To Lema, a nie Forge'a.
|
Najtrafniejsze cytaty z forum Ateista.pl
|
|
07.08.2009, 17:43
07.08.2009, 17:53
Bloo napisał(a):To Lema, a nie Forge'a.SIC!
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman EL
07.08.2009, 18:55
Łeee, już się cieszyłem, że mnie tu ktoś zacytował :/
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
09.08.2009, 01:00
To jest dobre na cytat tutaj
![]() forge napisał(a):Łeee, już się cieszyłem, że mnie tu ktoś zacytował :/
Prorok vs fanatyzm :wall:
09.08.2009, 01:10
Więc też myślisz, że ten topic był jedną z tych rzeczy na forum, które trzymają ludzi nań po wyłączeniu sobie reputacji*? :lol2:
![]() *spowodowane to jest, a jakże, presją społeczną
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.
Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
09.08.2009, 01:14
Cytat: [i]Łeee, już się cieszyłem, że mnie tu ktoś zacytował :/[/i] Cytat:Masz na myśli, że mój cytat idealnie wyraża, jakoby ten topic był jedną z tych rzeczy na forum, które trzymają ludzi nań po wyłączeniu sobie reputacji*? Zapewne jest to chęć bycia docenionym przez innych ludzi, czyli jakby to zapewne ujął Freud - dowartościowania się i zrekompensowania ubogiego życia seksualnego, lub też kompleksu małego członka
nil melius est quam cum ratione tacere
nil mirari, nil indignari, sed intellegere
10.08.2009, 17:47
Xeno napisał(a):Piękna perełka z ringu pilastra z xjasiux Nie umieram pod naporem pytań
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery Cytat:Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnegopilaster napisał(a): Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
11.08.2009, 23:38
No to Xeno odwdzięczam się
, bo to jest coś co trzeba tutaj zapisać według mnie...Xeno napisał(a):Jaki tam oportunista... zwyczajny hipokryta, libertarianizm to ideologia dla rozkapryszonych bachorów, a avx jest doskonałym przykładem piotrusia pana. Przejdzie mu z czasem.
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery Cytat:Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnegopilaster napisał(a): Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
15.08.2009, 14:15
prosty opis zachowania socjalistów chcących na siłę uszczęśliwyć biednych zapominając że zabierają czyjąś kasę.
Rothein napisał(a):Przez słowo pomagać nie rozumiem sytuacji, kiedy A i B orzekają że C musi poświęcić się dla D. A i B stają się tutaj bezużytecznymi pomysłodawcami o pustych mózgach i kieszeniach, jednak o "szczytnych" ideach niesienia pomocy D poprzez wymuszone poświęcenie C.
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa. Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach. "Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." ![]() Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
17.08.2009, 21:10
Aglet o deiźmie:
"To jest w porządku, bo ludziom ciężko jest psychologicznie zaakceptować, że Boga po prostu nie ma, a ateiści mogą jednak nie mieć racji. Więc pozostają zdrowi i weseli przez całe życie wiedząc, że coś nad nami jest, ale też, że ma nas w dupie, więc po co się stresować." :lol2:
30.08.2009, 15:57
złota myśl Saggitariusa:
"wszystko co sie robi dla większego dobra okazuje się skurwysyństwem" może nie wszystko, ale sporo.
30.08.2009, 23:24
Cytat: By Kilgore.
02.09.2009, 20:44
Cytat: Fragment postu Searchera. A ponieważ mam wieczór melancholijny, to mi akurat przypadło do gustu
04.09.2009, 12:05
NoBody
Unregistered Kilgore Trout napisał(a):Zreszta czesto to zauwazam, ludzie zamiast zbadac dane zjawisko i zrozumiec przyjmuja jakies skrajnie emocjonalne, ideologiczne stanowisko po czym pekaja z dumy ze sa takimi ignorantami w temacie i nic sobie nie daja powiedziec. To nie jest filozofia ani nauka - to jest populistyczna, prymitywna ideologia.trafna krytyka 'publicznych dyskusji'
06.09.2009, 16:05
xeno
Unregistered X-X-X-X-2 napisał(a):Czy ja źle rozumiem czy 10.10.09 w Częstochowie o godzinie 18:00, w kościele świętego Józefa będzie jakaś banda męczyć w swej świątyni człowieka? Padłem ze śmiechu.
16.09.2009, 13:29
Kilgore Trout napisał(a):Co to za nazwa dla bombowca "Łoś"? Kurde, nie pozwala mi wkleić po prostu cytatu ;] Muszę to zaraz zmienić ![]() edit: łe, nie da się...
17.09.2009, 21:04
Killgore Trout napisał(a):Ale mi nie chodzi o to "czy jest ok czy nie jest ok" ja juz od dawna wiem ze Kosciol to fizyczna manifestacja jakiegos odwiecznego Zła. Oczywiście ja nie szedłbym tak daleko w paranoję, ale sama ta koncepcja jest ciekawa. :] [SIZE="2"]agoreton.pl[/SIZE]
22.09.2009, 17:19
''Niemniej odnosze wrazenie ze blizej swiata jest sie kiedy sie patrzy w toń jeziora niz w telewizor. Obie sytuacje sa "rzeczywiste" ale jest tutaj jakas istotna roznica.''
stanowczo za duzo tu kilgora, ale to akurat mu wyszlo xp
22.09.2009, 19:33
23.09.2009, 21:48
Zielony:
Cytat: Może to wina tych piw, które wypiłem, ale lałem ze śmiechu przez 10 minut Zajebiście mi sie to zdanie podoba
nil mirari, nil indignari, sed intellegere |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

mile: