To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
GoodBoy napisał(a):"Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne podtrzymuje stanowisko z 1973 roku, że homoseksualność nie jest jednostką chorobową. W ostatnim czasie pojawiły się głosy kwestionujące powyższą tezę, które opierają się na założeniu, że homoseksualność może zostać wyleczona. Podstawą tego typu twierdzeń nie są jednak rzetelne badania naukowe przeprowadzane przez kompetentnych specjalistów, lecz przekonania religijne lub polityczne nie respektujące praw obywatelskich osób homoseksualnych."
- Therapies Focused on Attempts to Change Sexual Orientation (Reparative or Conversion Therapies)

a zatem nie przeprowadzono żadnych badań w tym zakresie, więc ponawiam pytanie - na jakiej podstawie goodboy uważa, że z homoseksualizmu nie da się wyleczyć? Duży uśmiech

GoodBoy napisał(a):Nauka nie ma moralizować, tylko przedstawiać faktyczny obraz zjawisk. To, że ci się moralność z nauką nie zgadza to nie znaczy, że nauka jest w błędzie.

eugenika z czasów hitlerowskich według goodboya przedstawiała faktyczny obraz zjawisk? Nie, była interpretacja podytkowaną ideologią, podobnie jak wasz gejizm, który z nauką nie ma nic wspólnego.

GoodBoy napisał(a):Powinni się akceptować, a jak nie proszę bardzo niech zapisują się na kościelne terapie, o ile są świadomi zagrożeń tego typu magla.

ile goodboy miał prób samobójczych kiedy dowiedział się, że jest chory?
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz
korsarz napisał(a):I wreszcie co z homosiami, którzy chcą się ze swojej przypadłości wyleczyć? a takich jest mnóstwo,
Prosze o wskazanie tego "mnóstwo", bo z tego co ja obserwuję jest ich garstka i to głównie biseksów, an ie 100% homo, którzy chcą stłumić w sobie popęd homo, a żeby było weselej wszystko poparte jest magielkiem religijnym. A żeby było jeszcze weselej, po "terapiach" i niestety często po wejściu w małżeństwo z kobietami i płodzeniu dzieci, spotykają się za ich plecami na seksy z facetami.

korsarz napisał(a):gdyby goodboy miał taką możliwość też by chciał być normalny, ale że jest chory więc szuka uzasadnienia swojej przypadłości. Współczuję goodboyowi jako nieszczęśnikowi i ofierze wiecznych prześladowań seksualnych musi mu być cholernie trudno.
Buhahahaha, chyba się nie łudzisz, że twoje pseudonaukowe ideologiczne wywody homofobicznego korsarzyka nieuka ma jakąkolwiek wartość dla kogokolwiek? Już pokazałes, że uwazasz, iż wiesz lepiej od nauki i że masz ją w dupie, już pokazałeś, że tworzysz własną pseudonaukę. Wszyscy już to wiemy, ale ja z nauką korsarzową nie mam zamiaru polemizować Uśmiech Walisz argumenty naukowe powołując się na stanowiska organizacji zdrowia, albo dalej robisz z siebie pajaca Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Buhahahaa, chyba się nie łudzisz, że twoje pseudonaukowe ideologiczne zdanie homofobicznego korsarzyka nieuka ma jakąkolwiek wartość dla kogokolwiek?

ponawiam pytanie proszę wskazać jakie przeprowadzono badania żeby wykazać, że nie da się wyleczyć z homoseksualizmu? Duży uśmiech

GoodBoy napisał(a):Już pokazałes, że uwazasz, iż wiesz lepiej od nauki, już pokazałeś, że tworzysz własną naukę. Wszyscy już to wiemy Uśmiech

ponawiam drugie pytanie - ile goodboy miał prób samobójczych kiedy dowiedział się, że jest chory?
Odpowiedz
Zero, a ty ile? Nigdy nie miałem problemów ze swoją orientacją. Nadal robisz z siebie pajaca Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Zero, a ty ile? Nigdy nie miałem problemów ze swoją orientacją. Nadal robisz z siebie pajaca Uśmiech

ponawiam pytanie proszę wskazać jakie przeprowadzono badania żeby wykazać, że nie da się wyleczyć z homoseksualizmu?
Odpowiedz
korsarz napisał(a):ponawiam pytanie proszę wskazać jakie przeprowadzono badania żeby wykazać, że nie da się wyleczyć z homoseksualizmu? Duży uśmiech

Czekaj, czekaj, niech zgadnę:

"Ja nie jestem naukowcem i nie wiem jakie przeprowadzono, ale takie jest oficjalne stanowisko wszystkich najważniejszych organizacji zdrowia, które obowiązuje także ciebie i nie masz prawa go podważać"

Jego odpowiedź na praktycznie każde pytanie.
Odpowiedz
Witold napisał(a):Jego odpowiedź na praktycznie każde pytanie.

no niestety, jak każdego pedryla z lgbt Smutny
Odpowiedz
Kałboj, Ty antysemicki kłamco, podasz mi listę badań, czy nadal będziesz spamował forum swoimi nędznymi wpisami?
Odpowiedz
korsarz napisał(a):ponawiam pytanie proszę wskazać jakie przeprowadzono badania żeby wykazać, że nie da się wyleczyć z homoseksualizmu?
Źle postawione pytanie, co nie dziwi skoro jako homofobiczny nieuk masz naukę w dupie i nie respektujesz żadnych jej ustaleń. Żeby można było mówić "wyleczyć" najpierw trzeba byłoby udowodnić, że coś jest chorobą. Homo nie jest chorobą, więc nie ma czego leczyć, a dodatkowo próby "leczenia" spotykają się z ostrą krytyką naukowców:

"W lutym 1993 roku Komitet Nadużyć w Psychiatrii (Committee on Abuse and Misuse of Psychiatry in the U.S.), działający w ramach APA, opublikował stwierdzenie, iż propagowana przez NARTH terapia konwersyjna jest nieetycznym nadużyciem psychiatrii, któremu należą się sankcje ze strony środowiska profesjonalistów[53]."
- APA Official Acts, American Journal of Psychiatry

"Psychologowie, psychiatrzy i inni specjaliści zajmujący się zdrowiem psychicznym, zgadzają się co do faktu, że homoseksualność nie jest chorobą, zaburzeniem psychicznym czy problemem emocjonalnym. Ponad 35 lat obiektywnych, dobrze zaprojektowanych badań naukowych wykazało, że homoseksualność, sama w sobie, nie wiąże się z zaburzeniami psychicznymi lub emocjonalnymi czy społecznymi problemami."
http://pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualizm
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Homo nie jest chorobą, więc nie ma czego leczyć, a dodatkowo próby "leczenia" spotykają się z ostrą krytyką naukowców

a zatem skoro nie przeprowadzono w tym zakresie żadnych badań to goodboy kłamał mówiąc, że z homoseksualizmu nie da się wyleczyć?
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Blablabla...
Czyli żadnych nie znasz...
Ok.

Odpowiedz
Twoja logika mnie rozwala :lol2: Umsył homofobiczny jest doprowdy pasjonującym zjawiskiem Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Twoja logika mnie rozwala :lol2: Umsył homofobiczny jest doprowdy pasjonującym zjawiskiem Uśmiech

a zatem skoro nie przeprowadzono w tym zakresie żadnych badań to goodboy kłamał mówiąc, że z homoseksualizmu nie da się wyleczyć?

jeśli nie kłamał to ponawiam pytanie - proszę wskazać jakie przeprowadzono badania żeby wykazać, że nie da się wyleczyć z homoseksualizmu?
Odpowiedz
korsarz napisał(a):jeśli nie kłamał to ponawiam pytanie - proszę wskazać jakie przeprowadzono badania żeby wykazać, że nie da się wyleczyć z homoseksualizmu?
Przedstawiłem stanowiska naukowe wraz ze źrodłami mówiące o tym, że homoseksualizm to nie choroba i że nie da się zmienić orientacji seksualnej. Co przedstawił korsarz, poza stekiem bzdur? Niech korsarz poprze swoje zdanie stanowiskiem jakiejkolwiek organiazacji zdrowia, iż rzekomo homoskeusalizm da się "leczyć". Czekamy.
Odpowiedz
Dobry Chłopaczyna napisał(a):Ponad 35 lat obiektywnych, dobrze zaprojektowanych badań naukowych wykazało (...)

Nie powinieneś sobie wpisać tej mantry w stopkę czasami? Mi powtarzanie zaklęć szybciej się nudzi...
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch

Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Przedstawiłem stanowiska naukowe wraz ze źrodłami mówiące o tym, że homoseksualizm to nie choroba i że nie da się zmienić orientacji seksualnej.

ponawiam pytanie - jakie badania wykonano aby wykazać, że z orientacji homoseksualnej nie da się wyleczyć względnie nie da się jej zmienić? proszę przytoczyć te badania.
Odpowiedz
No paczta ludziska!!!
35 wykazało a ten jednego nie umie przedstawić...

Odpowiedz
GB Sądzisz że to że ktoś ma wyróżniającego się rodzica nie jest powodem do kpin? Już pisałem, cokolwiek co sprawia że ktoś się wyróżnia, pewnie doprowadzi do prześladowań i może to być i gruba mama i dwu metrowy tatuś. Naprawdę sądzisz że Twoje naiwne przekonanie o tym że napiszą coś w podręczniku a potem godzinę czy dwie w tygodniu wykładać będą w szkole to zachowanie to się zmieni? Naiwne podejście. Na te lekcje edukacji to tylko szkoda pieniędzy. Poza propagowaniem nazwijmy to "nietradycyjnych" modeli rodziny, to będzie przyczółek do eksperymentów na ludziach i wmawiania im że jedynie słuszne są poglądy lewic różnej maści. To już naprawdę nie ma większych problemów niż zajmowanie się propagowaniem rozwiązań kłopotów 3 czy 4 procent populacji? Od kilkudziesięciu lat edukowana jest większość ludzi, uczono ich pisać, czytać, liczyć, uczono biologii, historii, geografii i wielu innych przedmiotów a skutek jest taki że mamy społeczeństwo wtórnych analfabetów, którzy ze szkoły wynieśli piękne wspomnienia ze szkolnych przerw, bo z lekcji nic nie pamiętają albo coś im od czasu do czasu zaświta i sadzą głupoty bo nie pamiętają co i jak. Szkoda czas i pieniędze marnować na coś czego skutek jest wątpliwy. A modele rodziny spośród wymienionych przez Ciebie, to oprócz par homo są powszechnie akceptowane. A dzieci wychowywane przez takie rodziny miałyby krótko mówiąc, przesrane.
Sebastian Flak
Odpowiedz
idiota napisał(a):No paczta ludziska!!!
35 wykazało a ten jednego nie umie przedstawić...

a śmiały się pedryle z dogmatu o nieomylności papieża, teraz mamy dogmat o nieomylności pedryli z lgbt Duży uśmiech musicie ofierze prześladowań seksualnych zawierzyć na słowo.
Odpowiedz
Witold napisał(a):Czekaj, czekaj, niech zgadnę:

"Ja nie jestem naukowcem i nie wiem jakie przeprowadzono, ale takie jest oficjalne stanowisko wszystkich najważniejszych organizacji zdrowia, które obowiązuje także ciebie i nie masz prawa go podważać"

Jego odpowiedź na praktycznie każde pytanie.

Popatrz:
Goodboy napisał(a):Niech korsarz poprze swoje zdanie stanowiskiem jakiejkolwiek organiazacji zdrowia, iż rzekomo homoskeusalizm da się "leczyć".

Duży uśmiech gooodbyowe mantrowanie
Hare organizacja Hare zdrowia
psychologia psychiatria Hare Hare
Hare eksperci Hare od siedmiu boleści
organizacja organizacja zdrowia zdrowia
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości