To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty

Słuchając tych ludzi wiem, czemu dostają wpierdol. Bo są słabymi jednostkami. To, że są homoseksualistami, nie ma tutaj większego znaczenia.

korsarz napisał(a):już pierwsza panna z filmiku mnie przeraża, oznajmiła, że chce coś powiedzieć klasie :roll: kurwa kogo to obchodzi, że ona woli dziewczynki? jakie to ma znaczenie?

Chce zostać opluta za kretynizm i potem opowiedzieć o tym w filmiku Uśmiech

A tutaj lewaccy rodzice:

Nawet jest Grucha Duży uśmiech
Robi ze swojego syna geja roku.
Odpowiedz
Wściekłe Gacie napisał(a):Chce zostać opluta za kretynizm i potem opowiedzieć o tym w filmiku Uśmiech

wyobraź sobie, że wychodzisz na forum klasy i mówisz, że jesteś hetero Niezdecydowany po co byś miał to mówić? :wall:
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):Trzy osoby w Helsinkach. Straszne!
Napiszę boldem, bo chyba nie dotarło: dwie kobiety i jeden dziadek.

El Commediante napisał(a):Och straszne, toż to 3 (słownie: trzy) lata tortur! I to jakich! Nie zaproszą cię na imprezy ludzie z którymi i tak nie miałbyś co robić.
Wytłumacz to dziecku. Z pewnością w lot pojmie i przyjmie twoją mądrość. Ma przecież taki sam bagaż życiowych doświadczeń, podobną perspektywę wynikającą z faktu, że tak długo już chodzi po świecie.

El Commediante napisał(a):Myślę że mylisz posiadanie jaj z pokornym nadstawianiem karku.
Myślę, że jak znajdę chwilę czasu, to znajdę jakiś hosting gifów i jednak to tutaj wrzucę...

El Commediante napisał(a):Gdyby wszyscy ludzie myśleli jak ty, pewnie nadal huśtalibyśmy się na drzewach.
Rozwiń, proszę, myśl, bo nie potrafię zmierzyć jej głębi. Od kiedy to niby zglajszachtowanie wszystkiego i wszystkich przez jedną sztancę stanowi jakiś motor rozwoju?
In my spirit lies my faith
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!
Odpowiedz
korsarz napisał(a):wyobraź sobie, że wychodzisz na forum klasy i mówisz, że jesteś hetero Niezdecydowany po co byś miał to mówić? :wall:
Źle, korsarzu. Uczniowie zakładają, że skoro większość jest hetero to i ich kolega/koleżanka też musi być hetero, zatem o tym komunikować nie potrzeba.
A po co mówić, że jest się homo? Ot, choćby po to, by nie myślano o nas błędnie i zaliczano do heteroseksualistów, choćby po to, by uświadomić innym, że gej, lesbijka, bi, trans, to nie żadne monstra, tylko żywi, czujący ludzie. LGBT może edukować społeczeństwo, pokazując, że gej, lesbijka itd. to normalni ludzie. Jak ma to robić przy założeniu, że nikt o tym nie wie. Teoretyczny obraz geja to nie to samo, co widzieć go żywego tu i teraz. Prawda, korsarzu i spółko?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Źle, korsarzu. Uczniowie zakładają, że skoro większość jest hetero to i ich kolega/koleżanka też musi być hetero, zatem o tym komunikować nie potrzeba.
A po co mówić, że jest się homo? Ot, choćby po to, by nie myślano o nas błędnie i zaliczano do heteroseksualistów, choćby po to, by uświadomić innym, że gej, lesbijka, bi, trans, to nie żadne monstra, tylko żywi, czujący ludzie. LGBT może edukować społeczeństwo, pokazując, że gej, lesbijka itd. to normalni ludzie. Jak ma to robić przy założeniu, że nikt o tym nie wie. Teoretyczny obraz geja to nie to samo, co widzieć go żywego tu i teraz. Prawda, korsarzu i spółko?

ale nonkonform po co coś ogłaszać przecież jak złapiesz chłopaka za rękę to będą widzieć, trzeba do tego specjalnego apelu? krzywda wam się nie dzieje, macie ludzi w sejmie, specjalne kluby itd. wyolbrzymiasz problem, którego nie ma.
Na pomoc! mordują więźniów Bastylii!!!
Odpowiedz
Otóż, proszę państwa zorientowanego ekscentrycznie: przeciętny homoseksualista, jak wynika z zalinkowanych wyżej materiałów, wzdycha, jęczy, popłakuje, a kiedy ktoś chce go wysłuchać, opowiada swoją urzekającą historię, jak ciężko jest być pedałem w "normalnym" środowisku i że to jest niesprawiedliwe, w związku z czym ktoś coś - ale on sam nic.

Natomiast zdrowy heteryk z bullyingiem radzi sobie tak:

[Obrazek: ipvdy0.gif]
In my spirit lies my faith
Stronger than love and with me it will be
For always
Orkiestra!
Odpowiedz
Najlepsze, że KPH nazywają siebie wolnościowcami... Podobna historia jak w USA.
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):Trzy osoby w Helsinkach. Straszne!

No ale gdyby je pobito za to, że były homo, to by była przerażająca zbrodnia nienawiści, czyż nie?

Cytat:Krytyka jest bezpodstawna z powodów jakie wymieniłem później. Obstawiłem że tego nie widzisz właśnie z powodu odczuwania niechęci.

Szczerze mówiąc to nie widzę gdzie przedstawiłeś te powody. Bo to o "nienawiści i oklepywaniu po twarzy" za bardzo się nie kwalifikuje.

Cytat:A gdzie ja tak napisałem?

Nigdzie, ale z tego jak wyolbrzymiłeś to co napisałem, wynikałoby, że to bagatelizujesz. Mówienie o pobiciach, atakach, wyzwiskach itd. z jakiegokolwiek powodu to "twierdzenie, że Polska to jakaś favela gdzie po ulicach chodzą dziwne menele co tylko szukają okazji żeby spuścić wpierdol".

nonkonformista napisał(a):A po co mówić, że jest się homo? Ot, choćby po to, by nie myślano o nas błędnie i zaliczano do heteroseksualistów, choćby po to, by uświadomić innym, że gej, lesbijka, bi, trans, to nie żadne monstra, tylko żywi, czujący ludzie.

Jak ktoś cię zapyta, to możesz odpowiedzieć. Albo powiedzieć, żeby nie wtykał nosa w nie swoje sprawy, to tez byłoby najzupełniej naturalne.

Informowanie publiczności (podkreślam - publiczności, nie grona bliskich znajomych, tylko publiczności, np. całej klasy) o swoich preferencjach seksualnych jest raczej dziwne.

Cytat: LGBT może edukować społeczeństwo, pokazując, że gej, lesbijka itd. to normalni ludzie. Jak ma to robić przy założeniu, że nikt o tym nie wie.

Skoro jest to normalne, to po co to obwieszczać? Przy tym założeniu, argument, że żaden hetero nie obwieszcza że jest hetero, jest jak najbardziej trafny.

Jeżeli ktoś to ogłasza publicznie, to sugeruje, że wcale nie traktuje tego jako coś zupełnie normalnego, tylko jako cechę w jakiś sposób wyróżniającą i odczuwa potrzebę, żeby wszyscy o tym wiedzieli.
Odpowiedz
Wściekłe Gacie napisał(a):Top komentarz pod tym filmikiem :

"dobry pedal to martwy pedal"
:lol2::lol2::lol2:

Patrzcie na to:

1:58
RUDY PEDAŁ AHAHHAHAHAH

4:07 Wyłazi całe lewactwo z tej kampanii

Filmik widziałem wcześniej. Tak jak mówiłem takie kampanie mają wzbudzać poczucie winy. Okrutne świadectwa homoseksualistów z tą muzyczką w le "tititititititi" A potem "BĘDZIE DOBRZE JEAAAA"

Zabierałem się po raz enty do masakrowania postów Komedii, ale stwierdziłem, że ostatnia kolejka ekstraklasy jest lepsza.

Cytat:Jeśli tak twierdzisz...
Ja twierdzę, że przejmować należy się zawsze w takich sytuacjach.

Cytat:Słuchając tych ludzi wiem, czemu dostają wpierdol. Bo są słabymi jednostkami. To, że są homoseksualistami, nie ma tutaj większego znaczenia.

Oczywiście że tak. Jeśli ktoś ma kumpli, a po wyznaniu swojej orientacji tych kumpli traci to znaczy, że nigdy ich nie miał.

Cytat:Źle, korsarzu. Uczniowie zakładają, że skoro większość jest hetero to i ich kolega/koleżanka też musi być hetero, zatem o tym komunikować nie potrzeba.

Darzę Cię sympatią, więc tym bardziej ubolewam, że gadasz głupoty. Nikt nie twierdzi, że homosie są inni. Wytłumacz mi dlaczego po Tobie się tak nie jeździ jak po Komediach czy Goodboyach? Bo jesteś taki jak my. KPH, Biedronie i inne tego typu wynalazki wpisują się w obraz opisany przez Wertera. "Jest nam źle, jesteśmy poniżani itd." Ci ludzie są strasznie agresywni. Wystarczy, że nie zgadzasz się z nimi i od razu lecą teksty o ciemnocie i homofobach. Mnie usiłowano wmówić, że wzywam do gazowania homoseksualistów i nazwano śmieciem. Dziwisz się więc, że jest taka niechęć do tych środowisk?
Odpowiedz
korsarz napisał(a):już pierwsza panna z filmiku mnie przeraża, oznajmiła, że chce coś powiedzieć klasie :roll: kurwa kogo to obchodzi, że ona woli dziewczynki? jakie to ma znaczenie? i dlaczego musiała to oznajmić na forum klasowym? wpłynie to na jej stopnie, że się z tym afiszuje? :roll:
albo panna, która przywołuje rzekome słowa nauczyciela, że homosie są narkomanami i rodzą się na dworcu. To jest czysta propaganda, gdyby którykolwiek nauczyciel tak powiedział już by nie był nauczycielem w myśl naszej poprawności społecznej.

Pewnie tak. Widziałeś ten francuski film, gdzie facet żeby go nie zwolnili z roboty rozgłaszał że jest gejem? Taka jedynka to by była dyskryminacja ze względu na orientację, a nie dowód nieuctwa. To przecież proste Duży uśmiech

nonkonformista napisał(a):Źle, korsarzu. Uczniowie zakładają, że skoro większość jest hetero to i ich kolega/koleżanka też musi być hetero, zatem o tym komunikować nie potrzeba.

Nie wiem w jakim środowisku miałeś okazje przebywać, ale z tego co ja widzę wręcz notorycznie, każda odmienność skutkuje izolacją od grupy. W podstawówce chodziłem do klasy z tak wrażliwymi osobnikami że jak pewna matka przyprowadzała chłopaka ze szkoły specjalnej do mojej klasy by ten się asymilował, to jak nauczycielka wychodziła z klasy, to zaczynali mu współplemieńcy dokuczać. Chłopak mocno upośledzony, miał problemy z chodzeniem i ściągali mu gacie, rzucali kredą, sprzedawali kopa i uciekali i tym podobne zabawy. U niego było odmienność widać, nie mógł się nawet bronić. Zdrowa osoba która ogłasza wszem i wobec że jest inna może liczyć na jeszcze większą dawkę takiego zrozumienia. I ze zdrowiem może się pożegnać. Chyba że sama potrafi zmieniać dowolnie obraz samego siebie i potrafi walczyć. No ale w takim wypadku takie deklaracje nie są nikomu potrzebne. Wymyślony obraz kogokolwiek się nie zmieni, albowiem ludzie to debile i wierzą w POZORY i własne urojenia. Takie wyznanie to wręcz zachęta do drwin i kpin. Jak sam nie potrafisz czegoś zdobyć czy wywalczyć to jakiekolwiek nadane prawa, jakiekolwiek próby zmiany stanu rzeczy, zawsze będą nieskuteczne, a prawa nie przestrzegane.
Sebastian Flak
Odpowiedz
Witold napisał(a):To, że identyczny filmik można by zrobić o kimkolwiek - np. o kimś, czyja gęba się komuś nie spodobała, czyje ubranie się komuś nie spodobało, kto został pobity dla pieniędzy, kto został wyśmiany/zwyzywany/pobity po prostu losowo, bo trafił na niewłaściwych meneli. Ale to jest wszystko nieistotne, przejmować należy się wtedy, jeżeli ofiara jest homo.
Nie wiem, skąd wziąłeś to ostatnie. To jest kampania społeczna, która dotyczy konkretnego problemu, a nie wszystkich na świecie.
A zbiorowe prześladowanie jednostek, które są inne, budzi moje głębokie obrzydzenie.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Iselin napisał(a):A zbiorowe prześladowanie jednostek, które są inne, budzi moje głębokie obrzydzenie.

a czemuż to?
Odpowiedz
Obawiam się, że niedługo dojdziemy do pytań typu dlaczego nie należy rzucać petów na ziemię albo rozjeżdżać na pasach pieszych, którzy nie zdążyli uciec :roll:
Odpowiedz
Iselin napisał(a):Obawiam się, że niedługo dojdziemy do pytań typu dlaczego nie należy rzucać petów na ziemię
Tego też nie wolno? Niezdecydowany
Odpowiedz
Prześladowanie w szkole - WOW. To Ci dopiero nowość. Iselin dzieci są bardzo okrutne. Mam podobną historię do Neuromancera. U mnie na osiedlu jest chłopak z zespołem downa. Bardzo sympatyczny. Wszyscy go lubią. Tyle tylko, że lat temu 15 te same osoby będąc dziećmi mówiło na niego zombie. Jego rodzice stali wtedy na balkonie i płakali. Odmienność ZAWSZE jest źle odbierana przez społeczeństwo. Nawet jeśli zmieniasz się na lepsze, ludzie i tak nie przyjmą tego za dobrą monetę. Tak jest, było i BĘDZIE.
Odpowiedz
W Iselin jest po prostu dużo homofobiifobii, a to niepotrzebna nienawiść Smutny
Odpowiedz
Dzieci potrafią być okrutne, ale od tego mają rodziców, żeby je wychowywali.
Pawcio napisał(a):Odmienność ZAWSZE jest źle odbierana przez społeczeństwo.
Jeżeli wszyscy usiądą i załamią ręce, to rzeczywiście czarno to widzę.
Odpowiedz
Iselin napisał(a):Dzieci potrafią być okrutne, ale od tego mają rodziców, żeby je wychowywali.

Zgadzam się! Ale takie lewackie organizacje jak KPH chcą, żeby tym zajmował się rząd.

Iselin napisał(a):Jeżeli wszyscy usiądą i załamią ręce, to rzeczywiście czarno to widzę.

A co ty myślisz, że zmienisz naturę ludzką? Halo! Budzimy się!
Odpowiedz
Wściekłe Gacie napisał(a):A co ty myślisz, że zmienisz naturę ludzką? Halo! Budzimy się!
Jeżeli uważasz, że nie da się kształtować pewnych zachowań, to naprawdę nie wiem, z jakiego powodu wciąż tu ktoś histeryzuje na temat prania mózgów przez lewacką propagandę. Ludzie przecież nie zmienili się od czasu wyjścia z jaskiń i pozostaną tacy sami, niezależnie od tego, co wymyślą kosmici z KPH.
Odpowiedz
Wściekłe Gacie napisał(a):a czemuż to?
:evil:
A dlaczegóż wyśmiewać się z kogoś i prześladować? Nie lepiej próbować zrozumieć? Mądry wyśmiewał się nie będzie, idiota zawsze znajdzie pretekst. Widzę, że szanowanie innych jest wielkim problemem dla niektórych. /Jest inny, więc trzeba go zgnoić - idiotyzm do kwadratu/.
A dlaczego zgnoić? No tak. Ma myśleć jak my! Ma być jak my! I ty, prawicowiec, zadajesz takie pytania?
Pawcio napisał(a):Prześladowanie w szkole - WOW. To Ci dopiero nowość. Iselin dzieci są bardzo okrutne. Mam podobną historię do Neuromancera. U mnie na osiedlu jest chłopak z zespołem downa. Bardzo sympatyczny. Wszyscy go lubią. Tyle tylko, że lat temu 15 te same osoby będąc dziećmi mówiło na niego zombie. Jego rodzice stali wtedy na balkonie i płakali. Odmienność ZAWSZE jest źle odbierana przez społeczeństwo. Nawet jeśli zmieniasz się na lepsze, ludzie i tak nie przyjmą tego za dobrą monetę. Tak jest, było i BĘDZIE.
Bo dzieci i większość ludzi to idioci. W zaścianku mentalnym trudno jest być kimś innym. Lepiej chyba uczyć dziecko, by szanowało innych, a nie wpajać mu, że jak niepełnosprawny to gorszy, że jak niepełnosprawny, to trzeba się z niego śmiać.
Społeczeństwo, które nie traktuje odpowiednio ludzi w jakiś sposób wyróżniających się, jest marnym społeczeństwem i pisanie, że tak jest zawsze jest formą usprawiedliwiania takiego postępowania.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości