To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
CreatedMind napisał(a):Twierdzenie ze wojownicy oddający życie za Polskę nie byli patriotami bo nie potrafili pisać jest tak absurdalne i pojebane ze nawet nie wiem po co się do tego odnoszę...
:wall::wall::wall::wall::wall::wall:
Porzygać się można od twojego spuszczania się nad tematem obrony ojczyzny i oddawania życia za Polskę oraz łączenia tego z orientacją seksualną. Wielu gejów za Polskę walczyło, podczas, gdy jakiś 22-letni gówniarz siedzi na dupsku w homolandzie i ma czelność krytykować regulacje w Państwie, gdzie jest tylko gościem oraz próbuje zawłaszczyć patriotyzm i oddanie Polsce dla jakichś prostaków, spędzających większość swojego czasu na ławce z piwem. To nie Islamistów, wśród których większość to ludzie niezainteresowani ideologią po prostu chcący żyć normalnie, powinniśmy z Europy wypierdalać, tylko fanatyków mowy nienawiści, którym się we łbach posrało.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):tylko fanatyków mowy nienawiści, którym się we łbach posrało.
Goodboy - niedługo może będzie w telewizji.
Odpowiedz
Fronda donosi dzisiaj o pięknym bólu dupy spowodowanym prowokacji niejakiego pana Andrzeja, który dotychczas dał się poznać jako wielki obrońca krzyża i prawicowych wartości, czym zyskał sobie wielką sympatię Frondy i innych szmatławców psychokonserwy, a wczoraj jechał z Palikotem na platformie, uczestnicząc w Paradzie Równości Uśmiech
http://www.fronda.pl/a/ukryta-opcja-gejo...28911.html
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Fronda donosi dzisiaj o pięknym bólu dupy spowodowanym prowokacji niejakiego pana Andrzeja, który dotychczas dał się poznać jako wielki obrońca krzyża i prawicowych wartości, czym zyskał sobie wielką sympatię Frondy i innych szmatławców psychokonserwy, a wczoraj jechał z Palikotem na platformie, uczestnicząc w Paradzie Równości Uśmiech
A teraz wszyscy ładnie powtarzamy "pisopalikotyzm nie istnieje", "pisopalikotyzm to wymysł pilastra".
Odpowiedz
Pisopalikotyzm to jakaś nowa schizofrenia bezobjawowa, tyle, że objawy ma.

Odpowiedz
No i zajebiście. Jak najwięcej głosów za Palikotem, żeby mógł jak najbardziej zamieszać w kolejnej kadencji Sejmu! Wyobrażacie sobie PiS jako partię rządzącą i silny RP w opozycji? To będzie niezapomniane show :-D
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):No i zajebiście. Jak najwięcej głosów za Palikotem, żeby mógł jak najbardziej zamieszać w kolejnej kadencji Sejmu! :-D
Akurat on ci tam "zamiesza", przecież to tchórz, hipokryta i demagog.
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."

Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Odpowiedz
Będzie show i będą medialne bicz fajty Uśmiech Dzisiaj właściwie poza poseł Pawłowicz nie ma po co włączać telewizora ;(
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Fronda donosi dzisiaj o pięknym bólu dupy spowodowanym prowokacji niejakiego pana Andrzeja, który dotychczas dał się poznać jako wielki obrońca krzyża i prawicowych wartości, czym zyskał sobie wielką sympatię Frondy i innych szmatławców psychokonserwy, a wczoraj jechał z Palikotem na platformie, uczestnicząc w Paradzie Równości Uśmiech

zatem kto wie, może "meszczyzn" to też prowokacja lewicy?
....jak łatwo wy­wołać echo w pus­tych głowach.

Odpowiedz
GOAcie...
Ale przecież dla GB to nie była prowokacja, tylko szczere nawrócenie na jedyny słuszny i naukowy marksizm kulturowy, nie?

Odpowiedz
Nie, to jest nowa prawica, która zaczyna zagrażać prawicy psychokonserwowej (PiS, Radio Maryja, Fronda, itp). Podobna prawica rządzi w Wielkiej Brytanii i legalizuje małżeństwa homoseksualne wraz z prawem do adopcji Uśmiech Dla mnie to żadna nowość. Wśród rodziny i znajomych mam pełno osób, które utożsamiają się z wartościami konserwatywnymi, a z drugiej strony są za legalizacją Związków Partnerskich i nic przeciwko gejom nie mają. Oczywiście tutejsze homofoby odsączają ich od prawicowej czci i wiary, ale jakie to ma znaczenie Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nie, to była nowa prawica
Sekta smoleńska "nową prawicą". To ja wolę tę starą.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Wśród rodziny i znajomych mam pełno osób, które utożsamiają się z wartościami konserwatywnymi, a z drugiej strony są za legalizacją Związków Partnerskich i nic przeciwko gejom nie mają. Oczywiście tutejsze homofoby odsączają ich od prawicowej czci i wiary, ale jakie to ma znaczenie Uśmiech
A ty jak zwykle - od początku rozwoju tego zacnego tematu nie załapałeś o co nam, "homofobom" biega.....
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."

Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Odpowiedz
Doskonale wiem Marcinie_77 o co Ci biega, tylko nie zgadzam się na twoje ochłapy oraz język pozbawiony szacunku. Jesteś lepszy od innych, ale to nie znaczy, że my poprzestaniemy na tym co proponujesz. Dogadam się z kimś takim jak Ty w kwestii podstawowych praw tolerancji, ale nigdy nie dogadam się w bardziej szczegółowych kwestiach, szczególnie jak ktoś próbuje mi wmawiać, że nie nadaję się na ojca, tylko dlatego, że mam seks z facetami, a nie kobietami. Jeśli sprowadzasz umiejętności wychowawcze do seksu to się nie dogadamy...
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):mam seks
Za mówienie "mam seks" powinno się odbierać prawo do wypowiadania się po polsku. Może jeszcze prysznic i spacer będzie się "mieć"?
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nie, to jest nowa prawica, która zaczyna zagrażać prawicy psychokonserwowej

"Obrońcy krzyża" to jest "nowa prawica"... :rotfl:

Cytat:No i zajebiście. Jak najwięcej głosów za Palikotem, żeby mógł jak najbardziej zamieszać w kolejnej kadencji Sejmu! Wyobrażacie sobie PiS jako partię rządzącą i silny RP w opozycji? To będzie niezapomniane show :-D

Albo w koalicji, sądząc po tym.

GoodBoy będzie zachwycony.
Odpowiedz
Witold napisał(a):"Obrońcy krzyża" to jest "nowa prawica"... :rotfl:
Mi to rybka jak sobie ich sklasyfikujesz. Mnóstwo konserwatystów jest za Związkami Partnerskimi i nic do gejów nie mają. PiS i Rydzyk to nie jest jedyna prawica w Polsce. Deal with it Uśmiech
Odpowiedz
zefciu napisał(a):Za mówienie "mam seks" powinno się odbierać prawo do wypowiadania się po polsku. Może jeszcze prysznic i spacer będzie się "mieć"?
Może to co on nazywa seksem faktycznie jest jakimś przedmiotem co go mieć można.
On takie dziwne rzeczy nazywa seksem, że to nie wykluczone.

Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):PiS i Rydzyk to nie jest jedyna prawica w Polsce.
Przecież obrońcy krzyża, to właśnie wyznawcy pisowskiej religii. Lewica.
Odpowiedz
idiota napisał(a):On takie dziwne rzeczy nazywa seksem, że to nie wykluczone.
Używam zamiennie z "uprawiać" seks. Więcej ludzi śmieje się z tego drugiego Uśmiech Nazywam seksem to co uważam za stosowne i czym nazywa go nauka. Definicje idioty, w całości oderwane od nauki, latają mi koło dupy.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości