To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Rita napisał(a):Dzięki opatrzności!
No i wyszło całe szydło z Ritowego worka Uśmiech Trzeba było tak od razu....

...zakamuflowana opcja religijna Duży uśmiech
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Z propagandy.
Gdyby nie słyszał na prawo i lewo jakie to pedalstwo jest miodzio, to by mu nawet do kutasiego łba nie przyszło takie rzeczy pisać.
Palmerze, a ty do tego, by kochać się z kobietą w określony sposób, potrzebowałeś jakiejś propagandy? Odkryłeś to, gdzieś przeczytałeś. Od kogoś się dowiedziałeś sztuki miłosnej. To żadna propaganda. Trudno coś normalnego nazywać propagandą. Po prostu geje i lesbijki są wśród nas. I tylko tyle. To żadna propaganda.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
No to jakim cudem teraz jest więcej homoseksualistów niż 18 lat temu?
Odpowiedz
A jest?
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Nie jest. Palmer ma jednak takie wrażenie, ponieważ wyszliśmy z podziemia, nie wstydzimy się tego kim jesteśmy, żyjemy otwarcie. To jasne, że kiedyś byliśmy mniej widoczni, bo kiedyś nasza orientacja była tematem tabu, więc można było mieć wrażenie, że jest nas mniej. To jednak nie powinno zwalniać Palmera z myślenia. To naprawdę nie jest wielka sztuka by połączyć ze sobą te dwa fakty. Jak Palmer to zrobi to przestanie klepać głupoty.

ps: Palmer napisał właśnie pierwsze posty od swojej szumnej deklaracji, czym automatycznie stał się trollem także w swoich własnych oczach. Wreszcie się przyznał, lepiej późno niż wcale Uśmiech http://www.ateista.pl/showpost.php?p=552...count=4629
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):No to jakim cudem teraz jest więcej homoseksualistów niż 18 lat temu?
Nie więcej. Wyszliśmy z ukrycia. Nie boimy się. Wyjścia z szafy są coraz powszechniejsze. Dlatego odnosisz takie wrażenie.
Jeśli się o czymś nie mówi, nie pisze, to nie znaczy, że tego nie ma, Palmerze.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Nie więcej. Wyszliśmy z ukrycia. Nie boimy się. Wyjścia z szafy są coraz powszechniejsze. Dlatego odnosisz takie wrażenie.
Jeśli się o czymś nie mówi, nie pisze, to nie znaczy, że tego nie ma, Palmerze.

To nie tak do końca nonkon. Oczywiście, jest większa doza tolerancji (i dobrze) ale jest też homopropaganda, która lansuje pogląd jakie to wszystko jest kul. I na fali tej propagandy całkiem wielu ludzi co ma problem z samym sobą i nie wiedzą co z tym zrobić dochodzi do dziwnych wniosków odnośnie swojej orientacji. Potem na ogół jak już się ogarną to żałują tego i wstydzą się na potęgę. Nawet GoodBoy przywołał przykład takiego zjawiska nie tak dawno, więc coś na rzeczy jest.

A cały wic polega na tym, że kochacie inaczej niż jest to zasadniczo powszechnie przyjęte. Będę pierwszym przeciwko tym, co chcieliby robić wam za to krzywdę. Ale też nie można przeginać w drugą stronę, a to robi lobby LGBT. Po prostu, jako homoseksualiści musicie znaleźć swoje miejsce w świecie i społeczeństwie i tam być i żyć. Tu nie ma większej zagwozdki, a burzyć porządek cywilizacji zbudowany przez tysiące lat, to zajebiście niebezpieczna gra.
Odpowiedz
kkap napisał(a):To nie tak do końca nonkon. Oczywiście, jest większa doza tolerancji (i dobrze) ale jest też homopropaganda, która lansuje pogląd jakie to wszystko jest kul. I na fali tej propagandy całkiem wielu ludzi co ma problem z samym sobą i nie wiedzą co z tym zrobić dochodzi do dziwnych wniosków odnośnie swojej orientacji. Potem na ogół jak już się ogarną to żałują tego i wstydzą się na potęgę. Nawet GoodBoy przywołał przykład takiego zjawiska nie tak dawno, więc coś na rzeczy jest.
Nigdzie nie pisałem o takim zjawisko, a samo zjawisko sobie z dupy wziąłeś na podstawie kolesia, który zaproponował mi seks. Zacytowałem go, jednak w tym co napisał nie było nic z tego co sobie o nim wymyśliłeś.

kkap napisał(a):A cały wic polega na tym, że kochacie inaczej niż jest to zasadniczo powszechnie przyjęte. Będę pierwszym przeciwko tym, co chcieliby robić wam za to krzywdę. Ale też nie można przeginać w drugą stronę, a to robi lobby LGBT. Po prostu, jako homoseksualiści musicie znaleźć swoje miejsce w świecie i społeczeństwie i tam być i żyć. Tu nie ma większej zagwozdki, a burzyć porządek cywilizacji zbudowany przez tysiące lat, to zajebiście niebezpieczna gra.
Jaki porządek? Burzymy jedynie homofobiczny porządek i całkiem nieźle nam to idzie. Im większego wkurwa mają homofoby tym lepiej nam idzie emancypacja i o to chodzi Uśmiech Zobacz ile państw już wprowadziło równe prawa dla gejów i lesbijek? LGBT żyją dziś o wiele bardziej otwarcie i swobodnie niż jeszcze dajmy na to 50 lat temu.

Ciągle klepiecie te same frazesy. My nie kochamy inaczej. Kochamy tak samo, mamy te same problemy itp. Jedyna różnica to płeć partnera.
Odpowiedz
http://www.sport.pl/lekkoatletyka/51,649...5.html?i=1

Podobają mi się te mistrzostwa. I ta ustawa, w pewnym sensie. Nic tak chyba jeszcze nie zjednoczyło LGBTQ na całym świecie. Co kilka dni taki news, Putin traci nerwy, prezydent USA się wstawia, złośliwe tchórze z całego świata mają ból dupy.

Najlepsze jest to, że nawet jeśli ten pocałunek był całkiem niewinnym, przyjacielskim gestem szczęśliwego człowieka, to putinowa ustawa pozbawiła go tej niewinności Duży uśmiech
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):http://www.sport.pl/lekkoatletyka/51,649...5.html?i=1

Podobają mi się te mistrzostwa. I ta ustawa, w pewnym sensie. Nic tak chyba jeszcze nie zjednoczyło LGBTQ na całym świecie. Co kilka dni taki news, Putin traci nerwy, prezydent USA się wstawia, złośliwe tchórze z całego świata mają ból dupy.

Ciekawe że takich "protestów" nie było np. w Pekinie, tylko tam, gdzie się im na to w miarę pozwala... :roll: Odważni homoseksualiści, czy w ogóle całe to zachodniackie lewactwo, jest odważne tylko tam, gdzie wpierw oceni pozytywnie swoje szanse na to, ze ich "protest" nie sprawi że gdzieś przepadną bez wieści. :lol2: To taka zachodniacka moda "na śmiałosć", coś jak "prawdziwe problemy" kalifornijskiej młodzieży. Ot, wyraz schyłku, nothing more.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Berzerker napisał(a):Ciekawe że takich "protestów" nie było np. w Pekinie, tylko tam, gdzie się im na to w miarę pozwala... :roll: Odważni homoseksualiści, czy w ogóle całe to zachodniackie lewactwo, jest odważne tylko tam, gdzie wpierw oceni pozytywnie swoje szanse na to, ze ich "protest" nie sprawi że gdzieś przepadną bez wieści. :lol2: To taka zachodniacka moda "na śmiałosć", coś jak "prawdziwe problemy" kalifornijskiej młodzieży. Ot, wyraz schyłku, nothing more.

Co do LGBT to zgadzam się w 100%, ale jeśli chodzi o zachodniackie lewactwo, to mam wrażenie, że to nic innego jak przemalowani bolszewicy :/
Odpowiedz
Każdy bicz na homofobów jest dobry. Popieram sportowców uczestniczących w zawodach w Soczi.
Odpowiedz
kkap napisał(a):Co do LGBT to zgadzam się w 100%, ale jeśli chodzi o zachodniackie lewactwo, to mam wrażenie, że to nic innego jak przemalowani bolszewicy :/

Oj, nie obrażajmy znowu tak bardzo tych bolszewików, bo mimo wyznawanej ideologii, to w realu były prawdziwe skurwysyny, nie jakies mamroczące antify działające pod ochroną państwowej policji, czy inne ścierewko.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):I znów pytanie, czy Gódboj nie jest może upartym, wytrwałym i cierpliwym prawicowym trollem, nabiera barw...
Palmer niedawno sam przyznał się do trollerki. Nie wiem jak u innych gejów, ale u mnie od dawna wisi pytanie, czy Palmer to aby nie zakamuflowany biseks? To postać najaktywniejsza w wątkach homo z całego Ehowego kolesiostwa. Nawet raczył założyć sondę nt gejów http://www.ateista.pl/showthread.php?t=12668 Nie znam żadnego 100% heteryka tak aktywnie i namiętnie gadającego o homo. U Palmera dzień bez pisania nt. homo jest dniem straconym, więc coś musi być na rzeczy Duży uśmiech
Odpowiedz
Ech. Chwilę wcześniej napisałem, że to nie ja wpadłem na pomysł ankiety i Ty to czytałeś, bo nawet odpowiedziałeś...

Co to ma być?
Odpowiedz
- jesteś autorem ankiety
- nie powiedziałeś kto jest pomysłodawcą, kluczysz i kręcisz, a twoje tłumaczenia jako EHowca nigdy nie będą wiarygodne w branżowych oczach
- dopóki rzekomy pomysłodawca nie zabierze głosu w tej sprawie, nie widzę powodu, by ci wierzyć
- tak jak wyjaśniłem w tamtym temacie, nawet jeżeli ktoś tylko podrzucił ci pomysł to jego wykonawcą jesteś ty i widać, ze dano ci wolną amerykankę odnośnie kandydatów jak i samej nazwy tematu
- najpierw napisałem tu potem przeczytałem tam, lecz ze względu na powyższe punkty i tak niczego to nie zmienia
Odpowiedz
Kluczę i kręcę?

Hehe.

Przyznaj, że jesteś rozczarowany porażką z Nonkonfem, a nie ściemniasz o "branżowej wiarygodności".

Jeszcze półtorej doby temu wrzucałeś takie coś:

GoodBoy napisał(a):Uwaga zwiększam swoje szanse na wygraną prezentując moje śliczne różowe usteczka. Proszę o głosy Duży uśmiech

[Obrazek: joih.jpg]

Koleżanka mnie malowała, a potem trochę się rozmazało... Oczko
Odpowiedz
Oczywiście, że jestem "rozczarowany", ale jak miałbym winić za to Nonkonformistę? Poza tym sonda jeszcze nie dobiegła końca Uśmiech

A to zdjęcie dobitnie pokazuje moje zabawowe podejście do sondy oraz dystans do samego siebie Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Każdy bicz na homofobów jest dobry. Popieram sportowców uczestniczących w zawodach w Soczi.

Ja podziwiam te panie, bo co innego protest obcokrajowca, którego ruscy będą bali się ukarać, a co innego rodowite rosjanki. Ryzykowały swoją karierą w ten sposób.
Odpowiedz
Berzerker napisał(a):Oj, nie obrażajmy znowu tak bardzo tych bolszewików, bo mimo wyznawanej ideologii, to w realu były prawdziwe skurwysyny, nie jakies mamroczące antify działające pod ochroną państwowej policji, czy inne ścierewko.

Odpowiedź jest prosta - zachodnie lewactwo to ci, których lewactwo wschodnie (oryginalnie sam Lenin) nazywa "pożytecznymi idiotami".
Nations do not survive by setting examples for others. Nations survive by making examples of others.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości