To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Cytat:Były i co z tego?
A czy to się działo w internecie?

Odpowiedz
Berzerker napisał(a):Taaa... nie bądź HIPOKRYTKĄ. Kiedy "tylko człowiek" ksiądz okazuje się być pedofilem, gejoza-psychoza uwalnia się z owładniętych szałem antyklerykalnym postępowców, ale kiedy gej okazuje się być pedofilem, już tej psychozy nie zaświadczysz od tych ludzi, którzy wytaczali najcięższe działa oskarżeń przeciw księdzu. A przecież liczą się czyny, nie orientacje (czy statusy społeczne)... :roll:
I to też wcale mi się nie podoba.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
A jakie są warunki pobierania organów do przeszczepu od zmarłych?

TrollBoy przestał odpowiadać, bo jest mu to trudniej zakłamać. Zasłanianie się frazesami o jakichś tajemniczych "stanowiskach nauki" nic mu tutaj nie pomoże Smutny
Odpowiedz
Iselin napisał(a):I to też wcale mi się nie podoba.

Ty to chyba jesteś psychokonserwą Duży uśmiech
Odpowiedz
Śmieszne jest to, że wbrew Gb jego "naukowcy" akurat pedofilię traktują jako "orientację seksualną", co samo w sobie powinno pokazywać, że jest to pojęcie bez sensu.

Odpowiedz
idiota napisał(a):Śmieszne jest to, że wbrew Gb jego "naukowcy" akurat pedofilię traktują jako "orientację seksualną", co samo w sobie powinno pokazywać, że jest to pojęcie bez sensu.
Dowód or it didn't happen. "Moi" naukowcy twierdzą, że orientacji seksualnych mamy tylko 3 - homo/bi/hetero, a pedofilia jest zboczeniem vel parafilią.
Odpowiedz
Jedynym sensownym znaczeniem pojęcia "orientacja seksualna" jest po prostu "ukierunkowanie popędu seksualnego". Skąd się wzięło w "oficjalnej" definicji wyłączne kryterium płci, tego nasz wielki homooedukator jakoś nie chce wyjaśnic. Jak i w ogóle nie zamierza poruszać jakiejkolwiek kwestii niewygodnej dla niego.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Były i co z tego? Manifestacje to normalna sprawa w krajach demokratycznych.
Ale twoja teza brzmi:
Cytat:Internet stał się ostatnim bastionem konserwy
Rozumiem, że we Francji Internet rozciąga się również na ulice? Sacre bleu, nieustający postep.

GoodBoy napisał(a):Nie wiem co bredzisz, ale jest to wyjątkowo nielogiczne.
Diagram Vienne'a zatem, skoro opis słowny okazał się zbyt zagmatwany:
Kod:
+---------------+
|hetero         |
|          +----+----------+
|          |bi  |          |
|          |    |          |
[/FONT][FONT=Courier New]|     +----+----+---+      |
[/FONT][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New]|     |parafiletycy |      |
[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New]|     |(zboczeńcy)  |      |
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New]|     |    |    |   |      |
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New]|     |+---+----+--+|      |
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New]|     ||pedofile|  ||      |
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New]|     ||   |    |  ||      |
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New][FONT=Courier New]|     |+---+----+--+|      |
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]|     +----+----+---+      |
[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Courier New]+----------+----+          |
           |           homo|
           +---------------+[/FONT]

[FONT=Verdana](Silnik forum się zjebał chyba i wstawia znaczniki, których sobie nie życzę.)
GoodBoy napisał(a):Chyba wklejałem już przestrzeganie polskiego PTS, jak i innych organizacji zdrowia przed utożsamianiem orientacji seksualnej z pedofilią.
Czym w takim razie jest pedofilia, jeżeli nie orientacją? Krótko, w żołnierskich słowach.

GoodBoy napisał(a):Pedofil posiada zboczenie seksualne, które na pewno nie jest utożsamiane z orientacjami seksualnymi.
A o czym ja mówię?

GoodBoy napisał(a):Zarówno gej-pedofil, jak i heteryk-pedofil to samo wykluczające się zestawienia, bo pedofil nie może być jednocześnie zboczony w myśli definicji pedofilii oraz normalny w myśl definicji orientacji seksualnej.
Czyli że zboczenie jest równoważne orientacji seksualnej?

