To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Darwin's Dangerous Idea Dokument BBC
Jeszcze swie[SIZE="7"]ż[/SIZE]y i pachnacy dokument BBC:
Odcinek z poprzedniego tygodnia:
Part 1 (calosc sklada sie z 6 czesci)

playlista:
Part 2 6 czesci
Odpowiedz
blasphemic napisał(a):swierzy
Bloo! Przyzywam Cię! Uśmiech
Odpowiedz
Przeczytałem to jeszcze przed Twoim postem, ale nie chciałem być małostkowy Uśmiech

A w zasadzie... jak już jestem...

Cytat:swierzy
Odpowiedz
Blasphemic - no offence ;]
Dokument jak na razie ciekawy.
Kreacjoniści są cute : *
komentarze na YouTube po prostu niszczące Duży uśmiech
"Did u know they banned the Atlas of creation by Harun Yahya in schools and universities especially . Why?. because they are scared of what it contains and it also destroys the theory of evolution. FACT!!. Darwinism= nazism, communism, facism etc .FACT!!"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości