To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Portal katolicki o samogwałcie
dntka napisał(a):O shit... Już na pierwszy rzut oka widać, że artykuł był pisany przez "specjalistę" w dziedzinie seksuologii...

hahaha no na pewno i w dodatku zagorzały katolikDuży uśmiech

''Gdy umiera wola, umiera i ambicja. "
                    Stefan Pacek.
Odpowiedz
"[b]BÓG WIEDZIAŁ, ŻE ZGRZESZYSZ JESZCZE PRZED STWORZENIEM CIEBIE... NIE LĘKAJ SIĘ MU O TYM POWIEDZIEĆ I PRZYZNAĆ SIĘ, ŻE SAM/SAMA NIE DAJESZ SOBIE RADY... ON NA CIEBIE CZEKA!!!"

[/b]sadyzm
Odpowiedz
[Obrazek: 414.jpg]

tak się walczy z szatanem
[url="http://www.youtube.com/watch?v=_A_arjPCKXA"]
[/url]
Odpowiedz
Onanizm - mój ulubiony grzech. :p

Najlepszy sposób na poradzenie sobie z tym problemem jest obcięcie rąk.

Cytat:Mi pomogl dokladny plan dnia 5.50 modlitwa, 6 gimnastyka, zimna kapiel!!!, sniadanie, 7 praca, 15 koronka i brewiarz, 22 czytanie pisma swietego i 10tka różanca z modlitwa

Avx? :lol2:

O kurwesku, dla wyznawców tego typu bredni powinno się stworzyć getto.

Teraz pomyślcie, jak Arab-muzułmanin wejdzie na ten portal, to co sobie pomyśli o katolicyzmie.
Odpowiedz
Cytat:Teraz pomyślcie, jak Arab-muzułmanin wejdzie na ten portal, to co sobie pomyśli o katolicyzmie.

Pomyśli sobie "hej, katolicyzm jest okej!"

http://www.planetaislam.com/praktyka/fat...bacja.html
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
Cytat: Mam DOSYĆ takiego życia! Robię to od 11 roku życia a mam 18. Proszę was módlcie się za samobójców...
8O

Nieźle.
Powalające zarówno komentarze jak i sam artykuł. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać nad ludzką głupotą...
Odpowiedz
Cytat:http://www.planetaislam.com/praktyka...sturbacja.html

o lol

I ci którzy zachowują wstrzemięźliwość, z wyjątkiem swoich żon i tego, czym zawładnęła ich prawica, wtedy nie będą ganieni.

mowisz ze zakazuja? ja tu widze wyraźne przyzwolenie Uśmiech Takze sorry Szeich Naasir-ud-Diin al-Albaani ale nie rozumiesz swojego koranu baranie
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Przyznam szczerze, że jestem w szoku. Nie przypuszczałem, że w młodych ludziach może tkwić aż takie poczucie winy.
Zauważcie, że większość komentów napisały tam dziewczyny, mimo, iż statystyki mówią, że znacznie częściej onanizują się chłopcy.
Odpowiedz
Bo to one to robią tym nieszczęśnikom. :lol2:

Czarno na białym widać, że chrześcijaństwo nie jest religią miłości.
Odpowiedz
TripleSix napisał(a):Bo to one to robią tym nieszczęśnikom. :lol2:
.

Taaa najpierw podjudzają mamią nękają a potem mówią "Nie teraz kochanie głowa mnie boli" - prawdziwe katoliczki
Czy moje "nie chcę" wymaga uzasadnienia? Czy muszę się tłumaczyć z tego, że "nie chcę"? Czy nie wystarczy sam fakt: nie chcę?
Odpowiedz
Drake1234 napisał(a):"Nie teraz kochanie głowa mnie boli" - prawdziwe katoliczki
A wiesz, że na migrenę seks jest właśnie zalecany? Szczególnie orgazm. :]
.
.
.
.

Odpowiedz
MightyYu napisał(a):A wiesz, że na migrenę seks jest właśnie zalecany? Szczególnie orgazm. :]

Słyszałem o tym .Ale przetłumacz to kobiecie .Choćbyś chiał dać im rozkosz nie zawsze chcą i tu jest problem
Czy moje "nie chcę" wymaga uzasadnienia? Czy muszę się tłumaczyć z tego, że "nie chcę"? Czy nie wystarczy sam fakt: nie chcę?
Odpowiedz
No właśnie. I jeszcze mogą chcieć zranić chcącego dać im tę przyjemność. Smutny

[Obrazek: Nomorerape.jpg]
[SIZE="2"]agoreton.pl[/SIZE]
Odpowiedz
MightyYu napisał(a):A wiesz, że na migrenę seks jest właśnie zalecany? Szczególnie orgazm. :]

... i nie jest to jedyna dolegliwość na jaką pomaga Uśmiech
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Kilgore Trout napisał(a):o lol

I ci którzy zachowują wstrzemięźliwość, z wyjątkiem swoich żon i tego, czym zawładnęła ich prawica, wtedy nie będą ganieni.

mowisz ze zakazuja? ja tu widze wyraźne przyzwolenie [Obrazek: icon_smile.gif] Takze sorry Szeich Naasir-ud-Diin al-Albaani ale nie rozumiesz swojego koranu baranie
W zasadzie w Biblii też można znaleźć ciche przyzwolenie.
Kpł 15, 16
" 16 Jeżeli z mężczyzny wypłynie nasienie, to wykąpie całe ciało w wodzie i będzie nieczysty aż do wieczora. "

Należy masturbować się na chwilę przed wieczorem a po tym szybko wykąpać i po problemie.Duży uśmiech
Odpowiedz
Kilgore Trout napisał(a):mowisz ze zakazuja? ja tu widze wyraźne przyzwolenie Uśmiech Takze sorry Szeich Naasir-ud-Diin al-Albaani ale nie rozumiesz swojego koranu baranie

"Zawładnęła ich prawica" czyli tego, co zdobyli.
[SIZE="2"]agoreton.pl[/SIZE]
Odpowiedz
Cytat:"Zawładnęła ich prawica" czyli tego, co zdobyli.

To twoja i Szeich Naasir-ud-Diin al-Albaani'ego intepretacja. Poza tym gdyby miałobyc o tym co zdobyli to by napisali ze "oraz kobiet ktore zdobyli", w koncu zwaz ze wczesniej w odniesieniu do zony nie ma metafory. A slow takich jak "masturbacja" czy "onanizm" w ogole wtedy nie bylo wiec musieli napisac "to czym twoja prawica zawładnie" co byle wiesniak mogl łatwo odczytac i luz.

Oczywiscie jesli bedziesz dzielił włos na czworo to pewnie ci wyjdzie ze islam jednak potepia onanizm i ze to wszystko metafory i ze nie nalezy odczytywac doslownie ale ja jestem raczej z takiej bardziej tradycyjnej szkoly Język
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Zgodnie z biologią masturbacja jest naturalnym elementem życia człowieka. Skoro niektórzy wierzący tego nie rozumieją to są przeciwni naturze.
Odpowiedz
Ciekawe, czy JP2 się onanizował. Chociaż chyba nie miał na to czasu. Przejebane miał życie.
Odpowiedz

To poproszę pięć.

Masturbacja ma jedną zasadniczą wadę. Spróbujcie zadowolić kogoś kto jest uzależniony od masturbacji, kto stale robi to tylko sam ze sobą. Masakra. Niezdecydowany Serce może człowiekowi wysiąść od wysiłku, narząd płciowy spuchnąć od nieustannego używania, palce i język mogą zesztywnieć nie wspominając już o wygibasach wyobraźni i ciała, i nic. Smutny Masakra.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: