To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nieoficjalne motto forum Ateista.pl
Raczej
Bóg
ateizm
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Ateista.pl - tu się gra o repę. :lol2:
Odpowiedz
Ateista.pl - czy seks to seks? A może seks to nie seks?
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
ban albo cisza, wybór należy do ciebie.

to tak, gdyby won, nie przeszło/
Odpowiedz
[Obrazek: 1052702044607ee16.gif]
"Do jasnych dążąc głębin – nie mógł trafić w sedno śledź pewien obdarzony naturą wybredną. Dokądkolwiek wędrował, zawsze nadaremno. Tu jasno, ale płytko, tam głębia, ale ciemno."
Odpowiedz
Ja proponuję:
"Jedyne forum dyskusyjne w polskim internecie, na którym moderacja nie rozumie słowa dyskusja".
The spice must flow
Odpowiedz
"Promocja - tu możesz bezkarnie dowalić moderacji"
Odpowiedz
Rita napisał(a):Ja proponuję:
"Jedyne forum dyskusyjne w polskim internecie, na którym moderacja nie rozumie słowa dyskusja".

"Tylko tu, zamykanie dyskusji i banowanie dyskutantów jest drogą ku chwale rozumu"
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Ok Hastur, już więcej nie będę szafował poważnymi słowy.

To może "Gadu, gadu, a chłop śliwki rwie"
"Chłop śliwki rwie - a ino ich dwie" Duży uśmiech
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."

Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Odpowiedz
Luis Buñuel napisał(a):Jestem ateistą... dzięki Bogu!

"Czy nie starczy, że ogród jest piękny? Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?" Douglas Adams
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
"Bóg to taki Święty Mikołaj dla dorosłych"
Autor mi nieznany
Sebastian Flak
Odpowiedz
Albert Einstein
· Cóż za smutna epoka, w której łatwiej jest rozbić atom niż zniszczyć przesąd.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Ateista.pl - my chcemy Boga w pracy, w szkole!

Z zaśpiewem. Uśmiech
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Ateista.pl - my chcemy Boga w pracy, w szkole!

Z zaśpiewem. Uśmiech

Forum ateista
nie dla moherów - nawet domniemanych;-)
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Ateista.pl - my chcemy Boga w pracy, w szkole!

Z zaśpiewem. Uśmiech
Chyba ..w książce, szkole... sam to kiedyś śpiewałem dyszkantem :lol2:
Odpowiedz
"Prześladujcie albowiem sami będziecie prześladowani"
Tako rzecze Neuromanta :-D
Sebastian Flak
Odpowiedz
Neuromanta napisał(a):"Prześladujcie albowiem sami będziecie prześladowani"
Tako rzecze Neuromanta :-D

Znalazłam i po przeczytaniu dzisiejszych kawałków uznałam za adekwatne:
Obrastanie w piórka jednych polega przeważnie na skubaniu drugich. Władysław Grzeszczyk
Odpowiedz
To z "Parady paradoksów"?
Sebastian Flak
Odpowiedz
Neuromanta napisał(a):To z "Parady paradoksów"?

Nie wiem dostałam w prezencie od mojego męża własnym sumptem wydaną książeczkę - Władysława Grzeszczyka - czy on jeszcze żyje?

To był mój pierwszy mąż, niezaślubiony w krk.UśmiechOczko
Drugi z usc- do dzisiaj.Oczko
Odpowiedz
"Tu się wszyscy szanujemy"
...
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości