Trochę miesię przesunęło niemniej cewkami moczowymi ludzie się nie rozmnażają.
| Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
| Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym | 43.28% |
58 | 43.28% |
| Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami | 29.10% |
39 | 29.10% |
| Nie, jestem przeciwny | 14.93% |
20 | 14.93% |
| Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw | 12.69% |
17 | 12.69% |
| Razem | 134 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
Homotematy/posty
|
|
13.05.2013, 20:29
Nie było mowy czym się rozmnażają, tylko co jest narządem płciowym. Prostata nim jest i nie są to moje słowa, tylko z wikipedii poparte źródłami naukowymi. Twoja pisanina o tym, że geje seksu nie uprawiają jest więc funta kłaków warta. Była taka od początku, jak cała twoja pseudonauka, z którą się nikt nie liczy. Teraz jednak dostałeś dowód. I nadal próbujesz manipulować. W szkole na biologii jak cię uczyli o anatomii człowieka to się wtrącałeś poprawiając nauczycielkę, że nie wie co mów, bo ty masz "lepszą" swoją naukę? :lol2:
13.05.2013, 21:01
Gódboj dobrze odpowiedział, ale złe wnioski wyciągnął.
![]() Gruczoł krokowy jest narządem płciowym w tym samym sensie, co np. nasieniowód, czy cewka moczowa. Tym niemniej nie wszystko co płciowe od razu służy do bzykania, bo do bzykania służą narządy płciowe zewnętrzne. Podobnie wygląda rzecz z narządami kobiecymi. Jajniki, jajowody i macica są narządami płciowymi, ale bezpośrednio nie uczestniczą w stosunku seksualnym. Robią to znów narządy zewnętrzne. Summa summarum, w kontakcie seksualnym biorą udział genitalia, czyli zewnętrzne narządy płciowe.
13.05.2013, 21:26
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218 Dołączył: 11.2010 Reputacja: 975 Płeć: mężczyzna Wyznanie: ate 7 stopnia
Miałem swego czasu narzeczoną, której głównymi organami płciowymi (raczej erogennymi) były... uszy.
I co na to nauka?
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
13.05.2013, 21:31
Sofeicz toż to ciężko sobie nawet wyobrazić
Sebastian Flak
13.05.2013, 22:34
Masturbacja to seks, w ucho to seks, w dziurę w drzewie to seks, a teraz nawet seks z cewką moczową i prostatą! Góódboy - dobrze, że jesteś
14.05.2013, 00:20
Wściekłe Gacie napisał(a):Masturbacja to seks, w ucho to seks, w dziurę w drzewie to seks, a teraz nawet seks z cewką moczową i prostatą! Góódboy - dobrze, że jesteśHeh. Szczerze mówiąc, skłonny byłem przyznać rację Goodboyowi w tym względzie - ostatecznie człowiek tym się różni od zwierzęcia, że twórczym jest i tworzy sobie rzeczy niekiedy niewyobrażalne - ale się wziąłem i zreflektowałem. No bo jak by nie spojrzeć, wspólnym mianownikiem tych wszystkich czynności jest odczuwanie pobudzenia seksualnego (czy jak to się fachowo nazywa). A stąd już tylko krok do stwierdzenia, że seksem jest również fantazja erotyczna. : )))
In my spirit lies my faith
Stronger than love and with me it will be For always Orkiestra!
14.05.2013, 00:21
Liczba postów: 21,707
Liczba wątków: 218 Dołączył: 11.2010 Reputacja: 975 Płeć: mężczyzna Wyznanie: ate 7 stopnia
Seks nawet przeniknął do elektroniki.
Mamy przecież wtyki męskie i żeńskie. Cytat:Konstrukcja złącz elektronicznych bywa bardzo różna. W większości przypadków mamy jednak do czynienia z taką ich budową, w której po połączeniu wtyk lub jego styki mieszczą się w gnieździe. Dla ułatwienia określania strony złącza stosuje się odniesienia do budowy anatomicznej narządów płciowych - gniazda i wtyki określa się jako męskie (ang. male) i żeńskie (ang. female). Zarówno gniazdo jak i wtyk mogą być męskie lub żeńskie, czyli piny mogą się znajdować we wtyku lub w gnieździe i analogicznie otwory będą znajdować się w gnieździe lub wtykuhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Z%C5%82%C4%...tronika%29 Ta planeta jest nomen omen pojebana. PS. Ale tu jest problem. Nie da się połączyć dwóch wtyków męskich ani żeńskich. Co za dyskryminacja!
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
14.05.2013, 00:30
To tylko kwestia rozwoju technologii. Elektronicznej homofobii mówimy twarde i zdecydowane, raczej nie.
Sebastian Flak
14.05.2013, 08:19
GoodBoy napisał(a):http://pl.wikipedia.org/wiki/Gruczo%C5%82_krokowy. Seks analny między dwoma mężczyznami jest więcej współżyciem płciowym. Nie od dziś wiadomo, że okolice odbytu i prostata należą do silnych stref erogennych u człowieka, wrażliwych na stymulację seksualną. Dlatego też bardzo wiele osób praktykuje tę technikę, również hetero.Tyle, że śluzówka odbytu NIE JEST przystosowana do "akcji kopulacyjnych", że tak powiem. Przetarcie śluzówki w połączeniu z tym, że przebywają tam resztki kału "rozcierane" przez "ruchy posuwisto-zwrotne" może doprowadzić do takiego zakażenia, że hej. Wybaczcie obrazowość i dosłowność.
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."
Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
14.05.2013, 09:30
A tak swoją szosą, co to jest "ideologia nienawiści"? Jak się ją definiuje i odróżnia od "ideologii miłości" (czy dowolnego czegoś pozytywnego)? Czy patologiczna chęć dojebania Kościołowi łapie się na to określenie? A wyrażanie radości ze "zlinczowania" kogoś? I czy w związku z tym nie należałoby naszego pożal się Boże edukatora "wziąć za mordę brukselskimi standardami", tak aby "widac było po jego ryju, że chce nam coś przekazać, ale musi trzymać język za zębami"?
14.05.2013, 17:35
El Commediante napisał(a):Z tego samego powodu, z którego twoja sekta nie wspomina o gejach, lesbijkach, trans i bi poświęcających się dla innych, tylko fascynuje się tym co sobie gdzie wsadzają. No wybacz, ale akurat o szefie apple nie wiem absolutnie niczego, między innymi i tego że jest homoseksualistą, bo gówno mnie ta osoba interesuje, tak samo jak nie wiedziałem kto co zrobił w jakimś samolocie. Ale... dowiedziałem się czegoś o innych homosiach, czegoś co zmieniło mój stosunek do homoseksualistów (za wyjątkiem tych zatrutych gejizmem). :] Wasz natomiast stosunek do Koscioła i do ludzi Koscioła pozostaje niezmieniony - stale plujecie jadem. I nic dziwnego, jeżeli weźmie się pod uwagę to, że świecki humanizm - z gejizmem jako najbardziej reprezentatywnym jego odłamem - jest dla religii katolickiej bezwzględnym KONKURENTEM RELIGIJNYM. :] Wy po prostu musicie nienawidzić - tak wam sprano mózgi. El Commediante napisał(a):Granicę łgarstwa i hipokryzji przekroczyłeś w podstawówce, bo inaczej nie dopuściliby cię do komunii. Teraz każdą dyskusję zaczynasz od sprowadzenia jej do poziomu szamba, a to co piszesz to galopująca schizofrenia z wybiórczą sklerozą, więc nie zamierzam podejmować rozmowy. :roll: Masz tak pusty garniec że beczka po śledziach jest mądrzejsza, i strzela lepszymi ripostami.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
14.05.2013, 17:45
Palmer Eldritch napisał(a):Gódboj dobrze odpowiedział, ale złe wnioski wyciągnął. No i okazało się że koza nie jest narządem płciowym
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
14.05.2013, 21:25
Marcin_77 napisał(a):Tyle, że śluzówka odbytu NIE JEST przystosowana do "akcji kopulacyjnych", że tak powiem. Przetarcie śluzówki w połączeniu z tym, że przebywają tam resztki kału "rozcierane" przez "ruchy posuwisto-zwrotne" może doprowadzić do takiego zakażenia, że hej.Wiesz to ze...swojego doświadczenia? Odbyt jest silną strefą erogenną, jakby anal nie był przyjemny to by go ludzie nie uprawiali. Dodatkowo, przez stymulację prostaty, wzmaga się przyjemność seksualna. W śluzówce nie ma kału, prawidłowo funkcjonujący organizm sam dba, by go tam nie było. Oczywiście o czymś takim jak lewatywa nie słyszałeś. Dla lepszego poślizgu kupuje się zwykły żel Durexa lub coś podobnego i jedziesz
14.05.2013, 23:09
Czyli jednak bez specjalnych zabiegów się nie obejdzie. Tyle, jeśli chodzi o przystosowanie homo sapiens do stosunków odbytniczych.
Bajdewaj: Cytat:STOP CZARNEJ MAFIIDosyć rotflogenne, jeśli czyta się Wyborczą. Wg organu Michnika faktycznie wśród kleru Kościoła Katolickiego istnieje coś na kształt mafii zdolnej zniszczyć kapłana, który wejdzie jej w paradę. Tworzą ją homoseksualiści.
14.05.2013, 23:49
Oh, really? Good for them
Nie czytam Wyborczej. A co do wspomagaczy to nawet ja wiem, że do seksu waginalnego również się je stosuje, więc to nie jest tak, że ludzie korzystają ze wspomagania tylko do anala.
15.05.2013, 00:36
GoodBoy napisał(a):Oh, really? Good for them Zbyt prawicowa i katolicka jak na normy TrollBoya?
15.05.2013, 00:53
GoodBoy napisał(a):Oh, really? Good for them.Krótko mówiąc, standardy i normy cywilizowanego postępowania z ludźmi zwisają ci i powiewają? GoodBoy napisał(a):A co do wspomagaczy to nawet ja wiem, że do seksu waginalnego również się je stosuje, więc to nie jest tak, że ludzie korzystają ze wspomagania tylko do anala.Ale, jak by ci to wytłumaczyć - lewatywa jest tak jakby zbędna. Witold napisał(a):Zbyt prawicowa i katolicka jak na normy TrollBoya?Może tak go wciągnęła Sieć, że przerzuca już tylko fora i XXX. Cybernetic Life Form. "EXTERMINATE! EXTERMINATE!"
15.05.2013, 02:26
Stary Werter napisał(a):Krótko mówiąc, standardy i normy cywilizowanego postępowania z ludźmi zwisają ci i powiewają?Raczej stek kłamstw toczonych celem wybielenia tej szkodliwej sekty religijnej, w które nikt nie uwierzy ![]() Stary Werter napisał(a):Ale, jak by ci to wytłumaczyć - lewatywa jest tak jakby zbędna.Nigdzie nie pisałem, że coś jest niezbędne, ale mogę ci napisać. To sprawa indywidualna. Niektórzy nie uprawiają seksu dopochwowego bez wspomagaczy. Właściwa higiena jest wskazana przy każdej technice. Wygląda na to, że chciałeś nam napisać jak ty wolisz.... Stary Werter napisał(a):Może tak go wciągnęła Sieć, że przerzuca już tylko fora i XXX. Cybernetic Life Form. "EXTERMINATE! EXTERMINATE!"Zastanawia mnie jakie życie może mieć osoba, która fascynuje się rojeniem sobie bajek nt. innych ników z forum.
15.05.2013, 16:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.05.2013, 18:11 przez CreatedMind.)
GoodBoy napisał(a):Wiesz to ze...swojego doświadczenia? Insynuujesz ze trzeba samemu paść ofiarą zakażenia aby wiedzieć ze jest to możliwe ? :8O: Czy ocipiałeś czy po prostu chciałeś być śmieszny ? Moze ty musisz się przekonać na własnej skórze ze w dupie można się zarazić choćby od E. Coli ale na szczęście większość normalnych ludzi nie potrzebuje wiedzy empirycznej aby o tym wiedzieć... GoodBoy napisał(a):Odbyt jest silną strefą erogenną, jakby anal nie był przyjemny to by go ludzie nie uprawiali. Dodatkowo, przez stymulację prostaty, wzmaga się przyjemność seksualna. W śluzówce nie ma kału, prawidłowo funkcjonujący organizm sam dba, by go tam nie było. Oczywiście o czymś takim jak lewatywa nie słyszałeś. Dla lepszego poślizgu kupuje się zwykły żel Durexa lub coś podobnego i jedziesz Mów do słupa, słup jak dupa... Powtarzasz swoja mantrę jakby była kontrargumentem na wszystko co można by ci powiedzieć :wall:
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości

mile: