Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
exodim napisał(a):Podobnie tajemnicą poliszynela jest, że homoseksualizm jest nieestetyczny i wzbudza odruchy wymiotne u normalnych obywateli. Ty nie jesteś wg. mnie normalnym obywatelem, więc takie słowa w twoich ustach są nic nie warte. Wszyscy moi znajomi, rodzina, przyjaciele są normalni, z czego większość stanowią heteroseksualiści. Nie mają żadnego problemu z homoseskualizmem i żadnych ansów do homoseksualistów. Wszyscy popierają emancypację LGBT w prawie, jedynie tylko część zastanawia się nad adopcjami. Określając na swój sposób "normalność" obraziłeś nie tylko moich hetero znajomych, ale także rodzinę.
exodim napisał(a):Najprostszym chyba na to dowodem jest fakt, że najbardziej obraźliwym epitetem jakim potocznie rzuca się pod adresem jakiegoś mężczyzny jest "pedalski". To nie jest dowód na powyższe, tylko na to, że jest to po prostu obraźliwe słowo, zwłaszcza w środowisku homofobów.
exodim napisał(a):Nic z tych rzeczy. Homoseksualistę trzeba szanować jako człowieka, ale ganić za to co robi. Podobnie jest z mordercą i każdym innym łamiącym Porządek. Homoseksualista jest wolnym człowiekiem, a homoseksualizm normalną orientacją. Ganić należy jedynie takich niedoinformowanych wypaczonych propagandzistów homofobii jak ty. Uprawiasz ideologię nienawiści. Tym gorzej dla ciebie, że jeszcze niedawno mleko matki piłeś, więc niewiele wiesz o świecie, co częściowo może cię usprawiedliwiać (nie wiemy w jakim środowisku dorastałeś i co ci do głowy wpajano). Tym niemniej jako reprezentant bardzo młodego pokolenia stanowisz na szczęście mniejszość piewców homofobicznej propagandy. Mentalnie, pomijając nikłą wiedzę, pasujesz mi bardziej na 60-latka.
Liczba postów: 12,314
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
GoodBoy napisał(a):Określając na swój sposób "normalność" obraziłeś nie tylko moich hetero znajomych, ale także rodzinę. Who cares...
Jesteś pederastą, musisz sobie dobierać znajomych podłóg tego jaki będą mieć stosunek do twojego ostentacyjnego okazywania własnej orientacji. Nic dziwnego, że stanowicie taką niszę.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Baptiste napisał(a):Who cares...
Jesteś pederastą, musisz sobie dobierać znajomych podłóg tego jaki będą mieć stosunek do twojego ostentacyjnego okazywania własnej orientacji. Nic dziwnego, że stanowicie taką niszę. Po pierwsze nie jestem pedarastą. Po drugie każdy normal cares and opposes. Po trzecie "nisza" nie wynika z poglądów nie wiem skąd ten pomysł? I wreszcie po czwarte co prawda stanowimy niewielki, acz na tyle znaczący %, by móc wpływać na społeczno-prawne przemiany. Dolicz do tego naszych hetero przyjaciół, znajomych, rodziny i mamy całkiem potężną siłę  Babtiste - kolejny młodociany wszystkowiedzący "geniusz" ds. homoseksualizmu :lol2:
Liczba postów: 5,936
Liczba wątków: 16
Reputacja:
10
Jesteś zły, bo jesteś homoseksualistą, to przecież proste. Jak możesz tego nie pojąć GoodBoy? :lol2:
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Reputacja:
388
GoodBoy napisał(a):Po pierwsze nie jestem pedarastą. A ja jestem krową. :lol2:
GoodBoy napisał(a):Po trzecie "nisza" nie wynika z poglądów nie wiem skąd ten pomysł? Ktoś tu pisał o poglądach? Ja napisałem o twoim zachowaniu i podkreślaniu własnej orientacji i całej tej twojej fiksacji na punkcie homo. Jedyne osoby jakie chciałyby twojego towarzystwa to takie, którym to musi nie przeszkadzać. Stąd musiała się wytworzyć taka specyficzna, atypowa nisza.
GoodBoy napisał(a):Babtiste - kolejny młodociany wszystkowiedzący "geniusz" ds. homoseksualizmu :lol2: Zazdrościsz mi tego wieku co? Ty coraz bardziej zbliżasz sie do raka odbytu.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
GoodBoy napisał(a):Homoseksualista jest wolnym człowiekiem, a homoseksualizm normalną orientacją.
Nie zawierzaj tak bezrefleksyjnie każdej plotce.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 5,936
Liczba wątków: 16
Reputacja:
10
Baptiste napisał(a):Ktoś tu pisał o poglądach? Ja napisałem o twoim zachowaniu i podkreślaniu własnej orientacji i całej tej twojej fiksacji na punkcie homo. Jedyne osoby jakie chciałyby twojego towarzystwa to takie, którym to musi nie przeszkadzać. Stąd musiała się wytworzyć taka specyficzna, atypowa nisza. Właśnie, a Tobie czemu to przeszkadza?
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Baptiste napisał(a):A ja jestem krową. :lol2: Najwyraźniej, po operacji płci, w dodatku homofobką
Baptiste napisał(a):Ktoś tu pisał o poglądach? Ja napisałem o twoim zachowaniu i podkreślaniu własnej orientacji i całej tej twojej fiksacji na punkcie homo. Jedyne osoby jakie chciałyby twojego towarzystwa to takie, którym to musi nie przeszkadzać. Stąd musiała się wytworzyć taka specyficzna, atypowa nisza. Fiksację to ty masz, ponieważ jestem gejem, a jako, że nim jestem to w naturalny sposób aspekt ten wynika i będzie wynikać przy okazji poruszania multum kwestii pozahomoseksualnych. Niby jak miałbym rozmawiać o facetach, co byś sobie zaraz nie skojarzył z "gejostwem"? Wystarczy, że napisze, że mi się podoba taki i taki facet, wystarczy że cokolwiek wspomnę, z czego można wydedkukować, że jestem homo i zaraz będzie babtistowe larum, że oto w ostentacyjny sposób obnoszę się ze swoją orientacją. Ty masz niezła fiksację na tym punkcie, która dowodzi twojej alergii do homo. Chciałbyś, aby geje musieli uważać na to co mówią, co by przypadkiem nie zdradzić swojej orientacji w oczach babtiste, ale oczywiście babtiste ma pełne prawo obnosić się na każdym kroku ze swoim heteroseksualizmem... Twoje niedoczekanie.
Reputacja:
17
Gocek napisał(a):Właśnie, a Tobie czemu to przeszkadza?
A czy to istotne?
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 10,774
Liczba wątków: 173
Reputacja:
11
GoodBoy napisał(a):Po pierwsze nie jestem pedarastą. Po drugie każdy normal cares and opposes. Po trzecie "nisza" nie wynika z poglądów nie wiem skąd ten pomysł? I wreszcie po czwarte co prawda stanowimy niewielki, acz na tyle znaczący %, by móc wpływać na społeczno-prawne przemiany. Dolicz do tego naszych hetero przyjaciół, znajomych, rodziny i mamy całkiem potężną siłę Babtiste - kolejny młodociany wszystkowiedzący "geniusz" ds. homoseksualizmu :lol2: Żydzi niegdyś stanowili jeszcze większy odsetek i też irytowali większość. Dobrze się to nie skończyło. Nie chciałbym żeby znowu do władzy doszła radykalnie konserwatywna frakcja, wprowadzająca krwawe i sprzeczne z Porządkiem rządy. Niestety, natarczywość niektórych środowisk (anty)społecznych jak te spod tęczowej flagi, sprzyja takiemu scenariuszowi. Nienawiść wobec mniejszości potęguje się w złych ekonomicznie czasach, które mogą w końcu nadejść. Nie chcę być czarnowidzem, ale zwiastowanie rychłego końca aktywizmu homoseksualnego już nie jest zwykłą prowokacją, a ma realne podstawy w dążeniach społecznych. Odrodzenie, na razie dość groteskowego i w powijakach, Ruchu Narodowego, silna opcja prawicowa (w kwestii obyczajowej) i przecinanie kajdan mainstreamowych mediów (sprzyjających, rzecz jasna, ruchom lewicowym, lewackim) dzięki wielu inicjatywom i szerszemu dostępowi do internetu daje potencjał nowego rozdania, w którym może nie być miejsca dla demiurgów rozkładu tradycji.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Reputacja:
17
GoodBoy napisał(a):Ty masz niezła fiksację na tym punkcie, która dowodzi twojej alergii do homo.
Dlaczego uważasz że Sajid miałby mieć alergię na ludzi? On ma alergię tylko na pedałów. No, na innych na pewno też, ale żeby od razu twierdzić ze ma alergię na człowieka... :roll:
Jakby co to ja nie mam alergii na pedałów. Tylko na takie zepsute gejostwo jakie ty prezentujesz.
Reputacja:
388
Gocek napisał(a):Właśnie, a Tobie czemu to przeszkadza? 1. To aroganckie zachowanie.
2. Sugeruje problemy psychiczne (manię, obsesję)
3. Koliguje z moimi pogladami
GoodBoy napisał(a):Chciałbyś, aby geje musieli uważać na to co mówią, co by przypadkiem nie zdradzić swojej orientacji w oczach babtiste, ale oczywiście babtiste ma pełne prawo obnosić się na każdym kroku ze swoim heteroseksualizmem... Twoje niedoczekanie. Dokładnie.
Ewentualnie niech swoje gadki pozostawią na etapie krótkiego info wynikłego z sytuacji.
NN
exodim napisał(a):Żydzi niegdyś stanowili jeszcze większy odsetek i też irytowali większość. Dobrze się to nie skończyło. Nie chciałbym żeby znowu do władzy doszła radykalnie konserwatywna frakcja, wprowadzająca krwawe i sprzeczne z Porządkiem rządy. Niestety, natarczywość niektórych środowisk (anty)społecznych jak te spod tęczowej flagi, sprzyja takiemu scenariuszowi. Nienawiść wobec mniejszości potęguje się w złych ekonomicznie czasach, które mogą w końcu nadejść. Nie chcę być czarnowidzem, ale zwiastowanie rychłego końca aktywizmu homoseksualnego już nie jest zwykłą prowokacją, a ma realne podstawy w dążeniach społecznych. Odrodzenie, na razie dość groteskowego i w powijakach, Ruchu Narodowego, silna opcja prawicowa (w kwestii obyczajowej) i przecinanie kajdan mainstreamowych mediów (sprzyjających, rzecz jasna, ruchom lewicowym, lewackim) dzięki wielu inicjatywom i szerszemu dostępowi do internetu daje potencjał nowego rozdania, w którym może nie być miejsca dla demiurgów rozkładu tradycji. Sęk w tym, że LGBT nie są antyspołeczni, tylko prospołeczni, ponieważ nie ma nic bardziej społecznego we współczesnej demokracji niż różnorodność, a jest to filar LGBT.
Kolejna sprawa, w swojej dedukcji kierujesz się fałszywymi przesłankami oraz złymi intencjami wobec LGBT. Mając takie podejście nikt nie weźmie na poważnie twoich słów.
Baptiste napisał(a):Dokładnie.
Ewentualnie niech swoje gadki pozostawią na etapie krótkiego info wynikłego z sytuacji. Jak wspomniałem twoje niedoczekanie i w ogóle oczekiwanie tego jest wyjątkową naiwnością. Nie zamierzam się w niczym ograniczać, co robią hetero. Funkcjonuję normalnie m.in dlatego, że się nie podporządkowuję takim jak twoje "oczekiwaniom". Co więcej uważam, że takie antyspołeczne postawy jak twoja, powinny być penalizowane. Co prawda dyskryminacja ze względu na orientację seksualną już teraz jest zakazana prawem, jednak powinno to być dodatkowo wmocnione oraz lepiej egzekwowane ochroną przed piewcami nienawiści.
Reputacja:
388
GoodBoy napisał(a):Jak wspomniałem twoje niedoczekanie i w ogóle oczekiwanie tego jest wyjątkową naiwnością. Nie zamierzam się w niczym ograniczać, co robią hetero. To trzeba cię ograniczyć. Ale jako, że żyjesz w swojej niszy to ci się udaje.
NN
daras28-82 napisał(a):"Homofobia szkodzi tobie i osobom w twoim otoczeniu"
Dlaczego zakładasz że każdy czytający to jest zboczeńcem i ze zboczeńcami obcuje?
Już tłumaczę, tylko ewentualnym zboczeńcom (czyt. homoseksualistom) homofobia może szkodzić.
Zdrowemu człowiekowi nijak nie zagraża wstręt do nienaturalnych zachowań seksualnych. Co cię obchodzi co obcy tobie ludzie robią w łóżku?
Baptiste napisał(a):To trzeba cię ograniczyć. Ale jako, że żyjesz w swojej niszy to ci się udaje. Nie schlebiaj sobie, bo tobie ograniczyć mnie z pewnością się nie uda. Traktuję cię jak młokosa, którym zresztą dla mnie jesteś. Prawnie zaś prędzej doczekamy się ograniczenia ciebie, niż mnie :] Nawet jeżeli nie będziesz się obnosić ze swoim heteroseksualizmem to będę mieć to w dupie i będę obnosić się ze swoim homoseksualizmem ilekroć będę mieć na to ochotę. W granicach prawa mogę cię co najwyżej tolerować, jednak homofobów w żadnym mierze nie akceptuję i tak jak pisałem wyżej prawo powinno być wobec was jeszcze bardziej restrykcyjne niż jest teraz. Powinna wyjść dodatkowa ustawa penalizująca antyhomoseksualną propagandę. Coś na wzór rosysjki, tylko na odwrót. To tak w odniesieniu do waszego spuszczania się nad tym co jest w Rosji
Reputacja:
388
GoodBoy napisał(a):Nie schlebiaj sobie, bo tobie ograniczyć mnie z pewnością się nie uda. Traktuję cię jak młokosa, którym zresztą dla mnie jesteś. Prawnie zaś prędzej doczekamy się ograniczenia ciebie, niż mnie :] Nawet jeżeli nie będziesz się obnosić ze swoim heteroseksualizmem to będę mieć to w dupie i będę obnosić się ze swoim homoseksualizmem ilekroć będę mieć na to ochotę. Śmiesznym byłoby gdybym miał na uwadze co sądzi o mnie jakiś byle pederasta.
Ograniczyć ciebie mi się nie uda, bo nie przebywam w środowisku dziwolągów, czyli twojej niszy. Przy takich jak ja wy siedzicie cicho jak mysz pod miotłą, więc w sumie działa to naturalnie samo z siebie.
Już w LO była u mnie w szkole taka pojebana, ostentacyjna lesba pyskująca nauczycielom, z obsesją na punkcie Japonii. 2 tygodnie i zmieniła szkołę. Ostracyzm zrobił swoje, nikt nie lubi wpychających się ze swoim skrzywieniem ludzi.
NN
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
GoodBoy napisał(a):Sęk w tym, że LGBT nie są antyspołeczni, tylko prospołeczni, ponieważ nie ma nic bardziej społecznego we współczesnej demokracji niż różnorodność, a jest to filar LGBT.
Eee? Że co? :lol2:
Bezkrytycznie łykasz to gówno. Nawet jego twórcy muszą mieć z takich jak Ty niezły ubaw.
Baptiste napisał(a):Śmiesznym byłoby gdybym miał na uwadze co sądzi o mnie jakiś byle pederasta.
Ograniczyć ciebie mi się nie uda, bo nie przebywam w środowisku dziwolągów, czyli twojej niszy. Przy takich jak ja wy siedzicie cicho jak mysz pod miotłą, więc w sumie działa to naturalnie samo z siebie. Myślisz, że mnie obchodzi co myśli o mnie byle homofob, w dodatku jakiś 23-letni smarkacz? Wake up, sweetie, jesteś dla mnie co najwyżej tematem do polewki i oblania ciepłym moczem. I nie łechtaj sobie tak tego macho ego tą miotełką, bo zwykle jest tak, że najmniejsze pieski najgłośniej szczekają.
Palmer Eldritch napisał(a):Eee? Że co? :lol2: No wiesz tęczowa flaga i jej kolory, zróżnicowanie i te sprawy
Reputacja:
388
GoodBoy napisał(a):bo zwykle jest tak, że najmniejsze pieski najgłośniej szczekają. No pasuje do ciebie jak ulał tchórzu.
NN
Baptiste napisał(a):No pasuje do ciebie jak ulał tchórzu.  Tak tak miałbym się spotykać i obijać mordę każdemu napotkanemu w necie homofobicznemu koperkowi. Zwłaszcza jakichś smarkaczy :lol2:
|