To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co obecnie czytacie?
Ok, skończyłem wreszcie "Rozplatanie tęczy" teraz jestem tró atheista.

And now, czytam sobie "Przedludzi" i inne opowiadanka Dicka.

EDIT
"Człowiek z wysokiego zamku"

EDIT2
Skończony, poczułem coś, czego nie czułem od kilku miesięcy. Nie wiem czy cieszyć się czy smucić.
[SIZE="2"]agoreton.pl[/SIZE]
Odpowiedz
powtót do klasyki - opowiadania o conanie.
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Odpowiedz
Krzysztof Kosior Droga środkowa w Nikajach
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
... cd. Ryszarda Przybylskiego, po " Baśni Zimowej.Esej o starości. ", " Uśmiech Demokryta "
Fragment za GW:
http://wyborcza.pl/1,76842,6708343,Nasz_...piece.html

:]
kumpel TORA NAAGI - aktualnie w trakcie lotu nad kukułczym gniazdem w towarzystwie Yossariana !!!
Odpowiedz
Za namową lumberjacka - "Obóz świętych". Świetna.
Odpowiedz
"Oko na niebie". LOOL Język
Odpowiedz
Ja teraz sprowadzam sobie z zagranicy "Night of the Dragon" - książka dotyczy fabuły serii Warcraft i muszę przyznać, że ciekawie się je czyta Oczko
Normalność? Jeśli mamy już używać takiego podziału to ja normalny nie jestem i nigdy nie będę. Nazywanie mnie normalną osobą jest obrazą. Widząc tych wszystkich "normalnych", ciemnych ludzi cieszę się, że jestem jaki jestem - błazen w czystej postaci. Być nienormalnym to sztuka, którą zgłębić mogą tylko nieliczni...

Raphau
Odpowiedz
Terry Pratchett "Nacja". Znakomita.
Odpowiedz
"Antychrześcijanin" Niczego.
Odpowiedz
Kończę tradycyjnego, staromodnego Wiedźmina, a na dysku już spoczywa "Zawód Wiedźma" Olgi Gromyko. Za trzy - cztery dni wezmę się za to. Wydaje się OK.
Odpowiedz
"planeta śmierci 2". harry harrison.

a wiedźmin jest niezły, prawda??Duży uśmiech
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Odpowiedz
Zajrzałem do "Mitologii Greków" Kereneya. Skończyłem też "Cesarza" Kapuścińskiego: super reportaż, można się doskonale przyjrzeć zagrożeniom władzy monarszej, zwłaszcza władzy absolutnej; łatwości w manipulacji opinią publiczną, korupcji, idealizmie młodych; a także samej historii obalenia tej monarchii... Ekstra. No i skończyłem też "Na Zachodzie bez zmian".
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
Mały off-top w temacie o książkach: czy poza Sony Reader'em są inne urządzenia do wygodnego czytania e-booków dostępne w PL? Nie mówię o Kindle, bo w PL tego dłuuuugo nie będzie, a brakuje mi miejsc na książki i zastanawiam się nad takim czytnikiem. A na komórce niewygodnie, za mały ekran.
GG 763835 - jak ktoś chce zagadnąć

Byłby to najwspanialszy ze wszystkich możliwych światów, gdyby nie było na nim religii. John Adams (1735-1826)
Odpowiedz
Netbooki, naprawdę polecam, dosyć tanie a oprócz czytania książek dają dosyć duże możliwości.
Odpowiedz
... hagiografia / pieśń o czynach ? /, wybitnie źle skomponowana - " Zośka i Parasol " A.Kamiński !
Ale momenty som ... w tym obrazoburcze !
:]

Ale jutro dostanę " Rozstrzelany oddział " Jerzego Kułaka , a nóż ktosik w Polszcze własnym sumptem rzecz wydając potrafi pisać ?
Oboczności - http://wyborcza.pl/1,75515,6753703,Prawd...mowej.html
kumpel TORA NAAGI - aktualnie w trakcie lotu nad kukułczym gniazdem w towarzystwie Yossariana !!!
Odpowiedz
"Biblia Szatana" LaVeya Duży uśmiech Zaczyna się fajnie... Ciekawa sprawa.
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
Szpaner...

A akie pytanie - gdzie ją zdobyłeś? E-book, czy kupiona/wypożyczona/pożyczona?
Odpowiedz
http://chomikuj.pl/Joela5/E-books/Anton....atana..pdf

Uśmiech

Ontopic - zabieram się za tą całą "Psychologię kwantową", czytam też "Psychologię międzykulturową", "Psychologię dla menadżerów" i "Psychologię społeczną". Polecam wszystkie pozycje Oczko
Odpowiedz
@AdVice: właśnie tam, gdzie ją znalazł Wookie Język

Po przeczytaniu Biblii Szatana biorę się za Nowy Testament Duży uśmiech Przynajmniej Ewangelie.

A następnie "Polskę Jagiellonów" Jasienicy, następnie za "Rzeczpospolitą Obojga Narodów" tegoż.

Odpowiedz
Wookie zainteresowales sie psychologia z uwagi na chec
manipulacji, czy tak hobbystycznie :p?
Po dlugiej przerwie powrocilem do "Tricks of the mind" Browna.
"I watched with glee
As your kings and queens
Fought for ten decades
For the Gods they made"

Guns'n'roses - Sympathy For The Devil

"Fakty nie przestają istnieć z powodu ich ignorowania."

Aldous Huxley

"This is your life and it's ending one minute at a time"
Fight Club
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości