Liczba postów: 3,124
Liczba wątków: 12
Witold napisał(a):Tamtego posta miałem otwartego do edycji w celu zacytowania ostrzeżenia w powyższym. Najwyraźniej zapisałem jego wycięcie, zamiast zamknąć stronę. LoL. Jakbyś nie usunął uwagi exodima to ona by tam została, ale jak mogła zostać, skoro "wyciąłeś" zamiast zacytować, ewentualnie skopiować :]
Witold napisał(a):Nie odpowiedziałeś, tylko powtórzyłeś tylko swoje brednie, a do tego co napisałem powyżej (pogrubione w poprzednim poście) się w ogóle nie odniosłeś i dalej udajesz, że tego nie ma. Nie wykazałeś dlaczego są to twoim zdaniem brednie. Tylko i wyłącznie ja decyduję o tym co uważam w danej sprawie, a nie Witoldy. Możesz co najwyżej napisać dlaczego uważasz, że się z tym nie zgadzasz. Nie życzę sobie, byś isnynuował, że to co podkreślam jako moje poglądy rzekomo miałoby nie być moimi poglądami. Nie jesteś mną, by za mnie o tym decydować. Mam nadzieję, że się zrozumieliśmy.
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
GoodBoy napisał(a):Nie wykazałeś dlaczego są to twoim zdaniem brednie.
Wykazałeś ty, odpowiadając na moje pytanie o twój stosunek do innych pseudonaukowych terapii.
Pseudonaukowe bzdury i "szarlataneria" przeszkadzają gudbojom wyłącznie wtedy, jeżeli dotyczą homoseksualizmu. Czyli ich biadolenie o "ochronie przed szarlatanerią" jest demagogiczną papką.
Liczba postów: 16,443
Liczba wątków: 93
Reputacja:
39
Problem polega na tym, że faktem udowodnionym jest, iż homeopatia to nonsens, natomiast leczenie homoseksualizmu tak samo zostało udowodnione nonsensem, jak to, że homeopatia pomaga.
Witold napisał(a):Wykazałeś ty, odpowiadając na moje pytanie o twój stosunek do innych pseudonaukowych terapii.
Pseudonaukowe bzdury i "szarlataneria" przeszkadzają gudbojom wyłącznie wtedy, jeżeli dotyczą homoseksualizmu. Czyli ich biadolenie o "ochronie przed szarlatanerią" jest demagogiczną papką. Niczego takiego nie wykazałem i z tym co piszesz się wysoce nie zgadzam, ponieważ nie piszesz tego co ja sądzę, tylko jakieś swoje urojenia. Poza tym w tej chwili do czego innego się odnosisz i wykazujesz jedynie swój prywatny pogląd, a nie żadne moje rzekome "kłamstwa", co mi wcześniej zarzucałeś i za co zostałeś słusznie skarcony.
idiota napisał(a):Problem polega na tym, że faktem udowodnionym jest, iż homeopatia to nonsens, natomiast leczenie homoseksualizmu tak samo zostało udowodnione nonsensem, jak to, że homeopatia pomaga. Wykaż, że "leczenie" homoseksualizmu zostało "udowodnione nonsenem". Czekam na mam nadzieję sensowny materiał dowodowy w tej sprawie.
Reputacja:
8
GoodBoy napisał(a):Wykaż, że "leczenie" homoseksualizmu zostało "udowodnione nonsenem".
GoodBoy zmienia poglądy? Jeszcze nie dawno nazywał leczenie homoseksualizmu sprzeczną z nauką szarlatanerią, a teraz domaga się dowodów, że jest ono nonsensem?
On nie rozumie ani tego co czyta, ani co sam pisze.
Cytat:Niczego takiego nie wykazałem i z tym co piszesz się wysoce nie zgadzam, ponieważ nie piszesz tego co ja sądzę, tylko jakieś swoje urojenia.
Wykazałeś przyznając, że pseudonaukowa szarlataneria taka jak bioenergoterapia czy homeopatia ci nie przeszkadzają.
Witold napisał(a):GoodBoy zmienia poglądy? Jeszcze nie dawno nazywał leczenie homoseksualizmu sprzeczną z nauką szarlatanerią, a teraz domaga się dowodów, że jest ono nonsensem!
On ani nie rozumie tego co czyta, ani co sam pisze. Nie to ty nie rozumiesz lub celowo próbujesz rozmydlać o co chodzi. Idiota oznajmił, że specjaliści wykazali szkodliwość "leczenia" nonsensem. Skoro tak twierdzi to zapytałem go o podanie tego jego zdaniem "nonsensu". Z pewnością nie będzie miał z tym problemu, skoro jest taki pewny swego
Witold napisał(a):Wykazałeś, przyznając że pseudonaukowa szarlataneria taka jak bioenergoterapia czy homeopatia ci nie przeszkadzają. Kłamiesz. Wyraźnie napisałem dlaczego mi przeszkadza szalrataneria terapii homo, a dlaczego nie przeszkadza bio i homeopatia:
GoodBoy napisał(a):Odpowiedziałem dlaczego. Szkodliwość dla uczestników oraz szkoda dla budżetu państwa. Ponad wszystko projekt litewski jest przedłożeniem szamaństwa ponad medycynę, co samo w sobie byłoby precedensem. To co dalej wymieniłeś nie przeszkadza mi, ponieważ z medycznego punktu widzenia jest obojętne, a dla pacjentów nieszkodliwe, dla pieniędzy publicznych także. http://ateista.pl/showpost.php?p=564661&postcount=5443
Reputacja:
8
GoodBoy napisał(a):Nie to ty nie rozumiesz lub celowo próbujesz rozmydlać o co chodzi. Idiota oznajmił, że specjaliści wykazali szkodliwość "leczenia" nonsensem. Skoro tak twierdzi to zapytałem go o podanie tego jego zdaniem "nonsensu". Z pewnością nie będzie miał z tym problemu, skoro jest taki pewny swego
Rzeczywiście nie rozumiem, bo to zdanie jest bez sensu. Na czym polega "leczenie nonsensem"?
Cytat:Kłamiesz. Wyraźnie napisałem dlaczego mi przeszkadza szalrataneria, a dlaczego nie przeszkadza bio i homeopatia:
(...)
To co dalej wymieniłeś nie przeszkadza mi, ponieważ z medycznego punktu widzenia jest obojętne, a dla pacjentów nieszkodliwe, dla pieniędzy publicznych także.
Tyle, że jest to nieprawda, na co również podałem przykład. GoodBoy odpowiedział:
Cytat:Szkodliwe dla pacjenta jest jedynie jego decyzja, jeśli potraktuje to co Witold pisał jako ZAMIAST, a nie uzupełnienie/wspomaganie terapii medycznej.
Szkodliwa decyzja o podjęciu terapii homeopatycznej - dobrze;
Szkodliwa decyzja o podjęciu terapii konwersyjnej - źle;
Liczba postów: 1,854
Liczba wątków: 16
Reputacja:
86
Chodzi o to, że Idiota trochę źle się wyraził:
idiota napisał(a):Problem polega na tym, że faktem udowodnionym jest, iż homeopatia to nonsens, natomiast leczenie homoseksualizmu tak samo zostało udowodnione nonsensem, jak to, że homeopatia pomaga.
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
A moim zdaniem dobrze się wyraził. Twierdzi, że specjaliści dokonali krytyki terapii reparatywnych homo, wykazując "nonsenem" ich szkodliwość. No to niech teraz idiota wykazuje ten "nonsens", najlepiej sensownie, wraz ze stosownymi źródłami.
Witold napisał(a):Rzeczywiście nie rozumiem, bo to zdanie jest bez sensu. Na czym polega "leczenie nonsensem"? Oczywiście, że nie rozumiesz, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Jakbyś umiał to byś wiedział co jest podmiotem w tym zdaniu (nie tym co wziałeś w cytat, bo ja w cytat wziałem celowo "leczenie", a nie "leczenie nonsensem".
Witold napisał(a):Tyle, że jest to nieprawda, na co również podałem przykład. GoodBoy odpowiedział:
Szkodliwa decyzja o podjęciu terapii konwersyjnej - źle; Tyle, że znowu bredzisz i w obliczu kompromitacji oraz skarcenia nieformalnym ostem, brniesz w gmatwanie faktów. Jednak to w niczym nie zmieni tego, że bardzo wyraźnie napisałem dlaczego "leczenie" z homo jest szkodliwe i dlaczego homeopatia i bio są nieszkodliwe.
Reputacja:
39
Cytat: Jeszcze nie dawno nazywał leczenie homoseksualizmu sprzeczną z nauką szarlatanerią, a teraz domaga się dowodów, że jest ono nonsensem?
Na mnie taka odmiana zrobiłaby nawet pozytywne wrażenie, gdyby nie to, że GB zaraz znów wróci w swoje koleiny i będzie nam tu wyłuszczał skrupulatnie jak to bezsensownym z punktu widzenia nauki jest leczenie homoseksualnych skłonności...
A ja wyraziłem się doskonale w zgodzie z zasadami języka polskiego, że się GB pokręciło - winą nie moją.
Idioto czekamy na wykazanie cóż to był za "nonsens", rzekomo któym medycyna wykazała szkodliwość terapii reparatywnej? Nie daj się dłużej prosić :]
Reputacja:
39
Nie napisałem nic co sobie ubrdałeś, więc możecie sobie towarzyszu czekać do grudnia.
Tak jak się spodziewałem....
Liczba postów: 1,854
Liczba wątków: 16
Reputacja:
86
idiota napisał(a):A ja wyraziłem się doskonale w zgodzie z zasadami języka polskiego, że się GB pokręciło - winą nie moją. Poprawną formą jest, że coś np. "zostało udowodnione przestępstwem"?
Non ridere, non lugere, neque detestari, sed intelligere.
Reputacja:
39
Reputacja:
8
GoodBoy napisał(a):Twierdzi, że specjaliści dokonali krytyki terapii reparatywnych homo, wykazując "nonsenem" ich szkodliwość.
Przekładając z gudbojowego na polski, w powyższym zdaniu napisano, że wykazanie nieszkodliwości terapii reparatywnych, jest krytyką terapii reparatywnych.
Logiczne, nie?
Cytat: No to niech teraz idiota wykazuje ten "nonsens", najlepiej sensownie, wraz ze stosownymi źródłami.
idiota napisał, że nieskuteczność homeopatii została udowodniona, a nonsens leczenia homoseksualizmu nie został udowodniony.
idiota napisał(a):Problem polega na tym, że faktem udowodnionym jest, iż homeopatia to nonsens, natomiast leczenie homoseksualizmu tak samo zostało udowodnione nonsensem, jak to, że homeopatia pomaga.
GoodBoy nie rozumie ani tego co czyta, ani tego co pisze.
GoodBoy napisał(a):Tyle, że znowu bredzisz i w obliczu kompromitacji oraz skarcenia nieformalnym ostem, brniesz w gmatwanie faktów. Jednak to w niczym nie zmieni tego, że bardzo wyraźnie napisałem dlaczego "leczenie" z homo jest szkodliwe i dlaczego homeopatia i bio są nieszkodliwe.
Bardzo wyraźie napisałeś brednie, które nic nie znaczą:
Cytat:Szkodliwe dla pacjenta jest jedynie jego decyzja, jeśli potraktuje to co Witold pisał jako ZAMIAST, a nie uzupełnienie/wspomaganie terapii medycznej.
Czyli:
Szkodliwa decyzja o podjęciu terapii konwersyjnej - źle;
Witold napisał(a):Przekładając z gudbojowego na polski, w powyższym zdaniu napisano, że wykazanie nieszkodliwości terapii reparatywnych, jest krytyką terapii reparatywnych.
Logiczne, nie? Dla Witolda z pewnością, szczególnie, że Witold po raz n-ty zrozumiał wszystko na opak, jak się okazuje także to co piszą inni:
Witold napisał(a):idiota napisał, że nieskuteczność homeopatii została udowodniona, a nonsens leczenia homoseksualizmu nie został udowodniony. Idiota bynajmniej tego nie napisał. Witold znowu "tworzy".
Reputacja:
8
GoodBoy napisał(a):Dla Witolda z pewnością, szczególnie, że Witold po raz n-ty zrozumiał wszystko na opak, jak się okazuje także to co piszą inni:
A co konkretnie zrozumiałen na opak?
Zrozumiałem bardzo dobrze, że GoodBoy nie umie ani czytać, ani pisać po polsku
Liczba postów: 6,595
Liczba wątków: 104
GoodBoy napisał(a):Tereso nie On zarabia na UW jako Jej Perfekcyjność właśnie. Tę kreację miał już wcześniej, zanim go tam zatrudnili i podejrzewam, że gdyby nie ta kreacja to by go tam nie zatrudnili. Tą kreacją i swoimi felietonami na blogu + wywiady, parady itp, spowodował, że stał się kimś w rodzaju specjalisty gender. I dlatego wykłada na UW nt. temat. Przejrzałem jego fejsbuka i wydaje mi się, że w życiu prywatnym jest zwyczajnym chłopakiem, o czym świadczą zarówno wpisy, jak i zdjęcia z jego randek.
Szukać go na fb pod hasłem jej perfekcyjność?
Tu masz https://www.facebook.com/jejperfekcyjnosc
Przy okazji wpis Jej Perfekcyjności sprzed 6godzin:
Jej Perfekcyjność napisał(a):Potwierdzam: w środę idę na randkę.
(PS. Dla prawicowych portali: tak, z nastolatkiem!)
:lol2:
|