Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
teranin007 napisał(a):Pewnie stało na jakimś zjeździe gejistów. Jeśli już to geistów /gdyby to słowo istniało!/.
Po drugie: nie ma czegoś takiego jak geiści.
Są geje, lesbijki, transseksualiści, biseksualiści. Tak, właśnie tak.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
marian_1988_x napisał(a):Homoseksualizm to wstrętna choroba i myślę, że jedyną wątpliwością może tutaj być metoda leczenia. Ja proponuję rozstrzelanie lub obóz pracy. Widzę, że sekta, która wysłała na to forum GoodBoya zadbała też o danie mu skrzydłowego, który będzie udawał, że GoodBoy ma o co walczyć. Idźcie Wy wszyscy razem w pyry.
nonkonformista napisał(a):Jeśli już to geistów /gdyby to słowo istniało!/.
Po drugie: nie ma czegoś takiego jak geiści. Słowniki mają to do siebie, że nie nadążają za zmianami.
nonkonformista napisał(a):Są geje, lesbijki, transseksualiści, biseksualiści. Tak, właśnie tak. a także: heterofoby, genderofoby, pedofoby.
Liczba postów: 5,409
Liczba wątków: 79
Reputacja:
90
zefciu napisał(a):Widzę, że sekta, która wysłała na to forum GoodBoya zadbała też o danie mu skrzydłowego, który będzie udawał, że GoodBoy ma o co walczyć. Idźcie Wy wszyscy razem w pyry.
To Palmer
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
El Commediante napisał(a):To Palmer
Ja wysłałem Gudboja? :8O::lol2::8O::lol2:
Liczba postów: 4,999
Liczba wątków: 99
Reputacja:
30
El Commediante napisał(a):To Palmer
Nie ma wystarczajacych dowodow by kogokolwiek narazie obciazyc za to multikonto (chociaz sa podejrzani). Zreszta istnieje tez niezerowe prawdopodobienstwo, ze to ktos autentyczny  .
Niech zyje Lenin, Stalin i Jaroslaw Kaczynski! ☭
Liczba postów: 3,196
Liczba wątków: 6
Reputacja:
26
Tgc napisał(a):Nie ma wystarczajacych dowodow by kogokolwiek narazie obciazyc za to multikonto (chociaz sa podejrzani). Zreszta istnieje tez niezerowe prawdopodobienstwo, ze to ktos autentyczny .
A w regulaminie dalej nic o multikontach, za które tak chętnie dajecie osty i bany.
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Grim napisał(a):A w regulaminie dalej nic o multikontach, za które tak chętnie dajecie osty i bany. Każdy przykład robienia prób zrobienia moderacji w chuja zasługuje na osty i bany. Jak ktoś idzie na wojnę z modami, to naturalnym jest iż dostanie po ryju.
aukkras napisał(a):pedofoby. Boją się dzieci czy stóp?
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
Gdyby bali się stóp to byliby podofobami, a nie pedofobami. Lekarz od stóp to podolog, a nie pedolog.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
zefciu napisał(a):Widzę, że sekta, która wysłała na to forum GoodBoya zadbała też o danie mu skrzydłowego, który będzie udawał, że GoodBoy ma o co walczyć. Idźcie Wy wszyscy razem w pyry. Nikt mnie nie wysyłał, ani też nie mam nic wspólnego z nowymi userami-gejami poza orientacją i poglądami  Zresztą większość z gejów na forum jest od dawna. Zefciu płacze, że kolejni LGBT potwierdzają słuszność poglądów GoodBoyka. O jak mi przykro, zapalmy wszyscy świeczkę dla zefcia :lol2:
pilaster napisał(a):Szkoda, że nikt poza Goodboyem tego nie widział :lol2: Wszyscy widzieli, poza jeleniem pilastrem.
Reputacja:
333
Grim napisał(a):A w regulaminie dalej nic o multikontach, za które tak chętnie dajecie osty i bany.
Napisałem Ci, że jest. Multikonta służą celom niezgodnym z Regulaminem, więc są sankcjonowane za brak zamiaru trzymania się Regulaminu.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 942
Liczba wątków: 1
Śmierć Szczurów napisał(a):Napisałem Ci, że jest. Multikonta służą celom niezgodnym z Regulaminem, więc są sankcjonowane za brak zamiaru trzymania się Regulaminu.
Jak nieliberalnie :p
Liczba postów: 12,009
Liczba wątków: 156
Reputacja:
101
GoodBoy napisał(a):Wszyscy widzieli, poza jeleniem pilastrem.
Niech się zatem zgłoszą, ci, którzy widzieli i wskażą w którym miejscu to wiekopomne wydarzenie miało miejsce :lol2:
Demokracja jest sprzeczna z prawami fizyki - J. Dukaj
Jest inaczej Blog człowieka leniwego
Reputacja:
333
antagonistyczny napisał(a):Jak nieliberalnie :p
Liberalne to powinno być państwo. Na forum był, jest i będzie zamordyzm. Od dzisiaj swoją drogą nastają nowe rządy terroru, skoro użytkownicy nie rozumieją prostych próśb.:evil:
Liczba postów: 607
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
pilaster napisał(a):Niech się zatem zgłoszą, ci, którzy widzieli i wskażą w którym miejscu to wiekopomne wydarzenie miało miejsce. Pilaster nie jest utytułowanym naukowcem, ergo nie ma prawa bawić się modelami na własną rękę. Wolno mu tylko cytować. : )))
In my spirit lies my faith
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Niech się bawi, tylko niech nie tuszuje ideologią, nie przedstawia tego jako dowód na cokolwiek, niech nie dorabia do tego, że homo to choroba. I niech Stary_Werter się zapozna z pierwotnym źródłem hipotezy, którą sobie zapożyczył i zmanipulował ideologicznie pilaster. W pierwotnym źródle nie ma cienia ideologii. Żaden szanujący się naukowiec nie pozwoli sobie na ideologię. Pilaster nie jest naukowcem, ale to nie znaczy, że nie należy wytykać wchrzaniania ideologicznych śpiewek do neutralnych i nieoceniających hipotez, zresztą jednych z wielu i żadna nieudowodniona. Tymczasem pilaster i kółeczko adoracji przedstawiają na wszelkich możliwych forach jego "esej" jako "dowód" na wszystko co negatywnie propagowane nt. homoseksualizmu, włącznie z tym, że to choroba. Tymczasem zmanipulowana hipoteza nie porusza żadnych ideologicznych kwestii, nie porusza emancypacji Związków Partnerskich i w żaden sposób nie dokonuje moralnych ocen, ani też nie świadczy przeciwko gejom. To zresztą pokazuje jakość strategii antyhomo. Nie mają w zanadrzu nic poza jedną hipotezką, którą nie dość że hipoteza to i tak musieli ideologicznie zmanipulować :lol2:
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
No to zacytuj jakiegoś naukowca, albo poproś by zmiażdżył model Pilastra. Twoja pisanina o jego "ideologizacji" jest bez tego nic nie warta.
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218
Reputacja:
975
Wyznanie: ate 7 stopnia
A ty mi udowodnij, że krasnale nie szczają do mleka (mile widziane tabele, wykresy i badania na grupie reprezentatywnej)
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Palmer Eldritch napisał(a):No to zacytuj jakiegoś naukowca, albo poproś by zmiażdżył model Pilastra. Twoja pisanina o jego "ideologizacji" jest bez tego nic nie warta.
A może odwrotnie. Niech PE pomoże pilastrowi i znajdzie cytowanie eseju pilastra lub przynajmniej recenzję zrobioną przez kogoś z dorobkiem.
Wtedy się okaże ile warte jest pisanina PE
|