Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Moglibyście koić swoje nerwy w inny sposób niż 'wyzywanie się od piesków i knypów'?
Każde z nas powinno zrozumieć, że do końca swoich dni będzie się spotykać z nietolerancją, kłamstwami, głupotą, ignorancją itp. Nie ma sensu pokrzykiwać hasłami kto ma rację a kto nie.
Wasza dyskusja utknęła w momencie, w którym żadna ze stron nie przyzna już sobie racji. Ba, żaden z was nie weźmie pod uwagę słów wypowiadzianych przez drugą stronę.
Cytat:Dokładnie, knypie. By zrozumieć o czym ja pisze musisz zacząć od czytania noblistów ekonomii, a nie fascynować się lewackimi tekstami homoseksualnych autorów.
To samo mogę powiedzieć o tych wszystkich 'imbecylach', którzy wspierają tezę, że homoseksualizm to choroba. ;)
Herezje opowiadasz i powinieneś się bardziej zastanowić nad tym, co mówisz. Włącznie z ekonomią, co to za pomysł w ogóle. -_-
oh gaius,
god loves you.
Liczba postów: 167
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
moonlight napisał(a):Herezje opowiadasz i powinieneś się bardziej zastanowić nad tym, co mówisz. Włącznie z ekonomią, co to za pomysł w ogóle. -_-
No i nie potrafisz odpowiedzieć dlaczego pary bezpłodne posiadają przywileje i są traktowane identycznie jak pary mogące mieć potomstwo?
Przywileje te są w pierwszym rzędzie ekonomiczne. Jeśli uważasz, że odpowiedź na powyższe pytanie jest zupełnie dowolna i abstrahuje od ekonomii to polecam brać się do nauki i to czym prędzej.
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Znalazł się specjalista od ekonomii, a raczej od siedmiu boleści, który by chciał poprzez ekonomię narzucać wszystkim swoje chore ideologie i swiatopogląd. Jesteś dla mnie niezwykle interesujacym przypadkiem, Jarusie
Liczba postów: 7,522
Liczba wątków: 305
Reputacja:
1
Jarus napisał(a):Do udowodnienia słuszności teorii naukowej wystarczy jeden naukowiec.
Hmmm.... coraz dziwniejsze to forum... No ale nic, dyskutujcie dalej
Null pointer exception
Liczba postów: 3,124
a co, zbyt mało tematów o gejach?
Liczba postów: 805
Reputacja:
0
Goodboy napisał(a):a co, zbyt mało tematów o gejach?
Coraz dziwaczniejsze teorie. Chyba muszę odpocząć trochę od tego forum i przenieść się np. na ewangelizacyjne
Liczba postów: 2,107
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Ej to jest kurestw! Wytyczne rodem z VIRP. JA bym ich zaskarżył do sądu... W Opolu w ankiecie jak i w regulaminie takich zakazów nie ma...Jestem ciekaw czy łamią jakieś prawa wymyślając taki przepis...
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:pilaster napisał(a): Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnego
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Liczba postów: 331
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ja naiwnie myślałem, że temat już martwy… :roll:
Liczba postów: 146
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Avx napisał(a):Dokładnie, juzew. Nic do nich nie mam w sumie, ale żeby to z budżetu finansować ? Nie szkoda kasy ? Niech sobie sami homoseksualiści kupią plakaty, za swoje pieniądze. To by było w porządku...
to co, kurwa, robią plakaty PiSu, finansowane z budżetu państwa?
No juzew to niezly diamencik. Za dlugi ten watek, a kampanie przegapielm
Liczba postów: 1,031
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Incognito napisał(a):to co, kurwa, robią plakaty PiSu, finansowane z budżetu państwa? a co ma piernik do wiatraka? :? :roll:
|