To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co obecnie czytacie?
Cytat:R = are , U = you, Sirius = serious ... tak mi się skojarzyło ...
nie wiem czy to było zamierzone ?

chyba powinienes dostac medal z kartofla za to odkrycie Uśmiech
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
nie lubię kartofli ... ale dzięki :p
Odpowiedz
lumberjack napisał(a):Zainteresowanie historią Polski, odrzucenie głupiej mody na "wstydzenie się bycia Polakiem" etc. są dobre.

ok..

A jesli ja uważam, że narodowości się w zasadzie nie wybiera i bycie Polakiem nie jest dla mnie powodem ani do chluby ani do hańby, to jestem dobry czy zły? Uśmiech Aczkolwiek chcialbym dla tego dziwnego kraju jak najlepiej Język
zetodwudziestoslaw

"Najpierw jest góra,
Potem nie ma góry,
Potem jest."

"Wszystko, co wiesz, jest nieprawdą"
Odpowiedz
Cytat:nie lubię kartofli

Zdezorientowanyhock:

tu masz agnostos przyklad "złego pogladu" Oczko
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
NoBody napisał(a):nie lubię kartofli ... ale dzięki :p

Wyliczanka i trafiło na żółtka który woli zajadać ryż.
Odpowiedz
kuuurde ja nie jadłem pyrów chyba z miesiąc i dopiero teraz zaczynam doceniać ich cudowność...
zetodwudziestoslaw

"Najpierw jest góra,
Potem nie ma góry,
Potem jest."

"Wszystko, co wiesz, jest nieprawdą"
Odpowiedz
aż tak ze mną źle ? ... podobno poglądów się nie wybiera, to one wybierają ciebie ... :p
rozumiem, że zostałem wybrany przez zły pogląd, czy coś mi grozi ? Uśmiech

Xenomorph napisał(a):Wyliczanka i trafiło na żółtka który woli zajadać ryż.
lubię frytki ... :p
Odpowiedz
Cytat:aż tak ze mną źle ? ... podobno poglądów się nie wybiera, to one wybierają ciebie ...

Chyba źle zrozumiałeś memetykę...
Chociaż...
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
... memetyka ssie :p
Odpowiedz
Cytat:A jesli ja uważam, że narodowości się w zasadzie nie wybiera i bycie Polakiem nie jest dla mnie powodem ani do chluby ani do hańby, to jestem dobry czy zły? Zdezorientowanymile: Aczkolwiek chcialbym dla tego dziwnego kraju jak najlepiej :razz:
Dobry pogląd, też tak uważam. Ale lewaki uważają, że bycie Polakiem to powód do hańby i wstydu... :/

Kilgore Trout napisał(a):Zdezorientowanyhock:

tu masz agnostos przyklad "złego pogladu" Oczko

Dokładnie; nie lubienie kartofli to postawa zdecydowanie antypolska Język
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
Jakie kartofle, kurwde, ludzie. ZIEMNIAKI! ;<
Odpowiedz
Jakie ziemniaki, kurwde, ludzie. PYRY! ;<

Biochemia kliniczna, S. Angielski, J. Rogulski
Rozdział 4 - Gospodarka węglowodanowo-lipidowa

Ja pierd... jaka cegła...

Boziu, dziękuję ci, że uchroniłaś mnie przed medycyną.
I <foch>, że wymagasz ode mnie takich pierdół po informatyce....
Null pointer exception
Odpowiedz
O, jak fajnie że to czytasz. Jest tam jakieś info o udziale procentowym węglowodanów w pożywieniu, który zapewnia najlepszą regenerację? Uśmiech
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
Odpowiedz
Nie wiem... gdzieś tam dalej widziałem rozdział o gospodarce energetycznej organizmu, ale mam nadzieję, że tam nie dojdę Uśmiech

Teraz czytam o glikolizie i czuję się, jak na biologii w LO.
Tu jest w 3 d... schematów procesów... a nazwy związków robią się coraz dłuższe... :|
Null pointer exception
Odpowiedz
Tak czytam drugi artykuł z tego magazynu od Kilgora i tak sobie myślę, że Japończycy są na tyle dziwaczni, że u nich pomysł na jakąś subkulturę użytkowników HAL-a wcale nie jest nierealny Duży uśmiech. Tak będą doskonalić tego typu urządzenia aż w końcu stworzą te swoje upragnione wielkie mechy...
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Odpowiedz
Japończycy są dziwaczni, naprawdę :|
Ich pomysły i to, co robią za pomocą internetu, wyciska powietrze z płuc i przyspiesza rytm serca
Get into the car
We'll be the passengers
We'll ride through the city tonight
We'll see the city's ripped backside
We'll see the bright and hollow sky
We'll see the stars that shine so bright
Stars made for us tonight!
Odpowiedz
Wniosek z tego prosty: uczmy się japońskiego Duży uśmiech.

Kurt Gödel

Odpowiedz
Aaaanachuja mitakietooo!
Null pointer exception
Odpowiedz
Z lekcji japońskiego pamiętam jedynie 'konisziła' Uśmiech
Odpowiedz
Brałeś lekcje japońskiego i zapamiętałeś tylko jedno słowo? Duży uśmiech
Ja z samego oglądania anime znam zdecydowanie więcej japońskich słów Duży uśmiech.

Kurt Gödel

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości