To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piłka nożna - kącik bukmacherski
Ja zaś obstawiam remis.
Jutro dodam odpowiednią rubrykę w pierwszym poście.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
Jesteś konformistą. Sorry, ale normalniejszych gejów już poznałem.

BTW. odpowiedziałeś sobie na to pytanie?
Odpowiedz
kkap napisał(a):Jesteś konformistą. Sorry, ale normalniejszych gejów już poznałem.

BTW. odpowiedziałeś sobie na to pytanie?
Normalniejszych w jakim sensie, bo za bardzo nie rozumiem?
I dlaczego uważasz mnie za konformistę?
I co to znaczy być normalnym, normalniejszym, czy najbardziej normalnym?
Jeśli byłbym 'normalniejszy', to nie mógłbym być nonkonformistą, bo ta 'normalność' temu nonkonformizmowi przeszkadza.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Ooo, wczoraj przegapiłem typowanie. No to na dziś tak:

Hiszpania - Włochy 2:0 (ale możliwe że będzie bardziej dotkliwy pogrom)
Irlandia - Chorwacja 1:2

A gdyby jednak Irlandczycy wygrali to w Poznaniu jutro wyschłaby ostatnia kałuża piwa.

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Normalniejszych w jakim sensie, bo za bardzo nie rozumiem?
I dlaczego uważasz mnie za konformistę?
I co to znaczy być normalnym, normalniejszym, czy najbardziej normalnym?
Jeśli byłbym 'normalniejszy', to nie mógłbym być konformistą, bo ta 'normalność' temu nonkonformizmowi przeszkadza.
Jesteś zwyczajnie wyznawcą dominującej dziś ideologii politycznej poprawności, co z nonkonformizmem się raczej słabo rymuje.
Usypuję kopczyki z wody.
Odpowiedz
Hiszpania-Włochy 1(albo 2)-0 Hiszpanii nie lubię, ale oni będą górą w tym meczu.
Irlandia-Chorwacja 1-2 ale pewnie będzie 1-0 dla Irlandii.

Ogólnie jedyny mecz, gdzie zwycięstwo danego zespołu było od początku pewne, to Rosja-Czechy, w każdym innym wynik był niepewny prawie do końca, takie przynajmniej moje zdanie, po zobaczeniu zwycięstwa Duńczyków, na których mało kto liczył.
"War, War never changes"

"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Odpowiedz
Dobra. Gówno trafiam to trza zmienić taktykę psychiczną.

Hiszpania-Włochy 0-1
Irlandia-Chorwacja 2-0 (wierzę w Irlandię)
Odpowiedz
2:0 dla Hiszpanii
Irlandia-Chorwacja remis, stawiam na bezbramkowy.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Odpowiedz
Hiszpania-Włochy 0:0/ Irlandia-Chorwacja 0:1
Pozdrawiam JG
Odpowiedz
Jeśli chodzi o drugi mecz to liczę na zwycięstwo Irlandii 1:0 (miło wspominam wakacje na Zielonej Wyspie i drugie po Polkach pod względem uroku Irlandki Uśmiech)
Odpowiedz
SPA-ITA 0:1
IRL-CRO 0:0
Odpowiedz
exodim napisał(a):drugie po Polkach pod względem uroku Irlandki Uśmiech)

Jeśli o wynikach meczu miałaby decydować uroda kobiet To Irlandia tak dostałaby po dupie od Chorwacji że przez całe EURO by się nie pozbierali Język

EH
Odpowiedz
Skywalker napisał(a):Jeśli o wynikach meczu miałaby decydować uroda kobiet To Irlandia tak dostałaby po dupie od Chorwacji że przez całe EURO by się nie pozbierali Język

A w finale grałaby chyba Polska z Rosją. Uśmiech
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):A w finale grałaby chyba Polska z Rosją. Uśmiech

Nie inaczej Uśmiech

EH
Odpowiedz
To ja dla równowagi dam 1:0 dla Włochów Duży uśmiech
Odpowiedz
Skywalker napisał(a):Jeśli o wynikach meczu miałaby decydować uroda kobiet To Irlandia tak dostałaby po dupie od Chorwacji że przez całe EURO by się nie pozbierali Język

No ja mam zdecydowanie odmienne zdanie (poznałem Irlandki i Chorwatki).

Pierwsze typowanie wygrywam ja (hurra!) Język

edit: co do typowania nr 2, najbliżej byli Grim i Skywalker - Irlandia przegrała z Chorwacją 1:3 - jednak nie przewidzieli poprawnego stosunku bramkowego (jak np. Skywalker w meczu Czechy-Rosja), więc formalnie nie wygrywają.
Odpowiedz
Przypominam, że dzisiaj mecze:
I Francja - Anglia
II Ukraina - Szwecja

Moje typy:
I 2:2
II 1:3
Odpowiedz
To ja obstawiam:
2:1 dla Anglii
1:0 dla Ukrainy
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch

Odpowiedz
Anglia - Francja 0-0 albo 0-1
Ukraina - Szwecja 1-3
"War, War never changes"

"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Odpowiedz
Nie wiem Grimie jak można się łudzić że Francja wygra Uśmiech Wczoraj jednak nie było pogromu Włochów co mnie trochę ździwiło.

Ale Anglicy skopią dziś dupska Francji 3:1

Ukraina skromnie wygra ze Szecją 1:0 albo będzie bezbramkowy remis.

EH
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości