Liczba postów: 9,700
Liczba wątków: 56
Reputacja:
0
Science Against Evolution
things evolutionists don't want you to know
dlaczego Allex nie chcesz zebym o tym wiedzial?
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)
Reputacja:
0
zawsze mnie ciekawilo skad np. Cleo bierze swoje informacje na temat "narkotykow" i teraz juz wiem:
http://www.badmags.com/bmlsd.html#
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)
Liczba postów: 2,244
Liczba wątków: 82
Reputacja:
0
czyż to nie miało być odpinezkowane?
Reputacja:
0
teraz MUSI pozostac przypiete skoro przedstawilismy tu tak wazne informacje dotyczace NARKOTYKU
coby OT nie robic: http://www.technoccult.com/ (bardzo bardzo blog)
Liczba postów: 1,668
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Liczba postów: 5,954
Liczba wątków: 183
Reputacja:
0
Czemu, kiedy trafiłem na to na onecie, byłem pewien, że cleo spędza dzień, na wyszukiwaniu takich newsów. Zresztą to przynajmniej dowodzi, że to ja miałem rację, iż temat powinien nazywać się: podziel się sensacyjką o tym, jak muzułmanie prześladują kobiety.
Ciekawe, czy i tym razem okaże się to taką samą bzdurą Wybiórczej jak poprzednio, kiedy cudzołożnica została zgwałcona i zarówno jej jak i gwałcicielowi, każdemu za popełnione przez nią lub niego przestępstwo wymierzono czapę (przy czym jej w jakiś nielogiczny sposób zniesiono z powodu cierpienia, jakiego doznała), a Wybiórcza podała, że gwałt uznano za cudzołóstwo.
Poprzednim razem wyborcza zaprzeczyła sobie w jednym i tym samym artykule, teraz nauczyła się na błędach. Moja opinia na temat, jakiego rodzaju manipulacja tu zaszła: dziewczyna nie zgłosiła żadnego gwałtu, została przyłapana na cudzołóstwie i wykręcała się gwałtem (uczy się na przykładach z zachodu), a stary powołuje się na swoją "wiedzę" o wieku córki, podczas gdy sąd opiera się na metryce (chyba że na oko szacują dokładnie co do roku, że upierają się przy 23).
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
zetodwudziestoslaw
"Najpierw jest góra,
Potem nie ma góry,
Potem jest."
"Wszystko, co wiesz, jest nieprawdą"
Reputacja:
0
O godzinie 18.30 w niedzielę Benedykt XVI zejdzie do Grot Watykańskich
Groty Watykańskie. Pewnie gdzies tam trzymaja Lewiatana.
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Węża morskiego. Serafina, Anioła z Pierwszego Kręgu.
łoah! zobaczcie:
W X wieku znana była legenda o uwięzieniu w roku 317 Lewiatana w podziemiach Lateranu (ówczesnej siedziby papieży) przez papieża Sylwestra I. Magia okrągłej liczby 1000 kazała spodziewać się nadzwyczajnych zdarzeń. Proroctwa Sybilli powiadały, że z przełomem wieków potwór wydrze się z więzienia i zniszczy ziemię i niebo. Przerażenie wzmagała zbieżność tych wizji z nowotestamentową Apokalipsą św. Jana. Znaku zapowiadającego katastrofę dopatrywano się również w osobie ówczesnego papieża, który uprawiał jakoby praktyki czarnoksięskie (w istocie wykształcony w matematyce, mechanice i astronomii, budował zegary i instrumenty astronomiczne). A przy tym przybrał imię Sylwestra II, co budziło skojarzenie "jeden Sylwester uwięził smoka, drugi go wypuści"... Toteż gdy nastał nowy rok 1000, a spodziewana katastrofa nie nadeszła, euforia ogarnęła lud, który cieszył się i bawił do następnego dnia. Zdarzenie to dało początek corocznym sylwestrowym zabawom.
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Kilgore Trout napisał(a):W X wieku znana była legenda o uwięzieniu w roku 317 Lewiatana w podziemiach Lateranu (ówczesnej siedziby papieży) przez papieża Sylwestra I.
 hock:  hock:  hock:
zetodwudziestoslaw
"Najpierw jest góra,
Potem nie ma góry,
Potem jest."
Reputacja:
0
Liczba postów: 1,668
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Dziecko przygniecione plyta nagrobna
Czy zarzadca cmentarza ponosi wine nie starannego zabezpieczenia bezpieczenstwa?
Cytat:Najpewniej dorośli byli pogrążeni w zadumie, a pięciolatek się po prostu nudził. Podchodził do płyty, wieszał się na niej - wyjaśnia Sławomir Konieczny, rzecznik policji w Gorzowie.
wieszal sie -tez sobie miejsce znalazl
Reputacja:
0
zetodwudziestoslaw
"Najpierw jest góra,
Potem nie ma góry,
Potem jest."
Liczba postów: 5,265
Liczba wątków: 93
Reputacja:
4
Cytat:http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...wiadomosc.html papież gada jak FluaFly
Ee tam...
Ten tutaj to przywódca instytucji czczącej Dagona i hodujący w podziemiach swojej siedziby Lewiatana...
Ja się bratam raczej z tymi tutaj: http://histmag.org/archiwalia/mag48/wied...ckich.html
Rozumiesz: Hymn o Perle, Philip Dick, nieśmiertelność dzięki wiedzy (gnoza), te klimaty  .
Kilgore napisał(a):W X wieku znana była legenda o uwięzieniu w roku 317 Lewiatana w podziemiach Lateranu (ówczesnej siedziby papieży) przez papieża Sylwestra I.
E! Mówiłem wam o tym, widocznie mnie nie słuchacie :].
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł
Kurt Gödel
Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Reputacja:
0
Dick no fajnie fajnie...
zetodwudziestoslaw
"Najpierw jest góra,
Potem nie ma góry,
Potem jest."