GoodBoy napisał(a):Już dyskutowałem nt. temat zdaje sie na innym forum. Zresztą prośba jest retoryczna, bo doskonale wiesz jakie są zarzuty przeciwko kościołowi katolickiemu i to ze strony nie tylko środowisk LGBT.
Innymi słowy, nie potrafisz wymienić ani jednego. I nie, nie wiem.

In my spirit lies my faith
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Dowód or it didn't happen. "Moi" naukowcy twierdzą, że orientacji seksualnych mamy tylko 3 - homo/bi/hetero, a pedofilia jest zboczeniem vel parafilią.
Jest na forum odpowiedni temat.
Jacyś "psychologowie" z Kanady tak wyznali przed tamtejszą komisją parlamentarną.
A dowodów to se szukaj sam - czym płacisz tym Ci będzie wpłacone.

Odpowiedz
Wściekłe Gacie napisał(a):Ty to chyba jesteś psychokonserwą Duży uśmiech
Nie wiem. Różni ludzie już mnie brali za homoseksualistę płci męskiej, osobę religijną i coś tam jeszcze. Czas się przyzwyczajać do etykietek.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):"Moi" naukowcy twierdzą, że orientacji seksualnych mamy tylko 3 - homo/bi/hetero.
A rzeczywiście. Poprawka do diagramu:
Kod:
[FONT=Courier New]+-------++-------++-------+[/FONT]
[FONT=Courier New]|hetero ||bi     ||homo   |
|       ||       ||       |
|   +---++-------++---+   |
|   |para|       ||   |   |
|   |   ||       ||   |   |
|   |+--++-------++--+|   |
|   ||pedo       ||  ||   |
|   |+--++-------++--+|   |
|   +---++-------++---+   |
[/FONT][FONT=Courier New][FONT=Courier New]|       ||       ||       |
[/FONT]+-------++-------++-------+
+-------------------------+[/FONT]
[FONT=Courier New]|aseksualni               |
+-------------------------+[/FONT]
For always
Orkiestra!
Odpowiedz
Stary Werter napisał(a):[FONT=Courier New][FONT=Verdana]
Ale twoja teza brzmi:
Rozumiem, że we Francji Internet rozciąga się również na ulice? Sacre bleu, nieustający postep.
Nie w takim wymiarze jak w internecie. Ci sami uczestnicy manifestacji idą następnego dnia do pracy i trzymają mordy na kłódkę, żeby przypadkiem nikt się nie dowiedział o ich cudownej ideologii . Sądzę, że podobnie ma nasza forumowa homofobiczna świta. Zresztą obserwuję takich na swoim poletku. Stanowią nieliczny odsetek wszystkich pracowników. Widzę po ich ryjach, że mieliby wielką ochotę mi coś przekazać, lecz niestety muszą biedacy trzymać język za zębami. Jak bardzo jest mi ich żal... Oczko

Stary Werter napisał(a):Czym w takim razie jest pedofilia, jeżeli nie orientacją? Krótko, w żołnierskich słowach.
Już pisałem. Odpowiadasz na moje posty, a nawet nie widzisz co jest w nich napisane. Zaczynam się o ciebie martwić...

Stary Werter napisał(a):A o czym ja mówię?
Próbujesz od co najmniej dwóch postów nielogicznie rozgrzeszać określenia "gej-pedofil, heteryk-pedofil" i nie potrafisz wykazać, że są to słuszne określenia.

Stary Werter napisał(a):Czyli że zboczenie jest równoważne orientacji seksualnej?
No właśnie nie bardzo...

Stary Werter napisał(a):Innymi słowy, nie potrafisz wymienić ani jednego. I nie, nie wiem.
Powoli przestaje mieć ochotę zabawy w gierki, które swój początek mają w twoim seksistowskim niezadowoleniu z mojego równego traktowania kobiet i mężczyzn wobec pewnej osóbki. Dlatego rozważam ignorowanie twoich postów, podobnie jak niejakiego witolda, ponieważ niewiele w nich treści, za to wielka chęć dojebania. Zaczynasz z nim stawać w jednej lidze, przy czym dla ciebie to może być komplement, nie wiem...

idiota napisał(a):Jest na forum odpowiedni temat.
Jacyś "psychologowie" z Kanady tak wyznali przed tamtejszą komisją parlamentarną.
A dowodów to se szukaj sam - czym płacisz tym Ci będzie wpłacone.
Czyli tak jak myślałem nie zaskoczyłeś.... Nagle z "moich naukowców" zrobili się "jacyś psychologowie", a już myślałem, że mi dojebiesz oficjalnym stanowiskiem WHO nt. czwartej orientacji seksualnej, zaaprobowanym przez pierdyliard specjalistów. Rozczarowałeś mnie. Na chwilę zapomniałem, że ty nie chcesz dyskutować nt. nauki, tylko nt. swojej pseudonauki, lecz już to sobie przypomniałem, wespół z faktem, że nauka wg. Idioty się nigdzie nie liczy, poza jego własną głową.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nie w takim wymiarze jak w internecie. Ci sami uczestnicy manifestacji idą następnego dnia do pracy i trzymają mordy na kłódkę, żeby przypadkiem nikt się nie dowiedział o ich cudownej ideologii . Sądzę, że podobnie ma nasza forumowa homofobiczna świta. Zresztą obserwuję takich na swoim poletku. Stanowią nieliczny odsetek wszystkich pracowników. Widzę po ich ryjach, że mieliby wielką ochotę mi coś przekazać, lecz niestety muszą biedacy trzymać język za zębami. Jak bardzo jest mi ich żal... Oczko
Krótko mówiąc, nie chodzi ci o równość praw, tylko o dojebanie (wstaw dowolny epitet) tak, jak przez jakiś czas dojebywano homoseksualistom...?

GoodBoy napisał(a):Już pisałem. Odpowiadasz na moje posty, a nawet nie widzisz co jest w nich napisane. Zaczynam się o ciebie martwić...
O dżizas. Ty traktujesz określenie "gej-pedofil" jako tożsamość! Spójrz-że w ten cholerny diagram.

GoodBoy napisał(a):Próbujesz od co najmniej dwóch postów nielogicznie rozgrzeszać określenia "gej-pedofil, heteryk-pedofil" i nie potrafisz wykazać, że są to słuszne określenia.
Mhm, to jest już oskarżenie, za które "idzie się do Oświęcimia". Poproszę o stosowny cytat, w którym "rozgrzeszam pedofilów", a jeśli takowy się nie znajdzie, Administrację o ostrzeżenie dla GoodBoya.

GoodBoy napisał(a):No właśnie nie bardzo...
No właśnie. Czyli że jest wypaczeniem orientacji seksualnej?

GoodBoy napisał(a):Powoli przestaje mieć ochotę zabawy w gierki, które swój początek mają w twoim seksistowskim niezadowoleniu z mojego równego traktowania kobiet i mężczyzn wobec pewnej osóbki. Dlatego rozważam ignorowanie twoich postów...
Możesz równie dobrze użyć wobec mnie takiego języka, jakiego użyłeś wobec niej. Nie krępuj się. Niech cię zobaczą.
For always
Orkiestra!
Odpowiedz
Stary Werter napisał(a):Krótko mówiąc, nie chodzi ci o równość praw, tylko o dojebanie (wstaw dowolny epitet) tak, jak przez jakiś czas dojebywano homoseksualistom...?
Nie. Sposób na homofobów to trzymanie ich (jak i wszystkich innych piewców ideologii nienawiści) za mordę nazwijmy to brukselskimi standardami. Jest to realizowane w praktycznie wszystkich korporacjach, urzędach i innych tego typu placówkach, a w ostatnich latach również coraz bardziej w przestrzeni publicznej vide patrz lincz nad jałówką Pawłowicz.

Stary Werter napisał(a):O dżizas. Ty traktujesz określenie "gej-pedofil" jako tożsamość! Spójrz-że w ten cholerny diagram.
Co mi po twoim diagramie, kiedy są to ideologiczne zestawienia formułowane celem utożsamienia gejów z pedofilią.

Stary Werter napisał(a):Mhm, to jest już oskarżenie, za które "idzie się do Oświęcimia". Poproszę o stosowny cytat, w którym "rozgrzeszam pedofilów", a jeśli takowy się nie znajdzie, Administrację o ostrzeżenie dla GoodBoya.
Nie sądzę, a pisałem już że odnoszę się do twoich ostatnich postów. Tak je zrozumiałem, do czego mam prawo.

ps: z tego co mi wiadomo, na tym forum jest zabronione tego typu straszenie.

Stary Werter napisał(a):No właśnie. Czyli że jest wypaczeniem orientacji seksualnej?
W pewnym sensie moralnej oceny na pewno tak. Czy w naukowym również? Nie do mnie to pytanie. Wiadomo mi, że orientacji w świecie nauki mamy trzy, a nie cztery. Wiadomo także, że podstawą pedofilii jest pociąg do niedojrzałych cech fizycznych, a więc dzieci. Zarówno homo, jak i hetero nie są w nauce identyfikowani jako ludzie z fundamentem takich preferencji. W pedofilii kluczowa i niezbędna jest niedojrzałość płciowa, sama płeć schodzi na dalszy plan. W 3 uznanych przez nauke orientacjach seksualnych fundamentalną rolę odgrywa płeć, niedojrzałość żadnej.

Stary Werter napisał(a):Możesz równie dobrze użyć wobec mnie takiego języka, jakiego użyłeś wobec niej. Nie krępuj się. Niech cię zobaczą.
No popatrz, to czemu nigdy wcześniej nie psioczyłeś na moje prywatne teksty na prywatnej wiadomości na innym forum kierowane do facetów? Oj nierównośc tu widzę. Nie mam powodów prawić ci komplementy, za to mogę cię ignorować Uśmiech
Odpowiedz
Stary Werter napisał(a):Mhm, to jest już oskarżenie, za które "idzie się do Oświęcimia". Poproszę o stosowny cytat, w którym "rozgrzeszam pedofilów", a jeśli takowy się nie znajdzie, Administrację o ostrzeżenie dla GoodBoya.
Najpierw przystopuj, przeczytaj jeszcze raz to co GB napisał i znajdź tam zdanie, w którym oskarża Cię o rozgrzeszanie pedofilów.

GoodBoy napisał(a):A czy gej i heteryk posiadają z definicji pociąg do małych dzieci? Pedofil posiada zboczenie seksualne, które na pewno nie jest utożsamiane z orientacjami seksualnymi. Zarówno gej-pedofil, jak i heteryk-pedofil to samo wykluczające się zestawienia, bo pedofil nie może być jednocześnie zboczony w myśli definicji pedofilii oraz normalny w myśl definicji orientacji seksualnej.
Czyli pedofil nie może być homoseksualistą ani heteroseksualistą?
"Equality is a lie. A myth to appease the masses. Simply look around and you will see the lie for what it is! There are those with power, those with the strength and will to lead. And there are those meant to follow – those incapable of anything but servitude and a meager, worthless existence."
Odpowiedz
Cytat: Nagle z "moich naukowców" zrobili się "jacyś psychologowie", a już myślałem, że mi dojebiesz oficjalnym stanowiskiem WHO
WHO jest międzynarodową agendą rządową przy ONZ a nie organizacją naukową.
Myślałem, ze już się tego dowiedziałeś z tego tematu, ale przecież niewygodne informacje pomijasz jako niebyłe.
Oczko
Cytat:Rozczarowałeś mnie.
Wiem, powołuję się na faktycznych naukowców (którzy się mylą, ale zawsze to jacyś eksperci), to jak mógłbyś to w ogóle pojąć?

Odpowiedz
Jester napisał(a):Najpierw przystopuj, przeczytaj jeszcze raz to co GB napisał i znajdź tam zdanie, w którym oskarża Cię o rozgrzeszanie pedofilów.
Internet nie zapomina. Chciałbyś, żeby za Tobą wlókł się taki smród? Szczególnie z ust człowieka, który słabo zdaje sobie sprawę z konsekwencji własnych słów, ale jest popierany przez 99% LGBT?
For always
Orkiestra!
Odpowiedz
Jester napisał(a):Czyli pedofil nie może być homoseksualistą ani heteroseksualistą?
Pedofil nie powinien być utożsamiany z heteroseksualistą, biseksualistą, jak i homoseksualistą. Jak myślisz o orientacji seksualnejm to myślisz, widzisz, czytasz o heterykach, gejach, biseksach to myślisz zaraz w ich kontekście o pedofilach? Nie? To już wiesz dlaczego zestawienia heteryk-pedofil, bi-pedofil, gej-pedofil nie mają sensu. Poza rzecz jasna ideologicznym szerzeniem nienawiści opartej na kłamstwie.

Zresztą o czym my tu w ogóle dyskutujemy? Wszystko zaczęło się od bredni Berzerkera, któremu to nie spodobało się, że geje mają czelnośc krytykować pedofilów w kościele i jako argument podał "gejów-pedofilów", których rzekomo LGBT nie krytykują. Tymczasem nie przypominam sobie, bym w swojej krytyce księży-pedofilów krytykował tylko tych, którzy mają kontakty z dziewczynkami. Krytykuję ogólnie pedofilię w każdym wydaniu w kościele jako organizację uzurpującą sobie wszelkie najlepsze cnoty. Dlatego jego argument jest nonsensowny.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nie. Sposób na homofobów to trzymanie ich (jak i wszystkich innych piewców ideologii nienawiści) za mordę nazwijmy to brukselskimi standardami. Jest to realizowane w praktycznie wszystkich korporacjach, urzędach i innych tego typu placówkach, a w ostatnich latach również coraz bardziej w przestrzeni publicznej vide patrz lincz nad jałówką Pawłowicz.
Co to jest "lincz nad jałówką Pawłowicz"? To coś takiego jak lincz nad pedałem Turingiem...?

GoodBoy napisał(a):Co mi po twoim diagramie, kiedy są to ideologiczne zestawienia formułowane celem utożsamienia gejów z pedofilią.
Interesujące stwierdzenie. W moim diagramie pedofilia nie jest tożsama z homoseksualizmem - jest tylko wyróżniona część wspólna. Ty uważasz, że jeśli przyjmiesz tę część wspólną do wiadomości, następnym moim krokiem będzie jej rozszerzenie, a może i przesunięcie, aż do pokrycia się zbiorów "homo" i "pedo"?

GoodBoy napisał(a):Nie sądzę, a pisałem już że odnoszę się do twoich ostatnich postów. Tak je zrozumiałem, do czego mam prawo.
To źle je zrozumiałeś. A ja mam prawo oczekiwać przeprosin z twojej strony.

GoodBoy napisał(a):W pewnym sensie moralnej oceny na pewno tak.
To się zgadzamy.

GoodBoy napisał(a):Czy w naukowym również? Nie do mnie to pytanie.
To co z ciebie za edukator?

GoodBoy napisał(a):Wiadomo mi, że orientacji w świecie nauki mamy trzy, a nie cztery. Wiadomo także, że podstawą pedofilii jest pociąg do niedojrzałych cech fizycznych, a więc dzieci. Zarówno homo, jak i hetero nie są w nauce identyfikowani jako ludzie z fundamentem takich preferencji. W pedofilii kluczowa i niezbędna jest niedojrzałość płciowa, sama płeć schodzi na dalszy plan.
Czyli że pedofile nie są ani homo, ani hetero, ani bi, ale nie stanowią orientacji seksualnej...

GoodBoy napisał(a):W 3 uznanych przez nauke orientacjach seksualnych fundamentalną rolę odgrywa płeć, niedojrzałość żadnej.
...ale możemy zaryzykować stwierdzenie, że stanowią czwartą orientację nieuznaną jeszcze przez naukę?
For always
Orkiestra!
Odpowiedz
Stary Werter napisał(a):To źle je zrozumiałeś. A ja mam prawo oczekiwać przeprosin z twojej strony.
To się ich nie doczekasz, bo ja nigdzie nie zarzucałem ci, że "rozgrzeszasz pedofilów", tylko, że próbujesz usprawiedliwić zasadność zestawienia gej-pedofil. Właściwie to ja powinienem się teraz domagać przeprosin od ciebie za straszenie i pomawianie mnie o oskarażenie, które nie miało miejsca. Lepszy jednak będzie ignorek i dupa blada z twojego "sondowania".
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości