To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Może nie zmyśla. Psychotyk nie odróżnić tego co się stało od tego co mu choroba podsuwa. :-D
Sebastian Flak
Odpowiedz
Gocek napisał(a):Na szczęście coraz mniej licznych Oczko
Taa, tak miało też być z Anitą Błochowiak, działaczką partii, która postawiła sobie za cel spoufalać się środowisku gejowskiemu. Oczko Można coś zatuszować, ale to nie zniknie. Mówi się, że na zachodznie tolerancja dla homo jest większa. Można nawet w to uwierzyć patrząc na wiadomości polityczne stamtąd docierające. Ale to szybko pryska gdy się włączy internet i byle youtuba. Uśmiech
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Witold napisał(a):Czy komuś jeszcze ta historia wydaje się jakaś taka... zmyślona?
Ja sam bym w to nie uwierzył, jakbym mi ktoś powiedział Uśmiech W zachowaniu tych ksieży nie widzę nic złego, bo w dupie mam te sektę i życzę jej jak najgorzej, tym niemniej ich postępowanie zburzyło we mnie wyidealizowany obraz duchowieństwa, którego nabrałem za sprawą katofaszyzmu będąc jeszcze dzieckiem.
Odpowiedz
Witold napisał(a):Czy komuś jeszcze ta historia wydaje się jakaś taka... zmyślona?

Ja Was baranki rozumiem, ciężko się wierzącym pogodzić z faktem, że klecha w sobotnie noce ssie fleta, a w niedzielę z ambony gromi gejów i karmi Ciałem Bożym. :lol2:
Odpowiedz
Gwoli ścisłości, nie robiłem tego z księżmi odprawiającymi msze. Oni byli młodzi, mieli wtedy po 20-kilka lat. Z tego co widziałem to większosć ksieży odprawiających msze stanowią obleśne stare utuczone dziady. Niech nikt mnie nie posądza o to, że ja z takimi cokolwiek w łóżku robiłem.
Odpowiedz
I ty myślisz że by się od dawna nie chwalił tym że "kleche przeleciał"? Toż to byłby dowód koronny na hipokryzję KK. Krótkoś tutaj to i jeszcze naiwny.
Sebastian Flak
Odpowiedz
Neuromancer dołączył do dyskusji z genialną i jakże "wiarygodną" sugestią, więc zrobiło się ciekawie Duży uśmiech, Prosimy o świadectwo! Czy uważasz, że polscy duchowni nie uprawiają seksu z mężczyznami? Duży uśmiech
Odpowiedz
Nie znam wszystkich, jakąś część być może. Wątpię jednak w twoje przygody.
Sebastian Flak
Odpowiedz
Wątpić to można w bożków. Twój problem w teraz omawianej kwestii polega na tym, że nie masz żadnych podstaw. Jak zwykle kulawo u ciebie z logiką Uśmiech
Odpowiedz
Podstaw do czego?
Sebastian Flak
Odpowiedz
Powątpiewania. Na takiej zasadzie to ja mogę podważyć każdy z 1682 postów, które wypociłeś na tym forum.

Neuromancer napisał(a):jakąś część być może.
A to "być może" to już po przestudiowaniu linków Mario, jakichś innych (jak tak to prosimy podaj źródła), czy po raz n-ty założyłeś sobie odgórnie wniosek z dupy wzięty?
Odpowiedz
Śmiało. Najlepiej zacznij od podważania wątków konkursowego Szczęśliwy i np. "czy bez chrześcijaństwa nie ma cywilizacji". Życzę miłego podważania Uśmiech
Sebastian Flak
Odpowiedz
Nie mierz mnie swoją miarką, bo ja twoich marnych chwytów nie stosuję, tylko na chwilkę wczułem się w twoją "logikę", co by obnażyć twoją indolencję Duży uśmiech
Odpowiedz
I voila. Tak oto GB obalił wszystko co mógł.
Sebastian Flak
Odpowiedz
Mario napisał(a):Ja Was baranki rozumiem, ciężko się wierzącym pogodzić z faktem, że klecha w sobotnie noce ssie fleta, a w niedzielę z ambony gromi gejów i karmi Ciałem Bożym. :lol2:

To co "ssie klecha" mnie nie interesuje. Wątpliwe wydaje się jest świadectwo GoodBoya. Jego swobodne chwalenie się przygodami seksualnymi trąci kolejną prowokacją, a już tym bardziej kiedy ich treść jest tak wygodna dla jego opcji (politycznej, żeby nie było wątpliwości).

GoodBoy jest tak stereotypowy, że aż trudno wierzyć, że prawdziwy...

GoodBoy napisał(a):Twój problem w teraz omawianej kwestii polega na tym, że nie masz żadnych podstaw. Jak zwykle kulawo u ciebie z logiką

Nie mamy żadnych podstaw, żeby wierzyć w chociaż jedno twoje słowo.
Odpowiedz
Oczywiście Witoldzie, że chwalę się tym bardziej, zwłaszcza i przede wszystkim po to, by dojebać sekcie kk. Przynajmniej w tym jednym się zgadzamy. Takimi faktami nie wypada się nie chwalić Uśmiech

@neuromancer
Nie obaliłem, tylko teraz obnażyłem konkretnie twoją indolencję.
Odpowiedz
Witold napisał(a):GoodBoy jest tak stereotypowy, że aż trudno wierzyć, że prawdziwy...
Stereotypy często mają w sobie jakiś rdzeń prawdy. Także stereotyp mówiący o tym iż geje są jak pierdolące się zwierzęta pewnie ma w sobie nie mało prawdy. Ma to z resztą potwierdzenie w informacjach dotyczących wskaźnika zachorowań na choroby zakaźne przenoszone drogą płciową. Te środowisko jest rezerwuarem wszelakiego syfu chorobowego. Także kwarantanna wskazana.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
A w jaki sposób? Twierdząc że podważysz wszystko a nie podważając nic? :lol2:
Sebastian Flak
Odpowiedz
Mario napisał(a):Ja Was baranki rozumiem, ciężko się wierzącym pogodzić z faktem, że klecha w sobotnie noce ssie fleta, a w niedzielę z ambony gromi gejów i karmi Ciałem Bożym. :lol2:

Bredzisz jak opętany.

Tylko co setny mężczyzna jest homoseksualistą. Wśród duchownych ten odsetek jest oczywiście niższy, bo wybierają oni specyficzny, "nieziemski" styl życia.
Odpowiedz
Niższy? Raczej wyższy i to znacznie Uśmiech Homo jest więcej gejów wśród facetów niż lesbijek wśród kobiet, więc nie tak znowu co setny, chyba, że miałeś na myśli ogół homo, ale 1% to i tak mocno zaniżone dane. Tym niemniej rozmawiamy tu teraz o duchownych-księżach-klerykach, etc, a ich jest bankowo więcej niż gejów wśród facetów, bo stan kapłański to doskonały sposób na ukrycie się, a jednocześnie znalezienie sobie miejsca wśród mnóstwa potencjalnych towarów Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości