Liczba postów: 19
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Chciałbym by każdy z was zapoznał się z tym kanałem :
http://www.youtube.com/user/Dzekus55
Mój nick to 5gyrosz. Za nawoływanie do tolerancji zostałem zwyzywany i poniżony przez co proszę by każdy z was skomentował tą sprawę. Najlepiej piszcie własne przemyślenia na jego kanale. Pozdrawiam
I'm very pleased to see you again Lara...
Liczba postów: 5,461
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
1. Spójrz na mój podpis
2. Nie gadaj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i obali doświadczeniem (tak w ogóle na tym forum to dwóznaczne, hm  )
3. Chuj z tamtym gościem.
4. Rozumiem Cię, bo kiedyś na YT też mnie jakiś troll zwyzywał, bo stwierdziłem, że metal to nie jest jedyna słuszna muzyka. Gadał, że nie mogę udowodnić, że to nie jest tak, że metale nie są inteligentniejsi, moje stwierdzenie o nieudowadnianiu nieistnienia olał i mnie jeszcze zwyzywał. Potem się dołączyli inni tró. Co za banda zjebów, wtedy zwątpiłem w inteligencje metali. Rozum drecha, agresywność skina i mentalność słuchaczy rydzyka. Kurwa. Od teraz jak mnie ktoś obraża może co najwyżej liczyć na to samo 
5. http://www.reallifephotos.org/wp-content.../wrong.jpg
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Liczba postów: 7,517
Liczba wątków: 134
Reputacja:
0
xkcd sobie poczytaj, pooglądaj Woody'ego Allena, Chestertona odnajdź - to pomaga w zmaganiu się z codzienną porcją pojebanych idiotów.
Liczba postów: 576
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Każdy inny, wszyscy równi...
Warszawskimi ulicami
idzie marsz ze zboczeńcami.
Przyjechali z za granicy
pedofilii zwolennicy.
Idą z nimi anarchiści,
ani mądrzy, ani czyści.
Jest też pani Kazimiera,
wredna, brzydka jak cholera.
I tak dalej
Bóg nie ma z tym nic wspólnego. W ogóle nie ma go we Francji o tej porze roku.
Reputacja:
0
Wiem, ale lepszego nie udało mi się znaleźć.
A to śpiewali na manifie w Warszawie XD
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
Co oznacza zwrot "nawoływanie do tolerancji"? Moim skromnym zdaniem, tolerancją może być nie wpierdalanie się w nie swoje sprawy. Zatem nawoływanie do tolerancji moze byc odebrane jako takie wpierdalanie sie. Jeden koleś tam napisał: ""Skoro chcesz byc az tak tolerancyjny to pozwol innym miec wlasne zdanie i nie zmuszaj ich do akceptowania zboczenia." Spoko.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 4,996
Liczba wątków: 22
Reputacja:
0
komuś delikatnie myli się tolerancja z obojętnością.
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Reputacja:
17
666gonzo666 napisał(a):komuś delikatnie myli się tolerancja z obojętnością.
A nie powinna? Jeżeli opluwam pedałów to źle. Jeżeli zlewam ich to też źle? To co to jest ta pedalska tolerancja? "Patrz na mnie i zachwycaj sie mną", albo "oglądaj mojego gołego fiuta na paradzie!"??
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Reputacja:
0
Aha, jak ktoś chce publicznie pierdolić się z innym facetem, to trzeba to tolerować, za to nie można tolerować, gdy ktoś nie chce na to patrzeć?
Reputacja:
0
nie zlewka pedałów a potępienie takich krzyczących "zabić pedałów"[wstaw dowolne inne słowo, które okresla jakąś miejszą społeczność np ateistów i lepiej pójdzie zrozumienie o co mi chodzi]
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Reputacja:
17
OverHit napisał(a):Aha, jak ktoś chce publicznie pierdolić się z innym facetem, to trzeba to tolerować, za to nie można tolerować, gdy ktoś nie chce na to patrzeć?
Na to wygląda. Tolerancja według lewackiego ścierwa. Jeżeli nie chcesz oglądać pedałów, to znaczy że jesteś zacofanym troglodytą chorym na przewlekłą homofobię.
Reputacja:
17
666gonzo666 napisał(a):nie zlewka pedałów a potępienie takich krzyczących "zabić pedałów"[wstaw dowolne inne słowo, które okresla jakąś miejszą społeczność np ateistów i lepiej pójdzie zrozumienie o co mi chodzi]
W tej wymianie zdan z linku od Tomb Raidera ktoś nawoływał do mordowania pedałów?
Reputacja:
0
Rothein napisał(a):W tej wymianie zdan z linku od Tomb Raidera ktoś nawoływał do mordowania pedałów? chodzi mi o ogólny trend.
aha, ograniczanie czyichś praw też podliczam do tej kategorii. tak samo jakbym przyczepił się homoseksualistów krzyczących "zabić hetero"(ograniczyć ich prawa itp)
Reputacja:
17
666gonzo666 napisał(a):chodzi mi o ogólny trend.
Ale ja sie pytam czy w tamtej wymianie zdań ktos nawoływał do czynnego przesladowania pedałów, bądź zabijania ich?
Reputacja:
0
do zabijania nie ale ograniczenie jest wydoczne:
Chcecie miec normalne prawa ale nigdy spoleczenstwo polskie wam ich nie da.
pedzie to nie ludzie tylko zezwierzęceni chorzy odmieńcy - nigdy! wy zboczeńcy nie będziecie mieli żadnych praw bo nie jesteście normalni!!!
Musisz wreszcie zrozumiec,ze w Polsce jest zakaz pedalowania
no cóż....
Reputacja:
17
666gonzo666 napisał(a):do zabijania nie ale ograniczenie jest wydoczne:
Chcecie miec normalne prawa ale nigdy spoleczenstwo polskie wam ich nie da.
pedzie to nie ludzie tylko zezwierzęceni chorzy odmieńcy - nigdy! wy zboczeńcy nie będziecie mieli żadnych praw bo nie jesteście normalni!!!
Czy w Polsce homoseksualizm jest zabroniony?
Reputacja:
0
Rothein napisał(a):Czy w Polsce homoseksualizm jest zabroniony?
nie, prawo nie jest AŻ tak chore.
co nie zmienia faktu że tolerancyjne jest prawo holenderskie.
Reputacja:
0
Cytat:Ale ja sie pytam czy w tamtej wymianie zdań ktos nawoływał do czynnego przesladowania pedałów, bądź zabijania ich?
A czy na jakiejkolwiek Paradzie Normalności ktoś do tego nawoływał?
Takie teksty zostawmy antyfaszystom
Reputacja:
17
666gonzo666 napisał(a):nie, prawo nie jest AŻ tak chore.
Więc nikt nie nawołuje do czynnego prześladowania pedałow, tudzież mordowania ich, lub składania z nich ofiar całopalnych, i nikt nie zabrania im być pedałami. Więc o co chodzi pedałom?
|