To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Witold napisał(a):Leczenie z poglądów i karanie za polgady - kwintesencja lewackiej tolerancji.

Blisko połowa ankietowanych tubylców uważa, że trzeba przymusowo leczyć lub karać gejów. I Wy chcecie prawić komuś kazania na temat tolerancji?
Największym obłudnikiem promującym homofobię jest Kościół katolicki w którego szeregach ok. 1/3 duchownych to geje.
Odpowiedz
Mario napisał(a):Blisko połowa ankietowanych tubylców uważa, że trzeba przymusowo leczyć lub karać gejów. I Wy chcecie prawić komuś kazania na temat tolerancji?

Ankieta jest prowokacją i nie należy jej traktować zbyt poważnie.

Czyżby GoodBoy założył drugie konto na którym postanowił udawać jeszcze większego idiotę niż na pierwszym?
Odpowiedz
No właśnie, Mario. Ta ankieta to tylko wygłupy. Naprawdę uważasz, że tyle osób tutaj mogłoby mieć takie poglądy? Z choinki się urwałeś? To jest polskie forum, nie afgańskie.

Mario napisał(a):Największym obłudnikiem promującym homofobię jest Kościół katolicki w którego szeregach ok. 1/3 duchownych to geje.
Przestań obrażać homoseksualistów. Przy takim lobby nie mogliby nic zdziałać?

Aha, komentarze do reputacji możesz zobaczyć pod przyciskiem Ustawienia na górze. Widać, że szybko zbierasz minusy.
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Odpowiedz
Skoro wygłupy i sam jej autor przyznał ,zę to prowokacja to dlaczego do tej pory nie została usunięta? Rządy ŚS już się skończyły, więc należaloby z tym zrobić porządek, szczególnie że jak widać nowe osoby nie są zorientowane o co chodzi.

Soul33 napisał(a):Przestań obrażać homoseksualistów. Przy takim lobby nie mogliby nic zdziałać?

Przestań się za nas wypowiadać, heteryku od siedmiu boleści. Nie czuję się obrażony przez Mario.

Soul33 napisał(a):Aha, komentarze do reputacji możesz zobaczyć pod przyciskiem Ustawienia na górze. Widać, że szybko zbierasz minusy.
Oczywiście, że zbiera, jestem pewien, że niemal wyłącznie od tutejszych homofobów. Czyżbyś zarzucał im schizofrenię i niekonsekwencję? I ty też byś zbierał, gdybyś popierał emancypację LGBT, więc już się tak nie podniecaj tymi kwadracikami, bo "reputacja" tak cudownie działa, że kilku kolesi jest w stanie ją zjebać, a potem przyjdzie taki manipulant Soul33 i będzie oczerniał człowieka, sugerując, że całe forum go nie lubi. Wszyscy ludzie dobrej woli, dajcie temu typowi po minusie Uśmiech

@Mario
Sugeruję wyłączyć reputację, przynajmniej do czasu jej zreformowania.
Odpowiedz
Witold napisał(a):Ankieta jest prowokacją i nie należy jej traktować zbyt poważnie.

Założyciel tego wątku i ankiety nie ukrywa, że jest homofobem, podbnie jak część tu piszących na czele z Baptiste.
Wszystkich, którzy publicznie opowiadają się za karą śmierci dla gejów należy zamknąć u czubków lub wsadzać do więzienia.
I nikt Ci nie każe moich postów traktować zbyt poważnie, wszak do prowokacji mają prawo nie tylko homofoby. :p

Soul33 napisał(a):No właśnie, Mario. Ta ankieta to tylko wygłupy? Naprawdę uważasz, że tyle osób tutaj mogłoby mieć takie poglądy? Z choinki się urwałeś? To jest polskie forum, nie afgańskie.

Polski katooszołom niewiele się różni od afgańskiego Taliba. Rejestrując się na forum nikt aktu apostazji załączać nie musi, więc niewykluczone, że na Ateiście co drugi to prokościelny farbowaniec.

Soul33 napisał(a):Przestań obrażać homoseksualistów. Przy takim lobby nie mogliby nic zdziałać?
Z tym pytaniem do ks. Zaleskiego i Terlikowskiego się skieruj - to oni ujawnili skalę lobby gejowskiego w Kościele. :p
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Przestań się za nas wypowiadać, heteryku od siedmiu boleści. Nie czuję się obrażony przez Mario.
Oczywiście to była tylko zagrywka retoryczna z mojej strony i zauważyłby to każdy, kto by użył mózgu, a nie bezmyślnie walił w klawiaturę.

GoodBoy napisał(a):zbiera, jestem pewien, że niemal wyłącznie od tutejszych homofobów.
Ciekawe dlaczego miałby zbierać minusy od "homofobów", skoro prawie wcale nie pisał w tym wątku? Miałem na myśli inne jego wypowiedzi (choć zaznaczam, że pod ewentualnymi personalnymi bluzgami w komentarzach do reputacji bym się nie podpisał).
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Odpowiedz
Mario napisał(a):Założyciel tego wątku i ankiety nie ukrywa, że jest homofobem, podbnie jak część tu piszących na czele z Baptiste.

Z tego co pamiętam, założyciel wątku nie jest autorem ankiety, została dodana później.

A "homofobia" to jak wiadomo, pojęcie bardzo względne.

Cytat:Polski katooszołom niewiele się różni od afgańskiego Taliba.

To może zróbmy eksperyment. Pojedziesz do Afganistanu, staniesz pod meczetem i wydrzesz się tam "JESTEM GEJEM, ISLAM DUPA".

Druga część eksperymentu zakładała wykrzyczenie w Polsce "JESTEM GEJEM, KOŚCIÓŁ DUPA" i porównanie reakcji otoczenia oraz władz państwowych, ale oczywiście do żadnej drugiej części nie dojdzie, bo najprawdopodobniej nie przeżyjesz pierwszej.

Cytat:I nikt Ci nie każe moich postów traktować zbyt poważnie, wszak do prowokacji mają prawo nie tylko homofoby.

Wiem. Cała działalność ruchu LGBT i jego wyznawców to jest jedna wielka prowokacja.
Odpowiedz
Mario napisał(a):Założyciel tego wątku i ankiety nie ukrywa, że jest homofobem, podbnie jak część tu piszących na czele z Baptiste.

Przecież to słowo nie ma żadnego konkretnego znaczenia. I jest używane tak jak słowo "faszysta" - do walenia nim po głowie przeciwników gdy braknie argumentów merytorycznych.

Natomiast jeżeli ktoś jest określany przez osoby takie jak GB, który określa tak ludzi o poglądach diametralnie różnych niż on ma sam to faktycznie nie ma co tutaj ukrywać tylko z dumą powiedzieć "tak jestem homofobem" Duży uśmiech
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz
Mario napisał(a):Polski katooszołom niewiele się różni od afgańskiego Taliba. Rejestrując się na forum nikt aktu apostazji załączać nie musi, więc niewykluczone, że na Ateiście co drugi to prokościelny farbowaniec.

Dopiero od kilku tygodni. Wcześniej mieliśmy zasadę, że aby się zarejestrować na forum należało przedstawić notarialnie poświadczoną kopię aktu apostazji i parę uszu jakiegoś księdza.
Ale masz rację, powinniśmy do tego wrócić, bo pojawili się wśród nas rozmaici farbowańcy.
Odpowiedz
Mario napisał(a):Blisko połowa ankietowanych tubylców uważa, że trzeba przymusowo leczyć lub karać gejów. I Wy chcecie prawić komuś kazania na temat tolerancji?

To nie my pierdolimy cały czas o tolerancji i równości a potem okazuje się ze jesteśmy zafajdanymi hipokrytami.
Ja od początku swojego istnienie nie jestem tolerancyjny i nigdy nim nie będę, nie dla mnie jakieś "kółka pacyfistycznej miłości i uwielbiania oraz równości wszystkich ludzi.":p
Człowiek człowiekowi nie równy i żaden lewak swoim tolerancyjnym bełkotem tego nie zmieni.

mariopederastos napisał(a):Największym obłudnikiem promującym homofobię jest Kościół katolicki w którego szeregach ok. 1/3 duchownych to geje.
Tak, tak.
Mario to kurwa najlepiej wszystko wie... :roll:
Sam jesteś pedałem i 1/3 ludzi piszących podobnie do Ciebie są pederastami i zoofilami :]
No co, nie podoba się coś ?
Skoro ty się bawisz we "wróżenie z fusów" to i ja powróżę w swojej "kryształowej kuli"...

DziadBorowy napisał(a):Natomiast jeżeli ktoś jest określany przez osoby takie jak GB, który określa tak ludzi o poglądach diametralnie różnych niż on ma sam to faktycznie nie ma co tutaj ukrywać tylko z dumą powiedzieć "tak jestem homofobem" :mrgreen:

No mamy doskonały przykład z wczoraj w tym temacie.
Furia czy rita powiedziała co myśli o puszczalstwie i sam ten fakt wystarczył do określenie jej jako straszną homofobkę Język
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
CreatedMind napisał(a):To nie my pierdolimy cały czas o tolerancji a potem okazuje się ze jesteśmy zafajdanymi hipokrytami.

Witold pierdolił i do jego postu się odniosłem. Było się wcinać?

CreatedMind napisał(a):Ja od początku swojego istnienie nie jestem tolerancyjny i nigdy nim nie będę, nie dla mnie jakieś "kółka pacyfistycznej miłości i uwielbiania oraz równości wszystkich ludzi.":p
Człowiek człowiekowi nie równy i żaden lewak swoim tolerancyjnym bełkotem tego nie zmieni.
I bardzo dobrze. Bardziej od katooszołomów brzydzą mnie tylko katohipokryci.

CreatedMind napisał(a):Tak, tak.
Mario to kurwa najlepiej wszystko wie... :roll:
Sam jesteś pedałem i 1/3 ludzi piszących podobnie do Ciebie są pederastami i zoofilami :]
No co, nie podoba się coś ?
Skoro ty się bawisz we "wróżenie z fusów" to i ja powróżę w swojej "kryształowej kuli"...

W przeciwieństwie do Twojej, moja wiedza opiera się na zbadanych faktach. O 30% gejów wśród kleru pisze między innymi socjolog relig. prof. Baniak, który ankietował co dwudziestego księdza. Inny badacz Maciej Bielawski, a także były ksiądz Mirosław Ikonowicz doszli do podobnych wniosków. Natomiast psychoterapeuta badający homoseksualizm wśród kleru ks. J. Prusak uważa, że najbardziej prawdopodobna liczba to pomiędzy 25 a 40 procent.
http://wpolityce.pl/artykuly/54875-homos...-prusakiem

Wal więc w tubę każdego napotkanego klechę, bo na 30% będzie to gej, a na 40-60% aktywny buhaj hetero - tak czy siak jest duże prawdopodobieństwo, że skopiesz hipokrytę łamiącego celibat, a tych przecież nie lubimy...
Kcesz dresik i pałkie? :lol2:
http://natemat.pl/25743,60-proc-ksiezy-j...ze-wieksza
Odpowiedz
Mario napisał(a):Witold pierdolił i do jego postu się odniosłem. Było się wcinać?

I bardzo dobrze. Bardziej od katooszołomów brzydzą mnie tylko katohipokryci.

W przeciwieństwie do Twojej, moja wiedza opiera się na zbadanych faktach. O 30% gejów wśród kleru pisze między innymi socjolog relig. prof. Baniak, który ankietował co dwudziestego księdza. Inny badacz Maciej Bielawski, a także były ksiądz Mirosław Ikonowicz doszli do podobnych wniosków. Natomiast psychoterapeuta badający homoseksualizm wśród kleru ks. J. Prusak uważa, że najbardziej prawdopodobna liczba to pomiędzy 25 a 40 procent.

Wal więc w tubę każdego napotkanego klechę, bo na 30% będzie to gej, a na 40-60% aktywny buhaj hetero - tak czy siak jest duże prawdopodobieństwo, że skopiesz hipokrytę łamiącego celibat.

:lol2:

Przepraszam, ale nic więcej tutaj dodać się nie da. Geje gejami, zawsze byli wszędzie i będą i to jest normalne. Ale te liczby to wziąłeś z dupy, nie powiem z kosmosu, bo nawet Wenusjanie by takiej bredni nie wymyślili Duży uśmiech
Odpowiedz
Cytat:Ciekawe dlaczego miałby zbierać minusy od "homofobów", skoro prawie wcale nie pisał w tym wątku? Miałem na myśli inne jego wypowiedzi (choć zaznaczam, że pod ewentualnymi personalnymi bluzgami w komentarzach do reputacji bym się nie podpisał).
Negatywną reputację pewnie zbierał od katolskich polerowaczy dup KK.

Witold napisał(a):Ankieta jest prowokacją i nie należy jej traktować zbyt poważnie.
Prowokacja ta co ma na celu, Witoldzie?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Mario napisał(a):Witold pierdolił i do jego postu się odniosłem. Było się wcinać?

W tamtym poście Witold wskazuje na hipokryzje lewactwa które pierdoli o równości wszystkich a samo nie potrafi się ustosunkować do swoich postulatów.
Nigdzie tam nie jest napisane ze Witold jest przedstawicielem "Tolerancyjnych".

Cytat:W przeciwieństwie do Twojej, moja wiedza opiera się na zbadanych faktach. O 30% gejów wśród kleru pisze między innymi socjolog relig. prof. Baniak, który ankietował co dwudziestego księdza. Inny badacz Maciej Bielawski, a także były ksiądz Mirosław Ikonowicz doszli do podobnych wniosków. Natomiast psychoterapeuta badający homoseksualizm wśród kleru ks. J. Prusak uważa, że najbardziej prawdopodobna liczba to pomiędzy 25 a 40 procent.

Wal więc w tubę każdego napotkanego klechę, bo na 30% będzie to gej, a na 40-60% aktywny buhaj hetero - tak czy siak jest duże prawdopodobieństwo, że skopiesz hipokrytę łamiącego celibat.
Ja tam nie widzę żadnych dowodów na te tezę.

A to mnie rozpierdoliło:
Cytat:Według różnych szacunków od 10 do 60 proc....
Duży uśmiech
A według moich szacunków jest od 10 do 60 procent szans na to ze ty jesteś homo.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
CreatedMind napisał(a):Ja tam nie widzę żadnych dowodów na te tezę.
A co widzisz?
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz

Było się nie odzywać, lewacki naziolu :evil:

Cytat:Wal więc w tubę każdego napotkanego klechę, bo na 30% będzie to gej, a na 40-60% aktywny buhaj hetero - tak czy siak jest duże prawdopodobieństwo, że skopiesz hipokrytę łamiącego celibat, a tych przecież nie lubimy...

A Mario jako prawy katolik jest bardzo przejęty grzechem wśród księży Duży uśmiech
Odpowiedz
CreatedMind napisał(a):To nie my pierdolimy cały czas o tolerancji i równości a potem okazuje się ze jesteśmy zafajdanymi hipokrytami.
Ja od początku swojego istnienie nie jestem tolerancyjny i nigdy nim nie będę, nie dla mnie jakieś "kółka pacyfistycznej miłości i uwielbiania oraz równości wszystkich ludzi.":p
Nie pierdol głupot. Gdzie ostatnio pisałem o tolerancji? Nie mam tolerancji dla pedofilów, faszystów, propagandzistów przemocy. Nie mam tolerancji dla wielu ludzi, więc nie rób z siebie jakiegoś nobliwego typa.

CreatedMind napisał(a):No mamy doskonały przykład z wczoraj w tym temacie.
Furia czy rita powiedziała co myśli o puszczalstwie i sam ten fakt wystarczył do określenie jej jako straszną homofobkę Język
Mamy przykład jak CM bardzo broni kogoś kto pisał bajki nt. mojego życia, a teraz CM dokonuje manipulacji. Homofobia tak ci już łeb przyćmiła, że gotów jesteś bronić oczywistych kłamstw tylko dlatego, że ktoś zaatakował "pedała", ale jak ktoś coś na twój temat pisze to dostajesz niezdrowej sraczki i płaczesz po całym forum jak to cię źle traktują. Tym się różnimy, że jakbym widział, że cię ktoś kłamliwie szkaluje to bym zaprotestował.

Soul33 napisał(a):Oczywiście to była tylko zagrywka retoryczna z mojej strony i zauważyłby to każdy, kto by użył mózgu, a nie bezmyślnie walił w klawiaturę.
Jak to miło, że się właśnie przyznałeś, że bezmyślnie walisz w klawiaturę. Zupełnie nie pomyślałeś.

Soul33 napisał(a):Ciekawe dlaczego miałby zbierać minusy od "homofobów", skoro prawie wcale nie pisał w tym wątku? Miałem na myśli inne jego wypowiedzi (choć zaznaczam, że pod ewentualnymi personalnymi bluzgami w komentarzach do reputacji bym się nie podpisał).
Ogarnij się, bo go atakujesz, a nie nie znasz kulis tego co mu zarzucasz. Jak tu się pojawił w tym temacie to miał co najmniej kilka zielonych, co sam widziałem. Zaczęły mu spadać i potem do czerwonych odkąd zaczął tu pisać. Może go poproś o udostępnienie listy autoró minusów to się zaraz przekonamy, tylko zapowiedz, że go przeprosisz, jeśli się okaże że większość minusów pochodzi od homofobów. Stawiam 10:1, że tak właśnie jest.
Odpowiedz
kkap napisał(a)::lol2:
Ale te liczby to wziąłeś z dupy, nie powiem z kosmosu, bo nawet Wenusjanie by takiej bredni nie wymyślili Duży uśmiech

Nie mam w zwyczaju wyciągać z dupy faktów, a tym bardziej tak ścisłych danych jak procenty czy liczby. Podałem na tacy nazwiska 4 badaczy zajmujących się badaniem zjawiska homoseksualizmu wśród duchownych plus źródła. Jak się okazuje niepotrzebnie, bo homofobia na tym forum idzie chyba w parze z analfabetyzmem. Zanim kolejny raz ośmieszysz się pochopnymi osądami, poczytaj co mądrzejsi od nas piszą - to naprawdę nie boli, a wstydu może Ci zaoszczędzić:

http://maciejbielawskiessay.blogspot.ie/...wnych.html
http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artyk...m-ksiedzem
http://www.radaetykimediow.pl/index.php?...&Itemid=40

Nawet w homofobicznym Radio Maryja mówią, że co trzeci ksiądz to gej:
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,78696..._geje.html
Masz jeszcze jakieś pytania do podawanych przeze mnie liczb? :p
Odpowiedz
Homoseksualizm wśród duchowieństwa zupełnie mnie nie dziwi. Na portalach można często spotkać ich ogłoszenia. Sam randkowałem z dwoma katolickimi duchownymi. Bzykanie się w towarzystwie porozwieszanych dookonała krucyfiksów - krzyży, świętojebliwych obrazków matek przeboskich, kościelnych świeczników itp. dodawało smaczku i pikanterii. Nigdy nie zapomnę tej nocy, a w pokoju obok jego kolega też ksiądz sprowadził sobie innego chłopaczka i chyba w SM się bawili, bo słyszałem jak jeden drugiego biczuje. Ja jebie, dlaczego ja nie zrobiłem zdjęć z tego spotkania...?
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Homoseksualizm wśród duchowieństwa zupełnie mnie nie dziwi. Na portalach można często spotkać ich ogłoszenia. Sam randkowałem z dwoma katolickimi duchownymi. Bzykanie się w towarzystwie porozwieszanych dookonała krucyfiksów - krzyży, świętojebliwych obrazków matek przeboskich, kościelnych świeczników itp. dodawało smaczku i pikanterii. Nigdy nie zapomnę tej nocy, a w pokoju obok jego kolega też ksiądz sprowadził sobie innego chłopaczka i chyba w SM się bawili, bo słyszałem jak jeden drugiego biczuje. Ja jebie, dlaczego ja nie zrobiłem zdjęć z tego spotkania...?

Czy komuś jeszcze ta historia wydaje się jakaś taka... zmyślona?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości