To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
No i znowu gej brutalnie zgwałcił dziecko :roll:
Demokracja jest sprzeczna z prawami fizyki - J. Dukaj

Jest inaczej Blog człowieka leniwego
Odpowiedz
pilaster napisał(a):No i znowu gej brutalnie zgwałcił dziecko :roll:

a ile było dzisiaj zgwałconych kobiet?

http://natemat.pl/46441,kobieta-zglasza-...ego-wywiad

W takim uduchowionym kraju też. wiadomo ,że pozycja kobiety jest tam wyjątkowo niekorzystna:

http://natemat.pl/63645,indie-zbiorowy-g...miesiącach

gej czy mężczyzna??

Ten na pewno nie jest uszkodzony: http://natemat.pl/63645,indie-zbiorowy-g...miesiacach
Odpowiedz
pilaster napisał(a):No i znowu gej brutalnie zgwałcił dziecko :roll:
To nie gej. To pedofil, a ty pokazujesz swoją manipulacją intencje. Artykuł nigdzie nie wspomina o geju, robi to tylko Pilaster. I pomysleć, że wczoraj w obronie Pilastra zareportowałem dwa posty Setha :roll:

Lepiej zajmij się dawaniem artykułów do gwałcicieli małych dziewczynek. Czy założyłeś już o tym temat, czy kiedykolwiek na forum wkleiłeś artykuł?
Odpowiedz
Homo-pedofil.

Ofiara w końcu była tej samej płci.
Odpowiedz
Witold napisał(a):Jeżeli za cel obiera sobie dzieci tej samej płci, to zapewne homo-pedofil.
Nie ma kogoś takiego Witoldzie. Pedofilia nie polega na preferencji płci, tylko preferencji niedojrzalych cech płciowych. Równie dobrze mógł zgwałcić dziewczynkę, tylko akurat chłopiec mu się napatoczyl. Jakby to był nastolatek z dojrzałymi cechami płciowymi to by zupełnie nie zainteresował pedofila i dlatego pedofil nie może być gejem. Artykuł nie wspomina o żadnym geju, ponieważ dziennikarze wiedzą czym jest pedofilia i przestrzegają rzetelności swojego zawodu.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):To nie gej. To pedofil,

Gej - pedofil

Cytat:Równie dobrze mógł zgwałcić dziewczynkę

Mógł zgwałcić i słonicę.

Ale zgwałcił chłopca. Czyli gej. :evil:
Demokracja jest sprzeczna z prawami fizyki - J. Dukaj

Jest inaczej Blog człowieka leniwego
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Nie ma kogoś takiego Witoldzie. Pedofilia nie polega na preferencji płci, tylko preferencji niedojrzalych cech płciowych. Równie dobrze mógł zgwałcić dziewczynkę, tylko akurat chłopiec mu się napatoczyl.

Chciałem coś odpowiedzieć, ale ... eeh, zniknij stąd wreszcie.
Odpowiedz
pilaster napisał(a):Gej - pedofil
Wskaż, gdzie w artykule jest tak napisane? W końcu bazujesz przecież na tym co podawałeś, a nie swoich fantazjach?

Witold napisał(a):Chciałem coś odpowiedzieć, ale ... eeh, zniknij stąd wreszcie.
No nic już nie masz do dodania, gdyż wyłożyłem ci medyczny aspekt tego czym jest pedofilia. Pozostaje ci więc tylko brnąć w ad personam.
Odpowiedz
Witold napisał(a):Chciałem coś odpowiedzieć, ale ... eeh, zniknij stąd wreszcie.

A ja chciałam powiedzieć ,że:
  • temat o homoseksualizmie nie jest tematem o gwałtach i zboczeniach.Pomysł:!::p
  • Posty w stylu aby był to Twój ostatni post- nie powiem kto to pisał do mnie- powiedzmy, że nie pamiętam.UśmiechOczko
  • I powyższe powinny w ogóle dyskwalifikować użytkownika forum.Pomysł
  • Czy Ty Witoldzie wiesz czemu służą fora!
Odpowiedz
teresa124 napisał(a):[*]Czy Ty Witoldzie wiesz czemu służą fora!
[/LIST]
Jak to czemu? Dla nich fora to miejsca, na których można siłą narzucić swoją zgniłą pseudomoralność będącą pokłosiem katopropagandy. Wszystkie inne bastony już stracili, więc został internet, gdzie na masową skalę i bezkarnie mogą wylewać swoje frustracje życiowe. Jeżeli nie reprezentujesz propagandowej opcji to powinnaś zniknąć z forum, a w najlepszym razie siedzieć cichutko jak myszka i sie nie wychylać panom pred szereg Oczko
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Wszystkie inne bastony już stracili, więc został internet, gdzie na masową skalę i bezkarnie mogą wylewać swoje frustracje życiowe. Jeżeli nie reprezentujesz propagandowej opcji to powinnaś zniknąć z forum, a w najlepszym razie siedzieć cichutko jak myszka i sie nie wychylać panom pred szereg Oczko

My znamy Twoje postulaty oraz ich pochodzenie, więc po co ponownie je opisujesz?
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Jak to czemu? Dla nich fora to miejsca, na których można siłą narzucić swoją zgniłą pseudomoralność będącą pokłosiem katopropagandy. Wszystkie inne bastony już stracili, więc został internet, gdzie na masową skalę i bezkarnie mogą wylewać swoje frustracje życiowe. Jeżeli nie reprezentujesz propagandowej opcji to powinnaś zniknąć z forum, a w najlepszym razie siedzieć cichutko jak myszka i sie nie wychylać panom pred szereg Oczko

Nie stracili wszystkich bastionów niestety ale rzeczywistość nie wygląda tak podle jak myślisz - czyli ten real;-).
Internet niestety tylko odbija rzeczywistość nie ma tu niczego czego nie byłoby w realu.
Ja tutaj kiedyś szukałam ale już się urealniłam.
Wiem, ze jest to tylko narzędzie.
Odpowiedz
Być może wszystkich bastionów jeszcze nie stracili, ale są blisko i trendy nie są im sprzyjające Uśmiech

teresa124 napisał(a):Internet niestety tylko odbija rzeczywistość nie ma tu niczego czego nie byłoby w realu.
Tu jest własnie wszystko, czego nie ma w realu. W realu EH siedzą ciuchutk i się nie wychylają przecież obserwuje to na własnym poletku zawodowym, o czym nie raz już pisałem. Cichutcy, grzeczniutcy i nawet dzień dobry powiedzą i chętni do współpracy Uśmiech A net... jedno wielkie źródlo do wylewu frustracji i swoich niepowodzeń.
Odpowiedz
Uwaga: jeśli Goodboy mówi o czyjejś "homofobii", to uważa tego kogoś za osobę chorą!

Mimo, że jakiś czas temu zaczął wszystkim wmawiać, że nie uważa "homofobii" za termin medyczny, to zauważmy co napisał kiedyś:

Cytat:A kim ty jesteś, żeby takie rzeczy stwierdzać? Zwykłym krzykaczem chorym na homofobię.
Homofobia jest sklasyfikowaną przez lekarzy patologią - fobią, którą się leczy i tutaj cię pocieszę - z powodzeniem się leczy

http://ateista.pl/showthread.php?p=57146#post57146
Odpowiedz
Oczywiście. Pisałem to w kontekście tego, że homofob bardzo zafiskowany na swoim wypaczonym poglądzie, może ulec zwichrowaniu psychicznemu. Wtedy jak jest rozsądny idzie do psychologa/psychiatry. Sama homofobia nie jest terminem medycznym, jednak może powodować wiele problemów psychicznych, które z powodzeniem się leczy. Mam nadzieję, że cię usatysfakcjonowałem Palmerku Uśmiech
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):Być może wszystkich bastionów jeszcze nie stracili, ale są blisko i trendy nie są im sprzyjające Uśmiech

Tu jest własnie wszystko, czego nie ma w realu. W realu EH siedzą ciuchutk i się nie wychylają przecież obserwuje to na własnym poletku zawodowym, o czym nie raz już pisałem. Cichutcy, grzeczniutcy i nawet dzień dobry powiedzą i chętni do współpracy Uśmiech A net... jedno wielkie źródlo do wylewu frustracji i swoich niepowodzeń.

Może w Twoim realu:lol2: się nie wychylają ale w innych jest ich dosyć.
Odpowiedz
GoodBoy napisał(a):No to możesz mieć jednak duży problem w funkcjonowaniu w ładzie demokratycznym....

Ład "demokratyczny" to historyczna anomalia, która jeszcze za naszego życia istnieć przestanie.

GoodBoy napisał(a):Nie ma kogoś takiego Witoldzie. Pedofilia nie polega na preferencji płci, tylko preferencji niedojrzalych cech płciowych. Równie dobrze mógł zgwałcić dziewczynkę, tylko akurat chłopiec mu się napatoczyl. Jakby to był nastolatek z dojrzałymi cechami płciowymi to by zupełnie nie zainteresował pedofila i dlatego pedofil nie może być gejem. Artykuł nie wspomina o żadnym geju, ponieważ dziennikarze wiedzą czym jest pedofilia i przestrzegają rzetelności swojego zawodu.

Zdajesz sobie sprawę z tego, że wśród homoseksualistów akty pedofilii zdarzają się kilkukrotnie częściej niż wśród normalnych ludzi?
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."

EH
Odpowiedz
teresa124 napisał(a):[*]I powyższe powinny w ogóle dyskwalifikować użytkownika forum.Pomysł
[*]Czy Ty Witoldzie wiesz czemu służą fora!
[/LIST]

Witold prowadził już dosyć idących donikąd debat z GoodBoyem, żeby od dawna wiedzieć, że przedstawianie mu jakichkolwiek argumentów mija się z celem.
Odpowiedz
Może zamiast jakichkolwiek należałoby solidne?
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.

Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Odpowiedz
Goodboy nieraz pokazał, że argumenty jakie by nie były, nie trafiają do niego.:lups:
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości