Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Nie do degenerata piszę, niech degenerat się zatka czym chce.
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
GoodBoy napisał(a):Tak tak miałbym się spotykać i obijać mordę każdemu napotkanemu w necie homofobicznemu koperkowi. Zwłaszcza jakichś smarkaczy :lol2:
Jestem co najmniej w twoim wieku, a może nawet trochę starszy. Zaryzykujesz więc sexy designerskimi gatkami i rzucisz mi obraźliwym tekstem w twarz, czy nie, tchórzu?
I żeby nie było - nie mam nic przeciw homoseksualistom jako takim, to konkretnie ty mnie obraziłeś i konkretnie za to z chęcią obiję ci mordę, nie za bycie pedałem.
Nie jestem więc ani smarkaczem, ani homofobem, więc powyższe zastrzeżenia nie znajdują do mnie zastosowania.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Zbieram wyrazy uznania.
Zaraz potem wyzwolę was wszystkich od homofobii i naładuje przez monitor pozytywną energią.
A to wszystko za darmo*.
* - płatne na najbliższym zlocie, gdzie ja będę. Trzy bro za wyzwolenie, kolejnych pięć za energią ładowanie.
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Wreszcie coś pozytywnego
Śmierć Szczurów napisał(a):Jestem co najmniej w twoim wieku, a może nawet trochę starszy. Zaryzykujesz więc sexy designerskimi gatkami i rzucisz mi obraźliwym tekstem w twarz, czy nie, tchórzu? Po cóż miałbym to robić? Musiałbym mieć najpierw powód. No chyba, że ty byś mnie w realu zaatakowal, wtedy sam dostałbyś po gębie, tylko mógłbyś już nie wstać. Moższ być pewien, że tak by się stało na wypadek zaistniałych okoliczności. I wcale mi do tego niepotrzebna wiedza, że ty to ty wielka myszka z ateisty :lol2:
Nie mam w zwyczaju spotykać się z internetowymi nic nie znaczącymi koperkami, a takowym cię kwalifikuję. Nie jesteś wart ani mojego czasu ani fatygi. Jeśli oberwiesz po mordzie to nie dlatego, że jesteś szczurkiem z forum i czasem jebniesz coś homofobicznego, tylko dlatego, że zachowasz się jak ostatni prostak, burak i cham, obrażając, czy w inny sposób atakując.
Liczba postów: 11,056
Liczba wątków: 182
Skąd wiedziałem, że po "zaciętym, szybkim i bitnym" Głódboj nic nie odpowie?
Nie chciałem dziecku robić przykrości. Moja odpowiedź byłaby zbyt XXX
Palmer Eldritch napisał(a):W skórach, owszem.
Ale zaraz tam ludzi...
Człowiek to brzmi dumnie, a nie że Twój fąfan. :rotfl: Widać, że masz jakiś ewidentny problem z LGBT. Nadaktywny udział w homotematach, autor tematu homoankiety, autor tematu z homospotem. Do tego nie przepuści żadnego posta gejów w jakimkolwiek temacie. To już obsesja! Ktoś cię skrzywdził, trauma z dziecińdstwa, a może jakiś gej ci w realu zalazl za skórę i teraz się mścisz? Palmer, o co chodzi?
GoodBoy napisał(a):Widać, że masz jakiś ewidentny problem z LGBT. Nadaktywny udział w homotematach, autor tematu homoankiety, autor tematu z homospotem. Do tego nie przepuści żadnego posta gejów w jakimkolwiek temacie. To już obsesja! Ktoś cię skrzywdził, trauma z dziecińdstwa, a może jakiś gej ci w realu zalazl za skórę i teraz się mścisz? Palmer, o co chodzi? 
Tylko i wyłącznie o Twoje rzygliwe trollowanie.
Nie wymiguj się. Twoje zachowanie jest identyczne także wobec innych gejów. Za tym musi się kryć coś więcej. PRzecież żaden normalny heteryk nie poświęca 3/4 swojego forumowego czasu na homotematy
GoodBoy napisał(a):Nie wymiguj się. Twoje zachowanie jest identyczne także wobec innych gejów. Za tym musi się kryć coś więcej. PRzecież żaden normalny heteryk nie poświęca 3/4 swojego forumowego czasu na homotematy 
Dobra, masz mnie. Nie jestem normalnym heterykiem, tylko homofobem... :wall:
Ty za to jesteś sromofobem, a to gorsza choroba, bo zagraża całej ludzkości, a nie tylko śmiesznej cioci.
Zauważcie, że ten wariatuńcio, kiedy już zauważy, że pół zdania nie jest w stanie oponentowi dogadać, bierze się za adpersonalny argument pod tytułem: pewnie jesteś pedałem, skoro nie lubisz pedałów.
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
idiota dalej szczęscia szuka :lol2:
Palmer Eldritch napisał(a):Dobra, masz mnie. Nie jestem normalnym heterykiem, tylko homofobem... :wall: Uświadomienie sobie bolesnej prawdy to pierwszy krok. Kolejny krok http://szpitalepsychiatryczne.pl/szpital...worki.html
Palmer Eldritch napisał(a):Ty za to jesteś sromofobem, a to gorsza choroba, bo zagraża całej ludzkości, a nie tylko śmiesznej cioci. To ciekawy wątek. Załóżmy, że jestem "sromofobem", choć w tej chwili ciężko mi sobie przypomnieć jak srom wygląda i zupełnie mnie to nie interesuje. No, ale... w jaki sposób miałoby to zagrażać ludzkości?
Palmer Eldritch napisał(a):Zauważcie, że ten wariatuńcio, kiedy już zauważy, że pół zdania nie jest w stanie oponentowi dogadać, bierze się za adpersonalny argument pod tytułem: pewnie jesteś pedałem, skoro nie lubisz pedałów. Już dobrze to tylko twoje urojenia, przecież ci nigdzie tego nie zarzuciłem
GoodBoy napisał(a):To ciekawy wątek. Załóżmy, że jestem "sromofobem", choć w tej chwili ciężko mi sobie przypomnieć jak srom wygląda i zupełnie mnie to nie interesuje.
Niemożność przypomnienia sobie jak co wygląda wskazuje na objaw chorobowy.
Cytat:No, ale... w jaki sposób miałoby to zagrażać ludzkości? 
No w taki, że Twe plemniki nie zapłodnią żadnej komórki jajowej i tak doskonały genotyp przepadnie bezpowrotnie.
Z kim będą się spierać dzieci homofobów, jeśli sromofoby całe swe nasienie wleją psu w dupę? :lol2:
Palmer Eldritch napisał(a):Niemożność przypomnienia sobie jak co wygląda wskazuje na objaw chorobowy. Nie, to jedynie wskazuje na słuszny zgodny z orientacją brak zainteresowania płcią niepreferowaną. Jeden lubi Fantę, inny woli Sprite. Jeden nie jest lepszy ani gorszy od drugiego
Palmer Eldritch napisał(a):No w taki, że Twe plemniki nie zapłodnią żadnej komórki jajowej i tak doskonały genotyp przepadnie bezpowrotnie. To się jeszcze okaże. Zależy od tego, czy obudzi się we mnie instynkt ojcowski. Choć nasunąłeś mi teraz pomysł oddania mojego zajebiście cennego nasienia do banku spermy, póki jestem młody i póki jest najlepsza jakość
Palmer Eldritch napisał(a):Z kim będą się spierać dzieci homofobów, jeśli sromofoby całe swe nasienie wleją psu w dupę? :lol2: Nie bój żaby. Zaprzęgniemy do pracy heterykow-niewolników. Sam najlepszy sort. Będą nam służyć jako konie rozpłodowe
GoodBoy napisał(a):Nie bój żaby. Zaprzęgniemy do pracy heterykow-niewilników. Sam najlepszy sort. Będą nam służyć jako konie rozpłodowe 
Uwaga: pijany Gódboj sprzedaje najsekretniesze sekreciki LGBTQXYZABC!
exodim nie odpowiedział nadal na moje pytanie (prawdopodobnie z racji faktu, że Gocek przesadziwszy z proszkami zaczął bredzić). Dlaczego karać i prześladować normalnych, nikomu nie szkodzących homoseksualistów za wybryki GoodBoyów?
Liczba postów: 9,167
Liczba wątków: 64
Reputacja:
60
Wyznanie: ateista, w przyszłości może buddysta mahajany
zefciu napisał(a):exodim nie odpowiedział nadal na moje pytanie (prawdopodobnie z racji faktu, że Gocek przesadziwszy z proszkami zaczął bredzić). Dlaczego karać i prześladować normalnych, nikomu nie szkodzących homoseksualistów za wybryki GoodBoyów? Ktoś ma w ogóle pomysł karania homoseksualistów za to, że są homoseksualistami? Ludzie dorośnijcie wreszcie!
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
nonkonformista napisał(a):Ktoś ma w ogóle pomysł karania homoseksualistów za to, że są homoseksualistami? Ludzie dorośnijcie wreszcie! No coś takiego można wywnioskować z wypowiedzi exodima. Chyba że nie kumam.
Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
GoodBoy napisał(a):Po cóż miałbym to robić? Musiałbym mieć najpierw powód.
Nie wiem po co obraziłeś mnie na forum, ale myślę, że to samo uzasadnienie mogłoby znaleźć zastosowanie do obrażania mnie w realu, a właśnie do tego cię zaprosiłem. Konsekwencje obrażania mnie w realu to jest kwestia odrębna.
GoodBoy napisał(a):No chyba, że ty byś mnie w realu zaatakowal, wtedy sam dostałbyś po gębie, tylko mógłbyś już nie wstać. Moższ być pewien, że tak by się stało na wypadek zaistniałych okoliczności.
Zawsze pyskujesz tylko w sieci, a boisz się powtórzyć to samo w realu, tchórzu? Jak taki jesteś kozak to czemu się boisz powtórzyć swoje obraźliwe teksty twarzą w twarz?
GoodBoy napisał(a):Nie mam w zwyczaju spotykać się z internetowymi nic nie znaczącymi koperkami, a takowym cię kwalifikuję.
Czyli jednak:
GoodBoy napisał(a):Jestem tchórzem i pyskować potrafię tylko w sieci
Skoro już zidentyfikowałeś się jako tchórz to grzecznie podkul ogon i stul ryj, bo twoje przechwałki są żałosne jak raz po raz przyznajesz się do tchórzostwa.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 10,995
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1,122
ŚŚ nie daj się mu trollować. Ignor to najlepsze rozwiązanie.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Liczba postów: 2,536
Liczba wątków: 24
Spokojnie Śmierciu, pamiętaj co mu kiedyś powiedziałem: świat jest mały i na internecie się nie kończy
|