To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
GoodBoy,

Ateizm - to nic więcej, jak postawa względem pewnych idei (brak wiary, odrzucenie idei teistycznych). Nie warunkuje on niczego więcej. Nie ma naprawdę, co kruszyć kopii. Każdy z nas się myli.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Oj Hansiu wymigujesz się strasznie :roll:

Hans Żydenstein napisał(a):A każdy ateista musi być niechętny wobec religii... :roll:
To nie ma heteryków, którzy wspierają LGBT i napisaliby tak samo jak ja? :>
Są, ale ja nie o tym pisałem Uśmiech

Hans Żydenstein napisał(a):Dla mnie osobiście nie ma, ale mam wrażenie, że dla Ciebie i nonkonformisty jest to najważniejsza sprawa na świecie.
Dla mnie ma o tyle znacznie, że od zawsze byłeś u mnie na celowniku mojego gaydaru. Pewnie fakty teraz ułożyły mi się w jedną całość.

Hans Żydenstein napisał(a):Nie mam konta na gejowie, a z dziewczyną sam sobie odpowiedziałeś.
Owszem odpowiedziałem, bo tak logicznie wynika po twoim ujawnieniu. Zawsze jednak możesz to doprecyzować Uśmiech

No dobra skoro tak kręcisz to przejdźmy do konkretów. Konta gejowa nie masz... a miałeś? Jeśli tak to odswież mi pamięć skąd kojarzę te kręcone blond loczki? JęzykDuży uśmiechJęzyk Hansiu to było tak dawno, że ja to wszystko pamiętam jak przez mgłę... :]

Hans Żydenstein napisał(a):Jako osoba o konserwatywno-liberalnych poglądach uważam, że ruch LGBT jest szkodliwy ze względu na współpracę z socjalistycznymi ugrupowaniami.
No ok, a na którą opcję zagłosowałeś?
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Konta gejowa nie masz... a miałeś? Jeśli tak to odswież mi pamięć skąd kojarzę te kręcone blond loczki? JęzykDuży uśmiechJęzyk Hansiu to było tak dawno, że ja to wszystko pamiętam jak przez mgłę... :]
Popatrz na mój avatar. Tak właśnie wyglądam. Nigdy nie miałem konta na gejowie.

GoodBoy napisał(a):No ok, a na którą opcję zagłosowałeś?

Odpowiedz
Hans Żydenstein napisał(a):Popatrz na mój avatar. Tak właśnie wyglądam. Nigdy nie miałem konta na gejowie.
Dobrze wiem jak wyglądasz i z pewnością nie jak ta smarkula z avatara, choć charakterek macie identyczny Duży uśmiech Hmmmm nie z gejowa...okidoki, to skąd Cię znam? A może znają Cię moi znajomi? Zawsze mi możesz napisać na priva Uśmiech

Hans Żydenstein napisał(a):
No ja myślę, że nie dwie ostatnie opcje, ale mogło być jeszcze lepiej Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Hmmmm nie z gejowa...okidoki, to skąd Cię znam? A może znają Cię moi znajomi? Zawsze mi możesz napisać na priva Uśmiech

Przykro mi, ale wydaję mi się, że sobie coś ubzdurałeś :p
Odpowiedz
A mnie się nie wydaje, tylko jestem pewien, że sobie niczego nie ubzdurałem, kręcony blond loczku :] Mam perfekcyjną pamięć do twarzy stąd na 100% wiem, że Cię skądś kojarzę, jak również wiem, że to było bardzo dawno temu, ale romansu raczej nie mieliśmy Język
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):A mnie się nie wydaje, tylko jestem pewien, że sobie niczego nie ubzdurałem, kręcony blond loczku :]
Mam krótko ścięte włosy, więc nie ma co mi się kręcić. W ogóle nie wiem skąd czerpiesz informacje na temat mojego wyglądu, ale są błędne :roll:
Odpowiedz
Eheeee..... Ok skoro chcesz udawać to udawaj dalej, tylko nie wiem po co ta cała szopka? Dobrze, że chociaż się ujawniłeś. Lepiej późno niż wcale Uśmiech
Odpowiedz
Objawy GB stają się coraz ciekawsze, a już myślałem, że to nie możliwe.

Odpowiedz
idiota napisał(a):Objawy GB stają się coraz ciekawsze, a już myślałem, że to nie możliwe.

Może to trauma związana z prolapsus ani? :roll:
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Odpowiedz
Co prawda wolałem Hansa z sexi plexi w avku, lecz spoko - to też może być.
Duży uśmiech
Przypomniał mi się rysunek z napisami.
Koleś w parku jak widział parę hetero był obrzydzony tym faktem.
Jak zobaczył gejów to już był w miarę zadowolony.
Najbardziej zachwycony był jak widział dwie lesbijki.
A ja preferuję opcję trzecią - bi.
Oczywiście u Pań.
Zawsze można się dołączyć na trzeciego.
Duży uśmiech
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.

Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Odpowiedz
Berzerker napisał(a):Może to trauma związana z prolapsus ani? :roll:
Powiem tak:
Nie wnikaj, bo wsiąkniesz.

Odpowiedz
Hans Żydenstein napisał(a):Mam krótko ścięte włosy, więc nie ma co mi się kręcić. W ogóle nie wiem skąd czerpiesz informacje na temat mojego wyglądu, ale są błędne :roll:
Zweryfikować? Oczywiście dla jasności waszych rozważań.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
manas napisał(a):A ja preferuję opcję trzecią - bi.
Oczywiście u Pań.
Duży uśmiech
Zacytuję tutaj kogoś:
idiota napisał(a):Zresztą, nie chcąc wnikać za głęboko w temat, są tacy co nawet w powszechnej rozwiązłości nie zamoczą, więc stawianie na głowie całego świata dla swoich własnych radości nie dość że głupie, to jeszcze nieskuteczne bywa.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Odpowiedz
Tylko skąd pewność, że nie zamoczę?
I gdzieś wspomniałem o całym świecie?
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.

Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Odpowiedz
Baptiste napisał(a):Zweryfikować? Oczywiście dla jasności waszych rozważań.

Nie wiem co masz na myśli. Jak wrzucisz moje fotki na forum, to bez mojej zgody.
Odpowiedz
Aktualizując bierzący stan ujawnionych gejów na forum:

El Comediante
Kirył
Nonkonformista
Hans Żydenstein
GoodBoy

Kogoś pominąłem? I w ogóle gdzie biseksi i lesbijki? :roll:

manas napisał(a):Co prawda wolałem Hansa z sexi plexi w avku, lecz spoko - to też może być.
Duży uśmiech
Przypomniał mi się rysunek z napisami.
Koleś w parku jak widział parę hetero był obrzydzony tym faktem.
Jak zobaczył gejów to już był w miarę zadowolony.
Najbardziej zachwycony był jak widział dwie lesbijki.
A ja preferuję opcję trzecią - bi.
Oczywiście u Pań.
Duży uśmiech
Podoba mi się to podejście. Trochę podobne do mojego najlepszego przyjaciela-heteryka, który cieszy się z homoseksualizmu innych facetów, wręcz chciałby, żeby nas było jak najwięcej, celem mniejszej konkurencji w dostępie do samic Oczko
Odpowiedz
Nie wiem gdzie lesbijki się ukrywają, na nie jest przecież zielone światło w przeciwieństwie do gejów w PL.
Jak ktoś jest ultra tolerancyjny to może być bi.
Swoją drogą nikogo nie ciekawi jakby to było być bi?
Gdzieś czytałem, że to wyjątkowy orgazm jak pcha się pannę i dostaje od tyłu, tylko nie wiem ile w tym prawdy a wiem, że wg wielu ludzi jak czegoś nie doświadczysz to lepiej się nie wypowiadaj.
Zatem tacy ludzie nie powinni nic mówić o gejach...?
Wiem na czym polega bycie bi i miałem do czynienia z obydwiema płciami - więc mogę być.

Odpowiedz
To przecież nic odkrywczego. Orgazm analny jest faktem, dlatego tak bardzo wiele osób każdej płci i orientacji uprawia tę technikę. Zawsze można wypróbować kupując dildo Uśmiech
Odpowiedz
Tylko wielu wątpi, że możliwy u mężczyzn a ja czytałem o jednoczesnym w tyłek i w pannę.
Duży uśmiech

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości