To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
GoodBoy napisał(a):Mnie również cieszą minusy od was. To jak komplement Uśmiech

Nie cieszą i dobrze o tym wiesz Uśmiech
Dziwnym trafem do grona homofobów zaliczyłeś osoby od których oberwałeś minusa za wypisywanie głupot.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Jest jednak szansa by partie lewicowo-liberalne dostały więcej mandatów poselskich niż aktualnie.
Kolejny element oprócz fanatyzmu, tępoty, nieumiejętności pisania po polsku i myślenia podobnego do totalitarystycznego, którzy rzekomo według GoodBoya cechuje homoseksualistów to oderwanie od rzeczywistości. Według GoodBoya ludzie na forum uwierzą, że homoseksualiści to idioci, którzy w momencie gdy RPP zaczyna padać wierzą iż się rozwija.
Odpowiedz
@Śmierć Szczurów
Ja nie napisałem, że istnieje taka partia, tylko partie. Równie dobrze mógłbym użyć określenia "środowiska". Chodzi o pewną grupę parti, w których są zarówno partie lewicowe, jak i liberalne. Jak najbardziej można określać lewice jako bardziej liberalną od prawicy, co też właśnie czynię, bo tak mi się podoba, taką mam ocenę i tak uważam za stosowne.
Odpowiedz
Dream on borowy dziadku Język
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Jak najbardziej można określać lewice jako bardziej liberalną od prawicy, co też właśnie czynię, bo tak mi się podoba, taką mam ocenę i tak uważam za stosowne.
Dlaczego moderacja pozwala na takie obrażanie homoseksualistów jak wyżej?
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Muszę Cię wyprowadzić z błędu - skupia w sobie naukowców. Najoptymalniej jest chyba określić tę organizację organizację naukowo-pilityczną. Zresztą WHO to tylko 1 organizacja. Wszystkie inne instytucje naukowe również uważają tak samo. Rozumiem jednak, że chciałeś zmanipulować pto. "tak uważa tylko WHO". No cóż, masz pecha Uśmiech

[Obrazek: 0_0_1539451890_Oszust_przez_xawery_middle.jpg]
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."

EH
Odpowiedz
DziadBorowy napisał(a):I nie przedstawi bo po pierwsze matematyka na poziomie gimbusa z IQ równym 10 to dla niego zbyt trudna sprawa, po drugie zupełnie nie rozumie o czym w swoim eseju napisałeś.
Jedyne na co go stać to powtarzanie w kółko - że esej to bzdury - dlaczego to bzdury nie wie nawet on sam :lol2:

Och, to kwestii nie ulega. Kiedyś zliczę wszystkich humanistów którzy w taki sam sposób atakowali moje teksty, ale jest ich koło setki na pewno. Żaden nie potrafił się przyczepić do niczego konkretnego. Tak samo jak GoodBoy. :lol2:
Demokracja jest sprzeczna z prawami fizyki - J. Dukaj

Jest inaczej Blog człowieka leniwego
Odpowiedz
pilaster napisał(a):Och, to kwestii nie ulega. Kiedyś zliczę wszystkich humanistów którzy w taki sam sposób atakowali moje teksty, ale jest ich koło setki na pewno. Żaden nie potrafił się przyczepić do niczego konkretnego. Tak samo jak GoodBoy. :lol2:

Widziałem część tych ataków i muszę przyznać, że niektórzy się chociaż starali tak, że ich argumenty mogły być wiarygodne przynajmniej dla innych humanistów. GodBoy tutaj to klasa sama w sobie i nie sądzę aby swoją pisaniną był w stanie przekonać nawet humanistę dla którego tabliczka mnożenia to wyższa matematyka Oczko On nawet na płaszczyźnie "humanistycznej" (czyli w oderwaniu od wszelkiej matematyki) nie potrafi postawić zarzutów.
A przecież wystarczyłoby aby razem za wikipedią (w jego przypadku bezmyślnie) klepał, że jest mało prawdopodobne iż homoseksualizm jest determinowany przez pojedynczy gen. Tylko najpierw trzeba wiedzieć co to jest gen.
Odpowiedz
pilaster napisał(a):Och, to kwestii nie ulega. Kiedyś zliczę wszystkich humanistów którzy w taki sam sposób atakowali moje teksty, ale jest ich koło setki na pewno. Żaden nie potrafił się przyczepić do niczego konkretnego. Tak samo jak GoodBoy. :lol2:
Niom, tak tak pilasterku wszyscy źli, wszyscy w błędzie tylko nie ty biedaku nie otrzymałeś poklasku i płaczesz how sad ;( Tak się właśnie kończy brak zrozumienia pilastrowego zauroczenia gimnazjalnym modelem matematycznym, gdzie osobnik pilaster jest święcie przekonany o tym, że ów model daje odpowiedzi nie tylko na to co wykształca orientację u człowieka, ale również że homo to choroba. To nieważne, że nauka nie zna odpowiedzi na to co kształtuje orientacje, to nie ważne, że nauka zbadała, że homo to nie choroba. Ważne, że pilaster wyznaje swoją religię pseudonaukowych urojeń wpatrzony w szklaną kulę pto. "model matematyczny", która daje mu odpowiedzi na wszystkie pytania Uśmiech

@dzidziaborowa
Hihihihih, a to złośnik jeden, mści się za słusznie zarobione minusy Duży uśmiech To fajnie, podnieciłeś mnie dziadku to dla mnie naprawdę komplement mów mi tak jeszcze Język
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):@dzidziaborowa
Hihihihih, a to złośnik jeden, mści się za słusznie zarobione minusy Duży uśmiech

Twoje minusy nie mają żadnej mocy, gdyż masz ujemną reputację, ale to szczegół :roll:
Odpowiedz
bling.bling napisał(a):Ojej! Przepraszam szanownego pana za obrazę uczuć. Zastanawiałeś się czy zawiadomić komisję praw człowieka?

Raczej pluton egzekucyjny...
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Hans Wegeżynsten napisał(a):Twoje minusy nie mają żadnej mocy, gdyż masz ujemną reputację, ale to szczegół :roll:
A skąd wiesz, jak ma ukrytą?
Jak to można sprawdzić?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):A skąd wiesz, jak ma ukrytą?
Jak to można sprawdzić?

po tym, że minusy jakie daje mają szare kwadraciki. Jeszcze kilka dni temu miały kolor czerwony. Skorygowaliśmy tą sytuację Uśmiech
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."

EH
Odpowiedz
Seth napisał(a):po tym, że minusy jakie daje mają szare kwadraciki. Jeszcze kilka dni temu miały kolor czerwony. Skorygowaliśmy tą sytuację Uśmiech

A jam myślał, że te szare kwadraciki to po prostu ocena neutralna, bom też taką od GoodBoya dostał.
Dzięki za wyjaśnienie.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Niom, tak tak pilasterku wszyscy źli, wszyscy w błędzie tylko nie ty biedaku nie otrzymałeś poklasku i płaczesz how sad ;( Tak się właśnie kończy brak zrozumienia pilastrowego zauroczenia gimnazjalnym modelem matematycznym, gdzie osobnik pilaster jest święcie przekonany o tym, że ów model daje odpowiedzi nie tylko na to co wykształca orientację u człowieka, ale również że homo to choroba. To nieważne, że nauka nie zna odpowiedzi na to co kształtuje orientacje, to nie ważne, że nauka zbadała, że homo to nie choroba. Ważne, że pilaster wyznaje swoją religię pseudonaukowych urojeń wpatrzony w szklaną kulę pto. "model matematyczny", która daje mu odpowiedzi na wszystkie pytania Uśmiech

No nic nie załapałeś. Ja jakoś tak, mimo, że podobno żaden ze mnie "naukawiec". Duży uśmiech

P.S. Celowo wpisałem "naukawiec", miast "naukowiec". Ciekawe czy Instytut Naukawy Dobrego Chłoptysia załapie dlaczego...?

Skoro macie tu modę na zakłady, to ja stawiam 100 zł, że ani trochę. :roll:
Odpowiedz
Jeden ksiądz miał wizję - dzieje się!
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,13428...y.html#Cuk
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Jeden ksiądz miał wizję - dzieje się!
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,13428...y.html#Cuk

No to mamy kolejną Poważną Instytucję Naukową wypowiadającą się o homoseksualizmie :lol2:
Odpowiedz
Ostatnio ich wysyp...

Odpowiedz
DziadBorowy napisał(a):No to mamy kolejną Poważną Instytucję Naukową wypowiadającą się o homoseksualizmie :lol2:
Nom, wszystko co pozytywne lub neutralne o homo jest godne Twojej genialnej ironii :lol2:
Odpowiedz
Przedni żart...
Szkoda, że nie śmieszny.

Widać, że dla GodB nauką jest wyłącznie to, co nie zaprząta sobie głowy ani formalizmem matematycznym ani metodologią empiryczną...
To niezwykle zabawny obraz nauki, przyznam. Niemniej taką deklaracją GB ujawnia irracjonalizm.
A, ze nie umie nic konkretnego powiedzieć na pilastrowe dictum?
Przecież on tego nie rozumie - bajki Frojda są łatwiejsze i nie trzeba nic liczyć.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości