To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Neuromanta napisał(a):@ Iselin
A to ja się tam wybieram?
A, po prostu jesteś dobrze zorientowany. Rzeczywiście na Ukrainę masz blisko Duży uśmiech
Poza tym robisz krecią robotę. Ja bym chciała kiedyś pojechać w różne ciekawe miejsca i chcę sobie zawczasu zorganizować jakąś metę, bo w tych ciekawych miejscach są strasznie drogie noclegi. Jeśli nie będziesz przeszkadzać, może uda się namówić Nonka na Wyspy Owcze albo chociaż Islandię :>
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Niezbadane są wyroki nonkowskie Oczko
Odpowiedz
@ Ahawa
Nie, no skąd.
Tort chałwowy!? Toż to profanacja! Najlepsza chałwa to chałwa z kubkiem mleka...
@ Iselin
Spoko. Ale dlaczego tak zimne rejony? Sam nie jestem ciepłolubny ale Islandia? Brrr.
Sebastian Flak
Odpowiedz
Spoko. Ale dlaczego tak zimne rejony? Sam nie jestem ciepłolubny ale Islandia? Brrr.
Można popływać w gorącym źródle Oczko

I te pustkowia, które można przemierzać jeepem Uśmiech
Odpowiedz
... albo na rączym rumaku. Znaczy się kucu. Islandzkim.
I fabryki ryb. Ryby.
Nie, jakoś nie czuję klimatu Oczko

Proponuję Kubę. Odcięcie od świata, spokój, gitara, krowy pasące się na torach, dżungla, suszenie kukurydzy, tanie cygara...

Jak już stwierdzę, że walka o sprawę jest przegrana to wiem gdzie rozwieszę solidny rewolucyjny hamak Duży uśmiech
Odpowiedz
O właśnie! Tyle że mnie te ryby jednak przekonują. Zdecydowanie.
@ Iselin
A na Ukrainie to nie ma pustkowi? Pusty dukt i step aż po horyzont...
Sebastian Flak
Odpowiedz
Ja wybieram jednak ryby i kuce. I zorze i maskonury Duży uśmiech
A ze słodyczy mają Prince Polo.
A na Ukrainie to nie ma pustkowi? Pusty dukt i step aż po horyzont...
Ale elfów nie ma Smutny
Odpowiedz
ahawa napisał(a):Skąd założenie, że kochanek? Na Sri Lance mieszka całkiem sporo ludzi, na dodatek całkiem zainteresowanych życiem sąsiadów Uśmiech W tradycyjnych społecznościach za dużo ukryć się nie da, a zupełnie sam możesz być w zamkniętej części rezerwatu przyrodniczego, ewentualnie we własnym wychodku.

O, i jeszcze przebrzydły Budda patrzy się zewsząd. Częściej niż Jezus z krzyża w Najjaśniejszej. Gada buddyjskie radio. Mnisi nawracają z telewizora. Matrony oburzają się na widok przejawów bezpruderyjności. I religia decyduje kiedy możesz wypić piwo. Nonk, co z tobą ? Oczko
Byłaś tam...? Język Piszesz tak, jakbyś była.
Mnisi buddyjscy są skromni, biedni. Mają miskę żebraczą i pomarańczowe szaty. Daleko im do naszych ustrojonych w bogactwo kapłanów nicości.
Dlaczego przebrzydły Budda? Mam go w awatarze i w końcu też chcę osiągnąć nirwanę, a najprościej można to zrobić w buddyjskim kraju. Jak tak będziecie mi mącić, to wybiorę Tajlandię i się skończy.

Neuromanto, byłem na Ukrainie. Tam byłbym daleki od oświecenia. Za dużo kontrastów.

Ahawo, Kuba jest ciekawym pomysłem. Tam nie karzą homoseksualizmu.

FlauFly napisał(a):Jeśli takie rzeczy jak 12 lat za homoseksualizm na Sri Lance Ci nie przeszkadza, to co takiego przeszkadza Ci w Polsce?
Kościół katolicki.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Byłam Uśmiech
Mnisi mają lodówki, a w nich jedzenie. Czasem piwo Oczko. Swoje stacje religijne. Niekończące się dyskusje przez komórkę. Szaty faktycznie pomarańczowe.

Żaden ze mnie antyklerykał, po prostu... ludzie wszędzie są ludźmi, pamiętaj.
Odpowiedz
Eee tam Prince Polo to taki nie udany "Grzesiek".
Ale są wiły, rusałki, południce... :-D
Sebastian Flak
Odpowiedz
Nonkonformista napisał(a):Kościół katolicki.
A nie sądzisz, że to już trochę zakrawa na obsesję? :>
Odpowiedz
Iselin napisał(a):A nie sądzisz, że to już trochę zakrawa na obsesję? :>
Owszem. To moje fiksum dyrdum. Język
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Raczej dyrdum w kopyrdym...

Odpowiedz
Nonk, jak tylko KK to polecam Arabię Saudyjską Duży uśmiech
Odpowiedz
Kamienowanie za jego upodobania łóżkowe jest git, ale ten Kościół... brrr!!!

Odpowiedz
ahawa napisał(a):Nonk, jak tylko KK to polecam Arabię Saudyjską Duży uśmiech
Z deszczu pod rynnę? :lol2:
Dzięki, ale nie!
Odpowiedz
Już chciał zawojować Bliski Wschód. Nonk nawet z Talibami dałby radę egzystować.
Sebastian Flak
Odpowiedz
Neuromanta napisał(a):Już chciał zawojować Bliski Wschód. Nonk nawet z Talibami dałby radę egzystować.
Przeceniasz moje możliwości. Język

Nie znacie żadnego zawodu, który umożliwia podróżowanie po świecie i jednocześnie zarabianie pieniędzy?
Odpowiedz
Pojedź za granicę, napisz mniej lub bardziej szmatławą książkę, dorzuć do tego trochę pseudofilozofii ala Paulo Coehlo, załatw oczobitną tęczową okładkę i sprzedawaj miliony "Dzienników z mistycznych podróży prawdziwego geja". Postępowo.
Odpowiedz
Taki gejowski Cejrowski :-D To jest myśl!
Sebastian Flak
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości