To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Homofob to też człowiek, tylko taki bojący się innych ludzi. Nie wiem czemu te 3 dziewczyny są takie nietolerancyjne dla tych strachliwych homofobów...
Odpowiedz
Wściekłe Gacie napisał(a):Homofob to też człowiek,
Masz rację [Obrazek: ChomikImage.aspx?e=eQkDxYqpDjpWzMxmjcny6...N6mIg&pv=2]

Wściekłe Gacie napisał(a):tylko taki bojący się innych ludzi. Nie wiem czemu te 3 dziewczyny są takie nietolerancyjne dla tych strachliwych homofobów...
Dziewczyny może powinniście zrobić akcję w stylu "nie lubisz gejów, nie idę z tobą do łóżka" :-D
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Dziewczyny może powinniście zrobić akcję w stylu "nie lubisz gejów, nie idę z tobą do łóżka" :-D
A kto powiedział, że np. homofob konserwatysta chciałby z taką wchodzić w tego typu relacje?
Ty pewnie tego nie wiesz, ale faceci też odpowiednio dobierają sobie partnerki. Dziewczyna wypowiadająca takie słowa byłaby u mnie spalona.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Baptiste napisał(a):Dziewczyna wypowiadająca takie słowa byłaby u mnie spalona.
Bo pewnie jesteś takim bożyszczem, że wszystkie będą płakać :lol2: Who cares? Ty byłbyś zdissowany przez mnóstwo dziewczyn gay-friendly. Na twoim miejscu bym uważał co bredzisz swoim randkowiczkom, bo dziewczyny z reguły nie przepadają za takimi nienawistnikami. Co innego poglądy Marcina_77, a co innego twoje. Ty jesteś ekstremum.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Bo pewnie jesteś takim bożyszczem, że wszystkie będą płakać :lol2: Who cares?

Bo pewnie wszystkie dziewczyny z twojej lini światopoglądowej są takie piękne ,że będzie co żałować? :roll:
GoodBoy napisał(a):Ty byłbyś zdissowany przez mnóstwo dziewczyn gay-friendly.
Mam to gdzieś, nie interesują mnie takie.
GoodBoy napisał(a):Na twoim miejscu bym uważał co bredzisz swoim randkowiczkom, bo dziewczyny z reguły nie przepadają za takimi nienawistnikami. Co innego poglądy Marcina_77, a co innego twoje. Ty jesteś ekstremum.
Ale koleś, ty mnie nie musisz pouczać, dla dziewczyn jesteś tylko formą koleżanki z kutasem i wiesz tyle co nic.
Nie jestem casanovą ale tez nigdy nie miałem problemów z dziewczynami i żyję w stałym związku. Twoje "rady" na nic mi są potrzebne.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Oh lol, patrząc na twój wiek chciałem coś napisać, ale jednak oszczędzę ci tego :lol2:
Odpowiedz
Nie mi robisz przysługę lecz sobie.
NN
Odpowiedz
Nonk, o boże, Ty lubisz pingwiny! A to to już ma podświadome konotacje religijne Oczko
Sebastian Flak
Odpowiedz
Neuromancer napisał(a):Nonk, o boże, Ty lubisz pingwiny! A to to już ma podświadome konotacje religijne Oczko
Lubię nury i kurki wodne.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Ptactwo wodne, mimo wszystko Uśmiech
Sebastian Flak
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Dziewczyny może powinniście zrobić akcję w stylu "nie lubisz gejów, nie idę z tobą do łóżka" :-D
Ja się dziwię, że do tej pory nikt z czymś takim nie wyskoczył publicznie. Idźmy dalej - dlaczego dziewczyny nie chcą się spotykać z ludźmi obleśnymi, grubymi, łysymi, "geekowatymi" - przecież tacy też mają święte prawo do szczęścia! Może jakieś parytety by ustalić?
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."

Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Odpowiedz
Kto Ci powiedział, że nie chcą się spotykać z geekami?
Odpowiedz
Ooo, pedzio wychodzi na pierwszego znawcę kobiet! :lol2:
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Ooo, pedzio wychodzi na pierwszego znawcę kobiet! :lol2:
A, jak! Tylko pedzio. Jednym z największych znawców kobiet jest pedzio Almodóvar. Dziwne, nie?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
I projektanci Uśmiech
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):A, jak! Tylko pedzio. Jednym z największych znawców kobiet jest pedzio Almodóvar. Dziwne, nie?

GoodBoy napisał(a):I projektanci Uśmiech

Po pierwsze - nie porównujcie się z multimilionerami i ich "możliwościami poznawczymi" oraz wpływem na świat, bo to zwyczajnie śmieszne.
To tak, jakbym ja się porównywał z Andrzejem Olechowskim, bo obaj jesteśmy wysocy...

Po drugie, czym się owo znawstwo Almodovara objawia? Tym, że wziął ślub z facetem? :lol2:
Odpowiedz
Akurat geekowie są często "targetem", jeśli mogę to tak ująć, pewnej grupy kobiet.
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Po pierwsze - nie porównujcie się z multimilionerami i ich "możliwościami poznawczymi" oraz wpływem na świat, bo to zwyczajnie śmieszne.
To tak, jakbym ja się porównywał z Andrzejem Olechowskim, bo obaj jesteśmy wysocy...

Po drugie, czym się owo znawstwo Almodovara objawia? Tym, że wziął ślub z facetem? :lol2:

Nie odpowiadacie? Zatkało kakało? 8)
Odpowiedz
Taka akcja już była :-) Bodaj w Kanadzie:

Film zresztą bardzo sympatyczny, polecam każdemu. Jako kobieta w pełni zgadzam się z tym, co jest tam powiedziane.
Natura albowiem w rozmaitości się kocha; w niej wydaje swoją moc, mądrość i wielkość.
(Jędrzej Śniadecki)

Odpowiedz
Rojza Genendel napisał(a):Taka akcja już była :-) Bodaj w Kanadzie:
Ładne.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości