To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Furia napisał(a):Nie rozumiem Ciebie teraz. Czy to ja tu wypisuję, że bywam w miejscach, w których wymieniam się płynami ustrojowymi z każdym facetem, którego twarz i reszta przypadły mi do gustu?

Ty nie. Ale niektóre heteroseksualne kobiety coś takiego robią. Czy to jest jakiś argument, żeby nie pozwalać heteroseksualistom jako takim na adopcję?
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Tym co tak robią - na pewno nie pozwalać.
Zresztą się nie pozwala.

Odpowiedz
Ej, ja nie szukam w delegacjach burdeli.

Nigdy nie szukałem, nie będę.

Nie możliwe że jestem jedynym facetem którego burdele nie kręcą.
Odpowiedz
Jedynym? Hehe. Myślisz, że wszyscy poza Tobą podniecają się kurwami branymi przez tysiąc facetów rocznie?
Odpowiedz
Furia napisała że wszyscy faceci w delegacjach szukają burdeli.

Durny pogląd.
Odpowiedz
Ach. Ty napisałeś "niemożliwe", a ja tam zobaczyłem "możliwe". Przepraszam, pomyłka. Uśmiech
Odpowiedz
Iselin napisał(a):natomiast chętnie straszy się ludzi adopcjami, upadkiem cywilizacji i ogólnie apokalipsą.
Niech straszą, jak nie dasz im straszyć to potem powiedzą "daliśmy im palec, a teraz sięgają po całą rękę". Nie zamierzam udawać, że chodzi nam wyłącznie o odwiedziny w szpitalu i kwestie spadkowe. To nie jest równość w prawie, to jakaś jej namiastka. Mogę się zgodzić na metodę drobnych kroczków, lecz z pełną szczerością tego, że ostatecznie chodzi nam o full service. Dopiero wówczas będzie można mówić o równości homo z hetero na gruncie prawnym.

Adopcje już teraz są możliwe dla homo, tyle, że dla singli, którzy potem i tak mogą bez przeszkód wychowywać dzieci ze swoimi partnerami, tyle, ci drudzy pozostają w oczach prawa obcymi osobami zarówno dla swojego partnera, jak i dla jego dziecka. I tutaj to ja mogę straszyć homofobów "zatroskanych" dobrem dziecka, żeby się zastanowili nad dobrem tego dziecka na wypadek rozstania się takiej nieformalnej pary gejow.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):To nie jest równość w prawie, to jakaś jej namiastka. Mogę się zgodzić na metodę drobnych kroczków, lecz z pełną szczerością tego, że ostatecznie chodzi nam o full service. Dopiero wówczas będzie można mówić o równości homo z hetero na gruncie prawnym.

A równość zoo z hetero? Necro z hetero? Pedo z hetero? Full service, równość musi być. Jak nie, to będziemy mieli nazizm i faszyzm, autorytaryzm i teokrację + plus obozy śmierci (ale koniecznie polskie). :] Zadnych namiastek. Wolność, równość, braterstwo.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Nie bo grupy, które wymieniłeś nie posiadają umocowania w nauce, co bym im z tego powodu równość w prawie czynić.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nie bo grupy, które wymieniłeś nie posiadają umocowania w nauce, co bym im z tego powodu równość w prawie czynić.

Wy też nie posiadaliście do niedawna "umocowania w nauce", a jednak nagle to "umocowanie" z dupy wyciągnęliście. Co stoi na przeszkodzie by i inni sobie takie pseudonaukowe haki zaczepowe, karabinki, linki i czekany poznajdowali? Jesteś nazistą? Czcisz Adolfa Hitlera? Chcecie dyskryminować ludzi i odmawiać im prawa do szczęścia Himmler?
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Jak widać nie rozumiesz nauki i nie znasz meandrów zarówno wpisania jak i wypisania homo z listy chorób. Dlatego sądzisz, że równie latwo pedofile staną się w oczach nauki "normalni". Byś to pojął, musiałbyś porzucić swoją amatorską optykę tego co ci się wydaje, na rzecz dogłębnej analizy tematu.

Dla twojej informacji:
- homo został wpisany na listę chorób w wyniku manipulacji, ideologii i sfałszowanych badań
- decyzja o cofnięciu wpisu została przegłosowana w wyniku odkrycia powyższych machloji
- zjawiska, które próbujesz postawić obok homo sa szeroko udokementowane i zbadane jako nieprawidłowe, zaburzenia, zboczenia. Homo jest szeroko udokementowane i zbsadane jako prawidłowa normalna orientacja seksualna.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nie bo grupy, które wymieniłeś nie posiadają umocowania w nauce, co bym im z tego powodu równość w prawie czynić.

Bez jaj, GoodBoy. Jako dumny z siebie zdemoralizowany lewak, powinieneś wiedzieć lepiej. Nekrofile przecież nikomu krzywdy nie robią. Zwłoki to tylko zwłoki, sa martwe, nic nie czują, żadna krzywda im się nie dzieje, nie mają żadnego znaczenia. Jeżeli aborcja powinna być na życzenie, bo to przecież tylko płody, to nekrofilia tym bardziej powinna być legalna. Z płodu to przecież coś jeszcze może być, a z trupa już nie będzie nic. Mówienie o jakiejś godności, poszanowaniu zmarłego, bezczeszczeniu, to majaki ciemnogrodzian z mózgami wypranymi przez katofaszystowską propagandę. Co to w ogóle jest "zbezczeszczenie zwłok"? Przecież to tylko martwa kupa tkanek, nie ma tam żadnej świadomości, żadnych uczuć, żadnego człowieka. Rodzina i bliscy zmarłego mogą być urażeni? To tylko przez narzuconą im bio-normatywność, trzeba im pomóc się jak najszybciej z tego średniowiecza wyzwolić.

Ktoś powinien powiedzieć Palikotowi, niech się tym zajmie.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Jak widać nie rozumiesz nauki

Jak widać jednak jesteś nazistą.

GoodHimmler.
Odpowiedz
Jestem facetem, który jak się zwiąże z drugim facetem to chcę mieć zagwarantowane prawa na wszelkie okoliczności naszego "pożycia", a ty jesteś facetem, który tego nie rozumie. Czując się normalnym, będąc normalnym także w oczach nauki, nie widzę powodu być dyskryminowany w prawie względem heteroseksualistów, którzy też się czują normalnie i też sa normalni wg. nauki.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Jestem facetem

jesteś nazistą. NaziBoy.

GoodBoy napisał(a):heteroseksualistów, którzy też się czują normalnie i też sa normalni wg. nauki.

Acha. Znaczy się potrzeba aż naukowego potwierdzenia by stwierdzić że hetero sa normalni. Bez tego można mieć wątpliwości. Bogowie niebios jebnijcie go piorunem...

Nie dość ze jesteś nazistą, to jeszcze jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Jak widać nie rozumiesz nauki i nie znasz meandrów zarówno wpisania jak i wypisania homo z listy chorób.
Ale co głosowanie ma wspólnego z nauką.
Faktów się nie głosuje.
czy ktokolwiek głosował nad tym, czy węgiel jest pierwiastkiem czy może związkiem chemicznym?

Odpowiedz
idiota napisał(a):Ale co głosowanie ma wspólnego z nauką.
Nic nie ma wspólnego. Głosowaniem cofnięto decyzję w wyniku wykrycia nieprawidłowości jej nadania. That's it. To wyście homofoby sobie z z tego zrobili "przekręt gejów w wyniku którego homo stał się normalny", a to jedynie była formalna decyzja w wyniku fałszerstw, na podstawie których homofobom udało się na krótką chwilę doprowadzić do wpisania homo na listę zboczeń.

Berzerker napisał(a):jesteś nazistą. NaziBoy.
Nie jestem, za to ty zaczynasz być homofobicznym trollem, który nie ma nic do powiedzenia.

Berzerker napisał(a):Acha. Znaczy się potrzeba aż naukowego potwierdzenia by stwierdzić że hetero sa normalni. Bez tego można mieć wątpliwości. Bogowie niebios jebnijcie go piorunem...
Odezwał się ten, który nie wymaga tego samego od homo :]

Berzerker napisał(a):Nie dość ze jesteś nazistą, to jeszcze jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.
Jestem głupszy, bo rozpierdalam twoją logikę i z braku sensownych kontrargumentów zaczynasz brnąć w ad personam? Dziękuję za komplement.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):ty zaczynasz być homofobicznym

Nie staraj się naziolu osłabić mojej czujności jakimiś pochlebstwami.
Odpowiedz
Cytat: Głosowaniem cofnięto decyzję w wyniku wykrycia nieprawidłowości jej nadania.
Znaczy jak...
Głosowaniem ustalono czy badanie było adekwatne czy nie?
Toż to jakieś nieśmieszne żarty dla każdego, kto wie cokolwiek o metodologii.

Samo pojęcie "umocowania w nauce" jest jakimś nowotworem z etatyzmu rodem.

Odpowiedz
@Berzerker
Ja się tu nic wobec ciebie nie staram, misiu przebierany.

idiota napisał(a):Znaczy jak...
Głosowaniem ustalono czy badanie było adekwatne czy nie?
Toż to jakieś nieśmieszne żarty dla każdego, kto wie cokolwiek o metodologii.
Nie jeśli ktoś czytał stanowiska instytucji naukowych Uśmiech Głosowaniem jedynie przypieczętowano decyzję o usunięto bezpodstawnie nadanego wpisu. Głosowaniem nie wykryto fałszerstw i nadużyć, to zrobiono wcześniej i dlatego zrobiono głosowanie. Zresztą głosowała tylko jedna organizacja. Wszystkie inne nie głosowały, a i tak ich stanowiska są identyczne. Zresztą miałeś to już nie raz tłumaczone wraz z cytatami, a i tak niczego nie zrozumiałeś i wszystko przekręciłeś. Czemu mnie to nie dziwi? Oczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości