To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polecane artykuły
Najpierw dopadli Turinga, a teraz się wstydzą,teraz dopadli Gajduska a za 30 lat będą się wstydzić... :-(
Odpowiedz
Ale Gajduska nie mogą dopaść bo on już sam z siebie nie żyje.
Chamstwo jest jak chwast: ile by nie rwać zawsze zostanie kawałek korzenia, ale jak przestaniemy rwać to zarośnie cały świat.
Odpowiedz
Adam napisał(a):Najpierw dopadli Turinga, a teraz się wstydzą,teraz dopadli Gajduska a za 30 lat będą się wstydzić... :-(

racja, beda sie wstydzic...
...ze tak pozno go dopadli Oczko
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
http://www.pardon.pl/artykul/11440/aktor..._o_zalobie

Fajnie
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
fiasko napisał(a):Ale Gajduska nie mogą dopaść bo on już sam z siebie nie żyje.
Już go wcześniej dopadli...

Oczywiście,że dzieciom nie stała się krzywda,że u nich od tysięcy lat w ten sposób nie dzieje się krzywda i że Gajdusek zapewnił im byt a one go uwielbiały nie ma znaczenia... Trzeba teraz tym dzieciom wmówić,że stała im się krzywda,żeby naprawdę ją odczuwały,a wszystkim innym zabronić finansować im utrzymywanie i edukację w USA...
Odpowiedz
Tzn. zdaje się, że Gajdusek sam się przyznał czując zbliżającą się śmierć. To, że go potępiono jest kwestią przynależności do naszej, a nie tamtej kultury. Może gdyby żył to by się wytłumaczył, że on nie był pedofilem tylko zmienił plemię z białasów na kanibali :p Ech, nie ma tu co roztrząsać. Ja nie neguję jego dokonań naukowych ani nagrody nobla w związku z tym jaki był. Jakby dostał np. nagrodę "złoty laur przedszkolaków" to można by się zastanowić, czy mu nie odebrać :lol2: , ale nobel jest jego.
Turing to co innego bo był tylko homosiem a nie pedofilem. Jego niesłusznie zniszczyli, nikomu krzywdy nie zrobił.
Chamstwo jest jak chwast: ile by nie rwać zawsze zostanie kawałek korzenia, ale jak przestaniemy rwać to zarośnie cały świat.
Odpowiedz
http://www.wykop.pl/link/351330/sto-tysi...tter_Wykop

Korwiniści zdobyli już Wykop, teraz nacierają na resztę Internetu. Język
[SIZE="2"]agoreton.pl[/SIZE]
Odpowiedz
Cytat:http://www.wykop.pl/link/351330/sto-...wsletter_Wykop

Korwiniści zdobyli już Wykop, teraz nacierają na resztę Internetu. :razz:

OMG. Poczytajcie te komentarze :lol2: "Inni są populistami, głosujcie na nas!".
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
fiasko napisał(a):Jego niesłusznie zniszczyli, nikomu krzywdy nie zrobił.
A komu zrobił Gajdusek?
Odpowiedz
Adam napisał(a):A komu zrobił Gajdusek?

Jeśli wszyscy jego chłopcy się na to godzili i tak im pasiło to zrobił tylko krzywdę swoim bliskim, że zmienił plemię białasów na kanibali.
Odpowiedz
Nie wiem czy dobry temat Oczko

http://wylukam.pl/Notes.aspx?ID=a801-3875151b4411
Zdjęcia, które być może wyjaśniają, skąd się bierze tyle cudownych objawień na różnych górach i wzgórzach. Tzw. zjawisko Brockenu.
[SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][SIZE=2]Burdel na forum powstaje, gdy moderatorzy forum postanawiają sprzeciwić się części działań członków Ekipy Honor.

Czat / IRC: http://pokazywarka.pl/jpqkgu/ - prosta instrukcja dołączania.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Odpowiedz
@Forge

Czyzby to niszczyło teorie fatimskie i tym podobne Duży uśmiech?
-----------------------------------------
New blood joins this earth
And quickly he's subdued
Through constant pained disgrace
The young boy learns their rules
-----------------------------------------
<div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs><div_prefs id="div_prefs"></div_prefs>
Odpowiedz
http://www.hotmoney.pl/artykul/prasa-pol...ta-2-13232

Niszczenie zasady pewności prawa w najlepsze, ale przynajmniej krok w kierunku normalności.

http://www.pardon.pl/artykul/11451/polit...alszerstwo

Dla tych, którym filmik propagandowy towarzysza Pospieszalskiego się spodobałDuży uśmiech

http://www.sfora.pl/W-prezydenckim-Tu-15...yka-a19681

Coś dla zwolenników teorii spiskowych
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Kupiłem dzisiaj po raz pierwszy Gazetę Polską i jestem bardzo zadowolony.

Co zabiło polską delegację?

Jak Tusk oddał śledztwo Putinowi (za to bedzie kiedyś Trybunał Stanu - dop. Kilgore)

(...) Będziemy szczegół po szczególe wyjaśniali każdy moment wydarzeń z 10 kwietnia (nawet gdyby śledztwo w tej sprawie miało trwać lata). Oprócz próby ustalenia przyczyn katastrofy musimy też wyjaśnić, kto i dlaczego kazał w pierwszych minutach po katastrofie obarczyć winą za nią Prezydenta Lecha Kaczyńskiego. (...) Musimy zrobić, co w naszej mocy, by wyjaśnić, co się naprawdę stało. Z obecnymi władzami i atrapą prezydenta, Bronisław Komorowski będzie nią również po ewentualnym wyborze, jest to raczej niemożliwe. Musimy odrzucić polityczne uprzedzenia i zebrać cały obóz patriotyczny w poparciu dla jedynego kandydata. Dzisiaj tym kandydatem jest Jarosław Kaczyński. (...) Śledztwo prowadzone tak jak obecnie, już przez sam fakt uznania dominującej roli Rosjan, spycha nas do rangi państwa niesuwerennego. Polski rząd zachowuje się tak, jakby był w tej sprawie petentem. Jedyna więc szansa w wolnych wyborach oraz społecznych i międzynarodowych instytucjach badających przyczyny katastrofy.

(ze wstępu Tomasza Sakiewicza)
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Kilgore, opanuj się, bo aż oczy bolą od czytania tego.

"musimy też wyjaśnić, kto i dlaczego kazał w pierwszych minutach po katastrofie obarczyć winą za nią Prezydenta Lecha Kaczyńskiego"

BZDURA"zebrać cały obóz patriotyczny w poparciu dla jedynego kandydata. Dzisiaj tym kandydatem jest Jarosław Kaczyński"

JESZCZE WIĘKSZA BZDURA

"sam fakt uznania dominującej roli Rosjan, spycha nas do rangi państwa niesuwerennego"

BZDURA CO NAJMNIEJ DO SZEŚCIANUW kwestii Trybunału Stanu - poczytaj ustawę, jest bardzo pouczająca. Zawiera m.in. informację o tym za co można zostać postawionym przed Trybunałem Stanu i w jakim trybie się to odbywa.
Odpowiedz
Cytat:Kilgore, opanuj się, bo aż oczy bolą od czytania tego.
Mnie boli tylko serce kiedy mysle ze smierc 96 niewinnych ludzi zostanie bezczelnie wykorzystana przez ścierwa polityczne do budowania "dobrych stosunkow polsko-rosyjskich" Smutny

Cytat:W kwestii Trybunału Stanu - poczytaj ustawę, jest bardzo pouczająca. Zawiera m.in. informację o tym za co można zostać postawionym przed Trybunałem Stanu
Jesli za zdradę nie staje sie przed TS to nie wiem po co on nam w ogole Język

Cytat:BZDURA JESZCZE WIĘKSZA BZDURA BZDURA CO NAJMNIEJ DO SZEŚCIANU
Tako rzecze Socjopata1
Jak wielki jest upadek ludzkości najlepiej pokazuje fakt, że nie ma już ani jednego ludu czy plemienia u którego fakt narodzin wywoływałby żałobę i lamenty. (Cioran)

Odpowiedz
Kilgore Trout napisał(a):Mnie boli tylko serce kiedy mysle ze smierc 96 niewinnych ludzi zostanie bezczelnie wykorzystana przez ścierwa polityczne do budowania "dobrych stosunkow polsko-rosyjskich" Smutny

Jesli za zdradę nie staje sie przed TS to nie wiem po co on nam w ogole Język

Tako rzecze Socjopata1

A mnie boli, kiedy myślę, że śmierć 96 osób jest bezczelnie wykorzystywana przez brata jednego ze zmarłych, kolegów zmarłych, którzy potwierdzają swój statut ścierw politycznych oraz przez całą gamę lizydupów, których nazwiska moja klawiatura nie chce przyjąć.

Bolałoby mnie też, gdyby odpowiedzialni politycy nie wykorzystali okazji do poprawy stosunków polsko-rosyjskich, która nadarzyła się wskutek tej katastrofy.

Szumne słowo "zdrada" - naprawdę przeczytaj ustawę.

Mogę to nawet odszczekać, jeśli udowodnisz mi, że prowadzenie śledztwa przez władze innego kraju na swoim terytorium skutkuje utratą naszej suwerenności.

Będziesz miał z tym problem, bo śledztwa zapewne toczą się nieustannie we wszystkich krajach, niekiedy również z Polakami jako ofiarami bądź podejrzanymi - w myśl tezy tego artykułu już straciliśmy suwerenność albo tracimy ją co i rusz, za każdym razem kiedy jakieś bezczelne typy z innego państwa śmią prowadzić śledztwo związane z wydarzeniem na ich terytorium w które był zamieszany Polak.

Musiałbyś mi też wyjaśnić w jakim momencie i w jaki sposób ktoś uznał dominującą rolę rusków (nie mówię o PRL-u).
Odpowiedz
Cytat:A mnie boli, kiedy myślę, że śmierć 96 osób jest bezczelnie wykorzystywana przez brata jednego ze zmarłych, kolegów zmarłych, którzy potwierdzają swój statut ścierw politycznych oraz przez całą gamę lizydupów, których nazwiska moja klawiatura nie chce przyjąć.
Tak strasznie cie boli że ktos moze chciec poznać prawdę o tej katastrofie? No tak, zaszkodzi to "dobrym stosunkom polsko-rosyjskim", buzi buzi pełne zaufanie do tych czekistów i ich sledztwa

Cytat:Mogę to nawet odszczekać, jeśli udowodnisz mi, że prowadzenie śledztwa przez władze innego kraju na swoim terytorium skutkuje utratą naszej suwerenności.
To sobie wyobraź co by sie stało gdyby na terytorium polski rozbil sie samolot amerykanski z Obamą i czołowymi politykami Demokratów. Otoczyliby kordonem teren i nikogo nie wposcili dopoki by opcji zamachu nie wyeliminowali. A my co? Wszystko w rece rosjan, pełne zaufanie, w koncu to stara dobra szkoła, pewnie ci sami robili sledztwo w sprawie zamachow na budynki mieszkalne w 1999 wiec nie ma co sie przejmowac, w koncu zginal tylko prezydent suwerennego kraju i wysocy ranga wojskowi tego kraju, nie pchajmy sie z naszymi sluzbami, Wujek Putin nas przytuli i wszystko zalatwi.

Kpina. Coś takiego to ewidentne niedopełnienie obowiązków służbowych. Jeśli było ono celowe to nosi właśnie znamiona zdrady.

Odpowiedz
Zgadzam się. Nasze państwo powinno włożyć w wyjaśnienie tej sprawy jak najwięcej wysiłku.
---
Najpewniejszą oznaką pogodnej duszy jest zdolność śmiania się z samego siebie. Większości ludzi taki śmiech sprawia ból.

Nietzsche
---
Polska trwa i trwa mać
Odpowiedz
Kilgore Trout napisał(a):Tak strasznie cie boli że ktos moze chciec poznać prawdę o tej katastrofie? No tak, zaszkodzi to "dobrym stosunkom polsko-rosyjskim", buzi buzi pełne zaufanie do tych czekistów i ich sledztwa

Nie boli mnie - ja po prostu nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych i niepotrzebnego rzucania gównem. Jak już gównem rzucać, to po coś, a nie dla zabawy.

Polscy eksperci wypowiadali się, że współpraca z ruskimi przebiega bezproblemowo oraz że udostępniają im wszystko co chcą - nie jest to więc śledztwo czekistów. Chyba, że Kilgore odkrył, że nasi eksperci to zdrajcy, albo wypowiadali się z lufą karabinu przy skroni.

Kilgore Trout napisał(a):To sobie wyobraź co by sie stało gdyby na terytorium polski rozbil sie samolot amerykanski z Obamą i czołowymi politykami Demokratów. Otoczyliby kordonem teren i nikogo nie wposcili dopoki by opcji zamachu nie wyeliminowali. A my co? Wszystko w rece rosjan, pełne zaufanie, w koncu to stara dobra szkoła, pewnie ci sami robili sledztwo w sprawie zamachow na budynki mieszkalne w 1999 wiec nie ma co sie przejmowac, w koncu zginal tylko prezydent suwerennego kraju i wysocy ranga wojskowi tego kraju, nie pchajmy sie z naszymi sluzbami, Wujek Putin nas przytuli i wszystko zalatwi.

Nie dostrzegam tu dowodu o który prosiłem, więc chyba jednak miałem rację?

Wyobraziłem sobie - amerykanie dowiedziawszy się od wróżki o zaszłości w sekundzie gdy samolot zderzył się z ziemią, teleportowali swoich chłoptasiów co by mogli wykonać to co powyżej napisałeś.

Jeśli tak by się nie stało to polskie służby byłyby jednak pierwsze na miejscu, zajęłyby się sprawdzeniem czy ktoś nie przeżył, zabezpieczeniem terenu itp. i amerykańce nie mieliby szans zrobić tego co twierdzisz.

Kilgore Trout napisał(a):Kpina. Coś takiego to ewidentne niedopełnienie obowiązków służbowych. Jeśli było ono celowe to nosi właśnie znamiona zdrady.

Jakich obowiązków służbowych?

Wyczarowania tam wystarczającej ilości naszych by zrobić to co pisałeś? Dowiedzieć się o tym w cudowny sposób? De facto zajęcia części terytorium Rosji? Pogwałcenia umów międzynarodowych dotyczących właśnie takich sytuacji?

Raczysz żartować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości