To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ankieta: Czy jesteś za możliwością prawnego rejestrowania związków homoseksualnych w Polsce?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak, ze wszystkimi prawami jak w małżeństwie heteroseksualnym
43.28%
58 43.28%
Tak, ale bez prawa do adopcji i/lub z innymi ograniczeniami
29.10%
39 29.10%
Nie, jestem przeciwny
14.93%
20 14.93%
Nie i uważam, że homoseksualiści już mają za dużo praw
12.69%
17 12.69%
Razem 134 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.55
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Homotematy/posty
To raczej Twoje dictum jest zabawne Duży uśmiech. Cudowna alternatywa, a czemu po prostu nie pogodzić się z tym, żeby dzieci adoptowały pary kobieta i mężczyzna, jak to od wieków takie pary właśnie wychowują dzieci, a nie pary kobieta-kobieta, mężczyzna-mężczyzna, trójkąty, czworokąty i inne takie?
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
FlauFly napisał(a):To raczej Twoje dictum jest zabawne Duży uśmiech. Cudowna alternatywa, a czemu po prostu nie pogodzić się z tym, żeby dzieci adoptowały pary kobieta i mężczyzna, jak to od wieków takie pary właśnie wychowują dzieci, a nie pary kobieta-kobieta, mężczyzna-mężczyzna, trójkąty, czworokąty i inne takie?

Rozumiem że Tobie byłoby obojętne czy w łóżku lądujesz z dziewczyną, czy jeszcze z kolegą z liceum, albo jej znajomym ze studiów?

Tak pytam, bo związki monogamiczne wymieniasz w jednym zdaniu obok poligamicznych.
Odpowiedz
lumberjack napisał(a):Łał, jesteś taki dzielny i niezłomny.
Wyklęty powstań ludu Ziemi! Szczęśliwy
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
El Commediante napisał(a):Rozumiem że Tobie byłoby obojętne czy w łóżku lądujesz z dziewczyną, czy jeszcze z kolegą z liceum, albo jej znajomym ze studiów?

Tak pytam, bo związki monogamiczne wymieniasz w jednym zdaniu obok poligamicznych.

Ciekawe, że na ten aspekt wypowiedzi właśnie zwróciłeś uwagę, ale oczywiście nie byłoby mi to obojętne, dodatkowo przyznam, że nie jestem biseksualny jak zasugerowałeś. Rzecz w tym właśnie, że związki oparte na nietypowych relacjach erotycznych (czyli innych niż monogamiczne, heteroseksualne) nie powinny sobie rościć prawa do aborcji tylko z tej racji, że są związkami opartymi na relacjach erotyczno-miłosnych.
Matematyka jest niezmysłową rzeczywistością, która istnieje niezależnie zarówno od aktów, jak i dyspozycji ludzkiego umysłu i jest tylko odkrywana, prawdopodobnie bardzo niekompletnie, przez ludzki umysł

Kurt Gödel

Mój blog - http://flaufly.wordpress.com/
Odpowiedz
FlauFly napisał(a):To raczej Twoje dictum jest zabawne Duży uśmiech. Cudowna alternatywa, a czemu po prostu nie pogodzić się z tym, żeby dzieci adoptowały pary kobieta i mężczyzna, jak to od wieków takie pary właśnie wychowują dzieci, a nie pary kobieta-kobieta, mężczyzna-mężczyzna, trójkąty, czworokąty i inne takie?
Dzieci adoptują nie tylko pary kobieta i mężczyzna. Osoba samotna może w Polsce adoptować dziecko, jeżeli jest w stanie je utrzymać i wychować.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
FlauFly napisał(a):Ciekawe, że na ten aspekt wypowiedzi właśnie zwróciłeś uwagę, ale oczywiście nie byłoby mi to obojętne, dodatkowo przyznam, że nie jestem biseksualny jak zasugerowałeś. Rzecz w tym właśnie, że związki oparte na nietypowych relacjach erotycznych (czyli innych niż monogamiczne, heteroseksualne) nie powinny sobie rościć prawa do aborcji tylko z tej racji, że są związkami opartymi na relacjach erotyczno-miłosnych.

A Twoje są ekonomiczno-finansowe, czy jakie? Tylko takie mogą adoptować dzieci?
Odpowiedz
Ehh... Najlepsze, że w tym wszystkim wcale nie chodzi o dzieci. Lewica po prostu chce coś zniszczyć, bo lubi coś niszczyć dla samego niszczenia. Tak bardzo nienawidzi starego ładu i porządku.

Nie ma sensu się zastanawiać dlaczego, po co i jakiej argumentacji używają. To bez znaczenia, bo do nich rozumem nie przemówisz. Ci niżej to emocjonalnie niezrównoważone jednostki, które nie słuchają argumentów skierowanych do rozumu.
Wyżej postawieni inicjatorzy to bestia, które dobrze wiedzą co robią, ale się tym nie przejmują, póki mogą żyć i napełniać sobie kieszenie ze zniszczenia.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.

Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Odpowiedz
fertenbitenhiy napisał(a):Lewica po prostu chce coś zniszczyć, bo lubi coś niszczyć dla samego niszczenia. Tak bardzo nienawidzi starego ładu i porządku.
:lol2::lol2:
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Łoś napisał(a)::lol2::lol2:

Szczególnie Kwaśniewski, który idzie grzecznie z Jolą do kościółka.
No nie mówiąc o tych lewicowcach , którzy podpisali konkordat;-)
Odpowiedz
semele napisał(a):Szczególnie Kwaśniewski, który idzie grzecznie z Jolą do kościółka.
No nie mówiąc o tych lewicowcach , którzy podpisali konkordat;-)
Trudno mi i być może innym również, dyskutować z kimś, kto pisze coś takiego: Lewica po prostu chce coś zniszczyć, bo lubi coś niszczyć dla samego niszczenia. Tak bardzo nienawidzi starego ładu i porządku. :lol2:. Wstawcie w miejsce "Lewica" cokolwiek.
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
Łoś napisał(a):Trudno mi i być może innym również, dyskutować z kimś, kto pisze coś takiego: Lewica po prostu chce coś zniszczyć, bo lubi coś niszczyć dla samego niszczenia. Tak bardzo nienawidzi starego ładu i porządku. :lol2:. Wstawcie w miejsce "Lewica" cokolwiek.

Każdy z nas ma słabsze dni;-)

Punktu nie mogłam dać, bo automat się zaciąłUśmiech
Odpowiedz
Łoś napisał(a):Trudno mi i być może innym również, dyskutować z kimś, kto pisze coś takiego: Lewica po prostu chce coś zniszczyć, bo lubi coś niszczyć dla samego niszczenia. Tak bardzo nienawidzi starego ładu i porządku. :lol2:. Wstawcie w miejsce "Lewica" cokolwiek.

Gówno prawda. Nie cokolwiek tylko lewice i nic innego. A że prawda w oczy kole, no cóż.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.

Odpowiedz
fertenbitenhiy napisał(a):Gówno prawda. Nie cokolwiek tylko lewice i nic innego. A że prawda w oczy kole, no cóż.
Z tego co czytam wnioskuję, że Ty wiesz lepiej. Właśnie z tego się śmieję Oczko

Jestem ciekawy jak Ty byś odpowiedział komuś, kto w taki sposób jak Ty to czynisz, przedstawia swoje zdanie? Widzisz jakąś podstawę do dyskusji? Czy zwyczajne ONI SĄ GUPI, bo chcą inaczej niż ja?

EL Duży uśmiech
Odpowiedz
fertenbitenhiy napisał(a):Gówno prawda. Nie cokolwiek tylko lewice i nic innego. A że prawda w oczy kole, no cóż.
Bezdura. Lewica nie chce niczego niszczyć, lecz chce budować inny lepszy świat, zmieniając go, a zmiana nie jest niszczeniem.
"Nic nie jest potężniejsze od wiedzy; królowie władają ludźmi, lecz uczeni są władcami królów".
Odpowiedz
Iselin napisał(a):Dzieci adoptują nie tylko pary kobieta i mężczyzna. Osoba samotna może w Polsce adoptować dziecko, jeżeli jest w stanie je utrzymać i wychować.

Chyba u nas to ciężko przeprowadzić!
Odpowiedz
Łoś napisał(a):Z tego co czytam wnioskuję, że Ty wiesz lepiej. Właśnie z tego się śmieję Oczko

Jestem ciekawy jak Ty byś odpowiedział komuś, kto w taki sposób jak Ty to czynisz, przedstawia swoje zdanie? Widzisz jakąś podstawę do dyskusji? Czy zwyczajne ONI SĄ GUPI, bo chcą inaczej niż ja?

Jakiej dyskusji? Tutaj nie ma miejsca na dyskusje. Jak już coś to was można tylko i wyłącznie zwalczać.

Czy jesteście głupi? Niektórzy pewnie tak, ale to nie ma żadnego znaczenia.

Przede wszystkim jesteście pasożytami.

Pasożyty się niszczy, a nie dyskutuje z nimi.

edit:
Swoją drogą wiem, że zaraz jakiś lewicowy debil wyskoczy z tekstem, że chcę zbudować dla nich obozy śmierci czy w jakiś inny sposób porówna mnie z Hitlerem.

Odpowiedź jest na to jedna: tak, oczywiście.

Odpowiedz
Szkoda, że nikt nie zadbał o mój tekst.??/?? zniknął!
To forum jest prawicowe?
Odpowiedz
semele napisał(a):Chyba u nas to ciężko przeprowadzić!
Raczej niełatwo. Ale słyszałam o dwóch takich przypadkach. Jeden to Renata Przemyk, a drugi osoba spoza świecznika.
- Myślałem, że ty nie znasz lęku.
- Mylisz się. Lęku nie zna tylko głupiec.
- A co robi wojownik, kiedy czuje strach?
- Pokonuje go. To jest w każdej bitwie nasz pierwszy martwy wróg.
Odpowiedz
Ehh... Najlepsze, że w tym wszystkim wcale nie chodzi o dzieci. Prawica po prostu chce coś zniszczyć, bo lubi coś niszczyć dla samego niszczenia. Tak bardzo nienawidzi obecnego ładu i porządku.

Nie ma sensu się zastanawiać dlaczego, po co i jakiej argumentacji używają. To bez znaczenia, bo do nich rozumem nie przemówisz. Ci niżej to emocjonalnie niezrównoważone jednostki, które nie słuchają argumentów skierowanych do rozumu.
Wyżej postawieni inicjatorzy to bestia, które dobrze wiedzą co robią, ale się tym nie przejmują, póki mogą żyć i napełniać sobie kieszenie ze zniszczenia.
Dopóki rodzimy się i umieramy, póki światło jest w nas, warto się wkurwiać, trzeba się wkurwiać! Wciąż i wciąż od nowa.
Odpowiedz
fertenbitenhiy napisał(a):Jakiej dyskusji? Tutaj nie ma miejsca na dyskusje. Jak już coś to was można tylko i wyłącznie zwalczać.

Czy jesteście głupi? Niektórzy pewnie tak, ale to nie ma żadnego znaczenia.

Cytat:Przede wszystkim jesteście pasożytami.
Pasożyty się niszczy, a nie dyskutuje z nimi.
Dostrzegam ostatnie stadium rozwoju przemocy. Tylko dać Tobie broń i pozwolenie... to zacznie mordować w "słusznej sprawie". Szkoda, bo moim zdaniem z tego co czytam, diagnozuję, że masz nieźle zryty baniak bez zdolności do samodzielnego myślenia. Ale tak jest teraz, nie musi tak być w przyszłości.

EL Duży uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości