To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piłka nożna - kącik bukmacherski
Chorwacja-Włochy 3:1
Hiszpania-Irlandia 2:0
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
kkap napisał(a):I wtedy w końcu pomścimy rozbiory i wrzesień '39 Język

Haha. Sorry, ale Niemcy nas rozgromią do jaja. Lahm to imho najlepszy defensor na turnieju (+do tego geniusz w rozegraniu, w ogóle jest to do tej pory jeden z najlepszych piłkarzy na tych mistrzostwach), a my na ataku mamy tylko Lewandowskiego, który sam nic nie może zdziałać przeciwko niemieckiej machinie. Módlmy się lepiej żeby Grecja wygrała z Rosją, a my pokonali Czechów z 2 albo 3:0. Trafiając na Portugalię czy Danię mamy sporą szansę na półfinał.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Odpowiedz
Włochy-Chorwacja 2:1
Hiszpania:Irlandia 4:0
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch

Odpowiedz
ITA-CRO 1:0
SPA-IRL 2:1
Odpowiedz
Włochy-Chorwacja 2:1
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Widzę, że większość obstawia tu zwycięstwo Włochów. Wy naprawdę lubicie włoski futbol? Włochy dostaną w dupala i raz na zawsze skończą z catenaccio. Język
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Włoski futbol, a raczej włoska Serie A jeszcze kilka lat temu była naprawdę niezła (wcześniej wręcz rewelacyjna). Szkoda mi trochę tego, że nie ma już czasów świetnego Juventusu, Milanu, Interu lub też czasów gdy dobry poziom prezentowały Lazio czy Roma.
Teraz zaczynają odstawać od klubów z innych uznanych lig europejskich. Smutny
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Włochy-Chorwacja 1:2

Nie doceniacie Chorwatów !
Odpowiedz
Włochy-Chorwacja 1-2
Hiszpania-Irlandia 3-0
"War, War never changes"

"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".

Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Odpowiedz
Włochy-Chorwacja 1:3

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz
Brawa dla Shahnaz, która wygrywa dzisiaj pierwsze typowanie!
Odpowiedz
No co ci Włosi się w Polaków bawią? :p
NN
Odpowiedz
Sajid napisał(a):No co ci Włosi się w Polaków bawią? :p

Z ziemi polskiej do Wolski Język

[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]

EH
Odpowiedz
Widzieliście to! [Obrazek: 4079e96a686d887e.jpg]

Mało się nie posikałem ze śmiechu.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Biedni ci Irlandczycy. Tak zdominowana nie została jeszcze chyba żadna drużyna tych mistrzostw. Natomiast cholernie imponująca postawa kibiców.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Odpowiedz
Nikt nie wygrywa drugiego typowania. Irlandia-Hiszpania (0:4)
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Widzieliście to! [Obrazek: 4079e96a686d887e.jpg]

Mało się nie posikałem ze śmiechu.
Boskie. Jak ta ośmiornica typująca wyniki Niemców :lol2:
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Boskie. Jak ta ośmiornica typująca wyniki Niemców :lol2:

Ośmiornica chyba wytypowała porażkę Niemców w półfinale, bo z tego co pamiętam trafiła wszystkie mecze Język
Odpowiedz
Argen wytypował dobrze.
Argen napisał(a):Włochy-Chorwacja 2:1
Hiszpania:Irlandia 4:0
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Odpowiedz
Jester napisał(a):Argen wytypował dobrze.

Wkurwiłem się trochę, gdy zobaczyłem nagle, że jest 4-0. Wcześniej już myślałem, że w końcu trafię ale byłem za bardzo zajęty rozmową z barmanką Oczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości