Liczba postów: 14,823
Liczba wątków: 101
Reputacja:
333
Dostaniesz badania pod nos ile śniegu najebało w zeszłym roku w Warszawie i dalej będziesz twierdził, że w Warszawie nie napierdala właśnie śnieg.:roll:
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Liczba postów: 3,888
Liczba wątków: 28
Reputacja:
149
Cytat:Dostaniesz badania pod nos ile śniegu najebało w zeszłym roku w Warszawie i dalej będziesz twierdził, że w Warszawie nie napierdala właśnie śnieg.:roll:
A ten dalej o swoim śniegu, geez, wydzieli ktoś ten spam?
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Reputacja:
333
Jaki spam - opisuję "rozumowanie" matoła za którym powtarzasz.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
Reputacja:
149
Cytat:Jaki spam - opisuję "rozumowanie" matoła za którym powtarzasz.
Nic nie opisujesz, zero odniesień do tekstu, tylko stwierdzenie, że VAT nie jest degresywny, bo nie i już.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Reputacja:
333
Jak ktoś przeczyta tekst, który bezmyślnie wrzuciłeś, to oczywiście zauważy, że opisuję "rozumowanie" jego autora. Fakt, że ty nie umiesz czytać został już ustalony, więc nie oczekuję, że pojmiesz o czym piszę.
Liczba postów: 10,995
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1,122
@Socjopapa.
A czego oczekujesz od kogoś kto nie rozróżnia systemu podatkowego od "jego efektów". Przecież wg logiki socjaluchów prawie-że-omnipotentne państwo zwiększając podatki "zazwyczaj" uzyska wzrost wpływów itd.
Więc w momencie gdy orientują się (o ile dane są prawdziwe - przyznam, że nie chciało mi się wgłębiać w ten groch z kapustą z zacytowanego blogaska), że progresywny system podatkowy uderza bardziej w biednych niż w bogatych stwierdzą, że ten system jest degresywny i dalej będą domagać się zwiększenia podatków dla "bogaczy".
Takie życie.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe"
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
El Commediante napisał(a):No i oczywiście opcję odtworzenia całej akcji po jej przejściu w czasie rzeczywistym 
To będzie na pewno, bo przekroczyli 200 tys. $
Liczba postów: 12,315
Liczba wątków: 81
Reputacja:
388
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
Reputacja:
333
DziadBorowy napisał(a):@Socjopapa.
A czego oczekujesz od kogoś kto nie rozróżnia systemu podatkowego od "jego efektów". Przecież wg logiki socjaluchów prawie-że-omnipotentne państwo zwiększając podatki "zazwyczaj" uzyska wzrost wpływów itd.
Więc w momencie gdy orientują się (o ile dane są prawdziwe - przyznam, że nie chciało mi się wgłębiać w ten groch z kapustą z zacytowanego blogaska), że progresywny system podatkowy uderza bardziej w biednych niż w bogatych stwierdzą, że ten system jest degresywny i dalej będą domagać się zwiększenia podatków dla "bogaczy".
Takie życie.
Właściwie to niewiele, ale oczekiwałbym, żeby autor zapoznał się z pojęciami, których używa zanim zacznie pisać socjalistyczne bzdury. Ja nawet rozumiem, że socjaluch musi socjalistyczne bzdury pisać, ale tak spektakularny przykład ignorancji... Możnaby pomyśleć, że autorem był Cobras.
12.06.2014, 10:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2014, 11:21 przez Argen.)
Reputacja:
149
Cytat:http://www.inzynierbudownictwa.pl/bi...utostrada,5421
http://www.stadobaranow.pl/?page_id=24706
Dromex w Iraku czyli PRLowskie kontrakty.
Chrzestny mojej mamy tam pracował. Kasa jaką można było z tego wyciągnąć, była na te czasy nierealna.
Cytat:Właściwie to niewiele, ale oczekiwałbym, żeby autor zapoznał się z pojęciami, których używa zanim zacznie pisać socjalistyczne bzdury. Ja nawet rozumiem, że socjaluch musi socjalistyczne bzdury pisać, ale tak spektakularny przykład ignorancji... Możnaby pomyśleć, że autorem był Cobras. 
A ten dalej swoje, napisze, że bzdury i już, Trystero zmasakrowany, bo przecież tak napisał. Skisłem
Tymczasem Sroczyński ładnie prostuje brednie Braciaka
http://wyborcza.pl/duzyformat/1,139046,1...dymac.html
Cytat:Cały szkodliwy pomysł OFE polegał, Jacku, na próbie likwidacji tych prostych zasad solidarności społecznej. Spece od marketingu wmówili tobie i milionom innych naiwniaków, że zamiast oddawać pieniądze do wspólnego wora (takim workiem jest "dymający" nas ZUS), lepiej je oddać do prywatnych funduszy, zapisać na prywatnych kontach, a oni już będą wiedzieli, co z tym zrobić. Widmo OFE krążyło po Europie przez całe lata 90. I teraz, Jacku, uważaj - żadna, powtarzam, ŻADNA rozwinięta demokracja zachodnia tego cymesu u siebie nie chciała, ani Niemcy, ani Szwedzi, ani Anglicy. Ciekawe, Jacku, dlaczego? Może rozumieli, że to groźne dla spójności społeczeństw.
Aktualnie pracujący oddają część zarobków na rzecz ludzi, którzy do pracy są już niezdolni. To się nazywa solidarność międzypokoleniowa. Kumasz, Jacku? Chodzi o to, że czujemy odpowiedzialność za warunki, w jakich starzeje się i odchodzi pokolenie naszych dziadków. Eleganccy faceci w garniturach, którzy brali 10 proc. prowizji od każdej twojej składki, próbowali nam te zasady rozwalić. Wmówić, że zamiast solidarności pokoleniowej lepiej niech każdy odkłada sobie sam na prywatnym koncie w OFE, a wolny rynek załatwi resztę.
Liczba postów: 3,035
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch
Reputacja:
333
cobras napisał(a):Trystero zmasakrowany, bo przecież tak napisał.
Skądże znowu. Trystero zmasakrowany, bo się samozaorał. Nawet nie potrzebował mojej pomocy.:lol2:
Reputacja:
149
Cytat:Skądże znowu. Trystero zmasakrowany, bo się samozaorał. Nawet nie potrzebował mojej pomocy.:lol2:
Skoro tak piszesz, to musi być to prawdą
Liczba postów: 2,382
Liczba wątków: 36
Reputacja:
15
cobzasowa aktywność na forum w skrócie:
cobzas napisał(a):Xd

xd
Xd
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Liczba postów: 4,465
Liczba wątków: 57
Reputacja:
51
Jeszcze:
Cytat:pyszny ból dupy xd
nie fap do tej krzywej xd
śmiechłem xd
skisłem xd
korwiniści tacy jak Xeo xd
co ten (jakieś pierdolenie) to ja nawet nie xd
Reputacja:
149
Cytat:cobzasowa aktywność na forum w skrócie:
Socjopapa ogranicza się za to do:
"Ale bzdury"
"Nie masz racji"
"Nie bo nie"
Argeny i inne xeo za to niby to śmieją się z "  " itp. a potem sami tego używają, śmiecham z hipokrytów
Liczba postów: 6,486
Liczba wątków: 40
Reputacja:
151
Cobras ujawnij swoją reputację śmieszku
Liczba postów: 3,035
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch
Reputacja:
333
cobras napisał(a):Socjopapa ogranicza się za to do:
"Ale bzdury"
"Nie masz racji"
"Nie bo nie"
Argeny i inne xeo za to niby to śmieją się z " " itp. a potem sami tego używają, śmiecham z hipokrytów 
Tam gdzie trzeba i jest sens piszę jednak coś więcej - faktem jest jednak, że twoje "wypociny" na nic więcej nie zasługują, więc możesz odnosić takie wrażenie.
Argen napisał(a):Hej przestań... podziękowałbyś mi za to, że staram się schylać się do twojego poziomu i próbuję pisać tak, abyś zrozumiał. Wiesz jak później kręgosłup napieprza?
:lol2::lol2::lol2:
Liczba postów: 5,936
Liczba wątków: 16
Reputacja:
10
cobras napisał(a):Socjopapa ogranicza się za to do:
"Ale bzdury"
"Nie masz racji"
"Nie bo nie"
Argeny i inne xeo za to niby to śmieją się z " " itp. a potem sami tego używają, śmiecham z hipokrytów  Moim zdaniem Twoja dalsza dyskusja nie ma sensu chyba, że sprawia Ci to przyjemność. Czyjaś postawa to nie Twój problem, a zakładam, że w taki "ubogi" sposób wyrażają owe osoby informację, że mają inne zdanie i chcieliby aby wszyscy inni (albo przynajmniej TY) tak samo jak oni, postrzegali dane zagadnienie (ta gra zwie się - KTO MA RACJĘ). Jeżeli Ty inaczej coś widzisz to otrzymasz "ale bzdury", "nie masz racji", "nie bo nie", bądź odniesienie do zazwyczaj w takich przypadkach, rzekomych, ograniczonych zdolności intelektualnych (w różnych formach). Sorry taki mamy poziom
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
|