To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co się gapisz pedale ?
Moglibyście koić swoje nerwy w inny sposób niż 'wyzywanie się od piesków i knypów'?
Każde z nas powinno zrozumieć, że do końca swoich dni będzie się spotykać z nietolerancją, kłamstwami, głupotą, ignorancją itp. Nie ma sensu pokrzykiwać hasłami kto ma rację a kto nie.
Wasza dyskusja utknęła w momencie, w którym żadna ze stron nie przyzna już sobie racji. Ba, żaden z was nie weźmie pod uwagę słów wypowiadzianych przez drugą stronę.

Cytat:Dokładnie, knypie. By zrozumieć o czym ja pisze musisz zacząć od czytania noblistów ekonomii, a nie fascynować się lewackimi tekstami homoseksualnych autorów.

To samo mogę powiedzieć o tych wszystkich 'imbecylach', którzy wspierają tezę, że homoseksualizm to choroba. ;)
Herezje opowiadasz i powinieneś się bardziej zastanowić nad tym, co mówisz. Włącznie z ekonomią, co to za pomysł w ogóle. -_-
oh gaius,
god loves you.
Odpowiedz
moonlight napisał(a):Herezje opowiadasz i powinieneś się bardziej zastanowić nad tym, co mówisz. Włącznie z ekonomią, co to za pomysł w ogóle. -_-

No i nie potrafisz odpowiedzieć dlaczego pary bezpłodne posiadają przywileje i są traktowane identycznie jak pary mogące mieć potomstwo?

Przywileje te są w pierwszym rzędzie ekonomiczne. Jeśli uważasz, że odpowiedź na powyższe pytanie jest zupełnie dowolna i abstrahuje od ekonomii to polecam brać się do nauki i to czym prędzej.
Odpowiedz
Znalazł się specjalista od ekonomii, a raczej od siedmiu boleści, który by chciał poprzez ekonomię narzucać wszystkim swoje chore ideologie i swiatopogląd. Jesteś dla mnie niezwykle interesujacym przypadkiem, Jarusie Duży uśmiech
Odpowiedz
Jarus napisał(a):Do udowodnienia słuszności teorii naukowej wystarczy jeden naukowiec.

Hmmm.... coraz dziwniejsze to forum... No ale nic, dyskutujcie dalej Oczko
Null pointer exception
Odpowiedz
a co, zbyt mało tematów o gejach? Język
Odpowiedz
Goodboy napisał(a):a co, zbyt mało tematów o gejach?

Coraz dziwaczniejsze teorie. Chyba muszę odpocząć trochę od tego forum i przenieść się np. na ewangelizacyjne Oczko
Odpowiedz
A propos homoseksualizmu. Przeczytajcie sobie przeciwwskazania do oddania krwi.
http://www.rckik-bydgoszcz.com.pl/2.html
[Obrazek: 628750.jpg]
Odpowiedz
Ej to jest kurestw! Wytyczne rodem z VIRP. JA bym ich zaskarżył do sądu... W Opolu w ankiecie jak i w regulaminie takich zakazów nie ma...Jestem ciekaw czy łamią jakieś prawa wymyślając taki przepis...
Michał Wójtowicz

Religion can never reform mankind because religion is a slavery

Cytat:
pilaster napisał(a):Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnego

Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Odpowiedz
Ja naiwnie myślałem, że temat już martwy… :roll:
Bądź, kim jesteś, a nie kim nie jesteś, bo jeśli nie jesteś tym, kim jesteś, stajesz się tym, kim nie jesteś.

http://wolneforum.phorum.pl/
Odpowiedz
Avx napisał(a):Dokładnie, juzew. Nic do nich nie mam w sumie, ale żeby to z budżetu finansować ? Nie szkoda kasy ? Niech sobie sami homoseksualiści kupią plakaty, za swoje pieniądze. To by było w porządku...

to co, kurwa, robią plakaty PiSu, finansowane z budżetu państwa?
Odpowiedz
No juzew to niezly diamencik. Za dlugi ten watek, a kampanie przegapielm Smutny
Odpowiedz
Incognito napisał(a):to co, kurwa, robią plakaty PiSu, finansowane z budżetu państwa?
a co ma piernik do wiatraka? :? :roll:
charm is deceptive
beauty is fleeting

http://www.youtube.com/watch?v=njuqQFRBcV4
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości