził odpowiedzialnością karną, a nawet śmiercią (co było oczywiście przenośnią, jak tłumaczą członkowie kapłańskiej kasty kuców).

Ciekawe kogo to Korwin za odmienne poglądy, czyli za to, że się z nim ów ktoś nie zgadzał chciał posyłać do przysłowiowych łagrów. Zaznaczam, że odmienne poglądy nie są synonimem czynów, których na podstawie swoich preferencji człowiek się w efekcie podejmuje.

Cytat:Na czym więc polega tolerowanie odmiennych poglądów w partii, w której jest się wodzem?
Wiplerowi pozwala tylko nalewać kawy? To on jest w końcu autorem ostatnich wypowiedzi dotyczących Jaruzelskiego w oczywisty sposób sprzecznych ze stanowiskiem JKM. Poglądy są również podzielone w kwestii np demokracji. Natomiast oczywistym jest, że w każdej partii musi być zachowana pewna dyscyplina co do podstawowych kwestii programowych i jakieś dziwne insynuacje, że jak jest inaczej to "partia jest tak bardzo be i w ogóle totalitarna" należałoby uznać co najwyżej za jakąś marną próbę sabotażu albo wyraz totalnego infantylizmu politycznego.
K.Bunsch

Odpowiedz
Właściwie WIPLER głośno mówi o tym, że jest republikaninem. Z kolei Korwin jest monarchistą.
Ale jak "W" zamieni się na "H", a "P" na "T", to wychodzi HITLER. Coś kiepsko z tym republikanizmem.
Odpowiedz
Cytat:Ciekawe kogo to Korwin za odmienne poglądy, czyli za to, że się z nim ów ktoś nie zgadzał chciał posyłać do przysłowiowych łagrów. Zaznaczam, że odmienne poglądy nie są synonimem czynów, których na podstawie swoich preferencji człowiek się w efekcie podejmuje.
No na przykłąd ludzi, którzy chcieliby posłać jego dzieci do szkoły publicznej - https://www.youtube.com/watch?v=qC3noaJ_l0U
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
Aryman napisał(a):Kwękanie salonów czas zacząć:

Komorowski: "sukces Korwina to bolesna sprawa"
Śpiewak: "Korwin-Mikke to umysłowy kibol"

Chyba kontynuować. Ból dupy salony mają takie, że w aptekach środka na to zaczyna brakować Duży uśmiech

Bo salony dobrze wiedzą, że taki Palikot to był pajac z wibratorem, pożyteczny idiota idealny do skanalizowania napięć społecznych w bezpieczne szambo. A Korwin to po prostu dziecko ich arogancji i pychy, które niekoniecznie szlag trafi jeżeli tylko da mu się pobawić w
"wielką politykę". Jak na razie tym swoim oburzeniem poparcie mu nabijają.

Ps, Fajnego demota czy jak to się nazywa ostatnio widziałem.
Obrazek z JKMem a pod nim podpis
"Głosowałem na Korwina bo jest za gwałtami na kobietach i popiera Hitlera. A teraz czuję się oszukany bo się okazało, że to była manipulacja" Duży uśmiech (cytat nie dosłowny ale sens oddaje)
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz
cobras napisał(a):No na przykłąd ludzi, którzy chcieliby posłać jego dzieci do szkoły publicznej - https://www.youtube.com/watch?v=qC3noaJ_l0U

Tam nie ma nic o ludziach, którzy by coś "chcieli". Myślałem, że dostatecznie wyraźnie wyłuszczyłem różnicę pomiędzy czynem i słowem, ale w sumie czego się po tobie spodziewać.
K.Bunsch

Odpowiedz
Cytat:Tam nie ma nic o ludziach, którzy by coś "chcieli". Myślałem, że dostatecznie wyraźnie wyłuszczyłem różnicę pomiędzy czynem i słowem, ale w sumie czego się po tobie spodziewać.

A, no to ludzie, którzy posłaliby jego dzieci do szkoły publicznej, gdyby mieszkał w Niemczech. Olso, "uczenie homoseksualizmu" xD
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
DziadBorowy napisał(a):Chyba kontynuować. Ból dupy salony mają takie, że w aptekach środka na to zaczyna brakować Duży uśmiech

Fajnie jest patrzeć jak się wściekają Uśmiech Widząc to czuję błogą satysfakcję z dobrze wykorzystanej możliwości oddania głosu. Jak będą wybory do sejmu również zagłosuję na KNP i żywię głęboką nadzieję, że Szczuce czy innej Olejnikowej pęknie żyłka w dupsku ze strachu przed Korwinem w sejmie .
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości