To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metafizyczne założenia idealizmu - pytanie
Cytat:Jak nie możesz? Czy ja dostając mandat za picie w miejscu publicznym podczas meczu nie występuję przeciwko prawom rządzącym tą rzeczywistością?

Matko boska.... Zagadka dla Ciebie - w której parze chromosomów masz trisomnie?

Cytat:Ale skoro jesteś częścią wszechświata to istniejesz w nim, a on w tobie, bo z/w niego/nim powstałeś.

Tak tak, wszechświat istnieje we mnie, we łbie mi świeci taka fajna gwiazda, a moje jaja to dwie asteroidy. A między nimi znajduje się Droga Mleczna.
nil melius est quam cum ratione tacere

nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Tak istnieje w tobie, przynajmniej część niego. Do pierwszego zdania nie wiem co to ma wspólnego z ontologią. Tyle nie chce mi się więcej gadać na ten temat. Jak chcesz to sam się edukuj z linków. Występowanie przeciwko rzeczywistości tzn prawom nią rządzących bez przyzwolenia boga itp.

Cytat:Do pierwszego zdania nie wiem co to ma wspólnego z ontologią. Tyle nie chce mi się więcej gadać na ten temat.

Domyślałem się, że nie załapiesz. Rzeczywiście, zagadka była za trudna.
nil melius est quam cum ratione tacere

nil mirari, nil indignari, sed intellegere
Napisałem-co to ma wspólnego z ontologią...ja związku nie widzę.

a ja nie widzę związku twoich postów z tematem (nie napisałeś ani jednego założenia idealizmu).
i co z tego?
i tak będziesz spamował dalej...

Dziękuję lumberjackowi i idiocie za wskazówki Uśmiech Case closed.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości