To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl
Ja, to nie zabawka dla dzieci.
Odpowiedz
zepsułby dzieci...

Odpowiedz
Nie jest to najtrafniejszy cytat. Jest to najdłuższy post jaki mogłam znaleźć na forum.
To tylko pierwsze zdanie. Sami sprawdźcie, czy jest jakiś dłuższy post ;-)

Adam napisał(a):Ale przecież to nie ateiści a katolicy łyknęli cuda… U nas tylko jeden Vacarius łyknął ruch cząsteczek. [cdn w poście]

Link
[SIZE="1"]PRZYSIĘGAM NA SWOJE ŻYCIE I SWOJĄ MIŁOŚĆ DO NIEGO, ŻE NIGDY NIE BĘDĘ ŻYŁA DLA INNEGO CZŁOWIEKA ANI PROSIŁA GO, BY ŻYŁ DLA MNIE[/SIZE]
Odpowiedz
O.O
Adam, pokłony.
Mnie by się nie chcialo takiego długiego posta pisać... (ale ja głupia jestem).

Hastur napisał(a):[...] są to tak samo wirtualne "straty" jak pieniądze, które skarb państwa "traci" na niezapłaconych podatkach; [...] Dodatkowym absurdem w tym przypadku jest fakt, że rzekomo "ukradzione" pieniądze zostają w kieszeni... ich pierwotnego posiadacza :o Co nieuchronnie prowadzi do konkluzji, iż człowiek może okraść państwo z własnych pieniędzy :lol2:

Odpowiedz
Ach, pamiętam ten post Duży uśmiech.
Adam dostawał rozstroju nerwowego przez kreacjonistów :p.
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
Ja nie wierze w cuda tylko w rzeczy które są prawdopodobne. Np. wierze ze wygrana w totka jest prawdopodobna.
Odpowiedz
Ah, to były czasy, kiedy ORLY był na forum :-D Może jeszcze wróci, z jeszcze ciekawszymi tezami, a może nawet ( o zgrozo! ) Poszerzy wiedze :-D
nil melius est quam cum ratione tacere

nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Odpowiedz
FlauFly napisał(a):Ach, pamiętam ten post Duży uśmiech.
Adam dostawał rozstroju nerwowego przez kreacjonistów :p.

Mi by się nie chciało tak walczyć z nimi. Zostawiłabym Orlego w spokoju.
Tym większy podziw za ten post ;-)
[SIZE="1"]PRZYSIĘGAM NA SWOJE ŻYCIE I SWOJĄ MIŁOŚĆ DO NIEGO, ŻE NIGDY NIE BĘDĘ ŻYŁA DLA INNEGO CZŁOWIEKA ANI PROSIŁA GO, BY ŻYŁ DLA MNIE[/SIZE]
Odpowiedz
Pamiętam jak chciałem z Nabukombem porozmawiać o metodologii Duży uśmiech.
Nie zdążyłem...
Wcześniej zostałem nazwany małolatem, zbluzgany i w końcu Nabukomb stwierdził, że nie jestem wart rozmowy z nim Oczko.
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
Tak, bodajże mnie nazwał tchórzem, bo mu nie odpisałam na jeden post!
Miło jest powspominać... ;-)
Odpowiedz
Ojej.
Praktycznie nie zagłebiałam się w posty Nabukomba. Straciłam darmową okazję, żeby posłuchać kim to nie jestem Duży uśmiech

Hastur napisał(a):[...] są to tak samo wirtualne "straty" jak pieniądze, które skarb państwa "traci" na niezapłaconych podatkach; [...] Dodatkowym absurdem w tym przypadku jest fakt, że rzekomo "ukradzione" pieniądze zostają w kieszeni... ich pierwotnego posiadacza :o Co nieuchronnie prowadzi do konkluzji, iż człowiek może okraść państwo z własnych pieniędzy :lol2:

Odpowiedz
Mojwa napisał(a):Ojej.
Praktycznie nie zagłebiałam się w posty Nabukomba. Straciłam darmową okazję, żeby posłuchać kim to nie jestem Duży uśmiech

Albo za kogo Nabukomb Cię uważa ;-)
Niestety, stwierdził, że ze mną jeszcze może porozmawiać, więc się usunęłam z dyskusji, coby mu tej satysfakcji nie dawać. I zostałam nazwana tchórzem.
Nie ma czego żałować, Mojwa.
Odpowiedz
I męczennik odszedł z forum.
Zapalmy po nim świeczkę Duży uśmiech

Odpowiedz
Użytkownik Nabukomb został zbanowany.

:]
Odpowiedz
Szczęśliwy

To sławetne zdanie... :mrgreen:

Odpowiedz
He, co ja widzę, Makumbe się wspomina, nie ma teraz czasu, założył firme.
Ale jak bana zciągniecie, to na pewno się pokaże :ogorek:
Prorok vs fanatyzm :wall:
Odpowiedz
Taki fajny temat, a OT szerzy się jak dżuma w średniowieczu.
Odpowiedz
Sagittarius napisał(a):Ah, to były czasy, kiedy ORLY był na forum :-D Może jeszcze wróci, z jeszcze ciekawszymi tezami, a może nawet ( o zgrozo! ) Poszerzy wiedze :-D

E tam orly.

Mogrim! To były sławetne czasy Duży uśmiech
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
Odpowiedz
Musze poszperać w wolnej chwili i poszukać postów tego Mogrima, bo chyba mnie coś omineło :-)
nil melius est quam cum ratione tacere

nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Odpowiedz
Phillrond napisał(a):E tam orly.

Mogrim! To były sławetne czasy Duży uśmiech

E tam Mogrim!

Moherowy Beret! To był dopiero kanarek. Bożoładca.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości