To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
HAHAHAHA powyższe mnie po prostu rozpierdala. :lol2:
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
antagonistyczny napisał(a):Mentalność większości Afrykanów jest gorsza bo wyrasta z ignorancji, biedy i nienawistnej religii. Kolor skóry nie ma żadnego znaczenia to samo bym powiedział o białych Europejczykach żyjących w średniowieczu.

No to "sporo" wiesz o średniowieczu. Jak każdy prawdziwy "chumanista" i "postempowiec". :o
Odpowiedz
Hastur napisał(a):Takie już mam niewyrafinowane poczucie humoru, że śmieszą mnie murzyńscy pastorzy opowiadający o jedzeniu kupy

Jak już mówiłem, symboliczny umysł.
Odpowiedz
Rasizm nie przejdzie!
Odpowiedz
TW Bolek o homosiach

Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz
"...a najlepiej za murem." Duży uśmiech
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Krzysiu Bosak vs Biedroń u TW Strokrotki

Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz
korsarz napisał(a):Krzysiu Bosak

<3
Odpowiedz
Och, Bosak nareszcie wyregulował swoje krzaczaste brwi... co za niespodzianka
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Zatem potrzebna jest paląca potrzeba edukacji społeczeństwa w kwestii homoseksualizmu.

Edukujcie. Wówczas ten odsetek dojdzie do 95%. :lol2: I tak bardzo wiele osób sądzi, że środowisko homo jest obecnie zbyt nachalne a ludzie są zmęczeni tą tematyką.
Odpowiedz
Rojza Genendel napisał(a):Och, Bosak nareszcie wyregulował swoje krzaczaste brwi... co za niespodzianka
Co się stało?
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Iselin napisał(a):Co się stało?

Wylaszczył się...

[Obrazek: uid_1398ea9bf4fda0a0b83e42b0f5f501c61224...3_gs_0.jpg]

[Obrazek: 1&srcw=640&srch=360&dstw=640&dsth=360]
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
DziadBorowy napisał(a):I tak bardzo wiele osób sądzi, że środowisko homo jest obecnie zbyt nachalne a ludzie są zmęczeni tą tematyką.
Ludzie są ogólnie zmęczeni myśleniem i tęsknią do nieistniejącego okresu 'kiedy był spokój'.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Rojza Genendel napisał(a):Wylaszczył się...
Całkowita zmiana wizerunku.

Sofeicz napisał(a):Ludzie są ogólnie zmęczeni myśleniem i tęsknią do nieistniejącego okresu 'kiedy był spokój'.
Podoba mi się to określenie.
Muszę jednak przyznać, że Fronda rzeczywiście przesadza z epatowaniem tym tematem, w kółko tylko o homo Oczko
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Ludzie są ogólnie zmęczeni myśleniem i tęsknią do nieistniejącego okresu 'kiedy był spokój'.

A co do myślenia daje nieustanne wałkowanie słów Wałęsy na tysiąc sposobów, głupkowate wypowiedzi Biedronia czy też ciągłe wypowiedzi "autorytetów" podających do wierzenia, że brak związków partnerskich powoduje, że jesteśmy "zaściankiem"?
Niewiele.

Tu nie chodzi o myślenie tylko o zwyczajny przesyt tą tematyką. A w sytuacji w której dla większości istotnym problemem jest spłata kolejnej raty kredytu, rosnące ceny, zwolnienia w firmie w której pracują, wyszykowanie rano dzieciaków do szkoły,dziurawe drogi, kolejki do lekarza i tym podobne sprawy natłok informacji na ten temat powoduje zwyczajny wkurw. Mi na przykład rzygać się chce gdy słyszę lub widzę po raz tysięczny w mediach matkę małej Madzi, Smoleńsk, aborcję, związki partnerskie, Grodzką, fundusz kościelny, lamenty o tym jak to Wałęsa mówiąc głośno to co większość myśli zhańbił nagrodę Nobla i całą resztę pierdół którymi karmią nas media.

Jak homo chcą ułatwień to niech wreszcie wezmą się do roboty, odłożą ideologię w kieszeń i wezmą się za wprowadzanie tych spraw które ułatwią im życie zamiast nieustannie lamentować o tym jak to są dyskryminowani i rozpaczać, że są ludzie którzy ich nie lubią. Mnie kurwa też nie lubi sporo osób tylko dlatego, że jestem jaki jestem, a nie lecę z tym do mediów i nie płaczę o dyskryminacji.

Tutaj jest pewna płaszczyzna na której mogą coś realnego zdziałać.
Cytat:Niemal powszechna jest opinia, że osoby pozostające w stałym związku niebędącym małżeństwem powinny mieć prawo do pochowania zmarłego partnera lub partnerki (88%), uzyskania informacji medycznych i podejmowania decyzji związanych z leczeniem (84%). Możliwość objęcia partnera lub partnerki ubezpieczeniem zdrowotnym aprobuje trzy czwarte badanych (75%), prawie tyle samo (72%) opowiada się za prawem do dziedziczenia po zmarłym partnerze lub partnerce. Dwie trzecie respondentów (66%) akceptuje prawo do pobierania renty po zmarłym partnerze lub partnerce, a sześciu na dziesięciu (62%) popiera możliwość wspólnego opodatkowania.
Ale po co problem rozwiązać jeżeli sto razy bardziej opłaca się problem rozwiązywać. I robić kolejne śmieszne kampanie społeczne, które nikogo do niczego nie przekonają ale za to zapewnią zajęcie dziennikarzynom od siedmiu boleści.
Odpowiedz
antagonistyczny napisał(a):Mentalność większości Afrykanów jest gorsza bo wyrasta z ignorancji, biedy i nienawistnej religii. Kolor skóry nie ma żadnego znaczenia to samo bym powiedział o białych Europejczykach żyjących w średniowieczu.

Dobrze wiedzieć, że wiedzę historyczną czerpiesz z Monty Pytona i "Goście Goście"

Berzerker napisał(a):"...a najlepiej za murem." Duży uśmiech

albo pod
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."

EH
Odpowiedz
Seth napisał(a):albo pod
Co chciałeś wyrazić tak rozbudowaną myślą?
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Co chciałeś wyrazić tak rozbudowaną myślą?

Trza łepetyną ruszyć i wszystko jasne. Język
Odpowiedz
Chyba nie łepetyną ale łopatą.
Bardzo mądre - chyba dodam do panteonu sławy.
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Co chciałeś wyrazić tak rozbudowaną myślą?

Chciał skorzystać z największej dla konserwatywnej połowy Polski zdobyczy liberalizmu, czyli wolności wypowiedzi kogo najchętniej ujrzałoby się martwego.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości