To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
idiota napisał(a):Najlepsze jest to, że na medycynie nie uczą niczego o żadnych orientacjach,bo tam uczą twardej wiedzy, a nie ideologicznych dogmatów.

Tu się zgodzę i odróżniłbym wiedzę od nawyków.

Jałowy spór w stylu czy ludzie są mięsożerni, czy roślinożerni. Nawyki żywieniowe, seksualne, jeden ch**. Na dobrą sprawę nie powinno to nikogo obchodzić. Przeciwnicy homo- nie powinni zawracać sobie głowy, co i kto z kim pod kocem robi, natomiast koledzy Good Boya nie powinni z własnych upodobań robić jakiejś skomplikowanej ideologii.
Odpowiedz
Luka_Wars napisał(a):(...)koledzy Good Boya nie powinni z własnych upodobań robić jakiejś skomplikowanej ideologii.

Hetero mogą, a homo to już nie? Katolicy mają nawet całą korporację która ją dla nich wymyśla :lol2:
Odpowiedz
Luka_Wars napisał(a):odróżniłbym wiedzę od nawyków.
Ja też, dlatego warto ukracać wszelkie ideologiczne kłamstwa, które przeczą naukowym faktom.

Palmer Eldritch napisał(a):Ruchaj, Gódboj, ruchaj, może doruchasz się na papieża.

Tyle Cipowiem o Twych enuncjacjach.
Znowu się obraziłeś? Napisałem jakich gejów kościół popiera, a jakich krytykuje. Nie napisałem przecież nic co nie byłoby faktem, a jak masz inne zdanie to mnie oświeć.
Odpowiedz
http://www.joemonster.org/art/24261/Cyta...recznikiem

ROTFL oraz "Hy, hy...." Duży uśmiech Duży uśmiech
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."

Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Odpowiedz
Mam kłopot z tym artykułem, bo ma pozytywny wydźwięk nt. działalności LGBT, a to jednak Joemonster.org.
Odpowiedz
"Na świecie są jednak nadal naukowcy, którzy testują homoseksualne zwierzęta czy nawet ludzi, w celu poszukiwania przyczyn homoseksualności. Pamiętamy z lekcji historii, że badania dotyczące pochodzenia pewnych cech prowadzone były już w przeszłości. Dla przykładu, naziści próbowali wykazać wyższość rasy aryjskiej nad innymi. Jak to się skończyło, wszyscy pamiętamy"

Strach przed runięciem jego świata musi być doprawdy pokaźny. :]

Co do całości cytatów-tak żałosne, że nie problem byłoby to skojarzyć z Biedroniem.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Кирилл napisał(a):Normalnie chyba sobie jedno kupię. Tylko nie wiem jaki kolor wybrać. Ostatnio w Holywood popularne są odcienie brązowego, chociaż żółty też kusi. Taki trochę hipsta style.
Кирилл nie chcieć dzieci - dobry pedał
Кирилл chcieć dzieci - zły pedał

Zadziwiające, że jeszcze nie zrozumiałeś w swojej walecznej postawie jesteś dokładnie tacy jak my, przy czym uważasz, że jesteś lepszą wersją pedała, bo dobry pedał to pedał, który spełnia kryteria bycia dobrym pedałem wg. Кирилл..... Uśmiech

Palmer Eldritch napisał(a):Słuchaj sadystyczny trollu. Twoje zboczenie jest samo w sobie niegroźne, możesz nawet udając "naukowe" podejście nazywać je orientacją seksualną, choć z kilometra czuć, że to nic więcej, jak tylko wadliwie ukierunkowany popęd.

Ale od dzieci wara! Doskonale wszystkim wiadomo, że dziecku najbardziej potrzeba MATKI i Twoje kłamstwa nie są w stanie tego zmienić. Nie idiotycznej przyjaciółeczki pedałków, która czasem pogada z dzieciakiem, tylko prawdziwej kobiety z rozwiniętym instynktem macierzyńskim, przepełnionej miłością do dziecka i oddającej mu całą siebie.
Jakich dzieci, twoich? Umówmy się w ten sposób, że ja wara od twoich, a ty wara od moich. Dziękuję za troskę dzieci pochodzących z mojej spermy. Ta troska niestety posiada jedną wadę - bez mojej zachcianki tych dzieci w ogóle nie będzie, więc nie będziesz miał się o kogo troszczyć... Używając katofaszystowskiej retoryki troszczysz się o dzieci nienarodzone z pedalskiego nasienia i nie chcesz, żeby się urodziły! To ci dopiero troska!

Będziesz na zlocie? Jak spotkasz Кирилл to mam nadzieję, że mu powiesz prosto w oczy, że jest zboczony, tak jak na forum ci łatwo to przychodzi :]

baaaaaj

Jester napisał(a):Jakim nienarodzonym? Dziecko jest oddawane parze homo PO narodzinach.
Handlować można dziećmi, które są, a jeśli dogaduję się z koleżanką, bądź surogatką zanim ta urodzi i w ogóle zanim zajdzie w ciążę to nie ma mowy o żadnym handlu. W przypatku surogatki zapłata jest nie za dziecko, tylko za zajście w ciążę oraz donoszenie dziecka w zdrowiu, a także umowę zrzekającą się praw rodzicielskich po porodzie. Jest to szeroko praktykowana sprawa w wielu krajach i wiem, że cię rozczaruję, ale całkowicie legalna i nie ma żadnego związku z "handlem dziećmi" co chciała wmawiać Rita. Na takiej zasadzie jak zapłodnisz swoją żonę/kochankę/whatever to ja też powiem, że kupiłeś od niej dziecko. Twoja logika jest porąbana, bo chcesz ją ograniczać wyłącznie do homo (jak przystało na wzorowego homofoba) i udawać, że nie ma zastosowania do hetero.

Jester napisał(a):Nie chce mi się wnikać w prawdziwość na razie, mam ograniczony dostęp do internetu, ale jeżeli są kobiety, które "po koleżeńsku" rodzą dzieci i oddają je parom homo to jest to całkiem niezłe skurwysyństwo.
To jest ich własna niczym nie przymuszona wola i umowa między dwoma stronami. Jester chciałby dyktować, które kobiety i komu mogą rodzić dzieci...

Jester napisał(a):Oczywiście dla GoodBoya to jest ok i spoko, a kto się nie zgadza jest homofobem lub ciemnym katolem z mózgiem wypranym przez kościelną propagandę. Dobrze zgadłem?
Oczywiście. Tylko homofob będzie próbował dyktować kobiecie z kim ma zachodzić w ciążę i czy zachodzić w ogóle.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Będziesz na zlocie? Jak spotkasz Кирилл to mam nadzieję, że mu powiesz prosto w oczy, że jest zboczony, tak jak na forum ci łatwo to przychodzi :]
A ty będziesz? Mógłbyś na przykład mi powiedzieć w oczy, że jestem homofobem, na forum tak łatwo ci to przychodzi.
Odpowiedz
Hastur napisał(a):A ty będziesz? Mógłbyś na przykład mi powiedzieć w oczy, że jestem homofobem, na forum tak łatwo ci to przychodzi.
Nie byłoby takiej potrzeby, bo 99% z was kwiatuszki inaczej się zachowuje w necie i realu. W realu większość z was potrafi trzymać jako taki fason, z tego też względu Кирилл nie musi się obawiać ukamieniowania. Poza tym jesteście strachliwi i mocni w gębie tylko na necie.

A teraz napisz mi po raz n-ty jaki jesteś silny i napakowany i co mi zrobisz jak mnie złapiesz. Może zrobi mi się mokro w gaciach od twojej opowiastki jaki jesteś męski....
Odpowiedz
To przyjedź, przekonamy się.
Odpowiedz
Nie schlebiaj se, sądziłeś, że bym przyjechał dla ciebie? Duży uśmiech Mógłbym przyjechać dla Кирилл i z nim normalnie pogadać, bo wiem, że zaszufladkował mnie tutaj jako gejka ze zwichniętą rączką chodzącego w szpilkach i z różową torebeczką. Myślę, że bym się z nim dogadał Język
Odpowiedz
To przyjedź, przekonamy się.
Odpowiedz
Mógłbym tam przyjechać tylko po to, żeby bronić Кирилл, ale wiem, że nie będzie takiej potrzeby. Wolałbym się z nim na osobności spotkać Język
Odpowiedz
Widzę, w cytacie, że GB o mnie rozprawia.
FYI dude, mam Cię w ignorowanych Oczko
Odpowiedz
może liczy, że swym przykładem i determinacją nawróci Cię na Jedyną Właściwą Drogę Życia, ty degeneracie ty!

Wisz, verba docent exempla trahunt.

Odpowiedz
idioto! Problem polega na tym, że póki co, to ja mam tylko słowa od niego. Żadnego przykładu.
Tylko słowa, słowa, całe mnóstwo słów.
Odpowiedz
To pozorna alternatywa.
Mówienie/pisanie to też robienie czegoś.

Odpowiedz
Sugerujesz, że GB chce, abym poszedł za jego przykładem i zaczął wszystkich przekonywać do swojej wizji geja? Ale ja już tak kiedyś robiłem, poniekąd. Chociaż raczej prezentowałem, niż przekonywałem.

http://ateista.pl/showthread.php?t=10055 Oczko
Odpowiedz
idiota napisał(a):może liczy, że swym przykładem i determinacją nawróci Cię na Jedyną Właściwą Drogę Życia, ty degeneracie ty!

Wisz, verba docent exempla trahunt.
Właśnie o to chodzi, że nie ma jedynej właściwej drogi życia.
Są lepsze i gorsze. Po prostu.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Umówmy się w ten sposób, że ja wara od twoich, a ty wara od moich. Dziękuję za troskę dzieci pochodzących z mojej spermy.
Jakich twoich dzieci?

"Jesteś facetem! Gdzie będziesz trzymał swojego embriona? W pudełku?" ("Brian's Life" 1979 Warner Bros.)
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."

Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości