To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polecane artykuły
Odsłuchałem to co załączyli do artykułu - jeśli nie twierdzisz, że ją sfałszowali to moim zdaniem m.in. to z niej wynika. Zresztą jak już wskazałem nie jest to jedyny element, który uzasadnia stwierdzenie u niego takiego "stanu skupienia" jak pisałem uprzednio.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Nic takiego z niej nie wynika.Niby gdzie?Coś chyba nie tak z Twoim "stanem skupienia".
Odpowiedz
W artykule nawet zacytowano odnośną wypowiedź - jeśli czytasz (i słuchasz) ją przez okulary fanatyka KrK to nie dziwne, że nie zrozumiałeś. Ruscy też twierdzą, że Stalin nie był ludobójcą, a pakt Ribbentrop-Mołotow to był realizm polityczny, który nie przyczynił się walnie do II WŚ. Tak więc nie byłbyś pierwszym, który widzi i słyszy to co chce widzieć i słyszeć.

Kolejną dyskusją na zasadzie "a właśnie, że jest" z Tobą w roli głównej nie jestem zainteresowany.

EDIT: Moja wypowiedź pojawiła się przed Twoją, więc nie mogła być do Ciebie skierowana - ergo ja na pewno nie zaczynałem dyskusji. Nie zmieniłem zdania od momentu napisania powyższego, więc pytanie jest objawem tego, że nie czytasz ze zrozumieniem albo sztuczką retoryczną - tak czy siak, zostaje przy powyższym.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
http://blattdorf.wordpress.com/2010/02/2...h-papiezy/

Stare, jeśli było najmocniej przepraszam.
-----------------------------------------
New blood joins this earth
And quickly he's subdued
Through constant pained disgrace
The young boy learns their rules
<div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs>
Odpowiedz
Socjopata1 napisał(a):W artykule nawet zacytowano odnośną wypowiedź
Zacytowano i nie wynika z tych cytatów życzenie komukolwiek śmierci.

jeśli czytasz (i słuchasz) ją przez okulary fanatyka
Dokładnie,czytasz je przez okulary fanatyka.

Kolejną dyskusją na zasadzie "a właśnie, że jest" z Tobą w roli głównej nie jestem zainteresowany.[/quote]To po co toczysz dyskusję "a właśnie że tak jest",którą już zacząłeś,przecież zawsze może pokazać jak jest... No to proszę o jakiekolwiek argumenty.Co niby w homilii jest nie tak...?
Odpowiedz
http://gry.wp.pl/wiadomosci/afera-korupc...132,1.html
dowód że e-sport jest sportem, nawet korupcję mają...
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.

konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.

"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach." Duży uśmiech

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
Odpowiedz
http://www.krytykapolityczna.pl/Opinie/O...-id-1.html

Tezy Adama Ostolskiego !

:]
kumpel TORA NAAGI - aktualnie w trakcie lotu nad kukułczym gniazdem w towarzystwie Yossariana !!!
Odpowiedz
http://www.pardon.pl/artykul/11374/kolej...e_co_zrobi

<facepalm>
And quickly he's subdued
<div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs>
Odpowiedz
Przecież to było oczywiste.
Odpowiedz
heninsyn napisał(a):http://www.krytykapolityczna.pl/Opinie/O...-id-1.html

Tezy Adama Ostolskiego !

:]

smieszna to stronka, smieszne to srodowisko krytyki politycznej. przejrzalem pare ich pozalsieboze tekstow. jeden mnie nawet rozsmieszyl Duży uśmiech
Czym jest kapitalizm?
:lol2:
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
Cytat:Przecież to było oczywiste.

Ale myślałem, że istnieją w tym kraju jakieś granice przyzwoitości... a najgorsze jest to, że jeśli wystartuje to pewnie i wygra...
And quickly he's subdued
Odpowiedz
Jest takie ryzyko.
Odpowiedz
Znaleziono zwłoki "litewskiego mściciela"

Odpowiedz
Wiadomość powinna dotrzeć do tutejszych "łowców pedofilii".Facetowi, który prowadząc firmę transportową handlującą między Rosją a europą zachodnią zamordował sędziego i przewodniczącego jednej z większych parlamentarnych partii,kibicował cały kraj i kilka państw ościennych,tylko dlatego,że oskarżył swoje ofiary o pedofilię.Teraz nie żyje i raczej wątpliwe,żeby to pedofilska mafia go załatwiła...
Odpowiedz
I co w związku z tym?
Odpowiedz
Nic,to już wszystko.
Odpowiedz
Python napisał(a):http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,77...CHAJ_.html
"To się mogło zdarzyć w środę, zdarzyło się wczoraj" - jeżeli ktoś ma wątpliwości co do tego,że interpretacji tego zdania jako "fajnie,gdyby wydarzyło się w środę" nie da się przeprowadzić,to polecam Fakty i Mity.Ich redaktorzy dokładnie zdają sobie z tej niemożliwości sprawę,dlatego "cytują": "To się mogło zdarzyć w środę, niestety zdarzyło się wczoraj", i zachęcają do napaści do autora tej homilii ("użycie pięści i śliny").
Odpowiedz
Masz jakąś obsesję? To już było wklejone, a najwyraźniej nikt nie jest zainteresowany dyskusją na zasadzie "a właśnie, że nie jest" z Tobą w roli głównej.

http://www.sfora.pl/Benedykt-XVI-pozwany...lii-a19438

Wreszcie - pozostaje mieć nadzieję, że nie uwalą tego proceduralnie.
Odpowiedz
Socjopata1 napisał(a):Masz jakąś obsesję? najwyraźniej nikt nie jest zainteresowany dyskusją na zasadzie "a właśnie, że nie jest" z Tobą w roli głównej
Sam masz obsesję.Skoro nie jesteś zainteresowany dyskusją "właśnie że tak jest",to po co ją toczysz? Ja się nie przekomarzam,przytaczam słowa oraz przykłady przekłamanych cytatów.Za to jestem ciekaw,gdzie ty widzisz w owej homilii żal z faktu,że premier nie umarł,bo najwyraźniej po prostu Twoja zindoktrynowana główka nie potrafi inaczej pracować.
Odpowiedz
Aha, Ty tylko trzeci raz wracasz do tego samego tematu w którym nie nawiązała się żadna dyskusja - to normalne, że tak się robi:wall:
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości