To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
exodim napisał(a):Skoro wiemy, że myślenie np. o emocjach, kształtach, kolorach, dźwiękach, ich przetwarzanie i sama pamięć wynika ze struktury mózgu (między innymi), to można domniemywać innego sposobu "myślenia" osoby o dość odmiennej strukturze tego organu.

Owszem, jeśli różnice w strukturze mózgu poszczególnych osobników są mniejsze od różnic między grupami osobników, którym przypisujemy odpowiednie struktury.

Cytat:Były też robione badania behawioralne. Jak znajdę wyniki to się powołam na nie.

To akurat nigdy dziedzina orłów psychologii nie była. Ja rozumiem że to takie proste i oczywiste: kazać gejom masturbować się do nagich kobiet, ale ludzkie psyche nie jest proste i nie jest oczywiste.
Odpowiedz
To było takie żartobliwe stwierdzenie:
exodim napisał(a):Bo homo ma strukturę mózgu zbliżoną do hetero przeciwnej płci.
Umysłowo jesteście babami Język
W rzeczywistości chodzi oczywiście o pewne statystyczne korelacje.

Łoś napisał(a):Co to znaczy, być umysłowo babą? Bo może ja też jestem?
No wiesz... czy to nie kobiety mają częściej lewicowe poglądy? Oczko

BTW niezmiennie bawi mnie Twój nowy nick Uśmiech
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Odpowiedz
Soul33 napisał(a):No wiesz... czy to nie kobiety mają częściej lewicowe poglądy? Oczko
Jak jakąś inteligentną znajdziesz, to daj znać Oczko Ale przecież lewicowa, nie może być inteligentna, ok zapomnij.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Łoś napisał(a):Jak jakąś inteligentną znajdziesz, to daj znać Oczko Ale przecież lewicowa, nie może być inteligentna, ok zapomnij.

Za młodu może. Późniejsza lewicowość to domena świń i głupców.

Bismarck.
Odpowiedz
Nie dajcie się nabrać na kolejne sugestie homofoba związane z różnicami w strukturze mózgu. Obalałem to jakiś czas temu, ale oczywiście antyhomo propagandzista ciągle do tego wraca. Już nawet homofobiczne portale przyznają, że to ściema:

fronda napisał(a):W zakresie oddziaływań hormonalnych do najbardziej znanych należała teoria LeVaya [4]. Stwierdził on różnice w wielkości pewnej części podwzgórza, która miała wynikać z większej ilości hormonu zwanego INAH3 u homoseksualistów niż u heteroseksualistów. Badania LeVaya okazały się pełne błędów metodologicznych, nie zostały także pozytywnie sfalsyfikowane w innych ośrodkach, a sam LeVay, podobnie jak Hamer, wycofał się z twierdzeń, jakoby znalazł w mózgu centrum odpowiedzialne za homoseksualizm [5].
http://www.fronda.pl/a/homokalendarium,30402.html
Odpowiedz
No robaczki:
Mariusz Drozdowski, prowadzący zajęcia na Uniwersytecie Warszawskim lider organizacji studenckiej Queer UW, znany też jako „Jej Perfekcyjność”, wielokrotnie przyznał się na swym blogu do pedofilii/efebofilii.
http://gosc.pl/doc/1689254.Lider-polskie...-pedofilem

I gdzie był wtedy Piotr35?
Naszym celem jest LINIA. Bojowa linia!
Odpowiedz
Smok Eustachy napisał(a):No robaczki:
Mariusz Drozdowski, prowadzący zajęcia na Uniwersytecie Warszawskim lider organizacji studenckiej Queer UW, znany też jako „Jej Perfekcyjność”, wielokrotnie przyznał się na swym blogu do pedofilii/efebofilii.
http://gosc.pl/doc/1689254.Lider-polskie...-pedofilem

I gdzie był wtedy Piotr35?

Mnie tam ciekawi jedno: co na to tfufałeny i inne środki masowego rażenia...Duży uśmiech
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Keep calm and blame Russia
Odpowiedz
Jej Perfekcyjność "liderem polskiego LGBT" :lol2: Nie no to już prędzej powinni napisać, że Żaklina, albo chociaż Dżaga. Obie są o wiele bardziej popularnymi dragami, niż ta pierwsza Uśmiech

I nie wdzę przyznania się do pedofilii, a jedynie prześmiewczo-drwiący ton z pomawiania go o pedofilię. Jaki portal takie newsy Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Jej Perfekcyjność "liderem polskiego LGBT" :lol2: Nie no to już prędzej powinni napisać, że Żaklina, albo chociaż Dżaga. Obie są o wiele bardziej popularnymi dragami, niż ta pierwsza Uśmiech
Zacznijmy od tego, że ciebie nie wymienili.Duży uśmiech
GoodBoy napisał(a):I nie wdzę przyznania się do pedofilii, a jedynie prześmiewczo-drwiący ton z pomawiania go o pedofilię. Jaki portal takie newsy Uśmiech

Trzeba czytać całość:
Szybko okazało się, że wyimaginowany 14-letni Łukasz nie jest jedynym, tak młodym bywalcem forum. Wśród anonsów, natychmiast natrafiłem na profil 14-letniego aktywnego forumowicza, który umieścił nawet swoje zdjęcie. Dziecięca buzia, drobna sylwetka. Chłopcu równie dobrze można byłoby dać ze 2 lata mniej. Nikomu nie przeszkadzała jego obecność na forum, wysyłanie „ogłoszeń towarzyskich” i śmiałe deklaracje: „Szukam miłego, najlepiej wysportowanego chłopaka, który umie zadbać o siebie”. Dodajmy, że wśród użytkowników przeważają znacznie starsi panowie… Cóż, może niedopatrzenie administratora. Klik. Jestem już na następnej stronie. I co widzę? 15-letni Grzesiu deklaruje, że woli znacznie starszych. „30 lat to dla mnie minimum. Najlepiej, żeby facet miał około 40”.
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Odpowiedz
Nadal nie widzę tam pryznania się do pedofilii, co najwyżej efebofilii, jak sam stwierdził "podejrzany". Ponadto widzę zestawienie z tym dragiem, pojedynczych przypadków pedofilów wykrytych za granicą, jak mniemam celem generalizowania i uwiarygodnienia postawionych tez autora newsa :]

I przede wszystkim nie jest to żaden lider LGBT.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nadal nie widzę tam pryznania się do pedofilii, co najwyżej efebofilii, jak sam stwierdził "podejrzany". Ponadto widzę zestawienie z tym dragiem, pojedynczych przypadków pedofilów wykrytych za granicą, jak mniemam celem generalizowania i uwiarygodnienia postawionych tez autora newsa :]
O, to chyba dziś dla odmiany będziemy mieć wtorek cudów.
A we wtorek będą obowiązywać definicje stricto psychiatryczne.
Nie powiem, żebym się z tym nie zgadzał, bo się zgadzam.
Teraz idź to wytłumacz sobie, p35 i XJasiuX czy jak mu tam.Duży uśmiech
GoodBoy napisał(a):I przede wszystkim nie jest to żaden lider LGBT.
Oczywiście że nie jest.
Lider może być tylko jeden: GoodBoy.
Jakże o tym mogłem nie pamiętać.Duży uśmiech
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Odpowiedz
Marlow napisał(a):Oczywiście że nie jest.
Lider może być tylko jeden: GoodBoy.
Jakże o tym mogłem nie pamiętać.Duży uśmiech
Ja również nie jestem liderem, a że jestem bezczelny, cięty i potrafię wskazywać ściemy homofobów, to wiem, że bym się na aktywistę nadał. Jednakże ciężko jest mi zrezygnować z życia prywatnego i wygód jakie za tym idą. Chcę nadal móc z chłopakiem przechadzać się po mieście bez splendoru i niedogodności bycia sławą. Kto wie, może mi się odmieni, a wtedy bójta się wszelkie Pawłowicze i Terliki!
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Ja również nie jestem liderem, a że jestem bezczelny, cięty i potrafię wskazywać ściemy homofobów, to wiem, że bym się na aktywistę nadał. Jednakże ciężko jest mi zrezygnować z życia prywatnego i dobroci jakie za tym stoją. Chcę nadal móc z chłopakiem przechadzać się po mieście bez splendoru i niedogodności bycia sławą.
Tyle że ja akurat nie do twoich cech personalnych piłem, tylko do osławionych już na tym forum stwierdzeń postaci "Ja i LGBT to jedno. Co ja twierdzę (tj GB) jest zgodne absolutnie z tym co mówi LGBT".:lol2:
Tego chyba się nie będziesz wypierał...chociaż znając życie...
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Odpowiedz
Nie mam czego się wypierać. Zawsze twierdziłem i nadal to podtrzymuję, że przedstawiam opinie WIĘKSZOŚCI LGBT, czego wielokrotnie dawałem potwierdzenie. Jednocześnie świadom jestem bezwstydnych zagrywek moich oponentów, którzy nieskutecznie próbowali mnie deprecjonować, zagrywkami w stylu "mam w realu kilku znajomych gejów i oni by się ciebie wstydzili" itepe.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nie mam czego się wypierać. Zawsze twierdziłem i nadal to podtrzymuję, że przedstawiam opinie WIĘKSZOŚCI LGBT, czego wielokrotnie dawałem potwierdzenie. Jednocześnie świadom jestem bezwstydnych zagrywek moich oponentów, którzy nieskutecznie próbowali mnie deprecjonować, zagrywkami w stylu "mam w realu kilku znajomych gejów i oni by się ciebie wstydzili" itepe.

Ok - przyjmuję więc, że to, co zasygnalizowałem w poprzednim wpisie nie jest do końca adekwatne, ponieważ przedstawiasz nie całe środowisko ale większość. Pisałeś w takim stylu wcześniej (zdanie GB= zdaniu całego LGBT) , ponieważ dokonałeś pewnego skrótu myślowego, czyż nie?
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Odpowiedz
Nie.
GB brzmi jakby mówił za wszystkich, sprawia wrażenie jakby za większość mówił, reprezentuje mniejszość, a faktycznie tylko za siebie mówi.
Taki trick.

Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Jednocześnie świadom jestem bezwstydnych zagrywek moich oponentów, którzy nieskutecznie próbowali mnie deprecjonować, zagrywkami w stylu "mam w realu kilku znajomych gejów i oni by się ciebie wstydzili" itepe.
Nie mieści się w twoim pojmowaniu, że ktoś faktycznie może mieć kilku znajomych gejów (o zgrozo!), którzy to ośmielają się nie zgadzać z "żądaniami większości LGBT" (o zgrozo!!!! o zgrozo!!!!)?

Trzeba być otwartym a nie zamykać się w izolowanym getcie swoich urojeń Uśmiech
"Marian zataczając się wracał jak zwykle znajomym chodnikiem do domu. Przez zamglone od całonocnej popijawy oczy widział mieszkańców Skórca bezskutecznie uganiających się choćby za kromką jakiegokolwiek pieczywa. Na razie było jednak cicho."

Jan Oborniak "Bankiet w piekarni" (zbiór opowiadań pt: "Krzyk ciszy", wyd. Opoka, Warszawa 1986)
Odpowiedz
Marcin_77 napisał(a):Nie mieści się w twoim pojmowaniu, że ktoś faktycznie może mieć kilku znajomych gejów (o zgrozo!), którzy to ośmielają się nie zgadzać z "żądaniami większości LGBT" (o zgrozo!!!! o zgrozo!!!!)?
Oczywiście, że się mieści, jednak w takie zbiegi okoliczności nie uwierzę jak homofob kkap, który rzekomo ma "kilku znajomych gejów i wszyscy są taaaaak baaardzo inni ode mnie", a potem na kilka pytań o tych gejów pląsa się i gmatwa + zestawienie jego własnych bezczelnych i poniżających wypowiedzi nt. homoseksualizmu vs. istnienie tych jego rzekomych homo znajomych, którzy rzekomo nie mieliby nic przeciwko poglądom kkapa. Sam się podkłada i tworzy baśniowe argumenty w celu zbicia moich argumentów.

Marcin_77 napisał(a):Trzeba być otwartym a nie zamykać się w izolowanym getcie swoich urojeń Uśmiech
Póki co udaje mi się łapać na urojeniach innych. Wiem, że nie każdy LGBT myśli tak samo i bardzo dobrze! Ale większość w kwestiach emancypacyjnych ma zbieżne z moimi poglądy, co najlepiej widać po forumowych gejach, gdyż to oni są tutaj najbardziej kompetentni, a nie idiota. Za długo siedzę w środowisku i zbyt wielu znam LGBT, by homofoby wciskały mi kit o swoich rzekomych znajomkach, o których sobie wyśnią cokolwiek im ślina na język przyniesie celem uzyskania ckliwego argumentu na forum. To podobnie shitowy argument jak ten w stylu, kiedy to homofoby-niby dobre ciocie rady piszą "działasz na szkodę środowiska LGBT". Jak widać po ankiecie tego tematu to nie bardzo działam na szkodę.
Odpowiedz
LGBT = Little Good Boy Trade.

Duży uśmiech
Odpowiedz
EH -Ekipa Humor Oczko
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości