Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Palmer Eldritch napisał(a):A widziałeś kiedyś cycki? :lol2::lol2: Co to za pytanie!? Równie dobrze mogę powiedzieć wiesz... na mieście się mówi, że żadna kobieta nie robi tak dobrych lodów jak faceci, więc nie wiesz co tracisz  A cycki czy widziałem.. żeby to raz... Cycki live sporadycznie zdarza mi się oglądać jak jestem na zakupach z koleżanką i ona przymierza biustonosz i mnie pyta, czy dobrze wygląda  Laski swobodniej się przy mnie czują, wiedzą, że nie patrzę na nie zwierzęcym okiem, nie oceniam jak towar, więc czują się przy mnie komfortowo niezagrożone. W obecności heteryków są bardziej spięte. Są tematy, o których dziewczyny dyskutują wyłącznie z koleżankami i gejami, o których w życiu by nie dyskutowały z heterykami. Jednym z takich tematów jest m.in obgadywanie swoich facetów pod każdym względem (if you know what I mean)
Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
11
Cytat: Są tematy, o których dziewczyny dyskutują wyłącznie z koleżankami i gejami, o których w życiu by nie dyskutowały z heterykami.
Bo homo ma strukturę mózgu zbliżoną do hetero przeciwnej płci.
Umysłowo jesteście babami
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
exodim napisał(a):Bo homo ma strukturę mózgu zbliżoną do hetero przeciwnej płci.
Umysłowo jesteście babami  To prawda.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 5,638
Liczba wątków: 38
Reputacja:
23
Wyznanie: panteistka
nonkonformista napisał(a):To prawda.
Ja nie mam.
Znaczy jestem kryptolesbijką :p ?
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)
Reputacja:
60
Rojza Genendel napisał(a):Ja nie mam.
Znaczy jestem kryptolesbijką :p ? Nie.
Pewnie masz męski mózg w takim razie.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Liczba postów: 81
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Cytat:Pewnie masz męski mózg w takim razie.
Chwila moment,
Zgodziłeś się że masz kobiecy mózg i jesteś gejem. Twierdzisz jednocześnie, że Rojza ma męski mózg ale nie jest lesbijką. Gdzie w tym logika!?
Cytat: na mieście się mówi, że żadna kobieta nie robi tak dobrych lodów jak faceci,
Opierasz się gościu na plotkach?
Opisu wcale tutaj nie ma!
Typ napisał(a):Chwila moment,
Zgodziłeś się że masz kobiecy mózg i jesteś gejem. Twierdzisz jednocześnie, że Rojza ma męski mózg ale nie jest lesbijką. Gdzie w tym logika!?
Logika Nonkonfa... Dobre. 8)
Reputacja:
60
Typ napisał(a):Chwila moment,
Zgodziłeś się że masz kobiecy mózg i jesteś gejem. Twierdzisz jednocześnie, że Rojza ma męski mózg ale nie jest lesbijką. Gdzie w tym logika!? Zgubiłem się...:lups:
exodim napisał(a):Bo homo ma strukturę mózgu zbliżoną do hetero przeciwnej płci.
Umysłowo jesteście babami  Hipotezy ploteczki i żadne to wnioski że umysł jak baba. Jak zwykle za dużo sam sobie dopowiadasz do tego co jest tam napisane lub nie znasz angielskiego  Pokazałbym Ci kilku moich kumpli homo to poczułbyś się przy nich jak baba
Palmer Eldritch napisał(a):Nie wierzę Ci w ani jedno słowo z powyższego wpisu. :lol2: Prawda w oczy kole  A raczej strach przed byciem obgadywanym przez swoją dziewczynę z jej kumplami homo :lol2:
GoodBoy napisał(a):Prawda w oczy kole A raczej strach przed byciem obgadywanym przez swoją dziewczynę z jej kumplami homo :lol2:
Dziewczyny nienawidzą gejostwa jak zarazy. Życie (szczególnie w Polsce) to nie amerykański serialik.
Liczba postów: 10,415
Liczba wątków: 99
Reputacja:
561
Palmer Eldritch napisał(a):Dziewczyny nienawidzą gejostwa jak zarazy. Życie (szczególnie w Polsce) to nie amerykański serialik.  No co Ty nie powiesz.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Reputacja:
60
Palmer Eldritch napisał(a):Dziewczyny nienawidzą gejostwa jak zarazy. Życie (szczególnie w Polsce) to nie amerykański serialik.  Właśnie, wręcz przeciwnie. Oddychają z ulgą, że facet nie gapi się na jej cycki, że nie traktuje jak potencjalną 'foczkę'. Zresztą samo to powiedzenie sugeruje, że kobieta jest przede wszystkim obiektem seksualnym dla samców. Człowieczeństwo w niej już raczej nie jest widziane.
Dlatego kobiety kochają gejów, Palmerze.
Liczba postów: 12,315
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
nonkonformista napisał(a):Właśnie, wręcz przeciwnie. Oddychają z ulgą, że facet nie gapi się na jej cycki, że nie traktuje jak potencjalną 'foczkę'. Zresztą samo to powiedzenie sugeruje, że kobieta jest przede wszystkim obiektem seksualnym dla samców. Człowieczeństwo w niej już raczej nie jest widziane.
Dlatego kobiety kochają gejów, Palmerze. Chyba nie znasz zbyt wielu dziewczyn. Dla większości jakich znam (poczynając od mojej własnej lubej) pedał to kobieta w ciele mężczyzny, coś śmiesznego, godnego politowania.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Palmer Eldritch napisał(a):Dziewczyny nienawidzą gejostwa jak zarazy. Życie (szczególnie w Polsce) to nie amerykański serialik.  To chyba na innej planecie żyjesz. Dziewczyny kochają gejów, oczywiście nie wszystkie, jednak kobiet homofobek jest zdecydowanie mniej niż mężczyzn homofobów. Do tego niejedna dziewczyna ma o wiele więcej wspólnych tematów z gejem niż z jej własnym facetem.
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Baptiste napisał(a):Chyba nie znasz zbyt wielu dziewczyn. Dla większości jakich znam (poczynając od mojej własnej lubej) pedał to kobieta w ciele mężczyzny, coś śmiesznego, godnego politowania.
Nawet co pisze GoodBoy by to w sumie potwierdzało:
GoodBoy napisał(a):Są tematy, o których dziewczyny dyskutują wyłącznie z koleżankami i gejami, o których w życiu by nie dyskutowały z heterykami. Jednym z takich tematów jest m.in obgadywanie swoich facetów pod każdym względem (if you know what I mean)
Geje dla kobiet to po prostu psiapsióły, nie traktują ich jak mężczyzn, tylko jak inne kobiety...
GoodBoy napisał(a):To chyba na innej planecie żyjesz. Dziewczyny kochają gejów, oczywiście nie wszystkie, jednak kobiet homofobek jest zdecydowanie mniej niż mężczyzn homofobów. Do tego niejedna dziewczyna ma o wiele więcej wspólnych tematów z gejem niż z jej własnym facetem.
No pewnie, mogą z Tobą pogadać o "przejściach okresowych" i nadziejach/lękach związanych z zajściem w ciążę.
Takie kity to wiesz... :lol2:
Witold napisał(a):Geje dla kobiet to po prostu psiapsióły, nie traktują ich jak mężczyzn, tylko jak inne kobiety... Zdecydowanie jak mężczyzn, tyle, że nie ma seksualnego napięcia, dzięki czemu przyjaźć między kobietą i gejem to przyjaźń w najczystszej postaci. Co więcej, kobiety często chciałyby, żeby ich faceci wyglądali jak niejeden zadbany gej. Gdy radzę się mojej koleżanki w sprawach związkowych prosząc ją o jej spojrzenie na daną sytuację, a ona robi to samo to oboje wiemy, że po żadnej stronie nie ma zazdrości i nieszczerości.
Palmer Eldritch napisał(a):No pewnie, mogą z Tobą pogadać o "przejściach okresowych" i nadziejami/lękami związanymi z zajściem w ciążę.
Takie kity to wiesz... :lol2: Palmer dał teraz popis 12-latka, a podobno ma 35... O miesiączkach nie gadamy, ale możemy gadać m.in o długości kutasów ich partnerów to zdecydowanie ciekawszy temat :-D
Liczba postów: 2,501
Liczba wątków: 33
Reputacja:
9
Jeżeli facet zachowuje się jak baba, to baba będzie go traktowała jak babę. A jak facet zachowuje się jak chłop, to baba będzie go traktowała jak chłopa. To jest kurde proste i logiczne. Pytanie, czy geje są zniewieściali. Wg mnie nie bardziej, niż niektórzy faceci hetero.
Czy wy naprawdę myślicie, ze kobiety głównie gadają o manicure, pasemkach, balejażach, torebkach i innych głupotach? Może, jak się ma naście lat. Po 25 rż głownie gadamy o pracy, dzieciach, kasie, polityce i rozrywkach...
The spice must flow
Liczba postów: 5,638
Liczba wątków: 38
Reputacja:
23
Wyznanie: panteistka
Palmer Eldritch napisał(a):Dziewczyny nienawidzą gejostwa jak zarazy. Być to nie może :lol2:
Ja generalnie mam kumpli i homo i hetero (bi też), i szczerze mówiąc nie widzę między nimi większych różnic. Ani w tematach rozmów, ani w tym jak się czuję w ich towarzystwie.
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)
|