To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
Oczywiście, że w żadnej nie uczestniczyłem, bo nie jestem ani zboczeńcem ani ich stronnikiem.
A odbyło się ich kilkadziesiąt.

Zatem możesz sobie bredzić dalej, a rzeczywistości nie zmienisz id tego.

Odpowiedz
Furia napisał(a):Tańcem, śpiewem, obscenicznością opowiadają o niej na paradach równości. I nie tylko. Dlaczego Ty nigdy nie napisałeś tu, jak lubisz? A gejuszkom się zdarza. Nic nie wiesz o ulubionych pozycjach Gucia czy Nonkonformisty? Ja wiem. A o Twoich, czy Socjopapy nie wiem. Dlaczego?
Bo są drobnomieszczańsko pruderyjni, Furio. Uśmiech Jużem o tym pisał Socjopapie.
Nic nie stoi na przeszkodzie, byś też nam napisała. W końcu jak napiszesz: 'lubię na pieska', czy 'na pagony' czy jeszcze inaczej, to świat się przecież nie zawali. W ogóle nic się nie stanie. Będziemy tylko wiedzieć coś więcej o Furii i to wszystko.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Nonkonformista napisał(a):Bo są drobnomieszczańsko pruderyjni, Furio.

Czyli, normalni? :>

Nonkonformista napisał(a):Nic nie stoi na przeszkodzie, byś też nam napisała. W końcu jak napiszesz: 'lubię na pieska', czy 'na pagony' czy jeszcze inaczej, to świat się przecież nie zawali. W ogóle nic się nie stanie. Będziemy tylko wiedzieć coś więcej o Furii i to wszystko.

:lol2:

Jebnę. W samo (wciąż tandetne na naszym terenie) Haloween! Jebnę bankowo, jeśli oczom moim ukażą się jeszcze ze dwa takie posty! Pozwolisz myszko, że sama będę zarządzać ilością informacji dostępną o mnie na tym forum, ok? :*
Odpowiedz
Chcę zauważyć, że to forum jest na tyle pruderyjne, że za takie zwierzenia, całkiem słusznie zresztą, dostaje się tu ostrzeżenia.

Odpowiedz
idiota napisał(a):Chcę zauważyć, że to forum jest na tyle pruderyjne, że za takie zwierzenia, całkiem słusznie zresztą, dostaje się tu ostrzeżenia.

Znaczy, by opuścić skostniałe kaloty nasączone zatęchłym "jadem" naszych przodków, musimy naszym umysłom pozwolić poszybować! Zróbmy to! A wówczas śmigłym lotem osiągniemy pułap, na którym jowialnie bryluje nasz zacny Nonkonformista i "s i ę-d o w i e m y". A Ty jak lubisz, Idioto? Potrafisz się wylewelować ze swojej mentalnej piwnicy?

:lol2::lol2::lol2:

Sorry. Wiem, że durne. Ale chyba musiałam. ^^
Odpowiedz
Furia napisał(a):Znaczy, by opuścić skostniałe kaloty nasączone "jadem" naszych przodków, musimy naszym umysłom pozwolić poszybować! Zróbmy to! A wówczas śmigłym lotem osiągniemy pułap, na którym jowialnie bryluje nasz zacny Nonkonformista i s i ę d o w i e m y. A Ty jak lubisz, Idioto? Potrafisz się wylewelować ze swojej mentalnej piwnicy?

:lol2::lol2::lol2:

Sorry. Wiem, że durne. Ale chyba musiałam. ^^
Niech zgadnę: skoro kumpluje się z Burym Wilkiem, to pewnie 'na wilka'.:lol2:
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Furia napisał(a):Jebnę. W samo (wciąż tandetne na naszym terenie) Haloween! Jebnę bankowo, jeśli oczom moim ukażą się jeszcze ze dwa takie posty! Pozwolisz myszko, że sama będę zarządzać ilością informacji dostępną o mnie na tym forum, ok? :*

To chyba jebniemy razem Język
Dopiero co w innym temacie odczulem dokladnie to samo w stosunku do nonka.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
Odpowiedz
idiota napisał(a):Oczywiście, że w żadnej nie uczestniczyłem, bo nie jestem ani zboczeńcem ani ich stronnikiem.
A teraz bawisz się w tego, kto decyduje kto jest zboczeńcem i stronnikiem?
Cytat:A odbyło się ich kilkadziesiąt.

Pewnie w samej Warszawie Oczko
Cytat:Zatem możesz sobie bredzić dalej, a rzeczywistości nie zmienisz id tego.
Zmienię.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Cytat:A teraz bawisz się w tego, kto decyduje kto jest zboczeńcem i stronnikiem?
Nie bardzo rozumiem co chciałeś tą wypowiedzią przekazać.
Jak masz problem z nazywaniem zboczeń zboczeniami a zboczeńców zboczeńcami, to nie moja wina...
Cytat:Pewnie w samej Warszawie
W Warszawie też się odbywały, niestety...
Cytat:Zmienię.
Wielki i Potężny czarownik Łoś rzekł!
Duży uśmiech

Odpowiedz
idiota napisał(a):W Warszawie też się odbywały, niestety...
Dlaczego niestety?
Radość życia ci przeszkadza.
I jeszcze raz: choćbyś sobie pisał, że to zboczenie, to rzeczywistości nie zmienisz, ale łudź się dalej.
Odpowiedz
Mi tylko korki przeszkadzają a częściej ich przyczyną bywają wszelkie strajki a obecnie mozolna budowa metra.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.

Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Odpowiedz
Wspaniale!
Bardzo brakowało nam Twoich wstawek od czapy...
Wprost usychaliśmy z tęsknoty za nimi!

Odpowiedz
idiota napisał(a):Wspaniale!
Bardzo brakowało nam Twoich wstawek od czapy...
Wprost usychaliśmy z tęsknoty za nimi!

A to jest na temat przepraszam czego?
Homo?
Święty się znalazł!
Odniosłem się do tej czapy:
Nonkonformista napisał(a):Dlaczego niestety?
Radość życia ci przeszkadza.
I jeszcze raz: choćbyś sobie pisał, że to zboczenie, to rzeczywistości nie zmienisz, ale łudź się dalej.
Nie gań innych ani nie potępiaj ich. Bądź ostrożny tylko w swoim braku szczerości.

Czemu "Alfy i Omegi" nie mają własnego życia i przejmują się co w sieci piszczy?
Odpowiedz
Nonkonformista napisał(a):Nie, nie mogą. Jeśli dotykają one kogoś, krzywdzą, wyśmiewają itd. itp., to nie mogą. To dla mnie jasne jak słońce.
Wywiesza jeden z drugim takie znaki, przyjeżdżają ludzie z zagranicy, czytają, oglądają i odpowiednią opinię o naszym kraju mają /że Polska jest katolickim zaściankiem, że jest antysemicka, homofobiczna itd./. Z powietrza się to nie bierze, Dziadzie Borowy.
Podobno Polacy dzielą się na dwie grupy: tych którzy mają Zachód głęboko głęboko i najchętniej wrociliby do PRLu, a co niektórzy do Polski Od Morza Do Morza, i krytykują każdą zmianę jako ślepe malpowanie Zachodu i zamach na polskość, oraz tych którzy mają tzw. beke z tzw. polactwa i bólu d*py, a w mniej irytujacej formie ciągle głoszą konieczność przebudowy Polski na ślepe i bezrefleksyjne podobieństwo Zachodu, chcąc tym samym pozbyć się swoich kompleksów wynikających z pochodzenia kraju ,,półdzikiego". I udowodnić przy okazji jacy oni nie są nowoczesni.

Gdzie się widzisz?

Nonkonformista napisał(a):Cóż za drobnomieszczańska pruderia!
A, fe!
Pro po pruderii-jak byś zareagował gdybyś siedział w sali kinowej i obok ciebie siedział facet w stanie upojenia alkoholowego który miziałby się z drugą osobą (mniejsza o jej płeć) np. wkładając tej osobie rękę w krocze i w takiej pozycji by zasnął? I to jeszcze na filmie o Wałęsie :lol2: (gdyby jeszcze było o Olu Kwaśniewskim to można by zrozumieć...).

Jak daleko posunie się według bezpruderyjność?

Moja koleżanka w tym konkretnym przypadku się przesiadla a para była hetero. Ciekawe co by się stało gdyby było homo i grzecznie by jej zwrócono uwagę w takiej Holandii...

Co do drobnomieszczaństwa-robieniu takich kompleksów mógłbyś grać co najwyżej w połowie lat 90-tych. Teraz to wygląda zgoła inaczej. Podobno największe tzw. wiesniaki są z Warszawy; w przypadku Warszawy to średnio sprawdzalem ale w przypadku kilku innych większych miast owszem sprawdzalem analogiczne tezy.
Odpowiedz
Xeo95 napisał(a):Gdzie się widzisz?
Obchodzą mnie losy tego kraju, chociaż pewnie za parę lat wypełni się to, co sobie planuję /Sri Lanka itd./. Jestem Polakiem i zawsze nim będę, więc losy tego kraju nie są mi obojętne.
Przyznaję, że chciałbym żyć w państwie, które ma coś do powiedzenia, które coś znaczy na arenie międzynarodowej, które nie jest mentalnym zadupiem kierowanym przez KK z tylnego siedzenia mercedesa, które miłość, seks itd. traktuje normalnie - każdą miłość, każdy seks; bo w końcu jest to tylko sprawa tych robiących miłość - tylko oni są w to zaangażowani i tylko oni będą za to odpowiadać. Chciałbym więc obojętności, niewściubiania nosa w nie swoje sprawy, itd. itp.

Tak jednak nie jest. Taplamy się w wszyscy w tym zgniłym błocku przesądów, drobnomieszczańskiej moralności /która tylko rozmnażanie stawia na piedestale/, ulegamy tej kurwie-rzeczywistości, może i nawet od czasu do czasu próbując z nią walczyć, ale ciągle jesteśmy brudni; wciąż brudni pomimo pragnienia czystości. I to jest w tym wszystkim najgorsze.

Każdy z nas z osobna musi się oczyścić; jednak każdy ma inny sposób na owo oczyszczenie. Gdy nam się to uda, żadne Sri Lanki nie będą potrzebne. Pytanie pozostaje otwarte: czy nam się to uda?
Odpowiedz
Znowu wyjeżdżasz z tą Sri Lanką, gdzie za homo grozi do 12 lat.
Nie bądź maso!
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Taplamy się w drobnomieszczańskiej pruderii, więc wyjeżdżam do Sri Lanki gdzie przynajmniej grozi mi za homo 12 lat, nie to co w Polsce!

Serio? ;/
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
FlauFly napisał(a):Taplamy się w drobnomieszczańskiej pruderii, więc wyjeżdżam do Sri Lanki gdzie przynajmniej grozi mi za homo 12 lat, nie to co w Polsce!

Serio? ;/
Język
Mnie chodzi raczej o oświecenie. O zmianę tego, no... życia. Myślałem, że Sri Lanka jest liberalniejsza pod tym względem. Język Szkoda. To pewnie na wyspy Fidżi w takim razie. Uśmiech

W grę wchodzi też Rapa Nui. Oczko
Odpowiedz
Na Ate - znowu pudło
Cytat:Na wyspach Fidżi obyczaje są surowe. Homoseksualiści nie powinni okazywać sobie uczuć, gdyż jest to karane.
A nas Łódź urzekła szara - łódzki kurz i dym.
Odpowiedz
Sofeicz napisał(a):Na Ate - znowu pudło

Żartujesz! Jam czytał w jakiejś książce, że oni w ogóle szatana nie znali. Kurka wodna. Zostaje Rapa Nui w takim razie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości