To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Ojtam Gódboj, przestań straszyć swoją politycznością.
Skoro to "homotematy" to opowiedz może o swojej powszedniości: o kakale, ssaniu i takie tam. Wtedy się czegoś dowiemy i zasłużysz na miano "edukatora".
Odpowiedz
http://www.nydailynews.com/news/politics...-1.1351817

Bez komentarza 8)
Odpowiedz
Hastur napisał(a):http://www.nydailynews.com/news/politics...-1.1351817

Bez komentarza 8)
I cóż ty teraz poradzisz?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Kilka dni po zalegalizowaniu małżeństw homo, Francja doczekała się pierwszego ślubu http://www.tvn24.pl/vincent-i-bruno-powi...276,s.html

Panom młodym pozostaje życzyć wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Kilka dni po zalegalizowaniu małżeństw homo, Francja doczekała się pierwszego ślubu http://www.tvn24.pl/vincent-i-bruno-powi...276,s.html

Panom młodym pozostaje życzyć wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Uśmiech

Ci dwaj to będą mieli o czym wnukom opowiadać.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Kilka dni po zalegalizowaniu małżeństw homo, Francja doczekała się pierwszego ślubu.

No i czym Ty się podniecasz? Francja dała dupy po całości z "zaprzyjaźnianiem się" z muzułmanami. Otóż "zaprzyjaźniła się" z nimi do tego stopnia, że teraz sama pilnie potrzebuje wsparcia z jakiejkolwiek strony, by nie porosnąć meczetami, jak las grzybami po deszczu. Homoseksualiści świetnie się do tego nadają. Allah przyjmie każdego mężczyznę sparowanego z kobietą (poza Żydem, ale to się załatwi później), nie przyjmie natomiast żadnego mężczyzny sparowanego z innym mężczyzną. Wasi robią tam za "tarczę antyrakietową".
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):Ci dwaj to będą mieli o czym wnukom opowiadać.

Takim małym plastusiom własnoręcznie ulepionym z tego brązowego... :roll:
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Kilka dni po zalegalizowaniu małżeństw homo, Francja doczekała się pierwszego ślubu http://www.tvn24.pl/vincent-i-bruno-powi...276,s.html
Super.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Iselin napisał(a):Super.

Też mnie to cieszy. Kiedy w końcu Muzułmanie przejmą tam pałeczkę władzy do końca, ci panowie pójdą na pierwszy ogień, wszystko udokumentowane, zadnych wymówek. Uśmiech
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Muzułmanie są zsyłani w zachodniej Europie do kontenerów za homofobię. Przecież niedawno nawet na tym forum nad tym lamentowano Uśmiech
Odpowiedz
Iselin napisał(a):Muzułmanie są zsyłani w zachodniej Europie do kontenerów za homofobię. Przecież niedawno nawet na tym forum nad tym lamentowano Uśmiech
Kiedyś winni wszystkiemu byli żydzi i cykliści albo Żydzi /sam nie wiem!/, a dziś są muzułmanie i czasami geje.
Czyli obiekt nienawiści się zmienił. Poza tym nic nowego.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Każdy może być obiektem nienawiści. Zależy, w jakie środowisko się wkręcisz.
Odpowiedz
Berzerker napisał(a):Takim małym plastusiom własnoręcznie ulepionym z tego brązowego... :roll:

Robisz dzieci z kupy?

EDIT: Zresztą, zapomnij, nie mam ochoty ciągnąć twoich ulubionych tematów.
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):Robisz dzieci z kupy?

To była oczywista aluzja do tego, że homoseksualiści nie mogą mieć wnuków, jeżeli sami nie będą mieć własnych dzieci. Mogą je sobie zrobić z gówna, ale nie będą to wnuki, tylko dalej gówno. Mogą adoptować dzieci, ale dzieci tych adoptowanych dzieci, nie będą ich wnukami. Mogą zapłodnić jakąś samicę, ale to nie w ich stylu Duży uśmiech
Odpowiedz
Furia napisał(a):No i czym Ty się podniecasz? Francja dała dupy po całości z "zaprzyjaźnianiem się" z muzułmanami. Otóż "zaprzyjaźniła się" z nimi do tego stopnia, że teraz sama pilnie potrzebuje wsparcia z jakiejkolwiek strony, by nie porosnąć meczetami, jak las grzybami po deszczu. Homoseksualiści świetnie się do tego nadają. Allah przyjmnie każdego mężczyznę sparowanego z kobietą (poza Żydem, ale to się załatwi później), nie przyjmie natomiast żadnego mężczyzny sparowanego z innym mężczyzną. Wasi robią tam za "tarczę antyrakietową".
A ja powtórzę - straaaaachy na laaaaaachy Uśmiech To już kolejna osoba, która podnosi argument Islamistów, którzy są dla Francji takim samym zagrożeniem, jak dla nas Rumuni. Kiedyś rasiści straszyli Europę murzynami. Europa nadal jest Europą, a nie Afryką. Muzułmanie potrafią być radykalni, lecz będą tolerowani dopóki będą pokojowi. Nie należy też wrzucać wszystkich emigrantów tamtego rejonu do jednego worka. Wielu z nich emigrowało właśnie dlatego, że im się tamten świat nie podobał, a nie żeby zmieniać nasz świat. Wśród nich są różni ludzi i geje zapewne też są. Islmistów robiących zły wizerunek, misyjnych, zesłanych do Europy celem obcinania głów i wysadzania się w powietrze jest niewielu. Wariaci byli zawsze i wszędzie. Europa nie z takimi już sobie radziła. Odnośnie samej kwestii homo - jesteś bardzo naiwna jeśli sądzisz, że LGBT wstrzyma proces emancypacji ze względu na jakichś religijnych fanatyków, lub kogokolwiek innego. I nie wiem czego oczekujesz, abyśmy uznali wyższość Islamu i w imię Islamu nie wprowadzali w Europie małżeństw homo, bo oni tego nie lubią? To jest dopiero recepta na islamizację Europy przez... nie-islamistów.

Wracając do Twojego pytanka. Cieszyć się trzeba, bo kolejny kraj dołączył do grona tych bardziej normalnych i cywilizowanych.

Wściekłe Gacie napisał(a):To była oczywista aluzja do tego, że homoseksualiści nie mogą mieć wnuków, jeżeli sami nie będą mieć własnych dzieci. Mogą je sobie zrobić z gówna, ale nie będą to wnuki, tylko dalej gówno. Mogą adoptować dzieci, ale dzieci tych adoptowanych dzieci, nie będą ich wnukami. Mogą zapłodnić jakąś samicę, ale to nie w ich stylu Duży uśmiech
Jednak się słabo orientujesz. Właśnie, że teraz jest moda n surogatki Uśmiech Zawsze też jeden z panów może być bi, który był wcześniej w związku hetero płodząc dzieci. Dyskusje zawężacie tylko do gejów, a o lesbijkach i biseksach zapominacie. I tutaj nasuwa się moje pytanie do forumowej czołówki homofobów - kto was bardziej wkurwia geje, czy biseksy? Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):kto was bardziej wkurwia geje, czy biseksy? Uśmiech
Najgorsze są lezby.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Ja chyba czegoś nie rozumiem GoodBoyu...
Surogatka surogatką, ale wciąż potrzeba do zapłodnienia komórki jajowej czyli gamety żeńskiej. Jakbyś się nie napinał to dwóch facetów wciąż nie będzie biologicznymi ojcami, podobnież dwie kobiety nie będą biologicznymi matkami.
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
FlauFly napisał(a):Ja chyba czegoś nie rozumiem GoodBoyu...
Surogatka surogatką, ale wciąż potrzeba do zapłodnienia komórki jajowej czyli gamety żeńskiej. Jakbyś się nie napinał to dwóch facetów wciąż nie będzie biologicznymi ojcami, podobnież dwie kobiety nie będą biologicznymi matkami.
No tak przecież to czaję, tylko cholera nie mam z tym żadnego problemu. Nie marzę o płodzeniu dzieci z facetem, nie chcę zachodzić w ciążę, wiem, że do zapłodnienia są potrzebne plemnik i jajeczko. Tylko tak jakby w czym to mi przeszkadza być w związku z facetem i mieć dzieci dostępnymi sposobami czy to adopcje, czy surogatka, czy dzieciak z poprzedniego heteroseksualnego związku jednego z partnerów? Nie jestem zafiksowany na opcje, że do wychowywania dzieci koniecznie potrzebni są tylko i wyłącznie biologiczni rodzice.
Odpowiedz
@ Good Boy

Nie wiem czy taka dyskusja ma sens. Adopcje przeprowadza się od zarania ludzkości i jakoś nikomu one do tej pory nie przeszkadzały. Ze zrozumieniem spotykał się fakt, iż między adoptowanym, a rodziną zastępczą nie ma żadnego pokrewieństwa. Nie sądzę żeby krytyka takich rozwiązań prowadziła do konstruktywnej dyskusji.

Wściekłe Gacie napisał(a):Mogą adoptować dzieci, ale dzieci tych adoptowanych dzieci, nie będą ich wnukami.

Myślałem, że tak jak dziecko adoptowane ma mimo wszystko status dziecka tak jego dziecko ma status wnuka. Rozumiem, że sprawa wymaga rozpatrzenia przez Wysoką Komisję Betonową.

Cytat:Mogą zapłodnić jakąś samicę, ale to nie w ich stylu Duży uśmiech
A wy ciągle swoje. Tylko dlaczego Regnerus, ten kolo od "badań", z których "wyszło", że dzieci homoseksualistów to przyszli przestępcy i bezdomni, badał rodziny homo, w których jeden z rodziców jest biologiczym rodzicem? Może z tego powodu, że tych było najwięcej, a nie chciało mu się szukać innych?

Nie zapomnij zapytać Berzerkera jakich powinieneś udzielić odpowiedzi na tego posta! :lol2:
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):A wy ciągle swoje. Tylko dlaczego Regnerus, ten kolo od "badań"

Nie od "badań" tylko od badań. Widzę, że zaraziłeś się od GB chorobą, która sprawia, że trzeba negować wszystkie badania, które nie są zgodne z jedynie słuszną ideologią Smutny

Miłej lektury:
http://www.utexas.edu/news/2012/08/29/re...completed/

http://www.utexas.edu/opa/wordpress/news...Report.pdf

A tutaj nieco więcej luźniejszym językiem.
http://chronicle.com/article/An-Academic...F-/133107/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości