To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
homofob napisał(a):Przykro mi, ale lubię się opierać na faktach, a nie bajeczkach, zwłaszcza w takiej sprawie Duży uśmiech
O moje poparcie się nie martw. Co się mam przejmowac grupką lewackich krzykaczy? W realu, wśród znajomych, rodziny i pracy wszyscy mnie popierają. W pracy tylko podejrzewam o pedalstwo niektórych, ale oni nawet słowem nie pisną. Srają w gacie, by nie ujawnić się z swoją orientacją, boją się wyjebania z roboty Duży uśmiech Tu na forum anonimowo tacy jak oni mogą sobie powrzeszczeć i leczyć kompleksy.

Hmm punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Sam brzmisz jak Twój idealny złowieszczy homofob. Jesteś wzorem nietolerancji i wrogości wobec wolności światopoglądowej.
Wystarczy kilka słów zmienić i może sam zobaczysz jak brzmisz. Jak krótkowzrocznym trzeba być aby wygłaszać takie komentarze podczas gdy jeśli ktoś wyraziłby pogląd wyżej cytowanego "homofoba" zostałby przez Ciebie zlinczowany.
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."

EH
Odpowiedz
No nie wiem czy ludzi stać na taką dużą wrażliwość. Trudno się dobrze.wyrażać o swoich wrogach.
wolny rynek kuwa!!!
Odpowiedz
DziadBorowy napisał(a):Po raz kolejny zatem pytam.
Jakie są fakty w sprawie hipotezy korzyści z heterozygoty ?
[Obrazek: photo2.jpg?w=640]

Hipoteza to nie fakt borowy dziadku :]

DziadBorowy napisał(a):Jakie konkretnie bajeczki zawarł na jej temat pilaster w swoim eseju ?
- fałszowanie nauki nt. choroby, głoszenie, że nauka tego nie zbadała
- wprowadzanie w błąd, że homo to choroba
- kuriozum pt. "punkt widzenia" ewolucji, rzecz jasna ślepymi oczętami pilastrowymi
- wyrok pilastra o istnieniu genu H (homoseksualizmu) + pozamieniać sobie można na gen Hetero i Bi i będziemy mieli tę samą bajkę
- wykluczenie/pominięcie istnienia genu hetero, bi, skoro już istnieje homo i nie badanie ich, bo szczególnie hetero nie ma co padać, bo już ewolucja dała! Oczko
- następnie po wyroku, że jest gen H następuje dalsza konsekwencja wydarzeń, pilastrowe bajki nt. tego jak ów gen się zachowuje, mutacje itp
- obliczanie "prawdopodobieństwa chorego na homoseksualizm", wg frywolnie dobranych przez pilastra kryteriów z kosmosu
- całkowite pominięcie biologii, psychologii, seksuologii, genetyki, wszystko czym pilaster operuje to widzimisiowo dobrane kryteria pod gotowe modele matematyczne i na podstawie wyników podaje nam wnioski genetyczne (!), genetykę przy tym całkowicie pomijając
- na koniec dumnie stwierdza, że potrzebne są badania, by jego hipoteza uległa pozytywnej weryfikacji jako jedynie słuszna i prawdziwa vs. pierwsze ideologiczne akapity lol
+ pilastrowe śpiewki na forach takie jak to, bombardowanie wszelkich stanowisko Instytucji Naukowych esejem pilastra. Cokolwiek podane, że homo to orientacja, że nie choroba, że nie zboczenie = automatyczny bombarding pilastrowym shitem. A wspólnego nic Uśmiech

Wniosek na pilastrowe bajki...?

[Obrazek: 33ee143194_bitch_please.jpg]

DziadBorowy napisał(a):Ciekawe ile osób na tym forum właśnie wyleczyłeś z tolerancji i wprowadziłeś na drogę prowadzącą aby na gejów reagować alergicznie. Podejrzewam, że sporo.
Ja nie leczę bezpośrednio. Ja wytykam homofobiczne bzdury. Leczenie następuje już w momencie eskalacji wścieklizny, która potem ustępuje lub trwa nadal wymagając dalszej edukacji Duży uśmiech

DziadBorowy napisał(a):To się powoli żałosne robi.
Np przechwalaniem jak to wszyscy w realu ich lubią i szanują i ile to tych znajomych w realu nie mają:lol2:
Nie pisałem nic o liczbie Dziadku. Pisałem o komforcie i spokoju ducha oraz poważaniu i akceptacji mojego otoczenia Język
Odpowiedz
o boże, on odkrył ze zdjęcia można wklejać w posty...
(...)

EH
Odpowiedz
Old news. Odkryłem 9.2006r nasz Ty forumowy bystrzaku... Oczko
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Hipoteza to nie fakt borowy dziadku
Natomiast hipotezę stawia się w oparciu o pewne fakty (tzw. przesłanki).

GoodBoy napisał(a):- kuriozum pt. "punkt widzenia" ewolucji, rzecz jasna ślepymi oczętami pilastrowymi
No nie rozumiem, co jest nie tak w stwierdzeniu "punkt widzenia ewolucji"? To przecież zwyczajny skrót myślowy, w pełni dla każdego zrozumiały.

GoodBoy napisał(a):- wyrok pilastra o istnieniu genu H (homoseksualizmu) + pozamieniać sobie można na gen Hetero i Bi i będziemy mieli tę samą bajkę
Nie wyrok, tylko założenie. "Gen na hetero", jak najbardziej się w pilastrowym modelu znajduje. To po prostu gen h. Osoba z genem h jest heteroseksualna (w modelu pilastra oczywiście).

GoodBoy napisał(a):- wykluczenie/pominięcie istnienia genu hetero, bi, skoro już istnieje homo i nie badanie ich, bo szczególnie hetero nie ma co padać, bo już ewolucja dała!
Napisz to jeszcze raz, ale tym razem w języku polskim.

GoodBoy napisał(a):następnie po wyroku, że jest gen H następuje dalsza konsekwencja wydarzeń, pilastrowe bajki nt. tego jak ów gen się zachowuje, mutacje itp
Po założeniu, że istnieje gen H. I nie wiem jakie bajki, po prostu normalny model dotyczący rozkładu hipotetycznego genu w populacji - jest wyraźnie widoczne, że absolutnie nic z tego nie zrozumiałeś.

GoodBoy napisał(a):obliczanie "prawdopodobieństwa chorego na homoseksualizm", wg frywolnie dobranych przez pilastra kryteriów z kosmosu
Jakie to kryteria pilaster dobrał z kosmosu?

GoodBoy napisał(a):całkowite pominięcie biologii, psychologii, seksuologii, genetyki, wszystko czym pilaster operuje to widzimisiowo dobrane kryteria pod gotowe modele matematyczne i na podstawie wyników podaje nam wnioski genetyczne (!), genetykę przy tym całkowicie pomijając
Miałem rację. Absolutnie nic nie zrozumiałeś.Smutny
Żadne kryteria tutaj nie są wzięte z kosmosu. Pilaster operuje na ZMIENNYCH I PARAMETRACH (bo to przecież model matematyczny). I jak najbardziej bierze pod uwagę genetykę. A po co ma w modelu dotyczącym ewolucji brać pod uwagę psychologię, to już jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe.
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Old news. Odkryłem 9.2006r nasz Ty forumowy bystrzaku... Oczko

i że ja Cię nie pamiętam mój Ty misiu krzyżowcu z tego okresu. Chyba mniej zamieszania wówczas czyniłeś.
(...)

EH
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Hipoteza to nie fakt borowy dziadku :]

Kurwa, ty naprawdę nie posiadasz zdolności czytania ze zrozumieniem na poziomie choćby gimnazjum. Duży uśmiech
jakiś mądry cytat
Odpowiedz
Cytat:Nie jest łatwa ocena skali analfabetyzmu wtórnego oraz funkcjonalnego (dot. niemożności zrozumienia i wykorzystania drukowanych informacji oraz przedstawień graficznych tj. ikon, wykresów, diagramów), czyli praktycznej niezdolności posługiwania się słowem pisanym: braku zrozumienia treści najprostszych instrukcji, braku umiejętności wypełnienia najprostszych formularzy.

To poważny problem, a wy się tutaj wstrętne homofoby z koleżanki śmiejecie bezczelnie zamiast wskazać najbliższą placówkę oświaty.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.

Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Odpowiedz
teranin007 napisał(a):To poważny problem, a wy się tutaj wstrętne homofoby z koleżanki śmiejecie bezczelnie zamiast wskazać najbliższą placówkę oświaty.
Ja już Ci wskazałem pare dni temu, żebyś poszedł do szkoły i uzupełnił swoje karygodne braki wiedzy gimbusku :]
Odpowiedz
No już dobrze, dobrze...
Bronić ją, to jeszcze atakuje. Eh...
Idź sobie koleżanko poczytać jakąś notkę propagandową od Poważnych Naukowców™
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.

Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Odpowiedz
Seth napisał(a):i że ja Cię nie pamiętam mój Ty misiu krzyżowcu z tego okresu. Chyba mniej zamieszania wówczas czyniłeś.
koloroflagowcu - niż krzyżowcu raczej. Krzyż to wstrętny symbol dyskryminacji braci homoseksulistów przez setki lat
Proszę wpisywać książki które polecamy! - http://ateista.pl/showthread.php?t=11246
Tutaj proszę zamieszczać krytykę podanych pozycji przez użytkowników do tematu "lista książek - http://ateista.pl/showthread.php?t=11405

"No oczywiście, wszystko powinno być prywatne, wiem, że dla takiego komunisty jak paranoid takie słowa przyprawiają go o palpitację serca :mrgreen:
własność jest rozwiązaniem każdego problemu. a póki co schowam portfel bo nie wiem kiedy mi go ukradniesz :lol2:"
by korsarz <3
Odpowiedz
paranoid napisał(a):koloroflagowcu - niż krzyżowcu raczej. Krzyż to wstrętny symbol dyskryminacji braci homoseksulistów przez setki lat

ale krzyżowiec brzmi ładnej, dostojniej i niesie w sobie ten majestat misji zmieniania świata Uśmiech Jakby zrobiono teraz krucjaty sam bym chętnie przyjął krzyż na pierś i pojechał bić Saracenów
(...)

EH
Odpowiedz
Niestety to tylko marzenia. Co najwyżej można z hamburgerami iść walczyć o ropę
Proszę wpisywać książki które polecamy! - http://ateista.pl/showthread.php?t=11246
Tutaj proszę zamieszczać krytykę podanych pozycji przez użytkowników do tematu "lista książek - http://ateista.pl/showthread.php?t=11405

"No oczywiście, wszystko powinno być prywatne, wiem, że dla takiego komunisty jak paranoid takie słowa przyprawiają go o palpitację serca :mrgreen:
własność jest rozwiązaniem każdego problemu. a póki co schowam portfel bo nie wiem kiedy mi go ukradniesz :lol2:"
by korsarz <3
Odpowiedz
paranoid napisał(a):Niestety to tylko marzenia. Co najwyżej można z hamburgerami iść walczyć o ropę

Kto wie. Jeśli Europa za dwie dekady odrodzi się w ogniu wojny domowej z muzułmanami, jeśli lewizna spadnie z piedestału, to może i zobaczymy nowe generacje Shermanów i Leopardów z krzyżem na pancerzu roznoszące muzułmański postradziecki sprzęt. Może nawet jakiś gustowny grzybek z detonacji termonuklearnej nad Mekką i Medyną Uśmiech
(...)

EH
Odpowiedz
bling.bling napisał(a):apologeci siły i agresji trzęsą portkami przed gejami i babami. Bezcenne

Proponuję zeby bilng.blinga zbanować za spam, trolling, i bezustanne próby sprowokowania shitstormu.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Aż mi się łezka w oku zakręciła Uśmiech
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):W ogóle nie ma czegoś takiego jak 'gejiści'. To wytwór wyobraźni autora tematu.

To się nie przejmuj wyobraźnią autora skoro "to nie istnieje"

PS:
A ty jesteś "geista-kurwiszonus-pospolitus", nie ma takiego słowa a więc i nie ma obrazy z mojej strony i mam nadzieję ze się nie przejmiesz czymś co nie istnieje Oczko

Cobrasus-pospolitus napisał(a):Po prostu na polskiej Paradzie Równości nie widzę żadnej obsceniczności, która tak brzydzi i przeszkadza wszystkim jej krytykom, stąd ich argumenty są inwalidami.

Aha, czyli jak tobie coś nie przeszkadza to nikomu nie przeszkadza ?
I to tacy jak ty potem zarzucają prawicy w bardzo pejoratywny sposób ze trzyma się własnego zdania i brak jej wyrozumiałość... :lol2:
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
Cytat:Aha, czyli jak tobie coś nie przeszkadza to nikomu nie przeszkadza ?
I to tacy jak ty potem zarzucają prawicy w bardzo pejoratywny sposób ze trzyma się własnego zdania i brak jej wyrozumiałość... :lol2:

A czy ja napisałem o tym czy coś mi przeszkadza? Napisałem, że nie widzę tam nic obscenicznego, więc to pierdololo prawaków o tym jakie te parady są "zboczone" pozostaje tylko i wyłącznie ich kłamstwem. No chyba, że pokażesz mi, co na tych zdjęciach jest takiego obscenicznego?
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
Hans Wegeżynsten napisał(a):Aż mi się łezka w oku zakręciła Uśmiech

To już możesz wyjąć!!!
Głupota...

Idiota ją stworzył...
a mędrzec rozmnożył.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości