To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Nie do degenerata piszę, niech degenerat się zatka czym chce.

Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Tak tak miałbym się spotykać i obijać mordę każdemu napotkanemu w necie homofobicznemu koperkowi. Zwłaszcza jakichś smarkaczy :lol2:

Jestem co najmniej w twoim wieku, a może nawet trochę starszy. Zaryzykujesz więc sexy designerskimi gatkami i rzucisz mi obraźliwym tekstem w twarz, czy nie, tchórzu?

I żeby nie było - nie mam nic przeciw homoseksualistom jako takim, to konkretnie ty mnie obraziłeś i konkretnie za to z chęcią obiję ci mordę, nie za bycie pedałem.

Nie jestem więc ani smarkaczem, ani homofobem, więc powyższe zastrzeżenia nie znajdują do mnie zastosowania.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
Zbieram wyrazy uznania.
Zaraz potem wyzwolę was wszystkich od homofobii i naładuje przez monitor pozytywną energią.
A to wszystko za darmo*.

* - płatne na najbliższym zlocie, gdzie ja będę. Trzy bro za wyzwolenie, kolejnych pięć za energią ładowanie.
Odpowiedz
Wreszcie coś pozytywnego Język

Śmierć Szczurów napisał(a):Jestem co najmniej w twoim wieku, a może nawet trochę starszy. Zaryzykujesz więc sexy designerskimi gatkami i rzucisz mi obraźliwym tekstem w twarz, czy nie, tchórzu?
Po cóż miałbym to robić? Musiałbym mieć najpierw powód. No chyba, że ty byś mnie w realu zaatakowal, wtedy sam dostałbyś po gębie, tylko mógłbyś już nie wstać. Moższ być pewien, że tak by się stało na wypadek zaistniałych okoliczności. I wcale mi do tego niepotrzebna wiedza, że ty to ty wielka myszka z ateisty :lol2:

Nie mam w zwyczaju spotykać się z internetowymi nic nie znaczącymi koperkami, a takowym cię kwalifikuję. Nie jesteś wart ani mojego czasu ani fatygi. Jeśli oberwiesz po mordzie to nie dlatego, że jesteś szczurkiem z forum i czasem jebniesz coś homofobicznego, tylko dlatego, że zachowasz się jak ostatni prostak, burak i cham, obrażając, czy w inny sposób atakując.
Odpowiedz
Skąd wiedziałem, że po "zaciętym, szybkim i bitnym" Głódboj nic nie odpowie?
Odpowiedz
Nie chciałem dziecku robić przykrości. Moja odpowiedź byłaby zbyt XXX Duży uśmiech

Palmer Eldritch napisał(a):W skórach, owszem.
Ale zaraz tam ludzi...

Człowiek to brzmi dumnie, a nie że Twój fąfan. :rotfl:
Widać, że masz jakiś ewidentny problem z LGBT. Nadaktywny udział w homotematach, autor tematu homoankiety, autor tematu z homospotem. Do tego nie przepuści żadnego posta gejów w jakimkolwiek temacie. To już obsesja! Ktoś cię skrzywdził, trauma z dziecińdstwa, a może jakiś gej ci w realu zalazl za skórę i teraz się mścisz? Palmer, o co chodzi? Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Widać, że masz jakiś ewidentny problem z LGBT. Nadaktywny udział w homotematach, autor tematu homoankiety, autor tematu z homospotem. Do tego nie przepuści żadnego posta gejów w jakimkolwiek temacie. To już obsesja! Ktoś cię skrzywdził, trauma z dziecińdstwa, a może jakiś gej ci w realu zalazl za skórę i teraz się mścisz? Palmer, o co chodzi? Uśmiech

Tylko i wyłącznie o Twoje rzygliwe trollowanie.
Odpowiedz
Nie wymiguj się. Twoje zachowanie jest identyczne także wobec innych gejów. Za tym musi się kryć coś więcej. PRzecież żaden normalny heteryk nie poświęca 3/4 swojego forumowego czasu na homotematy Duży uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nie wymiguj się. Twoje zachowanie jest identyczne także wobec innych gejów. Za tym musi się kryć coś więcej. PRzecież żaden normalny heteryk nie poświęca 3/4 swojego forumowego czasu na homotematy Duży uśmiech

Dobra, masz mnie. Nie jestem normalnym heterykiem, tylko homofobem... :wall:

Ty za to jesteś sromofobem, a to gorsza choroba, bo zagraża całej ludzkości, a nie tylko śmiesznej cioci.

Zauważcie, że ten wariatuńcio, kiedy już zauważy, że pół zdania nie jest w stanie oponentowi dogadać, bierze się za adpersonalny argument pod tytułem: pewnie jesteś pedałem, skoro nie lubisz pedałów.
Odpowiedz
No czo Ty nie powisz???
http://www.ateista.pl/showpost.php?p=556...count=4956

Odpowiedz
idiota dalej szczęscia szuka :lol2:

Palmer Eldritch napisał(a):Dobra, masz mnie. Nie jestem normalnym heterykiem, tylko homofobem... :wall:
Uświadomienie sobie bolesnej prawdy to pierwszy krok. Kolejny krok http://szpitalepsychiatryczne.pl/szpital...worki.html

Palmer Eldritch napisał(a):Ty za to jesteś sromofobem, a to gorsza choroba, bo zagraża całej ludzkości, a nie tylko śmiesznej cioci.
To ciekawy wątek. Załóżmy, że jestem "sromofobem", choć w tej chwili ciężko mi sobie przypomnieć jak srom wygląda i zupełnie mnie to nie interesuje. No, ale... w jaki sposób miałoby to zagrażać ludzkości? Uśmiech

Palmer Eldritch napisał(a):Zauważcie, że ten wariatuńcio, kiedy już zauważy, że pół zdania nie jest w stanie oponentowi dogadać, bierze się za adpersonalny argument pod tytułem: pewnie jesteś pedałem, skoro nie lubisz pedałów.
Już dobrze to tylko twoje urojenia, przecież ci nigdzie tego nie zarzuciłem [Obrazek: ChomikImage.aspx?e=qSCl_Yg5-D-l-985bT-9F...njR1o&pv=2]
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):To ciekawy wątek. Załóżmy, że jestem "sromofobem", choć w tej chwili ciężko mi sobie przypomnieć jak srom wygląda i zupełnie mnie to nie interesuje.

Niemożność przypomnienia sobie jak co wygląda wskazuje na objaw chorobowy.

Cytat:No, ale... w jaki sposób miałoby to zagrażać ludzkości? Uśmiech

No w taki, że Twe plemniki nie zapłodnią żadnej komórki jajowej i tak doskonały genotyp przepadnie bezpowrotnie.

Z kim będą się spierać dzieci homofobów, jeśli sromofoby całe swe nasienie wleją psu w dupę? :lol2:
Odpowiedz
Palmer Eldritch napisał(a):Niemożność przypomnienia sobie jak co wygląda wskazuje na objaw chorobowy.
Nie, to jedynie wskazuje na słuszny zgodny z orientacją brak zainteresowania płcią niepreferowaną. Jeden lubi Fantę, inny woli Sprite. Jeden nie jest lepszy ani gorszy od drugiego Uśmiech

Palmer Eldritch napisał(a):No w taki, że Twe plemniki nie zapłodnią żadnej komórki jajowej i tak doskonały genotyp przepadnie bezpowrotnie.
To się jeszcze okaże. Zależy od tego, czy obudzi się we mnie instynkt ojcowski. Choć nasunąłeś mi teraz pomysł oddania mojego zajebiście cennego nasienia do banku spermy, póki jestem młody i póki jest najlepsza jakość Uśmiech

Palmer Eldritch napisał(a):Z kim będą się spierać dzieci homofobów, jeśli sromofoby całe swe nasienie wleją psu w dupę? :lol2:
Nie bój żaby. Zaprzęgniemy do pracy heterykow-niewolników. Sam najlepszy sort. Będą nam służyć jako konie rozpłodowe Duży uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nie bój żaby. Zaprzęgniemy do pracy heterykow-niewilników. Sam najlepszy sort. Będą nam służyć jako konie rozpłodowe Duży uśmiech

Uwaga: pijany Gódboj sprzedaje najsekretniesze sekreciki LGBTQXYZABC!
Odpowiedz
exodim nie odpowiedział nadal na moje pytanie (prawdopodobnie z racji faktu, że Gocek przesadziwszy z proszkami zaczął bredzić). Dlaczego karać i prześladować normalnych, nikomu nie szkodzących homoseksualistów za wybryki GoodBoyów?
Odpowiedz
zefciu napisał(a):exodim nie odpowiedział nadal na moje pytanie (prawdopodobnie z racji faktu, że Gocek przesadziwszy z proszkami zaczął bredzić). Dlaczego karać i prześladować normalnych, nikomu nie szkodzących homoseksualistów za wybryki GoodBoyów?
Ktoś ma w ogóle pomysł karania homoseksualistów za to, że są homoseksualistami? Ludzie dorośnijcie wreszcie!
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
nonkonformista napisał(a):Ktoś ma w ogóle pomysł karania homoseksualistów za to, że są homoseksualistami? Ludzie dorośnijcie wreszcie!
No coś takiego można wywnioskować z wypowiedzi exodima. Chyba że nie kumam.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Po cóż miałbym to robić? Musiałbym mieć najpierw powód.

Nie wiem po co obraziłeś mnie na forum, ale myślę, że to samo uzasadnienie mogłoby znaleźć zastosowanie do obrażania mnie w realu, a właśnie do tego cię zaprosiłem. Konsekwencje obrażania mnie w realu to jest kwestia odrębna.

GoodBoy napisał(a):No chyba, że ty byś mnie w realu zaatakowal, wtedy sam dostałbyś po gębie, tylko mógłbyś już nie wstać. Moższ być pewien, że tak by się stało na wypadek zaistniałych okoliczności.

Zawsze pyskujesz tylko w sieci, a boisz się powtórzyć to samo w realu, tchórzu? Jak taki jesteś kozak to czemu się boisz powtórzyć swoje obraźliwe teksty twarzą w twarz?

GoodBoy napisał(a):Nie mam w zwyczaju spotykać się z internetowymi nic nie znaczącymi koperkami, a takowym cię kwalifikuję.

Czyli jednak:

GoodBoy napisał(a):Jestem tchórzem i pyskować potrafię tylko w sieci

Skoro już zidentyfikowałeś się jako tchórz to grzecznie podkul ogon i stul ryj, bo twoje przechwałki są żałosne jak raz po raz przyznajesz się do tchórzostwa.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
ŚŚ nie daj się mu trollować. Ignor to najlepsze rozwiązanie.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Odpowiedz
Spokojnie Śmierciu, pamiętaj co mu kiedyś powiedziałem: świat jest mały i na internecie się nie kończy Oczko
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości