To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
GoodBoy napisał(a):Inaczej za chwile ustawi się ktoś z megafonem w równie ruchliwym miejsca, albo np. przed kościołem i będzie nawalać jaka ta raligia jest popierdolona, a Witold będzie pierwszym, który go do paki będzie chciał wsadzić.
Dokładnie! Obraza uczuć religijnych :lol2:
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Zależy czy będzie to robił w sposób kulturalny, a nie gudbojowy, to niby czemu?

Odpowiedz
Wracając do tematu przyjaźni gejowsko-damskich, mam pytanie do Goodboya: czy uważasz iż geje (przyjaciele kobiet) z powodu swojego nastawienia do kobiet są lepsi od heteroseksualnych mężczyzn (okrutnych i bezdusznych, widzących w kobietach jedynie źródło rozkoszy) ?
PS. Stwierdzenia w nawiasach to nie moje myśli tylko LGTB-owska propaganda Gudboja.
Odpowiedz
Xeo95 napisał(a):Wracając do tematu przyjaźni gejowsko-damskich, mam pytanie do Goodboya: czy uważasz iż geje (przyjaciele kobiet) z powodu swojego nastawienia do kobiet są lepsi od heteroseksualnych mężczyzn (okrutnych i bezdusznych, widzących w kobietach jedynie źródło rozkoszy) ?
Nie wiem w czym miałbym być lepszy? Nie czuję się tak. Jeśli chodzi o relacje przyjecielskie, dla wielu kobiet czysta przyjaźń możliwa jest tylko z gejem, ewentualnie z heterykiem, gdzie wzajemnie są dla siebie seksualnie odrażający. W pozostałych przypadkach przyjaźń też jest możliwa, jednak w mniejszym lub większym stopniu "narażona" jest na seksualny podtekst, a w przypadku przyjaźni między dwoma heteroseksualnymi kobietami, narażona jest na inne elementy. Oczywiście od tych reguł istnieją potwierdzające je wyjątki.

Przykłady z życia:
1) Porównując zachowanie moich koleżanek przy mnie i przy facetach, a nawet innych kobietach, obserwuję oczywiste różnice. Tylko przy mnie są najbardziej rozluźnione i swobodne.
3) Moja najlepsza koleżanka z pracy omawia ze mną tematy, o których nigdy nie dyskutuje z facetami i bynajmniej nie chodzi tu o kosmetyki i ciuchy, ale np. zwierzenia z pewnych aspektow seksu, uczuć, relacji damsko-męskich.

Xeo95 napisał(a):PS. Stwierdzenia w nawiasach to nie moje myśli tylko LGTB-owska propaganda Gudboja.
Wypraszam sobie. To twoje słowa i twoja propaganda, a z pierwszym nawiasem się zgadzam Uśmiech
Odpowiedz
Niegdyś myślałem, że homoseksualiści to normalni faceci, po homoedukacji jakiej zostałem tutaj poddany widże, że to jednak zwykłe sfeminizowane k***y (trudno o uzycie określenia meskie k***y gdy jak juz ktos to zauwazył to kobiety z kutasami) które o niczym nie mysla tylko o czyichś penisach, jak nie penisach innych pedziów z dark rooma to fiutach chłopaków swoich koleżanek. Fiuty, zakupy i kawusia w starbucku
Odpowiedz

W co wierzą konserwy. xD
Odpowiedz
koneser napisał(a):Niegdyś myślałem, że homoseksualiści to normalni faceci, po homoedukacji jakiej zostałem tutaj poddany widże, że to jednak zwykłe sfeminizowane k***y (trudno o uzycie określenia meskie k***y gdy jak juz ktos to zauwazył to kobiety z kutasami) które o niczym nie mysla tylko o czyichś penisach, jak nie penisach innych pedziów z dark rooma to fiutach chłopaków swoich koleżanek. Fiuty, zakupy i kawusia w starbucku
Nigdy nie myślałeś, że homoseksualiści to "normalni" faceci. Nie udawaj, kogo chcesz nabrać? Oczko
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Koneserze.
Gocek miewa wizje.

Odpowiedz
Nie cierpię tego bluźniącego rozumowi kłamstwa, jakoby kobiety lubiły gejów, no chyba, że głupie szmaty z gminu, bo jak wiadomo, gmin rozumowi bluźni.

Sami geje brzydzą się kobiet, bo gdyby było inaczej woleliby igrać z ich wilgotnymi narządami płciowymi, niż z obsranymi dupami swoich "wesołych" kumpli.

Z przyrodniczego punktu widzenia gej jest dla kobiety wart tyle co nic, bo ani kopulować nie chce, ani się ciężarną nie zajmie, ani ewentualnym przychówkiem.
Jedyny argument gejostwa w tej sprawie stanowią amerykańskie seriale wtłaczające zakompleksionym babom z gminu, że gej to przyjaciel kobiety, bo można z nim posiedzieć w maseczce, albo pod kopulastą suszarką u fryzjera.
Nie wierzę, by ktokolwiek w miarę lotny dał się nabrać na takie brednie.
Odpowiedz
Geje zostają przyjaciółmi desperatek. Duży uśmiech
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
koneser napisał(a):Niegdyś myślałem, że homoseksualiści to normalni faceci, po homoedukacji jakiej zostałem tutaj poddany widże, że to jednak zwykłe sfeminizowane k***y (trudno o uzycie określenia meskie k***y gdy jak juz ktos to zauwazył to kobiety z kutasami) które o niczym nie mysla tylko o czyichś penisach, jak nie penisach innych pedziów z dark rooma to fiutach chłopaków swoich koleżanek. Fiuty, zakupy i kawusia w starbucku
A coś złego jest we fiutach i kawusiach?
:p
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
"we fiutach"?
chyba "w fiutach".

Mam Cię, Wefiucie. Uśmiech
Odpowiedz
We wszystkim jest coś złego kiedy jest jedyną namiętnością życia.

Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):"we fiutach"?
chyba "w fiutach".

Mam Cię, Wefiucie. Uśmiech
A mówisz 'w wtorek', czy 'we wtorek'? Język
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
"we wtorek"
"w fiucie"

a nie: "w wtorek", "we fiucie", Kurpioku! :lol2:

Wiozłeś kartofle "w fiacie", czy "we fiacie"?
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):"we wtorek"
"w fiucie"

a nie: "w wtorek", "we fiucie", Kurpioku! :lol2:

Wiozłeś kartofle "w fiacie", czy "we fiacie"?
Dlaczego zatem 'we wtorek', ale 'w fiucie' twoim zdaniem?
Odpowiedz
Powiesz:
a1. w fabryce,
a2. we fabryce?

Albo:
b1. w firmie,
b2. we firmie?

Czy też:
c1. w formie,
c2. we formie?

Oczywiście, że a1, b1 i c1.

Gdyby po "f" znajdowała się spółgłoska (framuga, flek, frak, wtorek), to należałoby użyć przyimka "we".

Tymczasem "fiut", podobnie jak "firma", "firanka", "fabryka", "fasola", "figa", "filar", "forma", po "f" ma samogłoskę i dlatego właściwym przyimkiem jest "w".
Odpowiedz
Kim na litość boską jest "gmin" w Polsce w XXI wieku?
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Iselin napisał(a):Kim na litość boską jest "gmin" w Polsce w XXI wieku?

Tym samym, co w XIX i XX. Duży uśmiech
Odpowiedz
Aha. Zawsze dobrze wiedzieć, co masz na myśli, kiedy tak elegancko określasz mnie, Rojzę i pewnie jeszcze parę innych użytkowniczek forum.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości