Liczba postów: 5,936
Liczba wątków: 16
Reputacja:
10
GoodBoy,
Ateizm - to nic więcej, jak postawa względem pewnych idei (brak wiary, odrzucenie idei teistycznych). Nie warunkuje on niczego więcej. Nie ma naprawdę, co kruszyć kopii. Każdy z nas się myli.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Oj Hansiu wymigujesz się strasznie :roll:
Hans Żydenstein napisał(a):A każdy ateista musi być niechętny wobec religii... :roll:
To nie ma heteryków, którzy wspierają LGBT i napisaliby tak samo jak ja? :> Są, ale ja nie o tym pisałem
Hans Żydenstein napisał(a):Dla mnie osobiście nie ma, ale mam wrażenie, że dla Ciebie i nonkonformisty jest to najważniejsza sprawa na świecie. Dla mnie ma o tyle znacznie, że od zawsze byłeś u mnie na celowniku mojego gaydaru. Pewnie fakty teraz ułożyły mi się w jedną całość.
Hans Żydenstein napisał(a):Nie mam konta na gejowie, a z dziewczyną sam sobie odpowiedziałeś. Owszem odpowiedziałem, bo tak logicznie wynika po twoim ujawnieniu. Zawsze jednak możesz to doprecyzować
No dobra skoro tak kręcisz to przejdźmy do konkretów. Konta gejowa nie masz... a miałeś? Jeśli tak to odswież mi pamięć skąd kojarzę te kręcone blond loczki?    Hansiu to było tak dawno, że ja to wszystko pamiętam jak przez mgłę... :]
Hans Żydenstein napisał(a):Jako osoba o konserwatywno-liberalnych poglądach uważam, że ruch LGBT jest szkodliwy ze względu na współpracę z socjalistycznymi ugrupowaniami. No ok, a na którą opcję zagłosowałeś?
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
Hans Żydenstein napisał(a):Popatrz na mój avatar. Tak właśnie wyglądam. Nigdy nie miałem konta na gejowie. Dobrze wiem jak wyglądasz i z pewnością nie jak ta smarkula z avatara, choć charakterek macie identyczny  Hmmmm nie z gejowa...okidoki, to skąd Cię znam? A może znają Cię moi znajomi? Zawsze mi możesz napisać na priva
Hans Żydenstein napisał(a):
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami No ja myślę, że nie dwie ostatnie opcje, ale mogło być jeszcze lepiej
Reputacja:
151
GoodBoy napisał(a):Hmmmm nie z gejowa...okidoki, to skąd Cię znam? A może znają Cię moi znajomi? Zawsze mi możesz napisać na priva 
Przykro mi, ale wydaję mi się, że sobie coś ubzdurałeś :p
A mnie się nie wydaje, tylko jestem pewien, że sobie niczego nie ubzdurałem, kręcony blond loczku :] Mam perfekcyjną pamięć do twarzy stąd na 100% wiem, że Cię skądś kojarzę, jak również wiem, że to było bardzo dawno temu, ale romansu raczej nie mieliśmy
Reputacja:
151
GoodBoy napisał(a):A mnie się nie wydaje, tylko jestem pewien, że sobie niczego nie ubzdurałem, kręcony blond loczku :] Mam krótko ścięte włosy, więc nie ma co mi się kręcić. W ogóle nie wiem skąd czerpiesz informacje na temat mojego wyglądu, ale są błędne :roll:
Eheeee..... Ok skoro chcesz udawać to udawaj dalej, tylko nie wiem po co ta cała szopka? Dobrze, że chociaż się ujawniłeś. Lepiej późno niż wcale
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Objawy GB stają się coraz ciekawsze, a już myślałem, że to nie możliwe.
Liczba postów: 11,935
Liczba wątków: 149
Reputacja:
17
idiota napisał(a):Objawy GB stają się coraz ciekawsze, a już myślałem, że to nie możliwe.
Może to trauma związana z prolapsus ani? :roll:
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.
Liczba postów: 1,977
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Co prawda wolałem Hansa z sexi plexi w avku, lecz spoko - to też może być.

Przypomniał mi się rysunek z napisami.
Koleś w parku jak widział parę hetero był obrzydzony tym faktem.
Jak zobaczył gejów to już był w miarę zadowolony.
Najbardziej zachwycony był jak widział dwie lesbijki.
A ja preferuję opcję trzecią - bi.
Oczywiście u Pań.
Zawsze można się dołączyć na trzeciego.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Berzerker napisał(a):Może to trauma związana z prolapsus ani? :roll: Powiem tak:
Nie wnikaj, bo wsiąkniesz.
Liczba postów: 12,315
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
Hans Żydenstein napisał(a):Mam krótko ścięte włosy, więc nie ma co mi się kręcić. W ogóle nie wiem skąd czerpiesz informacje na temat mojego wyglądu, ale są błędne :roll: Zweryfikować? Oczywiście dla jasności waszych rozważań.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Liczba postów: 12,315
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
manas napisał(a):A ja preferuję opcję trzecią - bi.
Oczywiście u Pań.
 Zacytuję tutaj kogoś:
idiota napisał(a):Zresztą, nie chcąc wnikać za głęboko w temat, są tacy co nawet w powszechnej rozwiązłości nie zamoczą, więc stawianie na głowie całego świata dla swoich własnych radości nie dość że głupie, to jeszcze nieskuteczne bywa.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Reputacja:
0
Tylko skąd pewność, że nie zamoczę?
I gdzieś wspomniałem o całym świecie?
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.
Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Reputacja:
151
Baptiste napisał(a):Zweryfikować? Oczywiście dla jasności waszych rozważań.
Nie wiem co masz na myśli. Jak wrzucisz moje fotki na forum, to bez mojej zgody.
Aktualizując bierzący stan ujawnionych gejów na forum:
El Comediante
Kirył
Nonkonformista
Hans Żydenstein
GoodBoy
Kogoś pominąłem? I w ogóle gdzie biseksi i lesbijki? :roll:
manas napisał(a):Co prawda wolałem Hansa z sexi plexi w avku, lecz spoko - to też może być.

Przypomniał mi się rysunek z napisami.
Koleś w parku jak widział parę hetero był obrzydzony tym faktem.
Jak zobaczył gejów to już był w miarę zadowolony.
Najbardziej zachwycony był jak widział dwie lesbijki.
A ja preferuję opcję trzecią - bi.
Oczywiście u Pań.
 Podoba mi się to podejście. Trochę podobne do mojego najlepszego przyjaciela-heteryka, który cieszy się z homoseksualizmu innych facetów, wręcz chciałby, żeby nas było jak najwięcej, celem mniejszej konkurencji w dostępie do samic
Reputacja:
0
Nie wiem gdzie lesbijki się ukrywają, na nie jest przecież zielone światło w przeciwieństwie do gejów w PL.
Jak ktoś jest ultra tolerancyjny to może być bi.
Swoją drogą nikogo nie ciekawi jakby to było być bi?
Gdzieś czytałem, że to wyjątkowy orgazm jak pcha się pannę i dostaje od tyłu, tylko nie wiem ile w tym prawdy a wiem, że wg wielu ludzi jak czegoś nie doświadczysz to lepiej się nie wypowiadaj.
Zatem tacy ludzie nie powinni nic mówić o gejach...?
Wiem na czym polega bycie bi i miałem do czynienia z obydwiema płciami - więc mogę być.
To przecież nic odkrywczego. Orgazm analny jest faktem, dlatego tak bardzo wiele osób każdej płci i orientacji uprawia tę technikę. Zawsze można wypróbować kupując dildo
Reputacja:
0
Tylko wielu wątpi, że możliwy u mężczyzn a ja czytałem o jednoczesnym w tyłek i w pannę.
|