To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najgorsze filmy wszechczasów
Kilgore Trout napisał(a):Troma ma swoją klase, klimat i nawet pare fajnych filmow na koncie. Asylum to czysty szit. Uśmiech Są powszechnie znienawidzeni nawet wsrod miłośników kina B.

no rzeczywiście, troma to ma. ale kierowałem się tytułem rekina i ośmiornicy Duży uśmiech oraz sceną ataku rekina na samolot
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Odpowiedz
Cytat:oraz sceną ataku rekina na samolot

ta scena wlasnie typowo po asylum'owsku oszukuje Uśmiech Wielu milosnikow kina B (w tym ja) sie na to nabralo. Spodziewasz sie fajnego filmu z absurdalnymi scenami a dostajesz przenudne megagówno. no, jest jeszcze jedna scena w ktorej rekin zjada most ale na tym koniec.
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
jezuchryste obejrzalem po kilku latach drugi raz pierwsza czesc "Saw". Niewiarygodne jak gowniany jest ten film... I naprawde niewiarygodne ze za pierwszym razem naprawde uznalem go za swietny, wstrzasajacy horror :|

I lol ze gra tu Ben Linus z "Lost", nie zapamietałem go Uśmiech

edit: lol 2 przeciez ten azjata policjant to Miles z "Lost" Duży uśmiech wiedzialem ze wyglada znajomo
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
... "Taras Bulba " - matuchno wiedziałam, że polityka historyczna jest lekko debilna, okoliczne przyjazne wschodnie ludy też otwierały paszczęki !!!

:]

1 ruch pięć cięć i siedem nadziań na PIK - ja pitolę ...
kumpel TORA NAAGI - aktualnie w trakcie lotu nad kukułczym gniazdem w towarzystwie Yossariana !!!
Odpowiedz
@Kilgore: nie wiem, czy gówniany czy nie. Jak na swoje czasy może po prostu b. dobry, tylko teraz taki? Nie chodzi tu nawet o technologię, tylko o sposób narracji, elementy fabuły itd. Kiedyś to było odkrywcze (za co plus), a, że teraz wyświechtane... Ale klasyk to klasyk. Tak jak stare, nieme filmy itp.
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
Cytat:@Kilgore: nie wiem, czy gówniany czy nie. Jak na swoje czasy może po prostu b. dobry, tylko teraz taki? Nie chodzi tu nawet o technologię, tylko o sposób narracji, elementy fabuły itd. Kiedyś to było odkrywcze (za co plus), a, że teraz wyświechtane... Ale klasyk to klasyk.

Nie wiem czy obejrzales ten film kiedys na spokojnie, w warstwie scenariusza on jest po prostu idiotyczny :| A do tego ma fatalną reżyserie, no te wszystkie szalencze jazdy kamery, toż to jest przeciez czysty LOL...

i co u diabła robi tu Glover? Uśmiech Zestaw aktorów w tym filmie jest bardzo dziwny Uśmiech

Odpowiedz
Paranormal activity - fuj, fuj, fuj. Nudy.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
[Obrazek: Sherlock_holmes_by_asylum_film_poster.jpg]

ogladal to ktos? Duży uśmiech
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
Holmes nie był taki najgorszy. Chociaż spodziewałam się czegoś lepszego (naprawdę się spodziewałam, no!).
Za to w tym temacie wymieniłabym większość komedii romantycznych. Brr.
Nudne i banalne.
"Życie nie ustaje w zadziwianiu nas ironią."
under the RedHotMoon
Forgive but do not forget, or you will be hurt again. Forgiving changes the perspectives. Forgetting loses the lesson.
[Obrazek: 1972np0.gif]
Odpowiedz
Nymphetamine napisał(a):Holmes nie był taki najgorszy. Chociaż spodziewałam się czegoś lepszego (naprawdę się spodziewałam, no!).

Napewno masz na mysli film produkcji Asylum Język? Ja do filmow tej wytworni nawet nie podchodze, jak chodzi o filmy klasy B to juz bardziej wytwornia ktora podchodzi do tego z przymruzeniem oka w stylu Troma.
Niech zyje Lenin, Stalin i Jaroslaw Kaczynski!
Odpowiedz
"Thhe urt Locker"

SYF, dramat, koszmar... widzialem w swoim zyciu wiele gowna, naprawde wiele ale z zadnym nie meczylem sie tak jak z tym zalosnym ekskrementem. To ze ten film dostal oskara malo mnie obchodzi, wyraznie dali mu go by dopiec Cameronowi ktory zaslugiwal na niego pewnie jakie 100 razy bardziej niezaleznie od tego jak slaby jest Avatar. MUŁ!!! SYF!!! Cztery razy usilowalem zaczac ogladac ten pozal sie boze film, ta kpinie z ludzkiego cierpienia, z wojny i grozy jaka przezywaja na wojnie zolnierze i 4 razy wymiekalem i wreszcie za piatym razem obejrzalem do konca tylko po to by zwymiotowac patrzac na obrzydliwe ostatnie sceny tej brei.

GÓWNO!!

Jesli zobacze wtym roku... nie, wroc... w tym dzieciecielociu gorsze gowno od "hurt loker" to bede bardzo zdziwiony.

over.

Odpowiedz
Cytat:
Jesli zobacze wtym roku... nie, wroc... w tym dzieciecielociu gorsze gowno od "hurt loker" to bede bardzo zdziwiony.

Hmm.... To obejrzyj 'wrota do piekieł' aka 'Drag me to hell' Oczko Obejrzałem tylko jakieś 20 minut - miał przerażać, a prawie posikałem się ze śmiechu i zacząłem się zastanawiać, gdzie jest granica ludzkiej impotencji umysłowej.

A hurt locker też oglądałem, nie wgiotło mnie w ziemię, ale nie powiedziałbym, że to jakaś straszna szmira. Ot taki średniej jakości film z debilną fabułą i do tego kiepsko przedstawioną. A za co właściwie tego oskara dostał?
nil melius est quam cum ratione tacere

nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Odpowiedz
"The Tomb" - żałosna niskobudżetowa podróba Piły
"Węże w samolocie"-tragedia
Filmy Uwe Bolla :wall:
Ostatnio - "2012" , "Legion"
Odpowiedz
Nymphetamine napisał(a):Za to w tym temacie wymieniłabym większość komedii romantycznych. Brr.
Nudne i banalne.
A widziała pani Bezsenność w Seattle? Może i banalne, ale mi się bardzo spodobało. No i to 1993 rok, więc różni się nieco od tych dzisiejszych badziewnych produkcji.
Odpowiedz
Cytat:To obejrzyj 'wrota do piekieł' aka 'Drag me to hell'

Widzialem, całkiem ok był. Uśmiech Pewnie złe nastawienie miales, ten film przeciez celowo jest momentami groteskowo przerysowany, powrot Raimi'ego do czasow "Evil Dead".

Cytat:A za co właściwie tego oskara dostał?

żeby zrobić Cameronowi na złość. A był tak gówniany jak tylko gównianym być można. Ot, seria jakiś zupełnie losowych, chaotycznych wydarzeń bez ładu i składu i lol jak jadą nagle bóg wie gdzie i po co po pustyni sami zupełnie w trójke bez żadnego wsparcia no tak sobie na przejażdżkę pewnie pojechali o chryste a potem nagle jakies kazamaty i bieganina i oczywiscie tylko oni w trójke jakby sami tą wojne prowadzili Duży uśmiech o tam jakiejkolwiek głębi psychologicznej mowy nie ma... "war is a drug" WOW no spać mi to nie da takie głębokie :roll:

Kpina.

Odpowiedz
W " Księdze ocalenia " wystąpił, pozostanie dla mnie bardzo mroczną zagadką ...

Z ciekawostek , to nie ja wybrałem film, a towarzystwo kilku oazowych uczycielek spod samego Łowicza na początku lekko mnie zdziwiło, że aż tak kochają Toma Waits`a - A Kopali Psę może !

No i wypełzłem z kina, zanudzony i bezmówny, acz bez myśli o jakiejkolwiek religii, a tu się okazuje , że rzecz nie tyle genialna / dla nich / to jeszcze Jezus kroczy po 2012, czy 2044, ba i dlaczego proboszcz/biskup nie zalecił tegoż " arcydzieła " dla młodzieży !!!

Jednak zakocham się na powrót we wszystkich " Godzillach " !

Oczko
kumpel TORA NAAGI - aktualnie w trakcie lotu nad kukułczym gniazdem w towarzystwie Yossariana !!!
Odpowiedz
Obejrzałem ostatnio film "Primer" - "Wynalazek".
Film niby wydaje się ciekawy i ambitny, o to jego recenzja:
Cytat:Historia rozpoczyna się w garażu gdzie czterech mężczyzn konstruuje nowatorski technologicznie mechanizm. Częściowo przypadkowo a połowicznie poparty wiedzą skonstruowany wynalazek a raczej jego siła pozwala bohaterom osiągnąć prawie wszystko czego zapragną. Czy ta rewelacja technologiczna zmieni ich życie?

Problem w tym, że nie da się go oglądać. I tak obejrzałem jakieś 70-75% filmu. Nie wiem w końcu co tak naprawdę wynaleźli. Ale wali mnie to. Gdybym miał nadal oglądać to samo przez kolejne minuty to by mnie chyba trafiło. I z zamkniętymi oczami zgaduję, że przy zakończeniu filmu akcja nie przyspieszy. Ale za to gadanie to mają szybkie. Totalna porażka.
Obejrzana większość filmu i nadal nie wiem co robi maszyna. Pewnie na końcu się okaże, że przeniosła w czasie albo coś w tym stylu. Zero akcji, zero napięcia, jedyne zainteresowanie, to to że robią maszynę do cholera wie czego, bo sami nie wiedzą do czego maszynę robią.

Cały czas teksty typu "spodziewałem się tego efektu" ale nie mówią jakiego, albo "może nas to spotkać" ale nie mówią co. Szlag jasny chce człowieka trafić. Kolejny z nielicznych filmów, który mnie totalnie powalił.

Gdybym miał ten film streścić, to w dwóch zdaniach.
Wynaleźli jakąś maszynę i bardzo szybko gadają przez cały film nie wiadomo o czym.
Odpowiedz
Antychryst..................

<bez komentarza>
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
Cwał Zanudziego.
Odpowiedz
Film "Gerry". Ma wielu fanów, których uwiódł swoją niekonwencjonalnością i wieloraką możliwością interpretacji. Po głębszym namyśle doszedłem jednak do wniosku ,że film był właśnie całkowicie nastawiony na tą niekonwencjonalność od początku do końca. Miała ona sama w sobie zaciekawić widza, nic więcej. Poszli po najmniejszej lini oporu stawiając na zabójczą wręcz prostote. No i wyszło-durnie i nudnie.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości