To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Ja nie czatuję.

Raz jeszcze dziękuje, że pokazałeś słuszność moich wypowiedzi.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.

Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Ty mnie nie musisz szanować. Ja tego wcale nie oczekuję, udław się swoich szacuneczkiem. Wymagam jednak tolerancji w życiu społeczno-publicznym i przestrzegania obowiązującego prawa, które tę tolerancję na Tobie wymusza.
Jaki artykuł?
Ja nie toleruję waszego środowiska i uważam, że organizacje takie jak KPH czy Lambda powinny zostać zdelegalizowane, parady homo zakazane a ich uczestnicy powinni być ścigani pod groźbą kolonii karnej.
Jak widać nie jestem zbytnio tolerancyjny i mam do tego pełne prawo.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Sajid napisał(a):Jaki artykuł?
Ja nie toleruję waszego środowiska i uważam, że organizacje takie jak KPH czy Lambda powinny zostać zdelegalizowane, parady homo zakazane a ich uczestnicy powinni być ścigani pod groźbą kolonii karnej.
Jak widać nie jestem zbytnio tolerancyjny i mam do tego pełne prawo.
Masz prawo do takiego myślenia. Nie masz jednak kochanie prawa do publicznego pomawiania/zniesławiania. Konstytucja gwarantuje zakaz dyskryminacji kogokolwiek z jakiegokolwiek powodu, a więc wymusza tolerancję. Ja też mam marzenia, a jednym z nich jest wsadzanie do kicia homofobów nawołujących do nienawiści, propagujących publiczne rzeczy sprzeczne z nauką Duży uśmiech Stowarzyszenia są i będą legalne - tutaj również Konstytucja gwarantuje wolność do swobodnego zrzeszania/organizowania się. Obaj mamy marzenia, przy czym moje są bardziej realne Duży uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Masz prawo do takiego myślenia. Nie masz jednak kochanie prawa do publicznego pomawiania/zniesławiania.
No super, ty też takiego prawa wobec mnie czy jakiegoś "homofoba" nie masz więc się pilnuj. Uśmiech
Ale schodzisz trochę z tematu ponieważ twój poprzedni post dotyczył tolerancji jako takiej a nie zniesławiania, pomawiania.

GoodBoy napisał(a):Obaj mamy marzenia, przy czym moje są bardziej realne Duży uśmiech
W przeciwieństwie do niektórych konserwatystów (którzy głoszą takie apokaliptyczne wizje) ja traktuję je jak science-fiction.

Z resztą ja w przeciwieństwie do ciebie mam ten komfort, że kształt mojej wizji ziszczał się już na tym świecie i nadal gdzieniegdzie się ziszcza w różnym stopniu. Uśmiech
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Sajid napisał(a):Z resztą ja w przeciwieństwie do ciebie mam ten komfort, że kształt mojej wizji ziszczał się już na tym świecie i nadal gdzieniegdzie się ziszcza w różnym stopniu. Uśmiech
Tak tak, takich proroków od siedmiu boleści na naszym forum mamy pod dostatek. Szkoda tylko, że jeszcze nikt się Waszymi ckliwymi wizjami nie wzruszył Oczko
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Tak tak, takich proroków od siedmiu boleści na naszym forum mamy pod dostatek. Szkoda tylko, że jeszcze nikt się Waszymi ckliwymi wizjami nie wzruszył Oczko
Czemu nie wzruszył? Tuż za polską granicą one postępują... Korzystając z okazji-brawa dla Rosji i Ukrainy. Uśmiech
NN
Odpowiedz
Sajid napisał(a):Jaki artykuł?
Dlaczego?
Kolonii karnej? A nie lepiej po prostu wysłać na Madagaskar. Ja bym chciał albo na Madagaskar, albo nawet na Sri Lankę. Byłoby nawet cudnie! Oczko
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
A jedź sobie gdzie chcesz,jak masz za co.
Płakać po Tobie nie będziemy.

Odpowiedz
idiota napisał(a):A jedź sobie gdzie chcesz,jak masz za co.
Płakać po Tobie nie będziemy.
Pisz za siebie, idioto.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Pisz za siebie, idioto.

Za siebie w sensie, że niby za kogo on pisał według ciebie?
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.

Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Pisz za siebie, idioto.
Wyjeżdżaj nonkonformisto!
Nonkonformista nie będzie po Tobie płakał, wiem co mówię!
Duży uśmiech

Odpowiedz
Tak przy okazji gejowskiej agresji, to świetny pokaz nasi bracia chorzy dali w temacie o "homfobach".

Jak widać nie są w stanie opanować swojej prymitywnej agresji. Czy naprawdę chcemy pozwolić takim ludziom na jakiekolwiek przywileje?

Odpowiedz
Słonko, ja tam nic nie pokazałem, poza definicją homofobii. Pocieszające jest to, że Cię ona tak bardzo rozpiekliła Uśmiech

Nie rozumiesz co do Ciebie piszę?
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Słonko, ja tam nic nie pokazałem, poza definicją homofobii. Pocieszające jest to, że Cię ona tak bardzo rozpiekliła Uśmiech

1. Nie jestem twoim słonkiem i nie życzę sobie, żebyś mnie tak nazywał. Bycie twoim słonkiem to termin obraźliwy.
2. W przeciwieństwie do ciebie jestem całkowicie spokojny. Po prostu starałem się prowadzić dyskusję, którą jak zwykle wraz z kolegami musieliście obrzucić gównem.

Odpowiedz
teranin007 napisał(a):1. Nie jestem twoim słonkiem i nie życzę sobie, żebyś mnie tak nazywał. Bycie twoim słonkiem to termin obraźliwy.
2. W przeciwieństwie do ciebie jestem całkowicie spokojny. Po prostu starałem się prowadzić dyskusję, którą jak zwykle wraz z kolegami musieliście obrzucić gównem.
Nie mój Ty ....... Język Ja używam sformułowań pieszczotliwych, powszechnie uznanych za ładne fajne dobre i nieobraźliwe. Ty co rusz kłamiesz nt. homoseksualizmu, co chwila sugerując, że to choroba. I jak tak dalej będziesz robić wbrew obowiazującej nauce, będziesz raportowany. Szerzenie kłamstw o gejach jest częścią Twojej homofobii i nie powinno to tutaj być tolerowane. Propaguj sobie chwałę swojego "pana", wara od Gejów, Kobiet i pojęć, których nie rozumiesz i się z nimi nie zapoznałeśUśmiech To nie forum katolickie, gdzie można obrzucać gejów błotem. Tu obowiązują pewne wyższe standardy humanizmu.
Odpowiedz
Za te sformułowania pieszczotliwe dostaniesz tu kiedyś (bliżej jak dalej) ostrzeżenia, a może nawet bana.
Więc baw się, póki możesz!

Odpowiedz
Nie ważne jakich słów używasz, bo treść jest obraźliwa.

Nic co tutaj napisałem nie jest kłamstwem. Prawdą jest, że szczekasz na lewo i prawo nie proszony do głosu. Ja tylko próbowałem prowadzić spokojną dyskusję w innym temacie, gdzie nawet złego słowa na ciebie i twoich goryli od brudnej roboty nie powiedziałem. Jeśli to nie jest przykład chamstwa i bezpodstawnej agresji, to ja nie wiem co jest.

Odpowiedz
teranin007 napisał(a):Nie ważne jakich słów używasz, bo treść jest obraźliwa.
Nie ma nic obraźliwego w słowach pieszczotliwych. Ja mogę przestać pisać do Ciebie słonko, jednak będziesz raportowany ilekroć kłamliwe będziesz sugerować, ze homo nie jest tym czym nauka określiła. To tak jak przyjść i trollować wkółko, że 4+2= 10. Tak jak są reguły matematyki, tak też są stanowiska obowiązującej nauki. Jeszcze raz Ci przypominam nie Ty jesteś od tworzenia definicji pojęć naukowych. Swoimi fałszywymi sugestiami nie tylko chcesz próbować wprowadzić forumowiczów w błąd, ale również obrażać i poniżać społeczność LGBT.

teranin007 napisał(a):Nic co tutaj napisałem nie jest kłamstwem. Prawdą jest, że szczekasz na lewo i prawo nie proszony do głosu. Ja tylko próbowałem prowadzić spokojną dyskusję w innym temacie, gdzie nawet złego słowa na ciebie i twoich goryli od brudnej roboty nie powiedziałem.
Kłamałeś pisałeś. Sgueresz na każdym kroku, że homo to choroba, a wiesz już, że to nieprawda.
Odpowiedz
Cytat:Nie ma nic obraźliwego w słowach pieszczotliwych.
W słowach nie ma, ale i tak osta za nie zaliczysz...
Cytat: Sgueresz na każdym kroku, że homo to choroba
No to dajesz trzy cytaty z taką sugestią, albo nie kłap dziobem po próżnicy.

Odpowiedz
Ja nie kłamię, ja piszę zgodnie ze swoimi przekonaniami. No, ale jak zwykle musisz wykorzystywać siłę (oczywiście cudzą, bo własnej nie posiadasz) do narzucania komuś swojego zdania. Teraz jednak nie możesz mi narzucić swojego zdania, bo nie robię nic niezgodne z prawa czy też regulaminem forum.

Uważam gejostwo za chorobę i to poważną.

Przy czym w przeciwieństwie do ciebie nie mylę homoseksualizmu z gejostwem.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości