Liczba postów: 2,342
Liczba wątków: 37
Reputacja:
5
Berzerker napisał(a):Gdybym był mieszkańcem Iraku czy Afganistanu to samo powiedziałbym o napierdalających w "terrorystów" żołnierzach amerykańskich, likwidujących przy okazji i zwyczajnych niewinnych brudasów. Wojny totalne, wojny demokratyczne nauczyły nas już że nie ma niewinnych ofiar. Efekt tego osławionego postępu.
problem w tym, że jak pisał Buchanan - "Ameryka chcąc być mocarstwem musi pogodzić się z terroryzmem, który będzie ją nękał'' a to żaden koszt dla takiego imperium, bo jak już dzisiaj powiedział premier Wielkiej Brytanii, Cameron - ''najlepszą metodą walki z terroryzmem jest po prostu po tym zdarzeniu przejść do porządku dziennego'' :roll:
Liczba postów: 2,536
Liczba wątków: 24
Berzerker napisał(a):To wyobraź sobie że gdyby nie to tępe lewackie ścierwo niegodne życia, to Muzułmanie w Europie byliby zjawiskiem albo mikroskopijnym, albo żadnym. Jak powiedziałem już kiedyś - odpowiedzialność spada na tych hipisowskich fantastów lewicowych. Jebać ich.
Nie sposób się nie zgodzić, gdy czyta się takie coś :evil:
Liczba postów: 257
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Muszę przyznać, że tak naprawdę jestem wdzięczny mahometanom. I mówię to bez cienia ironii. Pokazali mi, co tak naprawdę jest problemem Europy. Lewactwo. Co więcej, dzięki nim 'odzyskałem' moją tożsamość narodową, którą media zabierały mi od dzieciństwa. Także, mimo że brzydzę się tej religii, to mam u niej duży dług. Mam nadzieję, że uda mi się go spłacić :]
A co do już małej Brytanii, to nominują ją, podobnie jak Francję, Belgię, Holandię i kraj Skandynawskie do nagrody Darwina. I z pewnością ją otrzymają, gdyż po ostatnich wydarzeniach (zamieszki, podcięcią gardła, pobicie księdza itd.) wszystko wskazuję na to, że poziom lewactwa jest tam tak duży, że jedynie muzułmanie mogą go obniżyć - maczetą. Inne kraje chyba jeszcze nie są stracone - podoba mi się bardzo Grecja http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1...i_nie.html
Liczba postów: 315
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Chipsy i pół roczny zapas Perły.Nie, nie na Mundial 2014.Jak Europa długa i szeroka!Zamieszki! Transmisja 24/7 z pobić, mordów, gwałtów, i podpaleń. Wszystko w imię postępu i dla "ludzi" o nie europejskim wyglądzie.
Tylko u Słowian i Sarmatów spokojnie, ehh brudne i zacofane nacje.Jak śmiały nie słuchać autorytetów i wyrzec się wszystkiego co dobre i nowoczesne.
"Bezkarnie nie zabija się myślenia.Bezkarnie nie hołduje się miernotom." Ksawery Pruszyński From the old world's demise
See an empire rise
From the north reaching far
Here we are
Liczba postów: 3,888
Liczba wątków: 28
Reputacja:
149 Płeć: nie wybrano
Cytat:Tylko u Słowian i Sarmatów spokojnie, ehh brudne i zacofane nacje.Jak śmiały nie słuchać autorytetów i wyrzec się wszystkiego co dobre i nowoczesne.
Tak, bo był to mord na tle religijnym dokonany przez fanatycznych katolików, tak jak w przypadku szmatogłowych z Anglii, a nie zwykłe porachunki między kibolami, prawda?
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Reputacja:
Cytat:Tak, bo był to mord na tle religijnym dokonany przez fanatycznych katolików, tak jak w przypadku szmatogłowych z Anglii, a nie zwykłe porachunki między kibolami, prawda?
Skutek ten sam, do tego więcej osób brało udział w morderstwie. A na dodatek nikt nie postuluję wyrzucenia kiboli z Europy, ba, niektóre media nazywają ich prawdziwymi patriotami.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Liczba postów: 3,196
Liczba wątków: 6
Reputacja:
26
cobras napisał(a):Skutek ten sam, do tego więcej osób brało udział w morderstwie.
Skutek tak, ale przyczyna diametralnie inna, może oba zdarzenia nazwiesz jednakowymi, niezależnie kto kogo i z jakiego powodu zabił, bo skończyło się identycznie?
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Reputacja:
0
Sofeicz napisał(a):Ale być zaszlachtowany przez rodaków, to czysta przyjemność.
Nie wiesz o tym Cobrasie.
Dwója z patriotyzmu.
Sofeicz, stać cie na więcej. Porównywanie zwykłej bandyterki, porachunków mafijno-kibolowskich do waśni na tle religijno-rasowym, no bez jaj? Idąc tym tropem to powinniśmy uznać że najbardziej zacofaną nacją są Japończycy, przecież to oni mają Yakuzę.A tamci panowie nie pierdolą się z tasakami mają miecze.
Cobras jak zawsze odwraca kota i to nie ogonem, Sztokholm płonie piąty dzień , szkoły ,sklepy ,domy ,auta etc ale nie, on musi uparcie pokazywać że katolstwo gorsze. Przecież tego nie da się obronić, no możesz zawsze wyjechać z inkwizycją :> Model społeczeństwa multi-kulti upada na naszych oczach a przecież może być już tylko gorzej. Poprawność polityczna dla wszystkich i płonące auto na dokładkę.
"Bezkarnie nie zabija się myślenia.Bezkarnie nie hołduje się miernotom." Ksawery Pruszyński From the old world's demise
See an empire rise
Here we are
Reputacja:
Cytat:Skutek tak, ale przyczyna diametralnie inna, może oba zdarzenia nazwiesz jednakowymi, niezależnie kto kogo i z jakiego powodu zabił, bo skończyło się identycznie?
Diametralnie różne to są przede wszystkim reakcje na te zbrodnie. Z jednej strony wszczynanie międzynarodowej paniki, a z drugiej nadanie sprawie kiboli słabego rozgłosu (dopiero dziś znalazłem news na ten temat, nic nie przedarło się do mnie wcześniej). Chociaż w sumie rozumiem, w końcu to Kraków, a kto tam w Polsce utożsamia się z mieszkańcami Krakowa, to nie tak bliski wszystkim Polakom świat jak Londyn.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
cobras napisał(a):Diametralnie różne to są przede wszystkim reakcje na te zbrodnie. Z jednej strony wszczynanie międzynarodowej paniki, a z drugiej nadanie sprawie kiboli słabego rozgłosu (dopiero dziś znalazłem news na ten temat, nic nie przedarło się do mnie wcześniej). Chociaż w sumie rozumiem, w końcu to Kraków, a kto tam w Polsce utożsamia się z mieszkańcami Krakowa, to nie tak bliski wszystkim Polakom świat jak Londyn.
Bo nie czytasz naszego forum. Wpadasz tylko, ot tak sobie potrollować. Nawet wątek jest o tym, czyli nie dość, że nie czytasz, to nawet nie używasz opcji "szukaj". Po co masz szukać, skoro wszystko wiesz najlepiej...
Aha i zmień wreszcie ten awatar, daj Wojtyle spokój, przecież już nie żyje.
See an empire rise
Here we are
Reputacja:
0
Zamieszki w Szwecji i cytat z Wyborczej
"Późnym wieczorem po przedmieściach krążyło ok. 200 prawicowych ekstremistów, ale dzięki zwiększonej obecności policji udało się uniknąć poważniejszych wybuchów przemocy"
See an empire rise
Here we are