Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Baptiste napisał(a):Tak, tak. Słaby pederasta od maseczek na twarze i chodzący na babski fitness miałby komuś mordę obić. :lol2: Koleś, nie syp takimi cienkimi żartami.
Nie muszę niczym sypać, twój wiek i poziom twoich wypowiedzi, jak również testosteron, który ci uderzył do głowy (w tym wieku to normalne), wszystko o tobie zdradzają. Nic więcej dodawać nie trzeba 23-letni smarkacz postrach forum ateisty, pobił już tyle mord, że hej wszyscy się go boją, a geje najbardziej :lol2:
Liczba postów: 12,314
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388 Płeć: nie wybrano
GoodBoy napisał(a):Nie muszę niczym sypać, twój wiek i poziom twoich wypowiedzi, jak również testosteron, który ci uderzył do głowy (w tym wieku to normalne), wszystko o tobie zdradzają. Nic więcej dodawać nie trzeba
Ale posłuchaj mnie teraz jak własnego ojca. Jesteś pederastą więc i tak czymś jak baba z fiutem. Nikt ci zatem nie będzie miał za złe jeżeli zamiast sypać cienkimi żartami zwyczajnie stwierdzisz, przyznasz się otwarcie, że nie masz jaj.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dlaniej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 2,536
Liczba wątków: 24
Baptiste napisał(a):Ale posłuchaj mnie teraz jak własnego ojca. Jesteś pederastą więc i tak czymś jak baba z fiutem. Nikt ci zatem nie będzie miał za złe jeżeli zamiast sypać cienkimi żartami zwyczajnie stwierdzisz, przyznasz się otwarcie, że nie masz jaj.
Po raz kolejny przyzna mimowolnie Będzie wyzywał od koperków i chucherek (jak mnie w temacie zlotowym, gdzie nie chciałem już o to robić syfu), ale jak przyjdzie co do czego i pojawi się możliwość konfrontacji (czy to ze mną, czy z nieco większymi "chucherkami" jak ty czy Rothein), to zaraz morda w kubeł i jakieś puste przechwałki. Zero jaj u tego osobnika. A obijanie mordy to on widział co najwyżej jak mu kolega chlastał kutasem po czole.
Hastur, bicz plis. Babtiste nie widziałem, bazuję wyłacznie po jego dziecinnym stylu pisania i wieku, natomiast ciebie dziś zobaczyłem, więc takie słowa w twoich ustach są totalnie niewiarygodne. Tu nie trzeba szukać żadnego geja do konfrontacji z tobą, tu ze świecą znaleźć jakiegokolwiek faceta, który by z tobą poległ przecież ty ledwo utrzymujesz te siekierkę i jak się na ciebie patrzy to aż ma się ochotę kupić ci hamburgera :lol2:
Liczba postów: 10,415
Liczba wątków: 99
Reputacja:
561 Płeć: nie wybrano
GoodBoy napisał(a):Hastur, bicz plis. Babtiste nie widziałem,
Nie jedz tyle tego masła
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
GoodBoy napisał(a):Hastur, bicz plis. Babtiste nie widziałem, bazuję wyłacznie po jego dziecinnym stylu pisania i wieku, natomiast ciebie dziś zobaczyłem, więc takie słowa w twoich ustach są totalnie niewiarygodne. Tu nie trzeba szukać żadnego geja do konfrontacji z tobą, tu ze świecą znaleźć jakiegokolwiek faceta, który by z tobą poległ przecież ty ledwo utrzymujesz te siekierkę i jak się na ciebie patrzy to aż ma się ochotę kupić ci hamburgera :lol2:
:roll: Nie krócej było po prostu napisać "nie mam jaj", zamiast silić się na kolejne puste złośliwostki?
Hastur napisał(a)::roll: Nie krócej było po prostu napisać "nie mam jaj", zamiast silić się na kolejne puste złośliwostki?
Prawda w oczy kole, szczególnie, że tak bardzo kreowałeś się na forum na kogoś kogo należy się bać, taki agresywny Hastur, wielki homofob.... a tymczasem... śmiech na sali :lol2: Nie jesteś nic w stanie nikomu zrobić, ani na forum, ani w realu. Przed tobą nie uciekłby nawet najbardziej anorektyczny gej. Kolejny raz potwierdza się teza, że najmniejsze pieski najgłośniej szczekają.
Nie wiem czy nie masz jaj, nie sprawdzałem i nie zamierzam. Nie interesują mnie licealiści.
Liczba postów: 2,142
Liczba wątków: 1
Reputacja:
48 Płeć: nie wybrano
Wyznanie: ateista 100%, jebać masonów i swieckich humanistów
GoodBoy napisał(a):Prawda w oczy kole, szczególnie, że tak bardzo kreowałeś się na forum na kogoś kogo należy się bać, taki agresywny Hastur, wielki homofob.... a tymczasem... śmiech na sali :lol2: Nie jesteś nic w stanie nikomu zrobić, ani na forum, ani w realu. Przed tobą nie uciekłby nawet najbardziej anorektyczny gej. Kolejny raz potwierdza się teza, że najmniejsze pieski najgłośniej szczekają.
Jak się całe życie spędza w gej-klubach, to nie się nie dziwię, że takie głupoty się pierdoli.
Wystarczy, że takie "chuchro" jak Hastur* będzie miało odpowiedni refleks i kopyto. A wtedy gdy będzie fight jeden na jeden, niejeden przypakowany może się mocno zdziwić. Rzecz jasna w relacji jeden na jednego bez dodatkowych narzędzi.
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39 Płeć: nie wybrano
Czemu jednak się wdawać z degeneratem w dyskusje na temat kto sobie co czuje/myśli/pragnie/obawia się i jak kto wygląda?
On sobie umie wymyślić w tych tematach wszystko co mu sperma do mózgu przyniesie, a wartość to ma mniej więcej taką jak napis na murze "huj wam w dupe" i tym w zasadzie jest.
Ten osobnik nic sensownego nie umie z siebie wykrzesać jeno właśnie takie enuncjacje i oczywiście udawanie, że kiszka stolcowa to organ płciowy.
Marlow napisał(a):Jak się całe życie spędza w gej-klubach, to nie się nie dziwię, że takie głupoty się pierdoli.
Wystarczy, że takie "chuchro" jak Hastur* będzie miało odpowiedni refleks i kopyto. A wtedy gdy będzie fight jeden na jeden, niejeden przypakowany może się mocno zdziwić. Rzecz jasna w relacji jeden na jednego bez dodatkowych narzędzi.
* bez urazy, to tylko przykład.
No właśnie to tylko przykład z dupy wzięty i w praktyce mało prawdopodobny. Równie dobrze mogłeś napisać, że przewage by zyskał mając pistolet w ręku. Wówczas masa i siła niewiele pomogą.
Z reguły nie oceniam w ten sposób kolesi, jednak w tym przypadku zrobiłem wyjątek, ponieważ dotyczy EH, z czego niektórzy próbują cokolwiek ugrać w forumowej polemice stroszeniem piórek na zasadzie "ochh jaki jestem silny, wszyscy się mnie boją i zrobiłbym ci kuku w realu", a zachowują się tak nieokrzesane osobniki w wieku przeważnie nie przekraczającym 20-kilku lat... To podejście niektórych homofobów, bez względu na ich predyspozycje fizyczno-siłowe, co by sprali na kwasne jabłko każdego geja, ot tak z zasady, jest tyle samo żałosne, co i śmieszne, tym bardziej, iż najczęściej zachowują się tak mizerne chucherka. Jak widać niektórzy wciąż są dziećmi
idiota napisał(a):Czemu jednak się wdawać z degeneratem w dyskusje na temat kto sobie co czuje/myśli/pragnie/obawia się i jak kto wygląda?
On sobie umie wymyślić w tych tematach wszystko co mu sperma do mózgu przyniesie, a wartość to ma mniej więcej taką jak napis na murze "huj wam w dupe" i tym w zasadzie jest.
Ten osobnik nic sensownego nie umie z siebie wykrzesać jeno właśnie takie enuncjacje i oczywiście udawanie, że kiszka stolcowa to organ płciowy.
Nie bądź taki biczowaty, z czegoś na zlotach się trzeba śmiać
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39 Płeć: nie wybrano
Jam jest bicz boży, niech będzie, ale to nie zmienia faktu, że przejmowanie się wykwitami rozkładu mózgu GB spowodowanego uciskaniem nań złogów spermy jego partnerów niejset specjalnie rozsądnym pomysłem...
Idioto zmień płytę. Nobody cares
Tymczasem kolejni gay-friendly piłkarze przeciwko Tomaszewskiemu. Jak to fajnie, że jest ich tak wielu. Tomaszewskiemu musi być teraz glupio
Jerzy Dudek napisał(a):Strasznie mnie przerażają opinie Janka Tomaszewskiego - mówi. Skąd ma pewność, że w latach 70., gdy był bramkarzem, nie spotkał w szatni geja? Bo co by się stało, gdyby się okazało, że gejem jest na przykład Leo Messi? Nic, zupełnie. Nadal byłby tym samym wspaniałym piłkarzem.
Tomasz Iwan napisał(a):Kiedy grałem w zachodnich klubach, tęskniłem za Polską. Ale gdy słyszę, co wygaduje Tomaszewski, jak obraża gejów, mam ochotę uciec z tego kraju, gdzie pieprz rośnie.